Találatok a következő kifejezésre: Amikor alszik 4 (24 db)

Mennyit alszik összesen 24 óra alatt 4-6 hetes babátok? Nagyon aggódom, mert 5 hetes kislányom az eleje óta nagyon nehezen alszik el, keveset alszik és amikor alszik is rosszul, éberen!

Már írom mikor alszik így tudom hogy 24 ora alatt max. 10 orat alszik de volt amikor csak hatot aludt!

Legjobb válasz: Lányom ezt csinálta az elsõ 3hétig.Aztán hagytuk sirni és megtanult aludni.Õ 10-12órát is ébren volt egy huzamban,mert sehogy nem aludt.Kézben se,cicin se,ágyunkban se,ha simogattuk se.Én nem nagyon tudtam az elejétõl szoptatni,de ciciztetem azért.Õ is ha elaludt,ahogy letettük vagy nem simogatttuk,feébred.Vagy rángott egyet és felébredt.Azóta hason alszik.ÉS a lányomnak nem fáj a hasa,mert ha magától alszik el,akkor nem ébred fel,de ha sirva akkor sem.Ha rossz is hallani,hogy sir,akkor sem lehet mást tenni sok babánál.Nem állapot,ha õ se alszik meg ti se,és igy idegesek lesztek,ami miatt meg õ is az lesz.Lányom most 7 hetes.És mióta hagyjuk sirni (3hetes kora ota),azóta este7tõl hajnal 3ig aludt.5hetes korától már volt,hogy reggel 5ig is.ÉS most már reggel 6-8ig.Ugyanúgy este 7tõl.

Lányom ezt csinálta az elsõ 3hétig.Aztán hagytuk sirni és megtanult aludni.Õ 10-12órát is ébren volt egy huzamban, mert sehogy nem aludt.Kézben se, cicin se, ágyunkban se, ha simogattuk se.Én nem nagyon tudtam az elejétõl szoptatni, de ciciztetem azért.Õ is ha elaludt, ahogy letettük vagy nem simogatttuk, feébred.Vagy rángott egyet és felébredt.Azóta hason alszik.ÉS a lányomnak nem fáj a hasa, mert ha magától alszik el, akkor nem ébred fel, de ha sirva akkor sem.Ha rossz is hallani, hogy sir, akkor sem lehet mást tenni sok babánál.Nem állapot, ha õ se alszik meg ti se, és igy idegesek lesztek, ami miatt meg õ is az lesz.Lányom most 7 hetes.És mióta hagyjuk sirni (3hetes kora ota), azóta este7tõl hajnal 3ig aludt.5hetes korától már volt, hogy reggel 5ig is.ÉS most már reggel 6-8ig.Ugyanúgy este 7tõl.
Mi is így voltunk, én is irogattam hogy mennyit alszik, pár hetesen 10 órákat aludt csak aztán 4-5 hónapos kora óta meg kb 14-et. Szerencsére máig jól alszik, most 9 hónapos, de még mindig éjjel átlag 12 órát, nappal meg 2 órát alszik (1 vagy 2 részletben). Szerintem ez egyfajta idegrendszeri éretlenség.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a segítséget!

8-15 hetes yorki kutya mennyi időt alszik át a nap 24 órájából kb? Mennyit játszak vele egy nap? Megszokott hogy néha játszás után a kutyám elvonul aludni és ha elalszik van amikor 3-4 óra hosszát is alszik?

Legjobb válasz: Nincs kikötés.Mindegyik más h alszik.Am a miénk 5hóapos,és játék,séta,evés után szokott aludni.Am éjszakát végig aludja,nappal meg úgy össz. 2ésfél órát alszik. /pici cutte/

Nincs kikötés.Mindegyik más h alszik.Am a miénk 5hóapos, és játék, séta, evés után szokott aludni.Am éjszakát végig aludja, nappal meg úgy össz. 2ésfél órát alszik. /pici cutte/
igen, ez normális.õk még olyanok, mint a pici babák.sokat aszanak.ha megunja a játékot, azt ugyis látod rajta.
Szia! Milyen tündériek a yorkik ilyen picinek(persze késöbb is azok! :-))! Nekem a yorkim már 2 éves de a párommal nagyon is emlékszünk, h amikor ilyen picivolt, rengeteget aludt! Sokkal többet mint amenyit ébren volt és alig-alig játszott velünk! Ahogy nagyobblett egyre kevesebbet aludt és többet akart játszani de még ma se az a játékos fajta! Szerintem olyanok mint az emberek, egyéniségek! Mindegyiknél más és más! De az biztos, h egytõl-egyig imádnivalók! Dia

6 hetesen a babáim esznek majd a következő etetésig ami 3-4 óra múlva van addig alszanak. Egészséges hogy ennyit alszanak?

Legjobb válasz: teljesen egészséges, hagyd õket aludni, így fejlõdnek a legtöbbet, most erre van szükségük

teljesen egészséges, hagyd õket aludni, így fejlõdnek a legtöbbet, most erre van szükségük
Az én lánykám nem volt hajlandó aludni napközben, én meg csak bámultam, hogy na de ez hogy lehet? Egy kicsi baba csak alszik és eszik - gondoltam. :) Na, de lásd a tieid valóban így vannak vele, istenes. Addig jó. :) Majd lesznek õk éberebbek is.
Ez a természetes. Használd ki a nyugit, mert nem sokáig tart.
A kérdező hozzászólása: Csak sok fórumon írják hogy 1-1, 5 órát fenn vannak etetés után, nekem etetés után rögtön elalszanak a következõ etetésig.
Ebben a korban a fiam is ezt csinálta. Olyan picik még, kell nekik a sok alvás. A babák nem egyformák, de a legtöbb baba ilyenkor még eszik, alszik.
Örülj neki tényleg. Enyéim hasfájósak voltak, egyedül nem bírtam velük.
Szia! Ne aggódj! Az én kislányom is ilyen jó alvó volt. A kórházban mondták, hogy 3 óránként ébresszem fel szopizni. Mivel én 1-2 hiábavaló próbálkozáson már túl voltam, angyalian mosolyogva közöltem a csecsemõs nõvérkével, hogy itt a lehetõség, mutassa meg, hogyan... Na, neki sem sikerült... Most 29 hónapos, mikor este 11-kor még az ágyon ugrál, visszasírom a gyorsan elalvós korszakát... :)


Amikor alszik a 4 hós babám nagyon izzad a kis feje. Miért van ez?

Szopizáskor oké, mert dolgozni kell neki, de amikor alszik?!Takaró sincs rajta és tiszta víz a fejecskéje. Bent nincs meleg, vályog a házunk félig, így h?vös. Még én is hosszúban vagyok. Õ rövidújú badyban és pamutrugiban van.

Legjobb válasz: Szia.Ez nálunk olyankor fordul elõ mikor a lányom mélyen jót alszik.Nem biztos hogy a végtagjainak is melege van, ezér inkább adj rá hosszúújjú badyt, és egy pizsialsót.És szerintem még egy vékony takarót sem árt.

Szia.Ez nálunk olyankor fordul elõ mikor a lányom mélyen jót alszik.Nem biztos hogy a végtagjainak is melege van, ezér inkább adj rá hosszúújjú badyt, és egy pizsialsót.És szerintem még egy vékony takarót sem árt.
Nálunk a lányok ilyen izzadósak, a nagy már 5, 5 éves, de még mindig csurom vizes lesz, amikor alszik :) A pici most 1 éves, nála is onnan tudom, hogy már mélyen durmol, hogy elkezd izzadni. Ilyenek :)

5 hetes a babám. Napközben semmi gond a szopival, három óránként eszik. Este alszik 4-6 órát egyben, ami jó, viszont a cicim bedurran. Fejjem le teljesen, vagy csak egy részét? De úgy tudom, hogy ami először jön, az is nagyon fontos a babónak.

Legjobb válasz: Ami elõször jön a hígabb, vizesebb tej, ami szomjoltó. Utána jön a zsírosabb, táplálóbb tej, ami sûrûbb. Ha nappal rendesen szopik, szépen gyarapodik, akkor megkapja mindazt, amire szüksége van, így annyit fejjél, amennyi jólesik. Ha többet fejsz, több tejed termelõdik, ha csak kevesebbet, akkor meg a feszülést megszünteted. De ha nem nagyon zavaró, vagy nem akarsz tartalékolni, akkor fejni sem muszáj, be fog állni a megfelelõ kereslet/kínálat és akkor nem fog úgy bedurrani a melled sem.

Ami elõször jön a hígabb, vizesebb tej, ami szomjoltó. Utána jön a zsírosabb, táplálóbb tej, ami sûrûbb. Ha nappal rendesen szopik, szépen gyarapodik, akkor megkapja mindazt, amire szüksége van, így annyit fejjél, amennyi jólesik. Ha többet fejsz, több tejed termelõdik, ha csak kevesebbet, akkor meg a feszülést megszünteted. De ha nem nagyon zavaró, vagy nem akarsz tartalékolni, akkor fejni sem muszáj, be fog állni a megfelelõ kereslet/kínálat és akkor nem fog úgy bedurrani a melled sem.

4 évesnek hogyan méritek a lázát? Hónaapljban? Amikor alszik hogyan?

Eddig fülhõmérõztünk, de úgy tûnik nem mér már jól...

Legjobb válasz: persze. hátára fektetem, mellé bújok, beteszem a hõmérõt, egyik kezemmel fogom azt, másikkal leszorítom a karját. fél perc, fel se szokott rá kelni :)

persze. hátára fektetem, mellé bújok, beteszem a hõmérõt, egyik kezemmel fogom azt, másikkal leszorítom a karját. fél perc, fel se szokott rá kelni :)
lehet venni ilyen pisztoly szerû hõmérõt..aminél megnyomsz egy gombot odatartod a fejéhez s meg is méri.:)
Nekem a 4 éves fiam már szépen, türelmesen engedi hogy lemérjem a lázát. Mindig elmondom neki, hogy most megmérjük mennyire meleg, és amikor kiveszem a hóna alól, õ is megnézheti.. Van amikor azt mondom neki, hogyha megnézzük a lázát, utána õ is megnézheti az én lázamat..4 éves gyerek már megérti hogy miért kell lázat mérni.
Én is hónaljban mérem, a 4 évesemnek meg a kisebbeknek is (2 és 1 éves), ráadásul az 5 percessel, mert tapasztalatom szerint az megbízhatóbb eredményt mutat. Ölbe veszem, közben tudom "szórakoztatni" (mesét olvasok, éneklek...)
4 éves a fiam, születése óta hónaaljbanmérem a lázát soha nem volt gond
3, 5 éves kislányomnak elég régóta hónaljban mérem. Ha alszik, akkor fülhõmérõvel, ami nem pontos, de arra jó, hogy normális a hõje vagy magas.

Gimnáziumba járok és amikor suli van alig alszom 4-6 órákat. Emiatt egy néhány hónap után a tanulás se megy már olyan jól. Mit csináljak? Ez normális? 16/L

Legjobb válasz: Nem normális, feküdj le 10-kor és akkor többet alszol. És azért ne kelj fel korán, hogy gyakorin kérdezgess :).

Nem normális, feküdj le 10-kor és akkor többet alszol. És azért ne kelj fel korán, hogy gyakorin kérdezgess :) .
Nem normális egyáltalán, ebben a korban 8-9 órát kellene aludni minden éjjel, az lenne egészséges, annyit igényel a szervezet. Persze hozzá lehet szokni a kevesebbhez, de sok esetben ilyen probléma lép fel, mint Nálad. Próbálj meg korábban lefeküdni. Nem tudom, hánykor kell felkelned reggel, de azért 7 órát minimum aludj. Ha nem megy, akkor próbálj meg ledõlni 1-2 órára délutánonként. Aztán tanulj utána. De mit csinálsz egyébként esténként?
A kérdező hozzászólása: azért fekszem le késõn mert éjfélig minimum tanulok..
Ismerõs jelenség. Nekem fél 7kor kell kelnem, lefekszem általában 11kor (mert délután tanulok, aztán míg apám dolgozik, van hogy este 9kor ér haza, addig csinálok neki kaját, kicsit takarítok aztán még fürdés stb..) és van, hogy 2-fél 3-kor még én is fent vagyok. Fáradt vagyok, de nem tudok aludni. Aztán nekem a felkelés siralmas. Mondjuk felkelésnél nekem annyi segít, hogy nagyon szeretem a sulit ahová járok, de én sem nagyon tudok koncentrálni, eléggé fáradt szoktam délutánra lenni..
Míg iskolába jártam (bármelyikbe) nekem is néha nehezen ment az elalvás. Mióta dolgozom nincsenek alvászavaraim (kb 5 perc alatt alszok el). :) Egyébként próbálkozhatsz nyugtató zenékkel, relaxációval (pl. autogén tréning félével), vagy jógával, aminek a végén relaxáció van.
Én is pont így vagyok. Hiába tervezem el, hogy most 10-kor lefekszem az istennek is éjfél lesz belõle. Aztán meg fáradt leszek, amit végül egy idõ után megszokok.
Most, hogy gimibe járok, én se tudok aludni, nyáron megy 10-11 óra alvás is, de suliközben este 9-10 között fekszek, és olyan hajnali kettõkor tudok elaludni, viszont hatkor már kelni kell.... Nem érzem magamat fáradtnak, de eléggé nehezen tudom összpontosítani a figyelmem.
És ha valaki lefekszik pl 10 kor de képtelen elaludni?én is van hogy korábban fekszek és hajnalig csak forgolódok az ágyban :/
nem normális, de elég átlagos jelenség, sok mindenki csinálja ezt (néha sajnos én is)
Éjfélig tanulsz gimnáziumban? Akkor gondolom egyetemben nem gondolkozol...mert ezt már nem lehet növelni. Inkább tanulj kevesebbet, és pihenj.

7 hetes a kisfiam. Általában olyan 4 órát alszik, de van amikor 6-7 órát is. Ilyenkor nem kéne felkelteni, vagy nem baj ha olyan sokat alszik? (tápszeres)

Legjobb válasz: Nappal alszik 6-7órát?Nem sárga?Szerintem nappal azért ne hagyd annyit aludni egy húzamban.Én max 4 órát hagyok két etetés között.Éjjel úgy eszik ahogy õ szeretne.Általában 9körül elalszik és 4-fél5 körül kel.

Nappal alszik 6-7órát?Nem sárga?Szerintem nappal azért ne hagyd annyit aludni egy húzamban.Én max 4 órát hagyok két etetés között.Éjjel úgy eszik ahogy õ szeretne.Általában 9körül elalszik és 4-fél5 körül kel.
Tehát éjjel alszik ennyit? Akkor csak örülj, de fel ne ébreszd! :) Az én kislányomnak 5-6 hetes kora óta minimum 10óra az éjszakai (folyamatos) alvásigénye. Sosem keltettem fel éjszaka, örültem, hogy én is alhatok. :) Ja, és anyatejes volt, ami elméletileg gyorsabban bomlik mint a tápszer, mégis ennyit aludt.
A kérdező hozzászólása: Van úgy hogy 21-4 ig alszik, eszik, 4.30-8 ig, eszik, aztán utána mondjuk 13 ig és napközben sokat nézelõdik már , úgyhogy keveset alszik.
most olvastam, hogy általában este, éjjel, akkor nagyon jó alvó lesz, ne ébreszd fel... ez így teljesen jól van, és örülj neki :)
A kérdező hozzászólása: Hát igen születése óta jó alvó hál Istennek és nem is hasfájós. Hát én is arra gondoltam hogyha éhes úgyis jelez .
Tápszeresnél alhat többet is, ne ijedj meg. Nappal azért ne hagyd ennyit aludni, nehogy felboruljon az éjszaka-nappal rend. Ha nem sárga, gyarapodik, van széklet és vizelet, akkor nem lesz különösebb baja. Azért ha megy ki védõnõ, vagy doki, akkor kérdezz rá, de nekünk anno ezt mondta. Aztán naná, hogy nem ilyen lett a kislányom, õ nagyon keveset aludt/alszik...
sztem 7 hetesen még nem gond ha ennyit alszik még nappal se..vannak olyan babák akik eleve "fáradtan" jönnek világra és nagyalvók..én 16 hónapja nem alszom(se éjjel se nappal:(...a fiam nem ilyen jó alvó:) ugyhogy én tutinem ébreszteném fel..élvezd ki minden egyes nyugis pillanatot..amugy ha éhes vagy vmi szükséglete van majd felébred magától..ne aggodj
A kérdező hozzászólása: Hát általában este , éjjel alszik.Napközben sokat fenn van.
Bár az enyém szopizik....nem tudom, hogy ha tápszeres akkor, hogy mûködik, de szerintem ne hagyd akkor se.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó :) Az nagyon jó akkor neked is, én is örülök hogy éjjel hagy aludni, rendesen kipihentek vagyunk mindketten nappal :)

Miért fél a 4 éves kislányom hogy bejön valaki, amig ő alszik?

A lánykám továbbra is velünk egy szobában alszik és ugyan ugy ahogy eddig rácsos ágyban, csak annyi változott, hogy elalváskor nem fogja a kezemet. Egy héttel ezel?ttig csak úgy aludt el, hogy be kellett dugnom a kezemet a kiságyba és fogta a kezemet, és éjjel is mikor felébredt kérte.

Legjobb válasz: Van plüsse amivel alszik, kisegér :) nem is kér mást, csak a kezemet. Szépen elmondom neki minden este, hogy milyen ügyes, hogy már 4-5-6 napja nem fogja a kezemet elalváskor. De azért próbálkozik, hátha odaadom. Persze már sokkal könyebben viseli. De ilyen fura félelmei vannak.

A kérdező hozzászólása: Van plüsse amivel alszik, kisegér :) nem is kér mást, csak a kezemet. Szépen elmondom neki minden este, hogy milyen ügyes, hogy már 4-5-6 napja nem fogja a kezemet elalváskor. De azért próbálkozik, hátha odaadom. Persze már sokkal könyebben viseli. De ilyen fura félelmei vannak.
Jár oviba? Nem ijesztgeti valamelyik társa? Kisfiamnak azt mondta az ovis "barátja", hogy amíg Õ alszik addig a szörnyek bemásznak a kulcslyukán és ott lesznek a szobájába. az én jól alvó 4 éves fiam ezek után 3-5 alkalommal is megébredt éjjelenként és üvöltött értem, mint a sakál. Hiába magyaráztam el neki, hogy szörnyek nincsenek, nem kell félnie semmitõl, csak akkor maradt el az állandó ébredése, amikor beragasztottam szigszalaggal a kulcslyukát.
A kérdező hozzászólása: Igen, jár oviba. Valóban hallhat valamit az oviban, mert amúgy is szokott mondani dolgokat, amit ott hall. Tegnap azt mondta, hogy õt nézi a bejárati ajtó, de nincs lába hogy idejöjjön. Tök fura dolgai vannak újabban.

Van egy két éves lányom és nappal egyszerűen nem hajlandó aludni, ha el is alszik akkor olyan du.4-5 fele és akkor 7-8-kor kel fel, ami azt jelenti, hogy este 11-12 mire elalszik. Szerintetek mit tegyek még?

Már annyi mindent próbáltam:ebéd után betettem a kis ágyba, de így sem aludt.Nem hagytam délután aludni, de akkor még ny?gösebb lett.

Legjobb válasz: ha 11-12 kor alszik el este akkor simán 8-9 körül kel reggel,akkor pedig nem álmos ebédre.reggel 7-kor ébreszd fel,és legyetek jó sokat kint a levegõn,sétáljon ugráljon,jósokat.aztán ebéd felé,nézzen olyan mesét amit szeret,egyen ebédet,és próbáld meg így letenni.én esete 5 kor már nem engedném elaludni.párszor ki kell vele bírni,7 fél 8 felé fürdés mese alvás,és igy biztos nem alszik 8 fél 9 ig.

ha 11-12 kor alszik el este akkor simán 8-9 körül kel reggel, akkor pedig nem álmos ebédre.reggel 7-kor ébreszd fel, és legyetek jó sokat kint a levegõn, sétáljon ugráljon, jósokat.aztán ebéd felé, nézzen olyan mesét amit szeret, egyen ebédet, és próbáld meg így letenni.én esete 5 kor már nem engedném elaludni.párszor ki kell vele bírni, 7 fél 8 felé fürdés mese alvás, és igy biztos nem alszik 8 fél 9 ig.
Köztes megoldás: ebéd fél egy körül, egy óra játék, motorozás, bujócska odakint, 2-kor letenni aludni, alszik négyig, igy tizig biztos ujra kidõl. Én ezt teszem.
Nálunk hasonló volt. Egy-két napot próbálj meg így: -7kor reggel keljen fel, hogy ebéd után le tudd tenni. -12:30kor alvás -amikor gondolod, de 7-8körül jön az esti alvás. Ha nem akarod reggel felkelteni, próbáld meg, hogy egy nap nem teszed le aludni, húzd az idõt és olyan 7kor tedd le, egész napos alvás nélkül. Pár nap és átáll, NEKÜNK BEJÖTT!!!
nagyon érzékeny gyerek, voltak ilyen próbálkozásaink, és elkezdett bepisilni.azt mondta a pszihológus álljunk le ezekkel a drasztikus módszerekkel, mert baj lesz belõle.Ha eddig kibírtuk, ha meleg lesz kint és tovább lehet rohangálni, akkor úgyis változik majd
Na figyelj!!!!!Nálunk most a 2, 5 éves lányommal ugyanez ment!!!!Nekem van még mellette egy 5 hós.A kisebbik már 9-kor feküdt, a kislány 11 körül.Éjszaka 2x fenn van.6-kor kel a kicsi és én utánna vissza sem alszok.Belehülyültem.Éjfél elõtt le sem tudom tenni a fejem.A kislány sem alszik délben.De most bekeményítettem, mert ez nem állapot, fõleg hogy szeptemberbe megy oviba, (már be van íratva)és ott aludni kell.Reggel fel keltettem!7-kor.Délbe ment is a hisszti, álmos volt.Kiabálások árán elaludt, de már világát nem tudta.Már most pár napja, elég gyorsan átállt és azóta éjszaka is alszik.Legyél kitartó és határozott mert bele lehet fáradni!Kelltsd fel reggel kíméletlenül ne hagyd aludni!!!!!!Ha meg mégis fáradt nem hagyd du aludni!!!!!!Kínlódjon.Borzasztónak hangzik amit írok, de muszály, ez neked sem és neki sem jó!!Ez nem jó rendszer!!!
Hasonló az én két éves lányom is. Igen, nyûgös, ha nem hagyom délután aludni, de csak egyszer kell kibírni, és a nap végén úgyis beájul kora este. Nálunk 7-8 között. Így fel tud kelni korán, és ha másnap odafigyelek, hogy egész délelõtt a szabadban fagyoskodva rohangásszunk, akkor délután rendes idõben alszik, és este is nagyobb eséllyel fektetem le idõben. Igaz, tartósan még sosem sikerült megvalósítanom ezt a rendet, valami mindig elcsúszik valamiért, de ha összeszedem magam, és az után a bizonyos kezdeti nemalvós nyûgös nehéz nap után tényleg odafigyelek, hogy korán keljen és feküdjön, és sokat mozogjon a szabadban, akkor ideig-óráig mûködik a dolog.
Hasonló a helyzet utolsó elöttiével.Reggel 10 kor kel, emiatt 1kor nem lehet lefektetni, mire elalszik délután 3 óra.Ha alszik 5ig, akkor éjjel 1ig nem hajlandó elaludni.Mindent kipróbáltunk.Ha nem hagyom, hogy a megszokott idejében aludjon, akkor hisztis egész nap.Ha nem hagyom délután aludni, akkor katasztrófális az éjszakánk.Remélem, ha kint melegebb lesz, akkor majd többet tudunk kint lenni, és hamarabb elfárad majd este.
Ja azt nem is néztem hogy neked ráadásul elég sokat alszik nappal, nekem ha el is alszik max fél órát.
Ismerõs az én 2, 5 éves kisfiam is dettó ezt csinálja. Sajnos még én sem jöttem rá a megoldásra.Ha egyszer-egyszer alszik nap közben normálisan és este is emberi idõben elalszik, másnap megint jön a nem alvás. És az a helyzet hogy meg kell hogy cáfoljam az elõttem szólókat (bár nem tudom nálatok hogy van), de az én kicsi fiacskám annak ellenére hogy éjfél-1 körül alszik el, reggel hatkor már ott áll az ágyam mellet és ébresztget. Pedig egész nap játszunk, rohangálunk még sem képes elfáradni!!Komolyan mondom olyan, mit akinek infúzión van bekötve az energia ital.
Elsõ vagyok, így van, egyszer felkelted idõben reggel, egy hisztis délelöttöt kell kibirnod, és aznap ki fog dõlni ebéd után, ha kilevegõzi magát.
Én ha nem hagyom aludni nappal, és leteszem mondjuk este 8kor, akkor 10kor felkel, mintha délutáni alvás lett volna.Rémes volt az éjszakánk, tegnap délután nem aludt, és csak fél 11kor tudtam este lefektetni.12kor már ébren volt, megint altatás és ez nem tudom hányszor megtörténik reggelig.2 hétig aludt rendesen, akkor most mi van, kivagyok egészen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!