Találatok a következő kifejezésre: Amikor befordul baba, (5 db)

én egyik terhességemnél sem éreztem.
nem éreztem:) A 29. héten mennem kellett UH-ra és ott mondták, hogy befordult. Aztán már úgy is maradt szülésig:)
Én éreztem, mert ébren voltam, de még ágyban. De annyira finoman csinálta, hogy alvás közben tuti nem éreztem volna semmit belõle :) Ha kisebb beforduláskor, akkor el tudom képzelni, hogy nem tûnik fel. 30 hkm.
Harmadik csemetémet várom, egyiknél sem éreztem, hogy befordult volna, bár egyiknél sem kellett várni a befordulásra, mindegyik mindig fejvégû fekvésû volt.
Sziasztok!Nekem 32. héten gondolt egyet és befordult, mindezt éjszaka, de olyan szinten, hogy egybõl felkeltem és rohantam a mellékhelyiségbe!:)
Én sem éreztem magát a befordulást, csak annyit vettem észre, hogy fent rugdos a bordámnál meg, hogy jobban nyomja a hólyagomat és többet járok pisilni:)
Én sem éreztem, csak a végeredmény. A lányommal se, az ikrekkel meg a B babám sokáig faros volt, az elejétõl, aztán 32 hetesen befordult, de pár nap után visszafordult (biztosan nem volt neki kényelmes, amúgy nekem sem, mert nagyonnagyon nyomta a két buksi a hólyagomat) szóval én nem vettem észre mikor fordult vissza B baba, csak a végereménybõl tudtam, kicsit fellélegeztem, meg a hólyagom is. :-) Végül õ farral született, de a tesója megcsinálta neki az utat, õ be volt fordulva, úgyhogy nem lett gondunk belõle. :-)
Én csak gondoltam, hogy befordult mert attól a naptól kezdve még többet kellett pisilnem. De lehet, hogy ez nem jelent semmit más volt a közrejátszó. Egyébként maga a befordulást nem éreztem.

Igaz az, hogy igencsak fájdalmas, amikor befordul a baba a pocakban?

28 hetes vagyok, egyel?re az enyém még nem fordult be. Tényleg fáj, vagy csak kellemetlen? Volt, aki meg sem érezte? És mit csináljak, hogy beforduljon, vagy még ráérek ezen aggódni?

Legjobb válasz: nekem sem fájt egyáltalán.

nekem sem fájt egyáltalán.
Ha fejjel felfelé van és úgy fordul lefelé akkor gondolom nem kellemes, de nekem az elejétõl a végéig fejjel lefelé volt így.
én nem éreztem semmit belõle. úgy a 26. és 30. hét között fordult be valamikor.
Nekem 3x fordult, 1. a 28. héten, aztán vissz, aztán megint le.Picit kellemetlen, furi érzés volt, de az igencsak fájdalmasat meg sem közelítette!
Nekem elég késõn a 33. héten fordult be, hát elég kellemetlen volt. Fájni nem fájt, de apa simán le kicsi alien-ezte, a látvány elég vicces volt:)
Nem fáj, ha még nemolyan nagy a baba. A 34. hétig, ha befordul, akkor a nagy költötkéd érzõdik, meg látszik, de nem fáj. Legalábbis átlagos mennyiségû, vagy tüöbb magzatvíznél nem szabadna fájnia. Amelyik baba a szülés elõtt 1-2 órával fordul be, na az érezhetõ. De ez csak többedik terhességeknél szokott elõfordulni.
Nekem 30. hét körül fordult meg, de én nem vettem észre. Csak a következõ UH-n már jól feküdt. /mondjuk az én babám szinte folyamatosan mozog egész nap, lehet, hogy azért nem tünt fel/
Olvastam a neten, hogy egy doki akinek bába volt vidéken a nagymamája azt tanácsolta, hogy egy összetekert kistakarót lehet tenni a derekad alá hanyatt fekvésben. Nos ekkor érezni fogod, hogy a baba mozgolódni kezd és ez elõsegítheti a befordulást. Én a 28-29. héttõl napi egyszer kétszer csináltam ezt 2-3 percig. 30. hét körül befordult. Nem tudom, hogy segített e ez a módszer, de veszíteni valóm nem volt. Persze kb 32. hétig ráér simán befordulni magától is a baba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, ha 32. hét körül se fordul be, akkor lehet, hogy én is elkezdek vmilyen praktikát alkalmazni... Csak az ne legyen, hogy majd attól befordul, de még szülés elõtt visszafordul!? :o

Amikor befordul a baba, lehet hányingerem?

33hetes vagyok,eddig ugy tudtam nem fordult be,de 2 napja nagyon aktív és most nagyon rossz.Hányingerem van,meg többször majd be pisilek-mikor mittalál el..volt már ilyen valakinek,vagy csak egyszer?en tornázik bennem...??

Legjobb válasz: Lehet ez is az is! Az enyém az utosó hetekben folyamatosan rúgdalta a gyomromat, ettõl én állandóan hánytam is. (természetesen teli gyomrot rúgott szivesebben) Remélem sikerül bevennie a kanyart! Nyugi van még ideje bõven! Sok sikert mindkettõtöknek!

Lehet ez is az is! Az enyém az utosó hetekben folyamatosan rúgdalta a gyomromat, ettõl én állandóan hánytam is. (természetesen teli gyomrot rúgott szivesebben) Remélem sikerül bevennie a kanyart! Nyugi van még ideje bõven! Sok sikert mindkettõtöknek!


Lehet erezni amikor befordul a baba?

Ugy ertem hogy erosebb mozgas mint altalaban?

Legjobb válasz: Lehet. Hiszen a magzatmozgásokat is érzed. :)

Lehet. Hiszen a magzatmozgásokat is érzed. :)

Amkor éreztétek, hogy befordul a baba (30. hét felett) volt hányinger vkinél?

35 hetes vagyok 3. babával, és még faros. 3 napja próbálom házi praktikákkal (indiai híd, homeopátia) fordulásra ösztökélni. Azóta este enyhe hányinerem van, és reggel a csuklást nem jobn lent a szeméremdombnál éreztem, hanem feljebb a jobb oldalamnál. Lehet hogy elindult a helyes irányba? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Én nem koncentráltam ennyire rá:) Egyszer valamikor befordult, onnét tudtam, mikor rúgott nem pisiltem be, és a mellem alatt nyomta ki magát, nem Lent, vagyis s feneke volt s mellem alatt. Na meg a fenekemben éreztem csuklani

Én nem koncentráltam ennyire rá:) Egyszer valamikor befordult, onnét tudtam, mikor rúgott nem pisiltem be, és a mellem alatt nyomta ki magát, nem Lent, vagyis s feneke volt s mellem alatt. Na meg a fenekemben éreztem csuklani


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!