Találatok a következő kifejezésre: Amikor alszik 4 hós (5 db)

Amikor alszik a 4 hós babám nagyon izzad a kis feje. Miért van ez?

Szopizáskor oké, mert dolgozni kell neki, de amikor alszik?!Takaró sincs rajta és tiszta víz a fejecskéje. Bent nincs meleg, vályog a házunk félig, így h?vös. Még én is hosszúban vagyok. Õ rövidújú badyban és pamutrugiban van.

Legjobb válasz: Szia.Ez nálunk olyankor fordul elõ mikor a lányom mélyen jót alszik.Nem biztos hogy a végtagjainak is melege van, ezér inkább adj rá hosszúújjú badyt, és egy pizsialsót.És szerintem még egy vékony takarót sem árt.

Szia.Ez nálunk olyankor fordul elõ mikor a lányom mélyen jót alszik.Nem biztos hogy a végtagjainak is melege van, ezér inkább adj rá hosszúújjú badyt, és egy pizsialsót.És szerintem még egy vékony takarót sem árt.
Nálunk a lányok ilyen izzadósak, a nagy már 5, 5 éves, de még mindig csurom vizes lesz, amikor alszik :) A pici most 1 éves, nála is onnan tudom, hogy már mélyen durmol, hogy elkezd izzadni. Ilyenek :)

Egy 4 hós babának mennyit kell aludnia egy nap? Én 3 óránként etettem. Kaja után játék aztán két óra múlva elfárad és alszik, persze van amikor nem.

Legjobb válasz: kismamablog.hu nappali altatási problémák Itt olvasgass ha ráérsz. Azt is megtalálod hogyan, mennyit, mikor kell aludnia stb...

kismamablog.hu nappali altatási problémák Itt olvasgass ha ráérsz. Azt is megtalálod hogyan, mennyit, mikor kell aludnia stb...
4 hósan az én babám is háromóránként evett, kettõ ébren, utána alvás. Kb így nézett ki a nap: fél 5: szopi, alvás fél 8-ig (jaj, de visszasírom ezt, most a negyed 6-os ébredés után nincs visszaalvás, 8 hós) fél 10-fél 11 alvás, utána szopi fél 1-fél 2 alvás, utána szopi fél 4-fél 5 alvás, utána szopi 7-kor fürdés, 8-kor alvás

Alvas cumival, egy kesz szenvedes.4 hos kisfiam cumival alszik el este, illetve probal elaludni, ami nagyon sokara sikerul neki. Hogyan szoktassam le vagy oldjam meg?

Ugy alszik el, hogy mind a ket keze az arca elott van, kozvetlenul a cumin, amit piszkal mikozben mar csukva van a szeme es probal elaludni. Viszont, ahogy piszkalgatja a cumit mindig kiesik neki, kiveri es erre megebred. Ez megy kb. fel oran at mire annyira elfard, h a kezei leesnek maga melle. Ez csak azert faraszto, mert meg nem tudja visszatenni a cumit es ahanyszor kiesik hiv, h tegyem neki vissza. Nagyon faraszto, foleg hajnalban amikor meg eszik egyszer.

Legjobb válasz: En is arra gondoltam,h el akarja takarni az arcat, de, ha adok neki egy kis pledet vagy ilyesmit akkor csak az arcara huzza es kapal,h nem kap levegot. Azt meg nem merem otthagyni nala.

A kérdező hozzászólása: En is arra gondoltam, h el akarja takarni az arcat, de, ha adok neki egy kis pledet vagy ilyesmit akkor csak az arcara huzza es kapal, h nem kap levegot. Azt meg nem merem otthagyni nala.
Én babám is 4 hós és õ is cumival alszik el. Sajnos õ egyáltalán nem tudja megtartani, ezért amíg õ el nem alszik, ülök az ágya mellett és tartom neki a cumit. Számomra ez egyáltalán nem megerõltetõ, általában fél óra alatt elalszik. Próbáld ki , hogy segítesz neki, lehet akkor hamarabb el tud aludni.
volt a cumi gondrol tv müsor és azt tanácsolták elkell venni. párnap mulva elfog nélküle is aludni. én mostanába plédit adtam a babámnak mert a mellrészén a zsákját probálta az arcához huzzni.
az én kis fiam 5.5 hós pár hetes korát egy textil pelenkával alszik megnyugtatja! van olyan is amikor az arcára húzza, semmi gond vele, kap levegõt! persze van légzésfigyelõnk, ez azért megnyugtat! mindig a pelust "bögyörgészi", a cumi meg csak jár a kis szájában, nem piszkálja


Kisfiam 4, 5 hós és vannak olyan napok mikor elalszik egyedül a kiságyába ha leteszem de vannak olyan napok is amikor csak kézben alszik! Mitöl van ez nála?

Ha egyszer elalszik a kiságyába akkor miért nem alszik el mindig?

Legjobb válasz: Ne vedd ki a kiságyából,mert akkor hozzászokik,és késõbb egyáltalán nem fog az ágyában elaludni.Nem baj,ha sírdogál egy kicsit,elõbb-utóbb elalszik.

Ne vedd ki a kiságyából, mert akkor hozzászokik, és késõbb egyáltalán nem fog az ágyában elaludni.Nem baj, ha sírdogál egy kicsit, elõbb-utóbb elalszik.
A kérdező hozzászólása: De éppen ez az hogy vannak olyan napok amikor szó nélkül egyedül elalszik de viszont sajnos vannak olyanok is hogy csak kézben!! Ez mitöl van nála??


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!