Találatok a következő kifejezésre: Amikor a szeretkezünk és (34 db)

Amikor 1nek szeretkezünk és vérzik a lány, akkor abba kell hagyni, vagy mehet a sex tovább?

Legjobb válasz: A nõi nem igent jelent. Minél jobban tiltakozik,annál jobban adjál neki!

A nõi nem igent jelent. Minél jobban tiltakozik, annál jobban adjál neki!
kérdezd meg tõle
azt nemúgy kell ám elképzelni h dõlni fog belõle a vér. de õ valszeg úgyis hamarabb fog leállítani ha fáj neki, mint hogy te észrevennéd h vérzik
Ez tõle függ, hogy akarja e. Szerintem semmi akadálya, mivel valószínû, hogy vérezni fog. Mondjuk én pl. nem véreztem, de nagyon fájt, akkor picit (kb 1 percre) abbahagytuk, de aztán kértem, hogy folytassa és nagyon élveztük. Ha nem szól a barátnõd, hogy hagyd abba, akkor mehet tovább ;) 20/L
nem attol fugg h verzik e vagy nem.. fajhat neki verzes nelkul is ....nekem is fajt az elso rettentesen, megse vereztem... de megkertem a fiut, hogy haggyuk abba...es a kov. alkalommal mar jo volt :) 17/L

A barátomal néha gumi nélkül szeretkezünk, és amikor elmenne, kiveszi. Lehetek ennek ellenére terhes?

Legjobb válasz: igen, lehetsz. nem 100%-os az ha kiveszi, mert már elõtte is kerülhet beléd váladék, amitõl terhes lehetsz. Arra még nem gondoltál, hogy mi van akkor ha véletlenül nem tudja idõben kivenni? ez elég nagy felelõtlenség, ha még nem akartok babát.

igen, lehetsz. nem 100%-os az ha kiveszi, mert már elõtte is kerülhet beléd váladék, amitõl terhes lehetsz. Arra még nem gondoltál, hogy mi van akkor ha véletlenül nem tudja idõben kivenni? ez elég nagy felelõtlenség, ha még nem akartok babát.
Igen, lehetsz. Magömlés elõtt is juthatnak be spermiumok a hüvelybe. Ne csodálkozz, ha véletlenül állapotos maradsz.
Igen lehetsz!!! Ha nem akartok kisbabát akkor komolyabban kéne venni.Ez nem játék következményekkel jár!Mi is azt hittük h á lehetetlen, vigyázunk... Most 32 hetes terhes vagyok!
Én is így védekeztem 4 évig és bevált. Zuhanyozd ki a hüvelyed szex után. Van rá esély így is, de kevesebb.:)
Azt kéne tenned, hogy elmész egy szakorvoshoz!
Aut gondolom, hogy a vérzés a hüvelyedbõl jön és nem a méhedbõl.Ha pisilés közben fàj akkor meg fõleg ...azt gonfolom n vagy eléggé felizgulva és szàraz vagy emiatt felsérti a hüvelyed.Ha erõs vérzésed lenbe annak màr méh elvàltozàs lehetne az oka..
A kérdező hozzászólása: Vérzés meg olyan halvány..de valamikor meg erõsebb
A kérdező hozzászólása: Pisilés közben szokott fájni olyan égetõ érzés jön rám.DE ez már egy ideje tart!
Bocs de telóról ìrok ezért néhàny betû félre ment de gondolom érted amit ìrtam..
A vérzés milyen ? Erõs mintha megjönne vagy csak kicsit maszatos ? HaFàj is közben ? Ha megirid talàn tudim segiteni viszont ez nem pótolja az orvost.Nem tudom h laksz de a környéken még ilyet nem hallottam bemész egy nõgyógyàszati rendelõbe és azonnal fogadnak.Vagy a kórhàzba ahova tarozol ott éjjel nappal fogadnak !! Ezt àpolónõként mondom neked.
Ha ezek az alkalmak még benne vannak az elsõ kb 5-7-ben (kort nem írtál, meg ilyesmiket, nem tudom eldönteni..) akkor elõfordulhat, hogy a szûzhártyádból ami még megmaradt, az szakadozik le. Amennyiben valamivel idõsebb vagy, és ez nem lehet az ok, akkor valamiféle seb lehet odabent, amit behatoláskor felszakítotok. Ez esetben szerintem egy pár hét szünet meg egy szakorvosi vizsgálat nem árthat, õ tudna pontosabbat mondani..
A kérdező hozzászólása: Hát durva szexhez vagyok hozzá szokva és csak is úgy jutok el a csúcsra.! Párom azt mondja õt nem zavarja, de látom hogy még is.
Én lehet nem várnék és egy magánklinikára is beutaltatnám magam elég sürgõsen, mert akár méhnyakrák tünete is lehet.
Lehet szervi oka, de lehet más is. Nem vagy eléggé benedvesedve, ezért szex közben kidörzsölõdik a hüvelyed, így vérzik. Vagy túl durván csináljátok. Vagy nagyobb a párod szerszáma és feljebb jut, mint kéne, azért vérzel. Szóval sok minden. De orvoshoz mindenképpen menj el!
A kérdező hozzászólása: Persze ez van tervben de mivel csak 1 hónap múlva jutok el orvoshoz, így addig találgathatok, hogy mi lehet.Lehet velem van a baj!
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom..orvos biztos tudna tutit mondani hogy mi lehet, de ezzel még várnom kell ahogyan leírtam.idõpont szerint tudok menni sajnos! Párom lehet ezért nem mer annyira közeledni felém mint az elõtt??
Mondjuk kinyithatnád a szádat és ..... szólhatnál neki :)
A kérdező hozzászólása: mondtam neki és óvatosan próbálja csinálni de azt mondta , hogy már nem tud óvatosabb lenni!
Akkor mond azt, hogy vagy megpróbál még óvatosabb lenni vagy nincsen több szex...Talán összeszedi majd magát.
Hol érzékeny a csiklód? A makkján ugye? Ha jól gondolom, akkor a tövénél kéne próbálkozni... ÉS béna a pasid....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszaitokat!

Ha óvszerrel szeretkezünk és utána orálisan elégít ki a barátom azt mondja nagyon rossz íze van. Tudtok olyan óvszert ami után nincs ilyen probléma?

Legjobb válasz: Gondolom azért elégít ki a barátod utánna hogy legyen neked is orgazmusod... Mi is próbálkoztunk így hogy Gumi után kielégít :s Én is azt tudom javasolni hogy elötte és akkor addig amíg lesz orgazmusod utánna meg jöhet az aktus. Így tuti volt orgazmusod még az elején és háát mi utánna ha tehetjük közösen tussolunk és ott még picit folyt. köv. és végülis ott is néha összejön... sajnos nekem eddig még hüvelyi nem sikerült gondolom neked is ez a problémád :S Más ötletem nincs én is csak saját tapasztalatomat tudom mondani. 20/L

Gondolom azért elégít ki a barátod utánna hogy legyen neked is orgazmusod... Mi is próbálkoztunk így hogy Gumi után kielégít :s Én is azt tudom javasolni hogy elötte és akkor addig amíg lesz orgazmusod utánna meg jöhet az aktus. Így tuti volt orgazmusod még az elején és háát mi utánna ha tehetjük közösen tussolunk és ott még picit folyt. köv. és végülis ott is néha összejön... sajnos nekem eddig még hüvelyi nem sikerült gondolom neked is ez a problémád :S Más ötletem nincs én is csak saját tapasztalatomat tudom mondani. 20/L
Még az is eszembe jutott hogy nem kötelezõ rögtön A-ról a B-re térni, szex után pettingeljetek, simogassátok egymást, így a rossz íz egy idõ után elmúlik. Mi is próbáltuk szex után az orális részt és közvetlenül utána nagyon rossz, de ha várunk 10-30 percet akkor sokkal jobb lesz, mert a természetes nedvei elnyomják a gumi ízét. Ha nem zavar a megszakítás, akkor mosd meg a puncid szex után, nálunk ez is bevált.
Elõbb az orális, utána a vaginális. Nekünk bejött, a latex guminak szar íze van mindenképp.
az én barátom a durex-re nem panaszkodott (eddig)...
Pont hogy a Durexnek van nagyon "latexíze".
Igen. Tudok.
jajne! akkor majd megkérdezem szegényt... jaaaaj! és nem is mondta!!! brühühü...
0:36-osnál van az igazság. Mert tulajdonképpen az ízesített gumi sem jó, mert ugyan jópofa meg minden, de attól még kb semmit nem érze benne se a lány, se a fiú.
08:36. Bocsánat, kimaradt a 8-as ^^
Ez nálam is pont ugyan így van, sztem teljesen normális.
Szia! Teljesen normális, a nõknek csak egy bizonyos százaléka tud elmenni csak a szeretkezéstõl. Én is ugyanúgy vagyok, mint te és az elõttem szóló. :)
Ugyanez van velem is.Akkor a legjobb, ha kinyal.Akkor nyalogatja a csiklómat is, meg meg az ujja is bennem van.Próbáld ki.Isteni
Elõzõ..a csajomnak én is úgy szoktam csinálni és imádja..
Az én Barátnõm is így van, de szeretnél elérni nála, hogy képes legyen anélkül is rá. (hüvelyi orgazmus)

Van egy barátnőm, és amikor együtt vagyunk és csókolózunk és fogdossuk egymást felvagyok izgulva de amikor szeretkezünk mikor berakom neki mindjárt elmegyek utánna meg nem akar a pénisz ugy állmi mit elötte ez mért van igy?

Legjobb válasz: hát persze uj a péniszednek is ez és jó, ahamr elmész(ez idõvel tovább tolódik majd)és hát utána elfárad meg a spermák is ujra termelõdnék kb...lehet h fél óra szükséges,h. ugyanugy álljon, ez normális

hát persze uj a péniszednek is ez és jó, ahamr elmész(ez idõvel tovább tolódik majd)és hát utána elfárad meg a spermák is ujra termelõdnék kb...lehet h fél óra szükséges, h. ugyanugy álljon, ez normális
majd idõvel jobb is lesz ez most mint minden újdonság ..... nem tudsz parancsolni még a testednek, de eljön az idõ mikor addig lesz kemény ameddig szeretnéd
Lehet , hogy nem várod ki azt a bizonyos regenerálódási idõszakot, ami minden pasinál más. Az én barátomnál bõ 10 perc :) Van akinél 20.. van akinél több.. de kevesebb mint 10 perc alatt nem hiszem, h bárki készen állna a következõ aktusra.
Új, és túl izgalmas, elõfordul ez. Várjatok a két aktus között, addig foglalkozz te a barátnõddel. A múltkor volt kérdés a Durex Performa óvszerrõl, esetleg érdemes azt is kipróbálnotok.
Hát igen ez már csak így szokott lenni, javaslom sokat elégítsd ki magad, és közben amikor érzed hogy jön az a bizonyos érzés, lassíts...és ismételgesd, mérheted is az idõt...üdv

Amikor a barátommal együtt vagyunk az ágyban és szeretkezünk, leginkább ülve szoktam elmenni! De azért fekve is de nagyon ritkán! Mit csináljak hogy minden hogy sikerüljön?

Legjobb válasz: Mármint lovagolsz rajta és úgy élvezel el? Jól értem? Nagyszerû póz a síma misszion, amikor te hanyatt fekszel pasi rajtad, megspékelve azzal, hogy a lábaidat a vállaira rakod pl.: jó mélyen lehet ilyenkor is érezni magadban :)

Mármint lovagolsz rajta és úgy élvezel el? Jól értem? Nagyszerû póz a síma misszion, amikor te hanyatt fekszel pasi rajtad, megspékelve azzal, hogy a lábaidat a vállaira rakod pl.: jó mélyen lehet ilyenkor is érezni magadban :)
Örüljél. Sok lánynak sehogy nem megy az elmenés. Mellesleg láttam már jó pár nõi orgazmust "testközelbõl", de misszionáriusban még csak 1-et. Az is elég spéci eset volt. :P
Nagyok az egyéni különbségek - az elsõ válaszadó által leírt pózt a pasim imádja, de én elmenni úgy nem tudok és úgy sem, ha ülök rajta. Viszont ha rajta fekszek, vagy sima misszionáriusban hatalmasat "robbanok" :D Egy aktuson belül is váltogatjuk a pózokat, és a befejezés mindig olyan, amiben el tudok menni. Aztán esetleg a legvégén visszaváltunk egy olyanra, amit meg õ szeret.

Ha a menstruációm után, 3 napig védekezés nélkül szeretkezek a barátommal, lehetek terhes? Úgy hallottam hogy van egy időszak amikor nem termékeny a nő, és akkor védekezés nélkül lehet csinálni. Az mikor van?

Legjobb válasz: uuu,te.. ez baromság!! nincs olyan idõszak, amikor a nõ nem fogékony.. ha bejutott a pasi spermája a hüvelyedbe, akkor kezdhetsz izgulni, terhes vagy-e! vagy szedj be gyorsan esemény utáni tabit,sztem. am.meg hülyén csináltad, a menstruáció ALATT van a legkisebb esély arra, h a nõ teherbe esik, nem utána..!!:S

uuu, te.. ez baromság!! nincs olyan idõszak, amikor a nõ nem fogékony.. ha bejutott a pasi spermája a hüvelyedbe, akkor kezdhetsz izgulni, terhes vagy-e! vagy szedj be gyorsan esemény utáni tabit, sztem. am.meg hülyén csináltad, a menstruáció ALATT van a legkisebb esély arra, h a nõ teherbe esik, nem utána..!!:S
Akkor van a legnagyobb valószínûsége. Mert ha belevesszük, hogy a spermium 5-6 napig életképes, akkor kb. pont peteérés idõpontjában vagy. Védekezni mindig kell, mert ovuláció a ciklus bármely napján bekövetkezhet. (Még erõs orgazmus hatására is.) De szerintem ezek igen komoly dolgok, úgyhogy ne ezekre a válaszokra hagyatkozz!
Abban igazad van, hogy 48 óráig életképes a spermium, de ez csak egy átlagos szám, nem lehetetlen, hogy utána is megtermékenyíti a petesejtet. Na de nem okoskodok, mert igaz hogy ilyen közegben dolgozom, de nem nõgyógyász vagyok. Remélem, nem haragszol, nem kioktatni akartalak.
Egészségügyben
Szabad kérdezni mit dolgozol?
Van az öt nap is! (Én ebben dolgozom, ha én nem tudnám, akkor ki?!) De ha nem hiszed, üsd be a keresõbe hogy "megtermékenyítés", és ott utána olvashatsz. De ha ezek után sem hiszed el, hát akkor így jártam. Nekem aztán teljesen mindegy...
Utánanéztem, tényleg rosszul tudtam, maximum 2 nap!
Te nem tudod jól! Igen is, a spermium akár 5 napig is életképes ha bejut a nõi szervezetbe! Nem hiszed? Nézz utána!!!
Ezt ki mondta neked barátom, hogy a spermium 5-6napig életképes?Jó nagy tévedés! Akkor vázolnám a szitut: Az átlagos nõi ciklus 28napos, aminek a közepén van peteérés, azaz 14.napon, ettõl számított +-5nap a legtermékenyebb idõszak.Tény h a menstruáció környéki napok a legbiztonságosabbak, de az sem 100%. Amúgy a sperma a nõi hüvelyben jó esetben 24óráig életképes.Érdekesség, hogy szabad levegõn kb 1 óráig, ha nem sérül meg.
Na már én is hülyeséget írok! (Hát hiába! A kapkodás...) Nem 48 óráig életképes, hanem 48 óráig termékenyítõképes... Szóval ebben van igazad.

Miért van az hogy ha szeretkezek a pasimmal mindig pisilhetnékem van amikor együtt vagyunk és szexelünk?

De elmegyek pisilni szeretkezél elött + nem is iszok vizet se elötte sem pedig közbe!

Legjobb válasz: Valószínûleg rossz szögben vagytok együtt és így ingerli a húgyhólyagodat.Változtaasatok pozíciót!

Valószínûleg rossz szögben vagytok együtt és így ingerli a húgyhólyagodat.Változtaasatok pozíciót!
Elõfordul hogy pisislési ingert érzel, amikor már jól felizgultál illetve orgazmus közeli állapotban vagy, valamint egyes pozíciókban tényleg ingerelheti a himveszõ a húgyhólyagodat. A lényeg, hogy ne parázz, nem pisilsz be és élvezd az együttlétet. Ez normális érzés és nincs semmi bajod, nyugi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!