Találatok a következő kifejezésre: Amikor egy azt (16156 db)

Ha egy fórum bejegyzésbe valaki forrás nélkül beír egy hosszú bekezdést, amit egy az egybe copy-paste-elt máshonnan, akkor az jogtalan?

Legjobb válasz: Az attól függ, hogy mit vágott ki. Akkor van baj, ha pl. sajátjaként tünteti fel. De nem egy ilyen fórumon.

Az attól függ, hogy mit vágott ki. Akkor van baj, ha pl. sajátjaként tünteti fel. De nem egy ilyen fórumon.
A kérdező hozzászólása: nem mond semmit csak ír. Egy fórumon ha valaki ír, az olyan mintha õ írna/mondaná, az õ bejegyzése.
A kérdező hozzászólása: nem tette idézõjelbe, tehát nem csakhogy a forrást nem adta meg, de azt sem tüntette fel sehogyan, hogy idézet
Jaj már!!:D Írd be utólag alá, hogy pl a nyolcadik kommenthez a forrás ez meg ez:D:D Ne idegeskedj ezen:) :)
A kérdező hozzászólása: örülnék, hogyha olyasvalki válaszolna, aki ért hozzá, például egy jogász, és ha meg tudná mondani mi ennek a pontos neve? plágium? szellemi termék eltulajdonítása?

Hol lehet olyan játékot letölteni ami egy az egyben a klasszikus nintebdo supermario másolata csak xp-n is elindul?

Legjobb válasz: A legjobb módszer: letöltesz egy Nintendo Emulátort (pl. VirtuaNES), és letöltöd hozzá az eredeti Mario ROM-ot. (Legális úgy tudom akkor lesz, ha egyébként megvan az eredeti Mario.)

A legjobb módszer: letöltesz egy Nintendo Emulátort (pl. VirtuaNES), és letöltöd hozzá az eredeti Mario ROM-ot. (Legális úgy tudom akkor lesz, ha egyébként megvan az eredeti Mario.)
A kérdező hozzászólása: Hol lehet ezt letölteni. Nintendo oldalán nem találok ilyet.
Ott nem is fogsz... google-ba beírod hogy virtuanes download, szerintem az elsõ találatok között ott lesz. ROM-ot meg... most fejbõl nem tudok oldalt mondani, google-n keresgess nes mario rom vagy hasonló kulcsszavakra...

Létezik-e olyan gluténmentes lisztkeverék, amivel egy az egyben lehet a búzalisztet helyettesíteni pl. egy sajtos pogácsa elkészítésénél?

Legjobb válasz: Igen: és jó a kereszt gyerekemnek ebböl a fajta lisztböl sütök . van kelt tésztákhoz ,és sima gyúrt tésztához is. [link] [link]

Igen: és jó a kereszt gyerekemnek ebböl a fajta lisztböl sütök . van kelt tésztákhoz , és sima gyúrt tésztához is. [link] [link]
10 éve kell ezeket használnom- Nekem Schar lisztek váltak be legjobban. Van belöle kenyér, sütemény, száraztészta liszt. Nagyon finomak és bevált. Ezen felül rizslisztet és kukoricalisztet használok legtöbbször,
Igen van nekem is azt kell használnm.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor ezeknek utána nézek. Bocsi az értetlenkedésért, de akkor ezeket a liszteket simán egy búzalisztes receptbe beillesztve bármit elkészíthetek velük? Az nagyon jó lenne, ugyanis a családban van lisztérzékeny, nemsokára jönnek látogatóba hozzánk, és azzal akarom meglepni, hogy "mindent ehet", amit mi többiek is, és nagyon nem szeretnék felsülni vele :)
Igen teljesen helyetesiti a buzalisztet.
Szeretném még azt is , hogy tudd, hogy nemcsak a gluténmentes liszt az amit figyelni kell! Pl. nem lehet bármilyen ételízesítõt használni, felvágottakban is van glutén stb. Arra is kell figyelni, hogy véletlenül sem kerüljön egy pici morzsa az ételbe. Külön vágódeszkát , fakanalat kell használni.


Szerintetek van olyan kacsa ami egy az odúban költ? Ha van akkor mi a neve?

Csak kérdem...

Legjobb válasz: van.... http://www.haziallat.hu/madar/diszmadarak/a-karolinai-rece-k..

Lányok! Ti miről szeretnétek beszélni az első randin, ami egyben az első találkozás is? 15/f

Lehet?leg, úgy naggyából velem egyid?sek írjanak. Azt is megköszönném ha a korotokat is odaírnátok.

Legjobb válasz: hát az elsõ randin szerintem nagyon jól tud esni, ha apróságokba is belekérdezel. Faggasd nyugodtan, hogy miket szeret, és majdcsak találtok közöset egymásban. És ha az a valami már megvan, onnan már lesz téma, hidd el. :) (L)/16

hát az elsõ randin szerintem nagyon jól tud esni, ha apróságokba is belekérdezel. Faggasd nyugodtan, hogy miket szeret, és majdcsak találtok közöset egymásban. És ha az a valami már megvan, onnan már lesz téma, hidd el. :) (L)/16
Elsõ találkozáskor úgy le lesztek blokkolva, hogy ihaj. Szóval ha nem jut eszedbe semmi beszédtéma, akkor ne aggódj, õ is ugyanannyira megilletõdött. Egy-két óra alatt már feloldódtok annyira, hogy a kanos hallgatást néha pár mondat is megszakítsa. De ne aggódj, ez így normális.
hát szerintem a téma az úgy magától jön.. egyébként ez a lány érdeklõdési körétõl függ. én pl. a fociról nem szeretnék mert az nekem unalmas lenne, és nem tudnék hozzászólni, de vannak olyan lányok akik szívesen beszélgetnek róla xD
Elõzõ voltam, most olvastam vissza. KÍNOS HALLGATÁS-t akartam írni, úgy tûnik, ez amolyan freudi elgépelés volt. :)
Nálam sosincs ez a csend:D Mindig tudok dumálni

Tudtok olyan animéket amiben zenélnek? Ami romantikus? Ami hasonlít az inuyashára? Ami jó yaoi? Ami rövid? Amiben több fiú is szeret egy lányt ami hasonlít a suki tte ii na yo-ra? Ami vámpíros? Ami izgalmas?

Legjobb válasz: Uta no☆Prince-sama Maji Love 1000% (zene, romantika egy picit, az inuyashát nem láttam, ezért, ezt nem tudom, yaoi nincs benne, 13 részes, 6 fiú szeret egy lányt, ha jól emlékszem, nem vámpíros, különösebben nem izgalmas)- nem tudom, hogy mindegyik jelzõt egy animére szántad... K-On (csak zene)

Uta no☆Prince-sama Maji Love 1000% (zene, romantika egy picit, az inuyashát nem láttam, ezért, ezt nem tudom, yaoi nincs benne, 13 részes, 6 fiú szeret egy lányt, ha jól emlékszem, nem vámpíros, különösebben nem izgalmas)- nem tudom, hogy mindegyik jelzõt egy animére szántad... K-On (csak zene)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod.Egyébként nem mindegyik jelzõt egy animére szántam, hanem több animére gondoltam ezekben a témákban
Amiben zenélnek (és lövöldöznek párszor), és néha szívszaggató, az az Angel Beats. A Beck az csak a bandáról szól, ilyen a K-on is. Romantikus? 5 centimeter per second Esetleg egy kicsit fiúsabb a Full metal panic! Vagy a Fumoffu A több fiús szeretetet nem fejtetted ki, hogy tulajdonképpen mennyire szóljon a kapcsolatról, de egy kis apokaliptikus természetfeletti erõs a csajt két srác szeretõs cucc a The civilisation blaster, a másik címe hirtele nem ugrik be. Animeaddict-en így is megtalálod asszem. Speedy552 voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Ha egy gépbe AM3-as tokozású procim van akkor abban bele megy az AM-2 tokozású proci? A mostani egy Athlon AM-3. Amit szeretnék az pedig egy Phenom. Az pedig AM-2.

Legjobb válasz: Nem, még ha fizikailag bele is menne. Ha elve AMD AM3-as az alaplap, az azt jelenti hogy DDR3 -as memória van venne. Az AMD s939 foglalt óta óta a memóriavezérlõ a processzorba van. Az AM2 -es procik memóriavezérlõje meg nem támogatja a DDR3 -as memóriákat.

Nem, még ha fizikailag bele is menne. Ha elve AMD AM3-as az alaplap, az azt jelenti hogy DDR3 -as memória van venne. Az AMD s939 foglalt óta óta a memóriavezérlõ a processzorba van. Az AM2 -es procik memóriavezérlõje meg nem támogatja a DDR3 -as memóriákat.
a phenom am3 nem am-3
bocs azt akartam írni, hogy nem am-2

Amikor egy weblapos linkemet megosztom az FB üzenőfalamon, akkor miért nem tesz ki egy kis képet se mellé (ami közül választhatok vagy legalább egyet), holott azon az oldalon, amit belinkeltem van kép!?

Nem alapmotoros rendszerem van, hanem saját kis rendszer, ezért gondolom valamilyen speciális kód hiányzana, hogy fölismerje a képeket és választhassam, melyik kerüljön FB megosztásnál? El?re köszi a választ!

Legjobb válasz: Eltaláltad, szükség van egy <meta> meghatározásra, ami megadja a facebook modulnak,hogy melyik képet kell neki beilleszteni amikor megosztják az oldalhoz tartozó url-t.

Eltaláltad, szükség van egy <meta> meghatározásra, ami megadja a facebook modulnak, hogy melyik képet kell neki beilleszteni amikor megosztják az oldalhoz tartozó url-t.
<META property="og:image" content="kép"/>
Bélyegkép beállításához jó leírás: http://juzraai.blogspot.hu/2012/03/megfelelo-belyegkep-beall..

Mi volt az a legnagyobb bántó dolog amit egy lány, vagy egy nő mondott nektek?

lányok is írhatnak akinek szintén lány szólt be de engem leginkább a fenti kérdés foglalkoztat... ja és persze leírhatjátok mit reagáltatok rá ha reagáltatok egyáltalán

Legjobb válasz: Nekem ezt egy régi barátnõm mondta: "Te csak azért kellettél nekem hogy kihasználjalak, és féltékennyé tegyek egy srácot akit a világért sem tudok megszerezni" Amikor ezt mondta én kérdeztem tõle hogy akkor mi volt ez a nagy szerelem köztünk, de õ erre ezt mondta " Nem volt itt semmilyen nagy szerelem csak tudod kellett nekem valaki aki mellettem van és segít megoldani a problémáimat" Nem biztos hogy szó szerint ezeket mondta de én így emlékszem ezekre. Ez egy bántó sértõ húzás volt tõle teljesen tönkretett engem lelkileg mert én fülig szerelmes voltam belé és boldognak éreztem magam vele, de hogy így a lelkembe tiport ilyen hirtelen amikor rajta kaptam hogy más sráccal smárol a buszmegállóba akkor ezzel jött. Ez az amit senkinek nem kívánok, ez egy pokolian rossz érzés.

Nekem ezt egy régi barátnõm mondta: "Te csak azért kellettél nekem hogy kihasználjalak, és féltékennyé tegyek egy srácot akit a világért sem tudok megszerezni" Amikor ezt mondta én kérdeztem tõle hogy akkor mi volt ez a nagy szerelem köztünk, de õ erre ezt mondta " Nem volt itt semmilyen nagy szerelem csak tudod kellett nekem valaki aki mellettem van és segít megoldani a problémáimat" Nem biztos hogy szó szerint ezeket mondta de én így emlékszem ezekre. Ez egy bántó sértõ húzás volt tõle teljesen tönkretett engem lelkileg mert én fülig szerelmes voltam belé és boldognak éreztem magam vele, de hogy így a lelkembe tiport ilyen hirtelen amikor rajta kaptam hogy más sráccal smárol a buszmegállóba akkor ezzel jött. Ez az amit senkinek nem kívánok, ez egy pokolian rossz érzés.
A kérdező hozzászólása: áttudom érezni amit érzel :(
"A Bercinek* legalább 25 centis szerszáma van, szemben a te 18 centiddel." *=nem valós név.
Õszinte leszek: volt egy fiú még ötödikes koromban, aki szerelmes volt belém, minden délután velem akart lenni, és én játszottam vele, mert meghatott, hogy õszinte volt, de nem szerettem viszont. És õ - természetesen - dicsekedett az egész évfolyamon, hogy én vagyok a barátnõje. Ezen nagyon felhúztam magam, mert: 1. én nem szeretem õt 2. én nem vagyok senkié!! És szegénynek dühömben ezt mondtam: , , Úgy lógsz rajtam, mint egy pióca!" Sose felejtem el azt a bánatos, kétségbeesett szegény arcot...ÓÓÓ. Megfogadtam, hogyha nem tetszik nekem valaki és nyíltan visszautasítom, kerülöm legalább egy ideig, nehogy reménykedjen. Jaj, szegényke! 18/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!