Találatok a következő kifejezésre: Amikor alszik 4 hós babám (2 db)

Amikor alszik a 4 hós babám nagyon izzad a kis feje. Miért van ez?

Szopizáskor oké, mert dolgozni kell neki, de amikor alszik?!Takaró sincs rajta és tiszta víz a fejecskéje. Bent nincs meleg, vályog a házunk félig, így h?vös. Még én is hosszúban vagyok. Õ rövidújú badyban és pamutrugiban van.

Legjobb válasz: Szia.Ez nálunk olyankor fordul elõ mikor a lányom mélyen jót alszik.Nem biztos hogy a végtagjainak is melege van, ezér inkább adj rá hosszúújjú badyt, és egy pizsialsót.És szerintem még egy vékony takarót sem árt.

Szia.Ez nálunk olyankor fordul elõ mikor a lányom mélyen jót alszik.Nem biztos hogy a végtagjainak is melege van, ezér inkább adj rá hosszúújjú badyt, és egy pizsialsót.És szerintem még egy vékony takarót sem árt.
Nálunk a lányok ilyen izzadósak, a nagy már 5, 5 éves, de még mindig csurom vizes lesz, amikor alszik :) A pici most 1 éves, nála is onnan tudom, hogy már mélyen durmol, hogy elkezd izzadni. Ilyenek :)

Egy 4 hós babának mennyit kell aludnia egy nap? Én 3 óránként etettem. Kaja után játék aztán két óra múlva elfárad és alszik, persze van amikor nem.

Legjobb válasz: kismamablog.hu nappali altatási problémák Itt olvasgass ha ráérsz. Azt is megtalálod hogyan, mennyit, mikor kell aludnia stb...

kismamablog.hu nappali altatási problémák Itt olvasgass ha ráérsz. Azt is megtalálod hogyan, mennyit, mikor kell aludnia stb...
4 hósan az én babám is háromóránként evett, kettõ ébren, utána alvás. Kb így nézett ki a nap: fél 5: szopi, alvás fél 8-ig (jaj, de visszasírom ezt, most a negyed 6-os ébredés után nincs visszaalvás, 8 hós) fél 10-fél 11 alvás, utána szopi fél 1-fél 2 alvás, utána szopi fél 4-fél 5 alvás, utána szopi 7-kor fürdés, 8-kor alvás


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!