Találatok a következő kifejezésre: Amikor egy azt mondja: időt (12 db)

Amikor egy lány azt mondja: "időt kértek" vagy "legyünk csak barátok", akkor már rég semmi esélye a fiúnak?

Hát igen, én kétszer jártam így négy év alatt, és mindegyiknél nagyon összetörtem. De miután színt vallottam a lánynak, úgy éreztem, hogy már tudja a választ, csak nem akar megbántani. Sajnos az ilyen szövegek csak arra jók, hogy húzzák az id?t, márpedig ezt minden fiú utálja. Jobb szeretnénk az igazságot hallani, lehet?leg egyenesen, félrebeszélés helyett. Szóval, az "adj id?t", meg ehhez hasonló szövegek csak arra jók, hogy a lányoknak ne kelljen kimondani azt, hogy NEM?

Legjobb válasz: Legyünk barátok? Miért, idáig is azok voltunk? Hát szerintem egy ilyen válasszal tényleg nem sok esélyed maradt. Sajnálom.

Legyünk barátok? Miért, idáig is azok voltunk? Hát szerintem egy ilyen válasszal tényleg nem sok esélyed maradt. Sajnálom.
Hali Engem is ezzel rázott le egy lány akit nagyon szerettem/szeretek:((( ráadásul az elsö kapcsolatom volt. Pedig azt mondta az elején hogy tetszem neki meg minden, szoval nem értem:( Az elsö válasz adotol szeretném kérdezni hogy mi az hogy késöbb már nem tetszik???
Sajnos tényleg semmi esélyed, csak ezt nem mondja a szemedbe, mert akkor saját magát tartaná bunkónak, nem akar megbántani. Sajnos nem szabad reménykedned egy ilyen helyzetben...
Igen, ezt a nõk azért mondják, mert nem akarják kimondani, hogy már nem éreznek semmit a másik iránt. Amúgy ha kimondják, a pasik sokszor ezt sem értik, és tovább próbálkoznak, ez pedig rohadt szar érzés a csajnak is.
Ha idõt kért akkor még nincs semmi veszve. Én is kivoltam egy idõben, nem tudtam mmit akarok a pasimtól. Idõt kértem. Õ erre kiakadt, mert úgy gondolkozott, mint te. Pedig én tényleg nem gy gondoltam, csak pár napig/hétig nyugiztam volna, nem hívtam volna meg ilyenek....õ nem is akart hallani a dolgoról, így együtt mentünk át a rossz pillanatokon. Többet beszélgettünk és minden helyrejött. Még most is vele vagyok:)
Hát igen ez tipikus nõi dolog ez a "legyünk barátok" engem is nem egyszer így ráztak le és elég elkeserítõ, mert sok lányt csak addig érdekled, amíg nem tud meg rólad eleget, van aki utána tojik a fejedre, mert már megismert, és nem tart "alfahímnek" de olykor azért jó is kisülhet belõle hisz barátságból néha óriási szerelmek születhetnek.
hát nekem vegyesek az érzwelmeim! Megismertem egy lányt egy éve! Fél év után ugyéreztem kell nekem! és hogy szeretem! Erre mondta hogy nem szeretné elrontani a barátságot! De én nem adtam fel, közbe neki jött egy olyan kapcsija amiben a fiu átverte, csunyán, akkor is mondtam neki hogy miért nem probálja meg velem hisz barátilag is olyan jol megvgyunk, akkor már a váalsz azvotlt hogy nemtudja, hogy ijen csalodás után nemtudna nekem annyit adni! és hogy inkább hagyjuk, de én még mindig nem adtam fel. probáltam vele elhietni hogy én nem verném át, és eljutottunk oda hogy félve részéröl ugyan de probáljuk meg! jah hozzáteszem ez fél évembe telt :) de mivel nekem ö kell ezért simán vártam! :) ás most már 3 hete együttvagyunk, és már belátta hogy nagyon jo velem meg minden, és nehézkesen de alakul benne a szerelem is, igaz élö szóban nem mondta még ki , de már leirta és ugy is viselkedik mint egy szerelmes! Az hogy nem mondja ki a félelmeire fogom :) azthogy milesz belöle nemtudom :)
Én is lány vok volt 1pasim aki már nem tetszett és azt mondtam neki lekoptatásként hogy jobb lenne ha csak barátok lennénk. Ha te pasi vagy és ezt mondta neked a barátnõd akkor részvétem.

Mennyi idő az amikkor a fiú mondja egy lánynak hogy szereti? Most olyan furán érzem magam.

Mert a barátommal nem olyan régen 2hete jöttünk össze, én többet érzek már mint "kedvelés" de ? azt mondta nekem hogy csak kedvel, bár azt is mondta hogy én állok az els? helyen akit meg tud és akit meg akarna szeretni.

Legjobb válasz: Nincs meghatározott idõkorlát... Amikor úgy érzi, komolyan gondolja...na, akkor fogja mondani.

Nincs meghatározott idõkorlát... Amikor úgy érzi, komolyan gondolja...na, akkor fogja mondani.
Hát biztosan nem akar hazudni neked. Ez már jót jelent. Remélem lesz több is. Türelem.
én nagyon ritkán mondom ki ezt a szót, mások naponta mondják... szerintem inkább éreztetni kell a szeretetet mint kimondani
Így van, nem kell annyit mondogatni mert elkopik. Sok boldogságot nektek!
Az a gond, hogy a pasik eléggé zárkózottak az érzelmek kimondásával kapcsolatban, ha tényleg szeret, akkor úgyis mutatja ezeket a jeleket, nem kell kicsikarni belõle azt, hogy mondja is ki, ha érzed, akkor minden rendben van.

Minden tetkó "kifakul" egy idő után? Egyik ismerősömnek kb.1 hét alatt elhalványult a tetkója (sötétkék színű lett a feketéből), és azt mondja ez természetes. Én olyat szeretnék ami fekete marad. Igaza van?

tetoválás

Legjobb válasz: Mivel gyógyulás után a bõr hámrétege kerül a tetkó fölé, az sosem marad olyan ébenfekete, mint a friss tetkónál. Nem fakul ki, de nem lesz élénk fekete, inkább nagyon sötétszürke.

Mivel gyógyulás után a bõr hámrétege kerül a tetkó fölé, az sosem marad olyan ébenfekete, mint a friss tetkónál. Nem fakul ki, de nem lesz élénk fekete, inkább nagyon sötétszürke.
nekem csak nagyon picit fakult ki
nekem szinte egyáltalán nem fakult ki. Az nagyon sokat számít, hogy készítés után hogy kezeled. Éri-e nap, mennyit éri víz, kened-e rendesen.. .stbstb


volt F/24 :S
nekem mar volt ilyen vagyis meg mindig van...
Hát nekem volt konkrét ilyen esetem. A csaj iszonyat hülyén és féltékenyen viselkedett és én végén már nem éreztem iránta semmit... Szakítás lett a vége. Aztán éreztem utánna h talán nem is volt olyan jó döntés meg kelett volna beszélni. Ha nem lennék ilyen büszke akkor bizony bevalottam volna neki h hibáztam stb. De azóta boldog vok 1 másik csajszival aki jobban tetszik :D 21/F
ne búsulj, velem is volt ilyen, a körülmények miatt, csak két hónap és két másik lány után rájöttem, hogy mégis szeretem, visszamentem hozzá, és újra összejöttünk, õ szerencsére nem tudott a két másik lányról (ez igazából nem is számít), ez az én titkom a mai napig, de ettõl még boldogok voltunk egymással. 26/F
22:47-es vagyok elõször engem is msn-en dobott, aztán rá 2 napra találkoztunk, de mint már csak barátok és akkor mondta a szemembe, h legyen vége, mert nem szeret. hát én kb beleörültem. aztán ilyen 3-4 hét múlva elkezdtünk beszélgetni msnen és meghívott a bulijába, és ott jöttünk újra össze. második szakítás annyi volt, h levette facebookról, h kapcsolatba van velem. és elvileg engem folyton megcsalt. találkoztam vele, õ azt mondja, h engem soha nem csalt meg (nem tudom, h kinek higgyek azóta sem) de nagyon csúnyán veszekedtünk egymással, azóta nem beszéltünk. :(:( és hát igen még mindig reménykedek, hogy hátha oda áll elém vagy felhív vagy bármi ... volt egy kapcsolata kb 2 hétig tartott, de már vége lett annak. remény hal meg utoljára. :)
A kérdező hozzászólása: Egyébként nekem az esett nagyon rosszul, hogy msn-en szakított, elõtte 1 héttel találkoztunk rendesen, akkor is mondta már, hogy nem érzi azt amit régen, de mind azért van mert ritkán tudunk találkozni. :S De ez is olyan elszomorító, hogy valaki csak a körülmények miatt szeret ki a másikból. Más oka nem volt:S
A kérdező hozzászólása: Köszzönöm a válaszokat! :) És te 22.47-es azok után, hogy 2-szer szakított veled, még nem adod fel a reményt? Szurkolok neked. :)
Az ember sokszor csak akkor jön rá arra, hogy mit jelentett neki a másik, mikor már nincs vele. Lehet, hogy a barátoddal is ez történt.
Egy barátnõmmel 1 év járás után szakított így a barátja, akkor 17 évesek voltak. 1 hónappal késõbb (ami alatt végig tartották a kapcsolatot) a fiú rájött, hogy mégis szerelmes- már lassan 4, 5 éve járnak (leszámítva azt az 1 hónap szünetet) és nagyon boldogok egymással :) De szerintem is ilyenkor inkább az a helyzet, hogy azt hitte, hogy kiszeretett belõle, mert mondjuk épp kicsit több volt a vita, vagy kevesebbet voltak együtt stb... Ha valaki tényleg kiszeret a másikból, akkor nem szeret csak úgy vissza belé. 20/L
velem ugyanezert szakitott... reménykedem meggondolja magat :)
22:47-es vagyok, 19/L :)
volt, szakított mert már nem szeretett... rá 1, 5 hónap után mondta, h sajnálja, hiányzom neki és h szeret újra megpróbáltuk... most 1 hónapja megint kidobott, mert, h nem szeret (de csúnyán váltunk el most) de én szeretem és reménykedek benne, h megjön az esze.... :| neked is drukkolok. :)
"azt hitte hogy ki szeretett" Egyet értek. :)
A kérdező hozzászólása: És tudtok ilyen sztorikat? Csak kíváncsi vagyok, mert lehet, hogy a párom újra szerelmes belém, de 2 hónapja õ szakított, mert azt mondta, nem szerelmes már, és a szeretetet is kevésbé érzi. De ilyenkor mi játszódhat le egy fiúban? Annyira határozottan szakít, és aztán mégis megváltoznak az érzések?
aha miért ne lehetne ?:D bár sztem szimplán "azt hitte hogy ki szeretett" :D 19F
nalam helyzet ugyanez, fél év egyutt, eleinte minden ok volt, en voltam az elso igazi baratnoje, aztan elmult 1-2 honapban furan viselkedett, azt mondja nem szeret, nem akar velem lenni meg ilyenek. Van még remény?
Ágyra mentetek vagy mi?
Nincs állítmány az elsõ mondatban. Mit csinál Gyõzõvel a józan ész? (vesszõ is kéne a 'mondja' után, de azt odaképzeltem) Így nem tudok segíteni.
értelmes kérdést tegyél fel! ennek nincs értelme
ez engem is érdekelne :P :D
Kerestem , de nme találom, bocsi :S
A kérdező hozzászólása: én se pedig annyi vidit megnéztem már
A kérdező hozzászólása: megvan úgyhogy már nem kell válaszolni

Miért nem csinálja rögtön a kutyám azt amit mondok? Miért csak egy idő után? Pl:mondom neki hogy ül, és vár és csak utána ül le

Legjobb válasz: azért mert így is kap jutalmat. Minek fárassza magát azzal hogy azonnal csinálja meg ha ráér ? :) Persze az is lehet hogy nem tudja hogy mit vársz és csak tippel hogy ezt kell csinálnia. Ehez meg kell némi idõ hogy rájöjjön.

azért mert így is kap jutalmat. Minek fárassza magát azzal hogy azonnal csinálja meg ha ráér ? :) Persze az is lehet hogy nem tudja hogy mit vársz és csak tippel hogy ezt kell csinálnia. Ehez meg kell némi idõ hogy rájöjjön.
Nem tudom >< Lehet hogy gondolkozik mit kéne csinálni, eszébe jut és megcsinálja. Nem biztos. Dicsérd meg add neki a falatot és kisebb idõ után talán rögtön megcsinálja.
Valószínû csak így szokta meg és mivel te ezt elfogadod neki, nem is kell változtatnia rajta. Egy alapvetõen nyugodt és lustább kutyát fel kell pörgetni ahhoz, hogy gyorsan reagáljon. Ha kell az, hogy azonnal leüljön, mikor kiadod a vezényszót, akkor érdemes kijavítani vagy új feladatként bevezetni.

Milyen játékokat tudtok, amihez csak egy toll, és papír kell? Ilyenre gondolok, mint amőba. Egyszerű, és el lehet vele ütni az időt mondjuk suliban.

Legjobb válasz: Ha kétszemélyes akkor lehet olyat, h az egyik kezében van egy toll, becsukja/beköti a szemét, a másik meg írányítja a kezét, és úgy kell valamit rajzolni.

Ha kétszemélyes akkor lehet olyat, h az egyik kezében van egy toll, becsukja/beköti a szemét, a másik meg írányítja a kezét, és úgy kell valamit rajzolni.
Ország, város, fiú, lány.... Van olyan is, hogy felírsz egy nevet egy papírra, felragasztod a másik fejére és kérdezz-felelek szintû, amíg a válaszod igen az illetõvel kapcsolatban, addig kérdezhet, ha nem, akkor a másik következik...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Tanulságos, sokat mondó filmek? Amin a végén csak gondolkozik az ember és egy ideig csak ül és néz.

Legjobb válasz: Ja még egyet elfelejtett itt sokmindenki köztük én is. Az egyik legnagyobb és tényleg elgondolkodtató. HARCOSOK KLUBJA:)

Ja még egyet elfelejtett itt sokmindenki köztük én is. Az egyik legnagyobb és tényleg elgondolkodtató. HARCOSOK KLUBJA:)
Viharsziget, pillangóhatás, Halálsoron, Remény rabjai, Boldogság nyomában, Fekete hattyú, Keith
Ne engedj el! (Never let me go) A fekete hattyú Rekviem egy álomért Amelie csodálatos élete
Isten a vádlottak padján
Amerikai história X Forrest Gump
Más világ (The Others)
és Donnie Darko is.
Az osztály (Klass). Ez garantáltan. Fõleg, hogy a barátnõmnek múltkor kölcsön adtam, és másnap közölte, hogy a film után negyed óráig csak ült és gondolkozott. Én is hasonlóan voltam vele.

Nagyon félek a szuléstol. Kozeledik az ido, és egyre tobbet gondolok rá. Valami tanács a már ezen tul eso noktol, h mi az amire érdemes oda figyelni és mondjuk konnyebbé teszi?

Legjobb válasz: Hát az igaz hogy én egyáltalán nem féltem a szüléstõl,de tanácsolom hogy vajúdás közben tornázgass sétálgass mert meggyõzõdésem hogy nekem emiatt volt roppant könnyû szülésem :) A fájdalomra meg nem is tudam összpontosítani,az lebegett a szemem elõtt hogy jön a fájás nagy levegõ nyomás és gyors még egy nyomás :D

Hát az igaz hogy én egyáltalán nem féltem a szüléstõl, de tanácsolom hogy vajúdás közben tornázgass sétálgass mert meggyõzõdésem hogy nekem emiatt volt roppant könnyû szülésem :) A fájdalomra meg nem is tudam összpontosítani, az lebegett a szemem elõtt hogy jön a fájás nagy levegõ nyomás és gyors még egy nyomás :D
A vajúdás az elején nem fáj komolyabban, az események felgyorsulásával lehet csak ijesztõ. Gondolom ctg-t fognak nálad csinálni menet közben, ennek alapján eldöntik, hogy te magad világra tudod-e hozni vagy mûtétre van szükség. Ügyeletesnél szülsz?
Szia! Ha félsz a fájdalomtól, mindenképp kérj epidurális érzéstelenítést. Én kértem, mert nem vagyok egy hõs típus. Mindenki mondta, hogy de borzasztó, így rögtön mondtam, hogy én szeretnék majd kérni. Nagyon jó volt. De tényleg. Félni pedig ne félj, mert a feszültség és a stressz gátolja a tágulást. Ellazulni, mélyeket lélegezni, és elsóhajtani a fájásokat-de ezt a szülésznõ majd úgyis mondja menet közben. Gyors és könnyû szülést Neked!
Ne készíts a fejedben forgató könyvet, mert csak csalódott leszel, ha valami nem úgy történik ahogy tervezted! 3 deolgot viszont megfogadtam: ha jön a fájás akármennyire is fáj lazítsd el a hasad, mert a méhed csak így tudja kipréselni a babát, ha tudsz vajúdj állva, mert a gravitáció segít, lélegezz tempósan amikor már nagyon fáj! Hidd el attól szép a dolog, hogy senki sem tudja elõre mi vár rá!
Mindenképpen beszéld le elõre, márha van fogadott orvosod, hogy szeretnél EDA-t (persze amennyiben ez lehetséges). Ha nincs, járj utána, hogy abban a kórházban, ahol szülni fogsz, az ügyeletes be tudja-e adni az EDA-t, vagy csak aneszteziológus. Ha az utóbbi, akkor bonyolódik a dolog, mert akkor õt is "fel kellene fogadni". Én EDA segítségével szültem és elmondhatom, valószínûleg ezért is lett kislányom születése csodálatos élmény!!! Csak ajánlani tudom...
Én azt mondom csak akkor kérj EDA-t ha már nem bírod. Nálunk itt a kecskeméti kórházban lehetõség van tusolásra. Én sokszor kihasználtam és nagyon sokat segített. Nem kértem semmi fájdalomcsillapítót vagy ilyesmit. Pedig én nem bírom a fájdalmat és csak 19 éves voltam amikor szültem tavaly. Szóval én azt mondom nem kell megilyedni.
Én is azt mondom, EDA a barátod! A beadása nem vészes, csak kellemetlen, de utána már nem fáj semmi (csak a kitolás, de az meg gyorsan megvan).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!