Találatok a következő kifejezésre: Amikor egy reszeg (35 db)

ebbõl semmi bajod nem származhat.részegen még kerékpározni se lehet, egyértelmûen a biciklis volt a hibás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat sokat segítettetek!..:) Tanulság: becsületesnek és tisztességesnek lenni a mai világban egyenlõ az öngyilkossággal....:)
Szerintem a sofõr tudja tanusítani, hogy a biciklis bõ 3 méterrel beljebb haladt, de mivel be volt állva, mint a gerely, simán beletekert a már nyitott ajtóba. Mind a négyen éreztétek rajta a tömény cefre szagot, artikulátlanul beszélt, stb. Ügyvéddel konzultálj, de ebbõl nem kellene, hogy problémád legyen. Egyébként szívem csücskei a mindenféle kresz ismeret nélkül tekerõ birkák, mindezt megfejelve az alkohol mámorral, mellõzve a világítást és/vagy láthatósági mellényt. Aztán persze fel vannak háborodva, ha eltapossák õket... És az még a jobbik eset, ha túléli a hülyéje.
Értem. az már más, ha nem te voltál a sofõr. Szerintem.
A 4 tanúd tudja igazolni , hogy volt e rajta mellény meg a többi sallangot. Szerintem keress egy ügyvédet, mert így nagyon csúnyán elveszhetsz a jogi útvesztõkben, aztán kihoznak bûnösnek.
A kérdező hozzászólása: Tanúként hallgattak ki és most már gyanusított lettem, és a négy tanúmat is beidézték akik még a kocsiban tartózkodtak, tükröm nekem nem volt mivel a sofõr mögött ültem és már 20cm nyitva volt az ajtó mielõtt kiszálltam. De mivel az öreg úr akkor nem jött be az ügyeletre , én meg becsületesen megadtam az elérhetõségeimet ezért négy nap elteltével értesített a rendõr , hogy kórházban van az emberke! Szóval nem tudom bebizonyítani , hogy részeg volt azt sem , hogy láthatósági mellény nélkül közlekedett!Így mit szóltok ehhez?
Abból kiindulva, hogy te okoztad az ajtó kinyitásával, lehet hogy ez gondatlanságból elkövetett testi sértést valósit meg. (ugye mondhatják, hogy nem néztél a tükörbe, mikor nyitottad az ajtót)
Öcsémbe 2 éve belerongyolt egy részeg bringás oldalról, neki 8 napon túl gyógyuló lett. A kerékpáros olyan helyrõl jött, ahol ki volt rakva a kerékpározni tilos. A kerékpáros családjának volt kontaktja, öcsémet kihozták vétkesnek és megtörtént a feljelentés. Vicces mi? A helyszínelõ neki is azt mondta, egyértelmûen nem õ a hibás... Végül ügyvédet kellett bevonni és sikerült bizonyítani, hogy nem õ a vétkes. Magyarország és siófoki rendõrség én így szeretlek <3 Csak azért írtam, hogy ugyanígy téged is simán megpróbálhatnak behúzni.
A problémád csak az lehet ebbõl, hogy fénysérült lett az ajtód. Semmiképp nem fogják a részeg kerékpárost nyertesként kihozni.
"Tanulság: becsületesnek és tisztességesnek lenni a mai világban egyenlõ az öngyilkossággal....:) " A tanulság az, hogy személyi sérüléses balesetnél rendõrt kell hívni.
Faképnél hagyni? Otthagyod, és megszünt a probléma.
rendörségre menni?
Apád, bátyád, unokabátyád nincs ? Õk tudni fogják mit kell tenni.
Elõször is: tisztában vagy azzal, hogy ki/mi az a pedofil? (..pedofil fiú akar tõled valamit...) "A pedofília alatt felnõtt emberek nemileg éretlen gyermekek iránti szexuális vonzódását értjük." Ha nem errõl van szó, akkor pontosítsd a kérdésedet, mert nagyon nem mindegy a minõsítés!
" a beszed mar nem segit. " - Általában mikor valaki részeg, akkor a beszéd soha nem segít. Úgyhogy ha eddig megpróbáltál leülni vele és megtárgyalni vele a dolgot, akkor ezután fordulj sarkon és menj el tõle.
szeritem csak egy tizenéves kislány próbált nagynak tûnni a szokásos kur.vás öltözködésükkel csak nem számolt a következményekkel, gondolom nem a könyvtárban találkoztál a fiúval

Meddig tart, amíg egy részeg ember kijózanodik?

Legjobb válasz: Az attól függ, mennyit és mit ivott, hányt-e közben vagy utána, evett-e elõtte vagy utána, mennyire bírja a piát, hány éves, milyen gyakran iszik, hideg vagy meleg helyen tartózkodik-e közben.

Az attól függ, mennyit és mit ivott, hányt-e közben vagy utána, evett-e elõtte vagy utána, mennyire bírja a piát, hány éves, milyen gyakran iszik, hideg vagy meleg helyen tartózkodik-e közben.
A kérdező hozzászólása: hu :( ez így tényleg bonyolult... nem hányt, nem evett, hidegben is volt meg melegben is, 20 éves, nem szokott gyakran inni
Ha nincs hozzászokva és nagyon leitta magát, akkor kell neki 2-3 óra, feltéve ha tud magától menni és nem cipelni kell, akkor meg inkább le kell fektetni aludni és vigyázni nehogy behányjon és megfulladjon...

Egy részeg az nem fog olyat tenni amit józanul semmiképpen sem tenne?

Azt m,ondta ismer?söm az alkohol oldja a gátlásokat, de nem lesz t?le más személyiség? egy ember, mint mikor józan. Ez mennyire igaz? Ha van egy ember aki józanul akkor SEM lopna, ha éhen halna, akkor az az ember részegen sem fog lopni? Tehát ez mennyire igaz az ismer?söm állítása? Miszerint egy részeg önmaga személyiségét mutatja, de nem másét.

Legjobb válasz: Egy részeg ember a legõszintébb mert azt is ki meri mondani,amit józanul nem tenne.Lopni,nem tudom,hogy lopna-e,a részegek többsége eléggé rábeszélhetõ minden hülyeségre.Persze aztán józanul jön a megbánás.Láttam már egy ismerõsömet így.Józanul kedves volt és szelíd,részegen viszont elõbújt belõle az állat,mindenkibe belekötött aki csak a közelében volt.Férfi volt egyébként.Szóval amit az ismerõsöd mondott,igaz.

Egy részeg ember a legõszintébb mert azt is ki meri mondani, amit józanul nem tenne.Lopni, nem tudom, hogy lopna-e, a részegek többsége eléggé rábeszélhetõ minden hülyeségre.Persze aztán józanul jön a megbánás.Láttam már egy ismerõsömet így.Józanul kedves volt és szelíd, részegen viszont elõbújt belõle az állat, mindenkibe belekötött aki csak a közelében volt.Férfi volt egyébként.Szóval amit az ismerõsöd mondott, igaz.
Nem nagyon lehet örök igazságokat mondani a témában, mivel az emberek nem egyformán mûködnek. Van aki részegen mindenrõl megfeledkezik, kb. mintha álmodna, én meg pl. sosem tettem még olyat, amit megbántam. Az sem mindegy, hogy ki hogyan áll az iváshoz, mert aki azért iszik, hogy ne tudjon magáról, annál sok minden megtörténhet...
megtehet olyasmiket, persze ez attól is függ hogy mennyire részeg, ha csak annyira, mint most én akkor csak annyi hogy amit gondol azt valószínûbb hogy meg meri tenni, de nem csinál olyat amit amúgy nem tenne, ha viszont seggrészeg, akkor tehet olyat amire józanul nem is gondolna.

Amikor egy fiu reszeg akkor igazat mond?

Az en baratom szokta mondani hogy szeret meg ilyenek.De most eletemben eloszor lattam reszegnek es olyanokat mondott hogy menyire szeret nincs parom a vilagon olyan szep vagyok ,orul hogy engem valasztott(sokan akartak vele jarni,en is csak en nem mondtam meg neki es egyiket sem valasztotta hanem megkerdezte tolem).Es amikor reszeg vagy csak ivott akkor ojanokat mond hogy tiszta szivebol szeret meg nagyon sokat mondja.Nem zavar ,sot orulok neki csak erdekel hogy az emberek reszegen igazat mondanak?Koszi elore is!:*

Legjobb válasz: Szia! Igen részeg ember mndig igazat mond! :) És részegen vallottam be a kedvesemnek, hogy szeretem, mert józanul olyan gátlásos voltam, hogy nem mertem! :)

Igen igen lehet hazudni is, de azt inkabb poenbol. az erzelmeket a reszeg az jobban el tudja mondani foleg ha gatlasos. Szerintem igazat mondott... En sokat jarok konferenciakra es igencsak van am pialas es nagyon sok midnen kiderul a ferfi kollegaimrol h jol megy a kapcsolatuk de az is h nem mukodik egyaltalan a hazassaguk amirol a civil eletben nem beszelnek... talan az ember ilyenkor elveszti az onkontrollt es jobban megnyilik... Erdekes nagyon...
Szia! Igen részeg ember mndig igazat mond! :) És részegen vallottam be a kedvesemnek, hogy szeretem, mert józanul olyan gátlásos voltam, hogy nem mertem! :)
nem minden reszeg ember mond igazat ezt tom biztosra mert fiu vok s resszegen is azt mondom amit a csaj halani akkar. En akkor mondok igazat miko akkarok resszegen is jozonon is
nos, nem. a részegség a gátlásokat lazítja. ha meg akarná mondani, csak valamiért nem meri, akkor a pia kihozhatja belõle. Viszont, ha át akar verni, de némi erkölcsi aggály ezt megakadályozza, akkor a pia elõhozhatja belõle.
Ebben az esetben szerintem is igazat mond. De azért nem minden részeg ember õszinte. Én pl. részegen akkorákat hazudok, mint egy ház, egyszer egy buliban bemagyaráztam két srácnak, hogy agysebész vagyok, a barátnõm meg szívspecialista :) ))))) Erre haver odaszólt, hogy "Lányok, mikor is fogtok érettségizni, jövõre?"
Van egy mondás, hogy a picigyerek és a részeg ember mindig megmondja az igazat :)
Szerintem igen
Na persze, in vino veritas... Nekem józanul is mondják néha. ;)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat! :)
Szerintem is igazat mondanak!Az én párom is gátlásos kicsit ha iszik kkor bátrabb és jobban megnyilik!De nekem jozanul is ugyanazt elmonta!
Akkor 100%-an igazat mond a reszeg ember mindig az igazat mondja akarcsak a gyerekek!
Sajnos az én tapasztalataim azt mutatják, hogy nem mond igazat a részeg ember.De lehet, hogy embere válogatja, csak én még nem találkoztam olyannal aki igazat mondott volna.
A kérdező hozzászólása: Most akkor igazat mond hat vagy sem?
Lehet h igazat mond de nem biztos mert pl miután a barátom szakított velem azt mondta a voltbarátnöjének részegen h még midig szereti , nem tud nélküle élni és ezért szakított velem, ennek ellenére most megint nekem mondta h szeret és meg is csalta a barátnöjét. Ha szeretné nem csalta volna meg sztem.
Nem mond igazat!!!!Nem szabad elhinni azt amit mond, ha részeg! Tapasztalat!
Igaz, hogy van olyan mondás, hogy a részeg igazat mond!De várjunk csak...ha részeg az ember azt se tudja, hogy mi folyik vele, sõt még abba se biztos, hogy emlékezni fog az aznapi történtekre.Lehet, hogy igazat mond, de azért gondolkoznék......
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat!:*:*:*:*:*
Persze, hogy igazat mond! HIszen akkor nincs magánál és még a legféltettebb titkait is kifecsegi akkor az ember :) )
Szerintem , nem tudom:D:D A válaszokat olvasva nem tudom! de szerintem ez eset kérdése, attol függ miröl van szo, és hoyg az a pasi vagy nö milyen! Hogyha jozanon nem mondja vagy éppen azt mondja hoyg nem szeret, mert nem akarja elmélyiteni a kapcsolatot, sok okbol kifolyolag, de nem azért mert nem akarja....(minden agyban döl el szindroma) ...aztán ittas állapotban nem gondolja végig hoyg mit kérdeznek és hoyg mit válaszoljon, tehát, jozanon nem szeretlek, mire ittasan megkérdezem, ezt szereted bennem mi? --és közben a számban van a finomsága, a válasza erre :igen, ezt is, de nem csak ezt...stb...tehát jönni kell "hátulrol ", és ugy kérdezni! egy részeget jobban össze lehet zavarni mint egy jozant! igy hát igazat mondanak! de ha pl be akar széditeni egy pasi egy nöt akkor kamuzhat csak hoyg megkaphassa...de egy gátlásos visszahuzodo nem tesz ilyet!csak egy nagypofáju, forrovérü, stb ember!

Mit mondjak egy nagy festiválon egy részeg csajnak amivel nem égek be?

a cél hogy jól megdugjam a nyaralóban, de ez nem titok. Mit modnjak neki, meg azért ne menjen rá a fél fizetésem

Legjobb válasz: beszéltél már részeg csajjal? szerintem inkább õ ég be, nem te.

beszéltél már részeg csajjal? szerintem inkább õ ég be, nem te.
semmit ne mondj...itasd és igyál te is. aztán mondj neki szépeket
Szerintem ne mondj semmit, csak nyúlj alá, aztán tömd be a száját mielõtt megszólalhatna :D!
Beégni már úgysem fogsz, itatni meg nem kell ha már úgyis részeg! Toljad neki oszt kész!
Ha már elég részeg, akkor még itasd, hogy kb állni se tudjon. Aztán ajánld fel, hogy nálad kipihenheti magát baráti alapon. Amikor már ott vagytok, akkor simán megrakod. Részegen a nõk mindenre hajlandóak, fõleg, ha ismerõseik nincsenek a közelben, akik elõtt szégyenkezni kellene. Sok sikert. Fesztiválon lehet a legjobbakat kúrni, én is imádom a részeg kislányokat hajtani. Könnyû préda, semmi kötöttség, bármit megcsinálnak és engednek.
"gyere dugni."
A részeg embereknek könnyû az agyukat befojásolni. Tehát csak meg kéred hogy feküdjön le veled és kész, na csá szivi.

Van igaszsag abban, amit egy fiu reszegen mondd?

Egyik hazibuliban smarolgattam egy fiuval. Eddig olyan elerhetetlennek tunt. KEdves volt velem, meg minden, de sosem tudtam, hogy erez e valamit irantam. A buliban azt mondta, hogy szeret, csak engem akar, de nem volt mersze felvallalni az erzeseit.. Lehet, hogy ezt komolyan mondta, vagy csak az alkoholos befolyasoltsag miatt volt? Gondoltam ra, hogy biztos volt ennek valami alapja, de elbizonytalanodtam.. masnap mar megint ugy beszelgettunk mintha misem tortent volna.

Legjobb válasz: "Részeg ember szava a józan ember gondolata." Szerintem ezzel válaszoltam.

"Részeg ember szava a józan ember gondolata." Szerintem ezzel válaszoltam.
Persze, lehet igazság. Miért nem hozod fel a dolgot józanon?
Hülyeség! Részegen is lehet hazudni!
lehet nem emlékszik rá és õ szerinte tényleg nem történt ilyen, de lehet emlékszik rá, viszont nem akarja felhánytorgatni a témát.
Pár tucatszor már megírtam: az alkohol nem valami titkos igazságszérum. A gátlásokat valóban feloldja, és olyankor sokszor az ember olyanokat is elmond, amit józanul soha az életben nem mondana, viszont ez nem feltétlenül igaz. Attól nem is beszélve, hogy részegen bizony van, hogy valamit másképp gondol az ember, mint józanul, fõleg ha egy nõ vonzerejérõl van szó. Hogy komolyan mondta-e? Tényleg szeret, csak nem merte kimondani józanul? Vagy csak a pia hatására támadt hirtelen dughatnéka? Ezt nem lehet egyértelmûen eldönteni, bár én így látatlanból az utóbbira szavazok. De azért elég gáz, ha valaki csak kannásbor után tud szerelmet vallani.
-pl: Egyszer részegen megkértem a kezét egy szemüveges, egérfogú luvnyának, a haverom újáról tekertem le a gyûrût és éjszaka rögvest el akartam cipelni a templomba>:D Másnap elnézést kellett kérnem, de a haver gyûrûjét (csajától kapta)visszakellett szereznem. Hát ne vegyél mérget rá, hogy volt bármi alapja is ittasan a szövegének.

Hogyan viszonyultok ahhoz, amikor buliban láttok egy részeg lányt?

Legjobb válasz: nem járok buliba mert nem vagyok kíváncsi részeg lotyókra

nem járok buliba mert nem vagyok kíváncsi részeg lotyókra
Szánakozóan nézek rá, aztán legurítok még egy pohárral és irigykedem, mert nem hat rám az alkohol.
van olyan aki kihasználja és megdugja van aki meg eltöpreng rajta milyen [email protected] és továbbál.
felszedem, megbaszom, otthagyom xd
szeretem a részeg lányokat, szerintem azok undorítóak akik lenézik õket utálom az álszent idióta p*csákat
elhívom a BMw m be és szexelek vele a hátsó ülésen
Ha tényleg részeg, akkor nyilván röhögök!
megdugom xd
sajnálom
Attól függ, hogy én mennyre vagyok részeg és õ mennyire részeg.
undort, és megvetést -nõként.
Ha látnám rajta hogy nagyon részeg, akkor hazakísérném, bár én bulizni sem szoktam :)
Legszivesebben oda mennék hozzá, és megkérdezném hogy kinyalhatom-e. De tartok tõle, hogy elutasitana.23f

Egy részeg ember jozanul is azt gondolja amit berugva?

Legjobb válasz: Igen, csak részegen ki is mondja.

Igen, csak részegen ki is mondja.
azt mondják, hogy részeg ember mindig igazat mond, hát én úgy hazudok részegen mint a vízfolyás....szóval nem tudom :D:D
A kérdező hozzászólása: indokold is meg mert igy nemtudom hogy igen vagy nem ha mindenki mást ir
Nem. Van úgy, hogy részegen azt gondolja valakirõl, hogy szép. Józanul meg......
Nem..
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Részegen azt mondja az ember ami elõször eszébe jut, nem féltetlenül azzal ért egyet normális esetben.
Szerintem ugyan azt gondolja egy ember józanon, mint részegen. Bár nekem részegen vannak hülye gondolataim, ami józanul nem jutna eszembe.
elsõ teljesen igazad van
Én is tudok hazudni részegen, de nem a kimondott szó volt a kérdés, hanem a gondolat. Elõször én is félreértettem.
Hát... ...részegen azt gondolom hogy baromi jófej, humoros, szórakoztató, rendkívül attraktív, profi táncos és -énekes bombázó vagyok. Talán kicsit hasonlítok Angelina Jolie-ra. ...aztán másnap felébredek: http://www.demotivalo.net/pic/1337507438.9052-notbad-f.jpg?1..
komolyan egy két éve történ dolgon agyalsz most elégé unalmassá válhatott az életed
lehet...
Lehet, ha olyan, ami nem mutatja még a jeleit.
a hülyeség ragályos
Igen, terhes vagy.
ennyi idõ alatt még az aids is mutatkozott volna. persze mondjuk, ha csajaid a "semmibõl" szednek össze fertõzést, annak akár te is lehetsz a forrása.
na persze, gumi nélkül egy prostit....
Jó részeg lehettél, ha mostanra józanodtál ki és jutott eszedbe, hogy baj lehet. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!