Találatok a következő kifejezésre: Amikor azt hogy 20 (138 db)

Az lenne a problémám hogy Call of duty 2 multiplayerbe amikor tolom olyan 20 percenként megfagy? Már feltettem 2 cd ről 1 eredetiről 1 törtről de nem használt és 2 napja csinálja csak

Legjobb válasz: Milyen a fagyás pontosan? Megáll a kép vagy elmegy? Csak ez a játék csinálja? 20 perc az pont egy processzor vagy vga túlmelegedésre elég. Gépet mikor takarítottad utoljára?

Milyen a fagyás pontosan? Megáll a kép vagy elmegy? Csak ez a játék csinálja? 20 perc az pont egy processzor vagy vga túlmelegedésre elég. Gépet mikor takarítottad utoljára?
A kérdező hozzászólása: Nem rég volt kitakarítva olyan a fagyás hogy megáll a kép amúgy win7 em van 32bites és ha ctrl + alt + delete akkoris fekete kép van és nagy nehezen kilép és csak ez csinálja
Szóval a játék fagy le, nem a gép. Valami hibaüzenet valahol? Punkbustered rendben van? Netkapcsolat?
A kérdező hozzászólása: pb persze az jó levan frissitve javitót is megcsináltam de néha amikor kilépek elcsípem 1 hibaüzenetet hogy cod2.mp exe leáll de már kicseréltem a fájlt újra is raktam úgyhogy nem tudom mi lehet a probléma most megnéztem a procit is ha játszok akkoris a procik 40 fokosak
Nekem cod4 csinálja ezt néha, a játékot rendszergazdaként indítsd, a szerverre a menübõl csatlakozz /connect paranccsal, akkor nem lesz vele baj.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen megpróbálom
A kérdező hozzászólása: ígyse mûködik :S
Valami rendszerhiba, de így nehéz rájönni, nincs több 5letem.

Amikor azt olvasom, hogy 20 dkg, ez a 20 dkg napi, vagy étkezésenkénti adag?

Legjobb válasz: Egyszeri étkezési adag természetesen, ha napi lenne 90 nap alatt belehalnál a diétába.

Egyszeri étkezési adag természetesen, ha napi lenne 90 nap alatt belehalnál a diétába.
Amikor nincs megnevezve, akkor természetesen ez a KRISTÁLYCUKOR napi mennyisége!

Mitől van az, hogy amikor bekapcsolom a számítógépet akkor az asztali ikonok nem jelennek meg azonnal hanem csak 20 mp-re rá?

Windows 8-am van de eddig nem volt ilyen. Amikor rákattintok a kezdőképernyőn az asztalra akkor nem jön be. Mit lehet ez ellen tenni?

Legjobb válasz: Indulásnál indul esetleg valami folyamat, ami eddig nem volt. Egy vírus/malware/rootkit keresõt futtass boot módban. Amikor még nincsenek ikonok, a feladatkezelõt tudod indítani? Nézz rá, milyen folyamat pörgeti a procit. (Már ha az pörög.)

Indulásnál indul esetleg valami folyamat, ami eddig nem volt. Egy vírus/malware/rootkit keresõt futtass boot módban. Amikor még nincsenek ikonok, a feladatkezelõt tudod indítani? Nézz rá, milyen folyamat pörgeti a procit. (Már ha az pörög.)
bar aszt belehet alitani hogy milyen gyors legyen de fug a windowsodtol meg most igy sok hogy elmagyarazam mer elbaszhatod a gepet vagy virusos de zerijntem virusos meg fugg atol is hogy hany eves a geped
A kérdező hozzászólása: 1 hónapos a gépem és norton internet security van rajta.

Az hogyan lehetséges, hogy MyVipen a feltöltött videóim átlag 10-20-40 max 50-szer nézték meg, de van egy amit már a 2-3. -napon több, mint 600-an? !

Semmivel sem jobb, mint a többi, legalábbis szerintem. Mindegyik csak zenés videó klip.

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy olyan elõadó ami mostanában nagyon felkapott és a keresõbõl viszi rá a látogatókat. Illetve valami MyVIP -es videóajánlóba bekerült véletlen. Stb. de mit rágódsz rajta? :)

Lehetséges, hogy olyan elõadó ami mostanában nagyon felkapott és a keresõbõl viszi rá a látogatókat. Illetve valami MyVIP -es videóajánlóba bekerült véletlen. Stb. de mit rágódsz rajta? :)
A kérdező hozzászólása: Tuti, hogy a videóajánlóba került bele!!! Mert ugyanettõl az elõadótól van egy másik is és azt csak 6-an nézték meg! Légyszi mondj errõl valamit, mi alapján kerülhet be oda egy videó???
Szerintem ez csak tök véletlen illetve lehetséges, hogy van ilyen fizetõs szolgáltatás amire ezek szerint nem fizettél elõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, biztos így van. Köszi a választ.

Miért van az, hogy amikkor videót veszek fel pl co4-et megy 60fps-el és hirtelen le ugrik 33-ra valamikor 20 alá:? Amikkor nem veszek vidit szépen fut! Én HDD-ra gyanakszom!

Legjobb válasz: Gyenge a géped. A videó felvétele is prociba, de fõleg HDD írásba kerül. Ha nem tömörítetlenül veszed fel, akkor mégtöbb prociba.

Gyenge a géped. A videó felvétele is prociba, de fõleg HDD írásba kerül. Ha nem tömörítetlenül veszed fel, akkor mégtöbb prociba.
ram is elfogyhat
Nekem is szokott néha! Igaz hogy nem 30-ig de néha-néha leesik a megszokottól! HDD-m az igaz, hogy nem a legjobb! FRAPS-el szoktam 720p, 1080p-ben venni! Procimmal nekem nincs gond! (i7 3770K) Én a esetleg HDD-re és RAM-ra gyanakszom! Nekem amikor a RAM eléri a 80-85% kihasználtságot akkor kezdi el az FPS leesést! (4GB) Ezért tervezek +8GB-ot mellé!
A kérdező hozzászólása: Értem! Már nem frapset használom hanem mást és tökéletes! Fix 60fps! Ám igen ramot én is tervezek mert most 4 van nekem is! köszönöm a helpeléseteket:D

A kislányom 1 másfél hete kezdett önálóan járni, ami agaszt, hogy az egyik lába járás közben kicsit (20, 30 fokkal) kifelé áll . Ez csak azért van mert még most tanul járni, vagy valami rendellenesség?

Legjobb válasz: AMikor a gyerek elkezd járni, el kell vinni orthopédushoz aki megnézi minden rendben van e, ha nem akkor elõír spéci cipõt, esetleg tornát stb.

AMikor a gyerek elkezd járni, el kell vinni orthopédushoz aki megnézi minden rendben van e, ha nem akkor elõír spéci cipõt, esetleg tornát stb.

A mai fiatal lányok miért hiszik azt hogy a nagy pénisz a jó? Mindegyik már ameik szűz 20 cmeset akar .

16 vagyok szóval nem vok pedofil és a fiatalt a korombeli lányokra mondom

Legjobb válasz: Azért mert ezt mondják neki, minél nagyobb annál jobb, de ez nem így van. Mikor majd összeakad egy 17 vagy 18 as vastaggal és berepeszti, na majd akkor fog sírni meg rájönni milyen jó is lenne egy olyan méret ami tényleg megfelelõ lenne nekem, és nem adni ezekre a hülyeségekre.

Azért mert ezt mondják neki, minél nagyobb annál jobb, de ez nem így van. Mikor majd összeakad egy 17 vagy 18 as vastaggal és berepeszti, na majd akkor fog sírni meg rájönni milyen jó is lenne egy olyan méret ami tényleg megfelelõ lenne nekem, és nem adni ezekre a hülyeségekre.
én egyáltalán nem vágyom 20 cm-es péniszre... van barátom, akit szeretek és egyáltalán nem érdekel, mekkora pnisze van. 16/L
Nekem ez még nem tûnt fel, úgy vettem észre, hogy az átlagos 14-16 centisek a legjobbak nekik.
1. nem mindegyik, és csak mondják, hogy mondjanak vmit.. 2. meg legszívesebben azt mondanám, hogy igesnis szégyeljétek magatok, ha kicsi azért, ha nagy azért, nehogy már csak a lányok szégyelljék magukat a puncijuk kinézete miatt, mert amilyen megnyilvánulásokat olvastam.. Remélem érzitek benne az iróniát, természetesen nem tartom helyesnek egyik oldalról sem, hogy bárkit ezek alapján kategorizáljanak be, mert sztem semmi alapjuk nincsen. Kitalálja vki hogy ez ciki, és futótûzként terjed a hülyeség!
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló teljesen igazad van és ezen a dolgon naphosszat leehtne vitatkozni mert ez a modern társadalom okozta probléma hogy sok fiatal azona ggódik hogy minden rendben van e a tévében persze midnenbõl csak azt látja minnél angyobb annál jobb és ez kialakithat egy kisebbségi komplexust ez a modern társadalom ....
Igen sajnos. Csak nem kéne bedõlni az ilyeneknek, hanem mindenkinek magát adni. Csak ez sajnos a legkevésbé sem így mûködik. Mind1, saját magunk életét keserítjük meg. ha ennyi eszünk van. És adom, hosszas gondolatmeneteket lehetne errõl levezetni.. Egy szónak is száz a vége, magunk legyünk, legyen önkritikánk, de ne több más felé, mint magunk felé.
kedves elsõ hozzászóló! Bárcsak minden lány ilyen volna! Kérdésre válaszolva: hát pont ez az! Amelyik szûz már 20 centist akar, még nem is látott kukit, nem is fogott, de már neki a 20 centis kell. Az enyém nem nagy, de ha félig be bírná venni már azon csodálkoznék!
Szerintem attól, hogy nektek kisebb nem kell azt bizonygatni állandóan, hogy a nagy az rossz. Mind a kettõ lehet jó is, rossz is. Ez függ a partner adottságaitól, és a használója ügyességétõl.
utolsóval egyetértek. a nõk sem hajtogatják folyton h " miért akarnak a férfiak nagymellû nõket" csak azért , mert az övék nem akkora..el kell fogadni a helyzetet, ha kicsi, úgyse tudsz vele mit csinálni. az már más kérdés, hogy szerintem a 14 -15 centi szerintem elég kicsi..
Utolsó: Tisztában vagy azzal hogy mekkora a 14-15 centi? (mondjuk mérõszalag) Vagy neked mekkora az ideális?
tisztában vagyok vele, természetesen. de szerintem az akkor is kisebb, mint amit " megszoktam". szerintem a legjobb az a 17-18 centi.
akkor megsúgom hogy azt a 2-3 centi különbséget meg sem érzed odabent! a vastagsága a lényeg mert azt lehet érezni!
Csak felve kerdezem meg, lanyok: es mi a helyzet akkor, ha szerelmesek lesztek egy sracba es kesobb aztan kiderul, hogy par centivel alulmarad ebben a fene nagy meretversenyben? Elszallnak az erzelmek, amint meglatjatok, hogy az illeto penisze kicsit kisebb, vagy eppen vekonyabb?
Na es mi van azokkal a sracokkal, akiknek a merete par centivel atlag alatt van?? Ok kiesnek az ismerkedesi, parszerzesi jatekbol? Meg akkor is, ha amugy kedvesek, rendesek es jofejek?
Szerintem azok a lányok vannak oda a nagyért, akik még szüzek, de mélyen titkolják:) Ha volna tapasztalata, nem így gondolná.
Honan veszed? Ezt igy konkrétan mondta neked valaki, hogy neki csak a nagy jó?Nem hiszem..
Mert a pornóban is a nagy farkak dominálnak! De ha elsõre egy akkora fog majd utat törni beléjük, hát lehet meggondolják majd magukat közben h inkább hagyjuk mert fáj! Én személy szerint a közepeset szeretem 14-15 mert az nem fáj ha mélyen bent van és nem kell vele óvatoskodni!:) 24L
Látod kérdezõ, mondtam én, hogy a 14-16ot szeretik leginkább:D nem hiába ez az átlagos.
Én soha nem értettem azokat a lányokat, akik a 20 centiset élvezik. El sem tudom képzelni mi a jó abban, ha vigyázni kell, hogy ne fájjon. Átlag méret rulz! 18/L
A kérdező hozzászólása: hát nekem is a 14-16 os méret van az átlag és volt abrátnõm soha nem panaszkodott sõt aztmondta mindig hogy soha senkivel nem volt ilyen jó
Én is inkább az átlag méretre szavazok! Az egyik ex párom az átlagnál kicsit nagyobb méretekkel rendelkezett, és iszonyatosan kellemetlen volt, hogy egyrészt sokkal nehezebb volt annyira ellazulni, hogy egy ekkora méretû pénisszel is menjen minden "elsõre", másrészt ha õt nagyon elkapta a hév, sokszor volt, hogy nagyobbat lökött mint kellett volna, ami nekem fájdalmat okozott! Nem szeretem ha figyelni kell arra, hogy ne menjen túl mélyre, legyen átlagos, és legalább önfeledten lehet szórakozni, nem azon parázni, hogy mikor okoz fájdalmat :)
A kérdező hozzászólása: de ezt a dolgot nem birom megérteni miért az orbitálisan nagy farkat szereti sok fiatal lány aztán télleg meg mikor szembe kerülnek egyel akkor ovatoskodnak meg orditanaka dájdalomtól
Hát nemtom... Az enyém 19cm és még nem panaszkodtak h fájt volna. Értelemszerûen figyelni kell rá kicsit, de imádják. 21/F
nem a négerméretûeket szeretik szerintem a nagyravágyók sem, ...egyrészt. másrészt meg szerintem aki azt mondja h a méret nem lényeg, illetve hogy akármekkora is a barátjának, õt nem érdekli_ az nem mond teljesen igazat. ha átlagméretû a srácnak, akkor lehet igaz, de ha kicsi, akkor tuti csak kamu.
én is az átlagra szavazok! 17L
Nézd végig itt az olyan kérdéseket (millió+1), ahol a kérdezõ fiút az érdekli, hogy kicsi-e neki. A lányok szépen leírják, hogy nem.
akkor "megsúgom" h én igenis megérzem :) ;) igen, a vastagsága IS fontos, de akkor úgy látszik, hogy én vagyok elkényeztetve :D másrészt nem arról van szó h mikor belezúgtál és meglátod mekkora és nem tartod megfelelõnek ahhoz képest h mihez vagy hozzászokva, mert mondjuk túl kicsi, akkor úgyse maradtok együtt sokáig, mert a pocsék sex megöl akármilyen rózsaszín idillt !!!:)

Lányok! Hány cm a minimum bicepsz (kar) átmérő amivel elvárjátok, hogy rendelkezzen egy 180-190cm magas 20-23 éves pasi. És mennyi az ami nektek leginkább tetszik?

Legjobb válasz: Az én pasimnak 35-36cm a bicepsze, pont jó nekem. A minimum szerintem olyan 32-33, de ez sokmindentõl függ.

Az én pasimnak 35-36cm a bicepsze, pont jó nekem. A minimum szerintem olyan 32-33, de ez sokmindentõl függ.
Elvárni? Ha jól néz ki és nekem tetszik, akkor tök mindegy hány centi. Jól is néznék ki, ha mérleggel és centivel keresnék pasit XD Tudod, aki méregeti a pasiját, annak tuti nem jön be a pasi, mert csak valami kivetnivalót akar találni benne. Bár ezt a példát kicsit kisarkítottam. Én sose méregettem a barátomat. Vagy úgy fogadunk el valakit ahogy van vagy sehogy.
Vicces ez a kérdés, ne haragudj meg érte, nem bántásból mondom.Én nem várok el ilyen téren semmit.Igazából nekem mindegy.Meg hát nagyon fontos az összhatás, hogy az illetõhöz mi illik, és mi nem.Nem ez a döntõ abban, hogy tetszik-e az illetõ vagy nem, ennél sokkal fontosabb dolgok is vannak.Viszont nem szeretem a nagyon izmos, kigyúrt fiúkat, nekem jobban tetszenek a vékony fiúk de azért izmos fiúk.
ilyen kérdésekat tesz fel, akkor nekem már mindegy a bicepsze. XD amúgy ha nekem akarna bejönni a srác, akkor karcsú legyen és formás. ennyit az alkatról. tehát még véletlenül sem legyen olyan akire tipikusan azt lehet mondani hogy izmos. de különben is 180-190 közti srácoknak nálam no chance. nem jönnek be a srácok akik jelentõsebb mértékben nagyobbak tõlem. sem magasságra, sem szélességre. szóval legyen kicsi cuki vékony és formás. akkor nyerõ.^^ na én biztos nem az a fajta vagyok akinek a válaszára pont kíváncsi voltál XDD
Hát én sose mértem. Nem feltétlenül a testalkattól függ, hogy lássak valamit egy pasiban. Ennek megfelelõen többféle testalkatú pasim volt már. Volt már kifejezetten vékony pasim is, vékony karral, volt átlagos alkatú és volt egy testépítõ is, aki idõnként méregette a bicepszét, de engem nem különösebben érdekelt a számadat, csak az, hogy az összhatás jó legyen. Õ pl. jöhetett azzal, hogy ekkora meg akkora a karja, tök mindegy volt, ha az pl. zavart, hogy a hasára nem figyelt ennyire, és ráhízott. De ez sem volt "szakító ok" csak ha már kérdezte, megmondtam. Általában vicces egy lány számára, ha a fiú megszállottan el van foglalva a bicepszméretével. Nehogy még üresfejûnek gondoljanak. Mondd azt, hogy szeretsz konditerembe járni, ez még imponáló is lehet, de ilyen megszállott részletekbe nem kell belemenni. Sok lánynak tetszik, ha egy pasi edz, és ez látszik rajta, de számszerû elvárásokkal nem hiszem, hogy sokan rendelkeznének.
na akkor már én is dicsekszem a kar mérettemel.az enyém beduranás nélkül 45 ös bedurranva 46.5 és kõkemény mint a beton .19/F
Én 15 éves vagyok én 32 cm a bicepszem az alkarom meg 28 :D sztetek ez jó?
16 eves fiu 37cm bicepszD:szerintem megfelelo:D a karom nem vastag egyaltalan
15 éves vok karom 44 cm:D 190 cm magas és 100 kg:D
Ez egyik dagadt haveromnak van vagy 50-es karja, és vagy 120 kiló, na?
Haverom, Yuriy(nevébõl látható, hogy orosz)2 méter 8centi , 154 kg , és kb, olyan 53-as karja van, színtiszta izom.Hobbija:könyveket, és verseket ír.nagyon kultúrált.jah, amúgy ThaiBoxer, és az edzõtársam :D na vele ki kötekedne? :D
Az alacsonyabbaknak nagyobb a bicepszük a magass emberkéknek többet kell enniük és edzeniük.az átlag szerintem 35-36os bicepsz.én 23évesF.vok.46cmes bicepszel. Csajok meg nem mindegyik nézi hogy mekkora a karod.
magátajnározó egoista farok^^
Elvárás lol :) Én fiú vagyok 23 éves 186 cm magas 56kg, a bicepszemet most kíváncsiságból életembe elõször megmértem 25cm:) és van 1 szép barátnõm már 7 honapja, elõzõ bnõm meg fotómodell volt, igaz csak 3 hónapig voltunk együtt, elõtte is volt 4 bnõm... Szóval rohadtul de nem számit semmit se a bicepsz, a belsõ a stílus és a intelligencia 100x többet ér. Sok csaj ismim mondta hogy inkább legyen vékony a pasi vagy kicsit mackós mint, hogy izomagyú gyökér:) oké mondjuk én talán tényleg vékony vagyok:) de egész családunk ilyen, zabálhatok 1 egész disznót akkor se hízok 1 grammot se, 8 éve tartom ezt a sulyom... még anno 15-6 évesen zavart de most már nem törõdök vele, teljesen jó vagyok így, nem is akarok már máshogy kinézni és ha esetleg 1 csajnak nem tetszik hát akkor szia, nem kel hogy minden csajnak tetszek, amúgy is ha valakinek nem tetszek az tuti lezbi vagy vami plázacica XD
Én fiú vagyok, de azért válaszolok had tudjak dicsekedni egy kicsit :P szóval az enyém most 40, 5 cm de a cél egy 44-45-ös kar. 21/F
2. válaszoló hát én 12vok és 32a bicepszem a te pasid hány éves vagy vézna? Most mondjátok hogy hogy lehet hát úgy lehet hogy vizilabdázok
az én páromé 42-es..szerintem ez a tökéletes :D
úristen... nem tudom, lehet, hogy bennem van a hiba, de én még sosem mértem le senki bicepszét. szerintem kövezzetek meg, de engem speciel egyáltalán nem érdekel, ameddig nem valami feltûnõ véglet. és én nem szeretem a végleteket.
nem sétálok szabócentivel....XD amúgy szerintem midegy..nekem alapból nem jön be az ilyen cérnavékonyságú kar pasiknál de most érted ha teccel a karod a legutolsó rész amit észreveszek^^ a volt pasimnak is vékonyabb volt a csuklója mint nekem pedig azért én se panaszkodhatok vékonyság terén...^^ a legjobb szerintem ha megállsz a nagyon vékony és a hatalmas nagy kigyúrtállat bicepsz között°°
15 éves vok 42-es kar :DD

A ciklusom 20. napján tartottam amikor azt vettem észre hogy megduzzadt a hüvelynyilásban valami, mintha kilógna valami olyan volt, és kitapintható volt hátrafelé is a popsi felé valami duzzanat, mindez nemegész 3napig volt, mi lehet?

már többször tapasztaltam ilyet de nem ilyen mértékben,és volt fehéres folyásom is,nem akarok butának t?nni de kérdezném hogy ez jelenthet peteérést is?mert nem szedek március óta gyogyszert és azóta csak most jött meg el?ször...és ha hosszabb a ciklusom még id?szer? is(amúgy betegségre én nem gyanakodnék)

Legjobb válasz: jobb lenne ha orvoshoz mennél, mert ez bizony a leírásod alapján sérvre utal, ami erõlködés..esetleg wc-n- hatására, de akár egy szex vagy guggolás kiválthatja. Esetleg más baj is lehet ez nem normális jelenség! Mindenképp orvodt javaslok.

jobb lenne ha orvoshoz mennél, mert ez bizony a leírásod alapján sérvre utal, ami erõlködés..esetleg wc-n- hatására, de akár egy szex vagy guggolás kiválthatja. Esetleg más baj is lehet ez nem normális jelenség! Mindenképp orvodt javaslok.
Nem lehet, hogy tarhes lettél?! Nekem akkor volt ilyen a hüvelyemben, mikor kismama lettem. Kétségbe voltam esve, hogy mi lehet az, és végül kiderült, hogy a méhszájat értem el. Én a meg nem jött mensi elõtt 2-3 nappal vettem észre, de lehet, hogy elõbb is ott volt. Tesztelj, ha nem jön meg!

Miért hiszik azt egyes anyukák, hogy manapság semmi nem tesz jót a babáknak, amin mi anno 20-30 éve felnőttünk?

Komolyan mondom, hogy az agyam néha majd eldobom, amikor hallom és olvasom, hogy ezt ezért, azt azért nem adja a gyereknek, ezt nem használja, mert árt,stb. Érdekes, én mégis feln?ttem több milliómod magammal a tejen, a babycomppal és társaival.

Legjobb válasz: Kedves 12.27-es.Ne a rokonoknak, barátoknak, védõnõnek, orvosnak, szuper anyukáknak akarj megfelelni, hanem a születendõ gyermekednek. Jah és nem nekik szülöd, hanem magadnak és párodnak! Ezen gondolkodj el! Haennyire elõre készülsz a gyermekvállalásra nem hiszem, hogy "rossz" anya válik belõled. A gyermeknek az a jó, ha az anyja jót akar neki, és ez most mindegy, hogy az jelenti-e hogy anyatejet kap vagy tápszert stb. Ne így állj ennek neki!

Kedves 12.27-es.Ne a rokonoknak, barátoknak, védõnõnek, orvosnak, szuper anyukáknak akarj megfelelni, hanem a születendõ gyermekednek. Jah és nem nekik szülöd, hanem magadnak és párodnak! Ezen gondolkodj el! Haennyire elõre készülsz a gyermekvállalásra nem hiszem, hogy "rossz" anya válik belõled. A gyermeknek az a jó, ha az anyja jót akar neki, és ez most mindegy, hogy az jelenti-e hogy anyatejet kap vagy tápszert stb. Ne így állj ennek neki!
Egyetértek a kérdezõvel. De engem ezek nem foglalkoztatnak, az egész arról szól, hogy valaki jól meggazdagodjon, és sokan meg bedõlnek a jól hangzó marketing dumáknak. Én is felnõttem valahogy, van ugyan súlyfeleslegem, de azt csak magamnak köszönhetem, a koleszterinem rendben, semmilyen szervi bajom nincs, sõt több egészséges embert ismerek a korosztályomban, mint beteget. A mai gyerekek sokkal betegesebbek, ha kicsit jobban körülnézünk. De én nem szólok le senkit, mindenki õgy szoktatja, neveli a gyerekét, ahogy akarja, és csak annyit várok, hogy velem is tegyék majd ugyanezt.
Én is úgy gomdolom mint te. Nem mondom hogy 4 hónposan pörköltel kell etetni de olvastam itt már olyat hogy mogyorókrémet, mogyorót 10 éves koráig ne adjunk!!!
én elsõbe ettem a piros aranyat a csipõset max 7 éves lehettem:D és apám nem panaszkodott hanem büszke volt rámxD
Szerintem az a helyzet, hogy bárki bármit le tud írni!! Ha akarnám én is írhatnám azt, hogy nem ültettem a babámat, pedig nem igaz. Én igenis ültettem, mert akkor szépen el volt, ültem mögötte és nekem volt dõlve és úgy játszott 5 hónapos korától. Hat hónaposan már támaszték nélkül ült. A 6 hónapot hozzátáplálással speciel betartottam, mert volt elég tejem. Viszont soha nem fõztem neki fûszer nélkül, azt egye meg aki akarja. Sõt cukor nélküli teát sem adtam kislányomnak. A tejjel óvatos vagyok, mert volt a családban tejallergia. Kislányom 11 hónapos kora óta a mi ebédünket eszi. Szóval mindenki azt ír, amit akar! És nem kell beszólni, hogy milyen rossz anya vagyok ezek miatt, mert kislányom makk egészséges, mind testileg, mind lelkileg.
A kérdező hozzászólása: Hú, nem is gondoltam, hogy ennyi reakciót kapok.Tehát a tanulság az, hogy általánosságban elvben mindenki tudja mi az "etikett", de gyakorlatban mindenki másképp csinálja..
A kérdező hozzászólása: A 07:25-nek:Ezek mind kényelmi dolgok, de én nem errõl beszéltem, hanem azokról a dolgokról, amik régrn is voltak, és most is vannak, de már sokan nem használják, mert már nem "trendi".

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!