Találatok a következő kifejezésre: Amikor almát elkezd (11 db)

azonnal menj kórházba, infarktus tünetei ezek amiket leírtál

Amikor almát eszek elkezd gyengén izzadni az arcom. Mitől lehet ez?

nemtudom

Legjobb válasz: Citromtól, már hallottam ilyen tünetet. Gondolom az alma is okozhat ilyet.

Citromtól, már hallottam ilyen tünetet. Gondolom az alma is okozhat ilyet.
Lehet valami allergia.
2 hónapja nem iszik a csincsillád??? :ooo Él még szerencsétlen?? ://
A kérdező hozzászólása: Él mert kap almát amiben folyadék van de ha nem kapok akkorsem iszik
valószínüleg sokkot kapott vagy valami nem tetszik neki..mertgye új környezet, de elég rossz, ha 2 hónapja nem iszik, szorong....minnél elõbb vidd el állatorvoshoz! lehet adnak neki infúziót h ki ne száradjon. fõlleg ebbe a melegbe...:/ 1 voltam!
Lehet hogy egyedül van. Legalább két csincsilla kell különben depressziós lesz és nem fog inni, az enyém is ezt csinálta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de már iszik nem olyan sokat de kortyolgat :D


Miért van az hogy amikor elkezdek játszani a FIFA 13-al nem szaggat, de egy idõ után elkezd és minél tovább játszok annál inkább?

A játék elindításakor tudok úgy játszani vele 10-15 percig, hogy akadás mentesen fut, majd az idõ teltével elkezd, és minél tovább játszok, annál jobban. Ha leteszem tálcára, majd vissza, akkor egy ideig megint jó... miért van ez?

Legjobb válasz: Szerintem pedig épp az hogy egy ideig birja aztán minél jobban megterheli annál roszab lesz nekem a laptopomnál a lol elment 30 fps el egy menetig aztán meg játszhatatlan lett.

Szerintem pedig épp az hogy egy ideig birja aztán minél jobban megterheli annál roszab lesz nekem a laptopomnál a lol elment 30 fps el egy menetig aztán meg játszhatatlan lett.
A kérdező hozzászólása: értem :\ és ilyenkor mi a kevés neki? a 4GB DDR3 RAM, vagy a 4 magos 2.1GHZ-s proci, vagy az 1024-es Nvdia vidikártya?
Nem tom én ehezz nem értek csak tapasztaltam már ilyet és gondoltam leírom.
Persze
Hát hogyne!!!!Nekem így telt az utolsó hónapom..Hihetetlenül nyomta a leánykám a fejével a hólyagomat, és akkor volt csak igazán végem, ha még mozgatta a kis fejét!A boltig alig tudtam el menni, ami 5 percre volt, mert folyamatosan attól féltem, hogy bepisilek.Hosszabb távra csak akkor ment el valahova, ha tudtam, hogy van wc...Az éjszakák, meg néha órás felkelésekkel teltek, az állandó vizelési ingertõl..
:) Igen ez normális dolog. Én majdnem nem tudtam visszatartani míg kiértem, az unokahúgom is akkor várt babát mikor én, na õ bepisilt, mert nem ért ki a wc-ig. A másik ilyen finomság a terhesség alatt, illetve egy ideig a szülés után a stresszinkontinencia volt, amikor egy tüsszentéstõl is bepisil az ember lánya :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kicsit megnyugodtam... Már attól féltem, hogy nem tudom majd megállapítani, hogy vizelet folyik, vagy magzatvíz. Mert ugyebár ez már az a stádium, amikor nem tudod szabályozni a vizeletürítést sem...

Az unokatestvérem másfél éves. Néha, ha beüti magát, leesik, vagy csak nem az van amit ő akar-nem mindig, de gyakran- előfordul, hogy a sírása üklődéssé alakul át, majd elkezd hányni is. Ez mit jelenthet?

Valami idegalapon? Vagy betegség jele? Mit javasolnak?

Legjobb válasz: Szerintem teljesen belehergeli magát a hisztibe. Az én unokatesóm még levegõt sem vett ilyenkor, az anyjának muszáj volt a bokájánál fogva lógatni egy kicsit, hogy vegyen levegõt. Mondjuk ez kb 4-5 éves korában volt.

Szerintem teljesen belehergeli magát a hisztibe. Az én unokatesóm még levegõt sem vett ilyenkor, az anyjának muszáj volt a bokájánál fogva lógatni egy kicsit, hogy vegyen levegõt. Mondjuk ez kb 4-5 éves korában volt.
Ez még belefér a normális kategóriába: http://www.kismamablog.hu/gyermekneveles/hiszti-vegkimerulesig
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, akkor majd kipróbáljuk a tanácsokat :) Megkönnyebbülés, hogy akkor nem komoly. :)
Semmi baja, csak le kell nyugtatni, mielõtt hányásig fajul a bõgés. Nála nem válik be, hogy átnéznek rajta, ha hisztizik, mert széthergeli magát! Terelni kell a figyelmét, elvinni a helyszinrõl.
ha meghalt az alaplaphût akkor gond van, mert nem lehet hozzá venni, de a legjobb a szervíz
Keresd meg az alaplap leírásában a hangkód leírását (4 hosszú, ha jól értem).
hûtési gond általában akkor van, ha tele van porral a gép, meg a ventillátorok, és ha kifúvatok, akkor ok lesz

Az a fájás amikor elkezd görcsölni a hasam alja és utána teljesen megkeményedik?

Ilyet éreztem a posén, és azóta is párszor volt, de teljesen rendszertelen.

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszaitokat, kezdek már mindenre figyelni 39 hetes 4 napos vagyok, szeretném már látni édikét.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, kezdek már mindenre figyelni 39 hetes 4 napos vagyok, szeretném már látni édikét.
Szia, nagy valószínûséggel jósló fájásod volt. :-P
Az igazi fájásokat észre fogod kétség kívül venni, afelõl ne aggódj. Amíg nem vagy biztos benne, és rendszertelen, addig csak jósló fájás. Én is hittem fájásoka, hogy fájás, aztán késõbb rájöttem, hogy az nem fájás volt, hanem semmi az igazihoz képest.
én nem tudtam hogy az fájás e vagy nem egészen este 8óráig és aznap este 10re megszültem!nekem is azt mondták hogy csak jósló fájások aztán kiderült hogy mégse!attol függ sztem hogy kinek mekkora a fájdalom küszöbe.

Miért van az, hogy többnyire amikor kezdek álomba merülni, az arcom vagy a vállam elkezd úgy "viszketni", mintha mászkálna rajta vmi bogár, közben pedig nem?

és azért van h nehezen tudok elaludni.és egyébként napközben semmi!!!nincs semmi kiütésem se allergiám..semmi!

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen.12-15 éves koromig kb., de nem csak este, hanem nappal is.Úgy éreztem mintha bogarak futkosnának végig, de semmi látható jele nem volt.Anyukám nem vette komolyan szerinte pszichés...Én azóta se tudom akkor mi volt ez az érzés.De néha elõjön így 21 évesen is fõleg este...

Nekem is volt ilyen.12-15 éves koromig kb., de nem csak este, hanem nappal is.Úgy éreztem mintha bogarak futkosnának végig, de semmi látható jele nem volt.Anyukám nem vette komolyan szerinte pszichés...Én azóta se tudom akkor mi volt ez az érzés.De néha elõjön így 21 évesen is fõleg este...
Szóval én sem tudom a konkrét okot.Viszont ritka dolog lehet, mert eddig magamon kívül nem tudtam, hogy más is érzett ilyet.Szóval nem vagyok bolond.És te se:)
A kérdező hozzászólása: :) hát jó tudni:)
Most olvastam.Esetleg poratkaMosd ka az ágynemüt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!