Találatok a következő kifejezésre: Amikor eggyütt a (38 db)

Amikor eggyütt vagyok a barátnőmmel vagy eggyütt alszunk természetesen felizgulok és másnap borzasztóan fájnak a heréim amiatt hogy nem történt semmi. Tőrténhet valami probléma a nemiszervemmel?

Most töltöttem be a 18 évet, a barátn?m pedig csak most lessz 16. Nagyon szeretjük egymást és már valahogy nem is tudnánk elképzelni egymásnélk?l a jöv?nket. Viszont sex terén megigértem neki, hogy várok hisz mindketten aztszeretnénk, hogy tökéletes és széplegyen és egymásnak szenteltük a szüzességünket. Tehát még sz?z vagyok én is....(azthiszem)

Legjobb válasz: Mit jelent az hogy azthiszem?

Mit jelent az hogy azthiszem?
Semmi probléma nem lesz ebbõl, nekem is szokott fájni, és mindenkinek, ha nincs kielégítve miután felizgult. Azért szerintem ha nagyon szeretitek egymást, arra megkérhetnéd hogy kézzel csinálja neked, hisz csak 16 éves már...
nem szoktatok pettingelni? mert az ilyen szempontból segítene... egyet értek az 1. válaszolóval, nyugodtan vezesd rá, kezdd el te kényeztetni kézzel, aztán majd jön a többi, te is sorra kerülsz:) én is hallottam már több pasitól, hogy fáj neki, ha nincs kielégítve - mi lenne, ha kimennél a mosdóba este/éjjel?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.....eléggé hasznosak vóltak:)
hello! én is 18 vagyok, és nekem is rettentõ fájdalom volt néha.erre tényleg az egyik megoldás az elõttem lévõ válaszolóé, a másik, pedig egy tesómtól kapott tanács (neki is volt ien és elment vele dokihoz) az egyszerûen a boxer. mostanában midenki ezt hordja, csak arra nem gondolnak hogy 20-21 éves korodig fejlõdik. ezt azért érezheted, mert a heregolyók nehezednek a fejlõdéstõl és a teltségtõl és nem tud olyan gyorsan alkalmazkodni a csõ. ennek hatására olyan mintha húznák lefelé. mint ha focin kapnál oda egy labdát...
(az elõzõ) ja és persze az hogy mostantól egy hónapig olyan alsó ami megtartja...:P

Dolgozatom mindig rosszabb mint amire számítok A matek dolgozatom mindig kettes hármas néha négyes, mindig tanulok rá de mindig azt a feladatsort kapom amit nem tudok, Anya a mama (eggyütt élünk vele apa nincs)?

és a tanár csodálkozik hogy matekból miért vannak ilyen rossz jegyeim ,mit mondjak,a tanárnak anyának?

Legjobb válasz: hülye ötlet tudom, de többet kellene tanulni ... mást nem nagyon tudsz mondani

hülye ötlet tudom, de többet kellene tanulni ... mást nem nagyon tudsz mondani
nem szokásom más írását fikázni nyelvtanilag (mivel én is mellõzöm az interneten a kis és nagybetûk használatát, DE...nagyon nehéz lenne 2 mondatot normális megfogalmazni? háromszor kellett átolvasnom az "Anya a mama (együtt élünk vele apa nincs)" részmondatot és még így se nagyon világos, hogy ez mégis, hogyan jön a rossz matek jegyekhez??? "mindig tanulok rá de mindig azt a feladatsort kapom amit nem tudok" amúgy itt van a gond. nem tanulsz rá eleget (vagyis inkább nem gyakorolsz eleget). hiányos a tudásod, így mindig meg lesz az esély arra, hogy pont azt a feladatsort kapjad. matekot inkább megérteni kell, mint tanulni. ne érd be annyival, hogy vágod az anyagnak a felét, értsd az anyag másik felét is, így akármelyik feladatsort kapod, mindig tudni fogod.
A kérdező hozzászólása: köszi az ötleteket
igen
Azért van olyan lány akit könnyebb teherbe ejteni mint gondolkodóba. Most konkrétan nem rád célzok, de abban a 30 percben miért nem jutott el addig, hogy megmossa?
Shimán.. a kis g.cik jól bírják.. :)
ja elég nagy az Élettartama a környezeti tényezoktol és a hõmérséklettõl függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra , a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
persze. hiába is mosdott volna meg, a bennmararadt spermát az elõváladék pont beléd juttatta. cseszett jó pár másodperc lehetett, ha megérte :S sztem téged is könnyebb teherbe ejteni, mint gondolkodóba :D
Nagyon könnyen teherbe lehet esni. A szomszédasszony pl. megfogta valaki után a kilincset, és tessék...
A kérdező hozzászólása: akkor is, ha nem rögtön tette be kb. 30perc mulva?
A kérdező hozzászólása: ugy hallottam nem is olyan könnyû teherbe esni.
A kérdező hozzászólása: qrva jó nem mondom


Elvileg 20-án nem kéne megjönnie. Számításaim szerint pé napján voltunk eggyütt, utána 4-5nap múlva fehér folyásom lett ami mind a mai napig megvan. Lehet hogy baba?

Olyan hígabb testápolóhoz tudnám hasonlítani, mennyisége annyi hogy tisztaságit kell használnom. Fel vagyok kicsit puffadva legalább is amelyik nadrág a mensi után simán rámjöt az szorít egy picit. Mellem is olyan fura nem fáj csak nem is tudom nem ilyen szokott lenni.

Legjobb válasz: Úgy néz ki van rá esély :-)Szerintem pár nap és csinálj egy tesztet.

Úgy néz ki van rá esély :-)Szerintem pár nap és csinálj egy tesztet.
Szia! Nagyon drukkolok, hogy Neked ez babát jelentsen! Nálam minden ilyen tünet megvolt péntekig, és sajnos szombat reggel megjött a nem várt! Ezzel nem elkeseríteni akartalak, csak saját tapasztalat. Múlt hónapban is minden ilyen tünetem megvolt, már azt hittem baba lesz. Ettõl függetlenül szerintem minden esélyed megvan rá, ha eddig mensi elõtt nem voltak ilyen tüneteid.Sok sikert és drukk Neked!!!szió
Nálam is ez van, de én nem merek reménykedni sem, ugyhogy inkább várok!
Vagy csak sok volt a töltöttkáposzta!Ha mégegyszer olvasok egy ilyen kérdést sikítok!!HONNAN TUDNÁNK!!!

Lány vagyok 28 éves az előző barátommal amikor eggyütt voltunk elundorodtam tőle és sírtam az eggyüttlét közben mert rákényszerítettek, a mostani barátommal 2 hete vagyok együtt felmentem hozzá és amikor arra került a sor megijedtem. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ilyen elõzménnyel ne csodálkozz, hogy 2 hét után nem kívántad. Hova sietsz, muszáj volt ennyire sietni? Nálunk is hasonló a helyzet, de nekem több hónap kellett és a barátom ttudta, hogy miért, ezért nem sürgetett.

Ilyen elõzménnyel ne csodálkozz, hogy 2 hét után nem kívántad. Hova sietsz, muszáj volt ennyire sietni? Nálunk is hasonló a helyzet, de nekem több hónap kellett és a barátom ttudta, hogy miért, ezért nem sürgetett.
Mi az, hogy rákényszerítettek?? Te jó ég, hiszen felnõtt vagy! És ilyen helyzetben tényleg természetes az ijedtség... De valóban, hova rohansz? Elõször ismerd meg a barátodat, bízz meg benne, és utána ráér még a szex. Vagy nálatok az az elsõ?? =S 2 hét... 2 hónap is rövid idõ, ha nem ismertétek meg egymást eléggé...
én annyit tudok javasolni hogy rengeteget beszélgessetek, mert így lehet a legjobban megismerni a másikat, ami elengedhetetlen a bizalom kialakulásához. A bizalom pedig alapvetõ dolog egy szerelmi kapcsolatban. És ha már most megbízol benne (vagy majd ha fogsz) akkor pedig mondd el neki hogy mi történt veled és meg fogja érteni ha szeret, és nem fog siettetni. Majd amikor már arra kerül a sor hogy nem félsz tõle akkor pedig mindent úgy fog csinálni ahogy neked jó lesz, csak ne félj szólni hogy hogy is jó neked mert az baj lenne.
1. 28 évesen lánynak nevezed magad nem nõnek, sok mindent elárul. 2. Rákényszerítettel, hogy sírj? WTF? 3. 2 hét után már felmentél hozzá szobára ... Nekem nincs több kérdésem, kb az iq-d lehet egyenlõ a koroddal. Nem tudom miért csodálkozol, egyértelmûen látszik, hogy 28 évesen abszolút nem vagy te kész erre az egészre. Szerintem nézz magadba és értékeld át az életed. Üdv. 25/F

A labrador kiskutyámat ha elviszem egy másik kölyökkutyához játszani, az rögtön lehengerli, nehezebb pár kiloval! Amig eggyütt vannak folyamatosan futnak és birkóznak, persze az én kutyám van alul mindig! Ez nem gond a kiskutyámnak?

nem látszik rajta hogy bánná a dolgot

Legjobb válasz: Nem gond, de azért figyelj oda, hogy ne mozogjon hirtelen túl sokat, illetve, hogy a másik kutya ne legyen túl rámenõs... Tehát arra, hogy ne okozzon neki fájdalmat :)

Nem gond, de azért figyelj oda, hogy ne mozogjon hirtelen túl sokat, illetve, hogy a másik kutya ne legyen túl rámenõs... Tehát arra, hogy ne okozzon neki fájdalmat :)
egy normális kutya veszi a lapot ha egy másiknak fájdalmat okoz és az egy nyikkanással jelzi felé, feltételezem a szóban forgó kutya pedig nem egy antiszoc állat aki fájdalmat okoz folyamatosan a kérdezõ kutyájának! nem kell ebbe beleszólnod teljesen normálisan elvannak egymással a kutyák. ha beleszólsz egy olyan esetben amikor a másik véletlenül fájdalmat okoz a tiednek azzal csak azt éred el hogy belezavarsz a kommunikációba és annak értelmezésébe. ilyenkor ugyanis a másik kutya saját magától azonnal leáll és ugyanígy érti meg a tied is hogyha a msiknak fájdalmat okoz akkor álljon le és finomabban játszon.

Majdnem 2éve vagyok eggyütt a párommal, és az utóbbi időben nem kíván! Mindig kitalál valami kifogást ami nem elfogadható! Mit tegyek? Már kérdeztem erről és nem tud normális indokot! = (

Mielött még nem jöttünk össze mesélt a régi kaladjairól!Elég mozgalmas volt!...Lehetséges hogy változott a barátom szexuális ,,étvágya,,??

Legjobb válasz: Azért nem kíván, mert nem izgatod fel. Ennyi ezen nincs mit ragozni. Kicsit nézz magadba és gondolkodj el azon, hogy az elmult idõszakban vilt -e olyan szexuáis együttlét, ahol valami új, valami érdekes történt. Ha mindig csak rádfekszik, reszel, majd leszáll, elõbb utóbb megunja, mejd talál magának valakit akit meg lehet jól dugni, és repülsz mint a kismadár. Jöhetnek a hülye csajdumák de tény : egy pasit ki kell elégíteni, különben otthagy..

Azért nem kíván, mert nem izgatod fel. Ennyi ezen nincs mit ragozni. Kicsit nézz magadba és gondolkodj el azon, hogy az elmult idõszakban vilt -e olyan szexuáis együttlét, ahol valami új, valami érdekes történt. Ha mindig csak rádfekszik, reszel, majd leszáll, elõbb utóbb megunja, mejd talál magának valakit akit meg lehet jól dugni, és repülsz mint a kismadár. Jöhetnek a hülye csajdumák de tény : egy pasit ki kell elégíteni, különben otthagy..
szerintem van valakije
sokminden befolyásolja... más nem változott? stressz, betegség is állhat a háttérben, de akár más lány is, elõbb deritsd ki, csak utána kezdj el hisztizni (ne kövesd el a hibám, páromnak is csökkent az "étvágya", hittem én másik csajt, meg hogy én lettem kevésbé vonzo, ki is akadtam rá széepn, mire kiderült, hogy betegség áll a háttérben, azota engesztelehetem, mert megbántodott) szoval puhatold ki szépen sok sikert L

Véleményem szerint a popószex akkor kerül képbe amikor nem a megfelelő emberrel vagyunk eggyütt, igaz ez?

Legjobb válasz: Én sem értem a késdést... Viszont akár szeretem a férfit akár nem, nálam nincs anális szex, ugyanis az a nyílás NEM ARRA VALÓ. =) Akinek ez nem tetszik, az elfáradhat.

Én sem értem a késdést... Viszont akár szeretem a férfit akár nem, nálam nincs anális szex, ugyanis az a nyílás NEM ARRA VALÓ. =) Akinek ez nem tetszik, az elfáradhat.
@16:23 Igen, az efféle válaszoktól könnyû elfáradni... @Kérdezõ Kiszera méra bávatag? (Karinthy)
Hátööö... nem. Mit jelent Nálad az, h "nem megfelelõ"?
A kérdező hozzászólása: aki elutasítja!!szerintem ha szeretem a férfit és is kivánom, miért ne!
Értelmetlen a kérdésed.
Te egyáltalán tudod, hogy mit kérdeztél?
Ahány ember annyi szokás. Nekem nincs az az isten, hogy rávegyen a párom (mondjuk szerencsére nem is próbálkozik ezzel), de ismerek olyat nõt, aki szereti is és a partnerével alkalmazzák is. Inkább csak azon múlik, hogy a két fél mennyire nyitott szexuálisan és ki mit szeret.
Két felnõtt ember otthon saját kis magányában azt csinál egymással, amit akar, amíg mindketten élvezik. Akár fejenállhatnak és vinnyoghatnak, mint a hiénák, ha nekik úgy jó. Senkit nem érdekel. A probléma akkor kezdõdik, ha az egyiknek nincs indíttatása ilyesmihez. Akkor beszélgetni kell róla. De a popószex sem bûncselekmény, innentõl kezdve, nem mindegy?

Ma néztem a ovú tesztet ami pozítívat mutatott, tegnap voltunk eggyütt a párommal, de ma éjjel jön csak haza, a holnapi nap még nem késő az esetleges sikeres megtermékenyüléshez?

még lesz peteérésem?

Legjobb válasz: Szia szerintem nem azon múlik hogy mikkor van peteérésed,mert nekem szeptember 16 volt peteérésem,és 23 volt a fogamzás.Az elsõ babával meg menzesz után estem teherbe 4 nappal.Nem mindig akkor fogamzóképes a nõ mikkor van peteérése.Nyugi nem vagy lekésve semmirõl!!!üdv 32 hetes kismama.

Szia szerintem nem azon múlik hogy mikkor van peteérésed, mert nekem szeptember 16 volt peteérésem, és 23 volt a fogamzás.Az elsõ babával meg menzesz után estem teherbe 4 nappal.Nem mindig akkor fogamzóképes a nõ mikkor van peteérése.Nyugi nem vagy lekésve semmirõl!!!üdv 32 hetes kismama.
Szia! Hát lehet, hogy sikerült, de zet csak akkor tudod meg ha megvárod a következõ mensidet. Sok sikert!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!