Találatok a következő kifejezésre: Amikor a szeretkezünk (78 db)

Ez nálam is pont ugyan így van, sztem teljesen normális.
Szia! Teljesen normális, a nõknek csak egy bizonyos százaléka tud elmenni csak a szeretkezéstõl. Én is ugyanúgy vagyok, mint te és az elõttem szóló. :)
Ugyanez van velem is.Akkor a legjobb, ha kinyal.Akkor nyalogatja a csiklómat is, meg meg az ujja is bennem van.Próbáld ki.Isteni
Elõzõ..a csajomnak én is úgy szoktam csinálni és imádja..
Az én Barátnõm is így van, de szeretnél elérni nála, hogy képes legyen anélkül is rá. (hüvelyi orgazmus)
Szex közben az ember sok fintort vág, és nem feltétlenül a fájdalom miatt. :)
élvezi! Az én párom is ezt csinálja...:)
egyzer felvettük a szexelésünket a csajommal...hát mit ne mondjak...gollam sírva futott volna el ha meglát...bár a csajom feje se volt a szokásos fejberendezésû...mindaketten égtünk rendesen
Gollam sírva futott volna el... Ez jó :D Mi is szenvedõ képet vágunk amúgy, nyugodj meg, élvezte.

Miért lehet az hogy amikor a párommal szeretkezünk fáj a hasam alja? ( szük medencével rendelkezem) befolyásolhatja?

Legjobb válasz: nekem is szokott fájni egykét pózban. lehet túl hosszú a barátodé és nyomkodja állandóan a méhszájat, és hát ugye pózfüggõ is. találjatok olyan pózt amiben nem nyom téged.

nekem is szokott fájni egykét pózban. lehet túl hosszú a barátodé és nyomkodja állandóan a méhszájat, és hát ugye pózfüggõ is. találjatok olyan pózt amiben nem nyom téged.
egyetértek az elõzõvel, valószínû az a baj, hogy túl nagy van barátodnak, keressetek olyan pózt, ahol ez nem okoz gondot
nekem is fáj!!! pedig volt már nála nagyobb is... és akkor nem fájt... én azért elmegyek dokihoz, ki tudja lehet valami fertõzés, vagy endometriózis, ráadsául nekem vannak hormonos bajaim lehet így pont kiderül mi okozta õket... csak külföldön picit bonyolultabb most elintéznem a dokit...

Miért lesz "kibírhatatlan" a kutyám amikor a barátommal szeretkezünk?

Amikor nálam van a barátom (aki egyébként jó kapcsolatban van a kutyámmal) és szeretkezünk, a kutyám (aki amúgy sokat van bent a házban, nem kerti kutya) elkezd "vinnyogni", ugatni, mindenféle hangot kiadni, felhívni magára a figyelmet bárhogyan. Akkor is ezt csinálja, ha becsukjuk a szoba ajtaját ahol vagyunk. Akkor is ha csendben vagyunk. Miért csinálja ezt a kutyám?

Legjobb válasz: Azért mert azt hiszi neki kell vigyázni rád, akarja vissza pozicíóját, ergó nem te vagy a fõnök! Ha te lennél, akkor a kutyának nyikkanás nélkül tûrné amit t4eszel és bízna benned, és nyugodt is lenne (dominanciaproblémák stresszel járnak, mint ahogy a vezetõbeosztásban dolgozó emberek is azok a nyomás miatt) mert tudná, hogy te mindent kézben tartasz. De még azt hiszi, neki kell kézben tartani a dolgokat.Ideje nevelni, légy szogorú és következetes, ne mehessen ágyra ha mehet, nincs nasi, és nem az van amit õ akar, te mész ki elõbb az ajtón stb. Jan Fennel, sok jó könyv van még.

Azért mert azt hiszi neki kell vigyázni rád, akarja vissza pozicíóját, ergó nem te vagy a fõnök! Ha te lennél, akkor a kutyának nyikkanás nélkül tûrné amit t4eszel és bízna benned, és nyugodt is lenne (dominanciaproblémák stresszel járnak, mint ahogy a vezetõbeosztásban dolgozó emberek is azok a nyomás miatt) mert tudná, hogy te mindent kézben tartasz. De még azt hiszi, neki kell kézben tartani a dolgokat.Ideje nevelni, légy szogorú és következetes, ne mehessen ágyra ha mehet, nincs nasi, és nem az van amit õ akar, te mész ki elõbb az ajtón stb. Jan Fennel, sok jó könyv van még.
basszus mert szeret téged és nem akkar elvesziteni:)
Féltékeny a pasidra, nem akar elveszíteni, állat pszichológus nemtom van-e, érdemes lenne elvinni egy ilyenhez.
Jan Fennel: Kutyapszichológia. Alapmû. ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
Azért, mert az általatok párologtatott "testszagok" számára a hétköznapitól eltérõek, sõt izgalmasak. És ahogy töben írták, féltékeny is lehet.
Vau , vau be szeretnék szállni harmadiknak.
Kan vagy szuka a kutyád? Nem mind1..
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat és a linket is a könyvrõl, el fogom olvasni!! én féltékenységre gondoltam, talán azt akarja, hogy vele foglalkozzunk... meg a testszagokra, amiket õ a kifinomultabb szaglásával erõsebben érez. utolsónak: szuka kutyus.
Akkor azt hiszem tényleg dominanciaprobléma lesz. Azt hiszi õ a rangsorban fentebb álló nõstény és nem érti miért te kapod mégis a hímet. Na ezt elég furán fogalmaztam meg, bocsi.

Amikor a barátommal együtt vagyunk az ágyban és szeretkezünk, leginkább ülve szoktam elmenni! De azért fekve is de nagyon ritkán! Mit csináljak hogy minden hogy sikerüljön?

Legjobb válasz: Mármint lovagolsz rajta és úgy élvezel el? Jól értem? Nagyszerû póz a síma misszion, amikor te hanyatt fekszel pasi rajtad, megspékelve azzal, hogy a lábaidat a vállaira rakod pl.: jó mélyen lehet ilyenkor is érezni magadban :)

Mármint lovagolsz rajta és úgy élvezel el? Jól értem? Nagyszerû póz a síma misszion, amikor te hanyatt fekszel pasi rajtad, megspékelve azzal, hogy a lábaidat a vállaira rakod pl.: jó mélyen lehet ilyenkor is érezni magadban :)
Örüljél. Sok lánynak sehogy nem megy az elmenés. Mellesleg láttam már jó pár nõi orgazmust "testközelbõl", de misszionáriusban még csak 1-et. Az is elég spéci eset volt. :P
Nagyok az egyéni különbségek - az elsõ válaszadó által leírt pózt a pasim imádja, de én elmenni úgy nem tudok és úgy sem, ha ülök rajta. Viszont ha rajta fekszek, vagy sima misszionáriusban hatalmasat "robbanok" :D Egy aktuson belül is váltogatjuk a pózokat, és a befejezés mindig olyan, amiben el tudok menni. Aztán esetleg a legvégén visszaváltunk egy olyanra, amit meg õ szeret.

Miért nem izgulok fel és nedvesedek be már szinte egyáltalán, amikor a barátommal szeretkezünk az utóbbi idõben?

21 éves lány vagyok és lassan 3 éve vagyunk együtt a barátommal, aki 10 évvel idõsebb nálam, de ez sosem jelentett gondot semmiben, sõt inkább sokszor a kapcsolatunk elõnyére vált. Mindennél jobban szeretem, ugyanolyan szerelmes vagyok belé, mint az elsõ percben vagy még jobban. Imádok vele lenni, sosem unatkozunk, változatos a kapcsolatunk. Eddig a szex is tökéletes volt, bár nem õ vette el a szüzességem, de vele volt eddig a legjobb, sokszor volt orgazmusom is, minden stimmelt és remek volt. Az utóbbi idõben (kb egy hónapja) azonban valami megváltozott. Nagyon kétségbe vagyok esve, mert nem tudom, hogy mi az oka, amiért nem izgulok fel. Volt hüvelyi fertõzésem az elmúlt hónapban, illetve fel is voltam fázva, ezek miatt csökkent az együttlétek száma. Mind a betegségeim, mind a kevesebb együttlét nagyon aggasztott. A munkahelyemen is gondok vannak, emiatt sokszor vagyok feszült, stresszes, nem szeretek bejárni sem dolgozni, de egyelõre sajnos még nem találtam másik állást magamnak bármennyire is próbálkozom vele. Arra gondoltam, hogy talán ezek a lelki gondok állhatnak a háttérben illetve a betegségek szövõdménye lehet, de kérlek benneteket, ha tudtok abban segíteni, hogy mi lehet ennek az oka, akkor mindenki válaszát szívesen fogadom. Nem szeretném elveszíteni a páromat emiatt. Nagyon nagyon szeretem.

Legjobb válasz: Orvost kérdezz meg mindenképpen. Õ a kórtörténet függvényében tudja majd, hogy ez lehet e tünete bárminek is, vagy inkább lelki okot kell e keresni. Sokkal jobban ért hozzá mint mi.

Orvost kérdezz meg mindenképpen. Õ a kórtörténet függvényében tudja majd, hogy ez lehet e tünete bárminek is, vagy inkább lelki okot kell e keresni. Sokkal jobban ért hozzá mint mi.
Nõgyógyászhoz kéne menned.
Arra nem gondoltál h õszintén beszélgess vele ezekrõl a problémáidról? Az sok mindent megoldana + nõgyógyász.
Szerintem rátapintottál a lényegre. A stressz egyértelmûen csökkenti a libidót és a szexuális élményt. A betegséged, ha meggyógyultál már nem valószínû, hogy közrejátszik. Talán próbálkozzatok idõpontok, helyzetek változtatásával. Fontos, hogy ne titkold elõtte a problémádat. Beszéljétek meg.
Nem irigyellek! De biztosan van jó megoldás. Az eddigi véleményekkel is egyetértek, fontos, hogy beszéljétek is meg, de az is, hogy fordulj orvoshoz. Lehetséges, hogy átmenetileg segédeszközként használnod kellene sikosítót, amennyiben egyébként maga a "vágy" rendben van. De az is lehet, hogy a srácnak is akad valami "rejtett tulajdonsága" amivel ki tud zökkenteni téged annyira, hogy jobban sikerüljön a dolog. A stressz pedig nagy probléma! Azzal valamit kezdeni kellene, hogy ne legyen. Sok sikert!
Nem kell elkeseredni, ha szereted. De kívánod-e? Ha igen, akkor nincs nagy gond, a nedvesedés pótolható síkosítóval. Azt, hogy száraz vagy más okozza, talán a stressz. Ha nem kívánod, akkor meg kell keresni a miértet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az építõ válaszokat Mindenkinek! :) A megbeszélést, ha akartam volna sem tudtam volna elkerülni, mivel ez nyilván minden férfi számára hamar egyértelmûvé válik...így elõtte sem volt titok sokáig. Természetesen megpróbáljuk együtt megoldani a fennálló, számomra igen kellemetlen helyzetet. A nõgyógyászhoz is szeretnék minél hamarabb eljutni, csak sajnos a munkahelyemen végtelenített mûszakokban dolgozom, emiatt is van a sok feszültség és kimerültség, mostanában egyre kevesebb szabadidõm van, ha van egy szabad percem azt rögtön a párommal töltöm. A síkosítót ezentúl használni fogjuk, ezt én is kezdetleges megoldásnak gondoltam. Remélem minél elõbb túljutunk ezen a nehéz idõszakon. Köszönöm még egyszer a segítséget és várom a további tanácsokat!
vagy épp más lányra gondolsz akit valójában szeretsz
Nálam akkor van ilyen, ha látom a nõn a kelletlenséget.
Vagy túl kevés fizikai ingert kapsz (a maszturbációhoz képest), vagy pedig stresszelsz, teljesítmény-kényszered van.
Figyel rád a barátnõd eléggé? Nálunk is "gond" ez sokszor a páromnál, ha nagyon rám koncentrál, igy mostmár én is sokkal jobban figyelek rá, és ahogy észreveszem teszek róla hogy ne legyen gond
fáradság is lehet ok. de persze sok múlik a nõn is. 26/N
Ha minden nap van szex akkor elõfordulhat. Ha kihagytok néhány napot akkor valószínûleg nem lesz ilyen gond :P
megnézném élõben is :P 20/f
Szerintem egyáltalán nem undorító. Amúgy mért az itteni fiúkat kérdezed, mért nem a barátodat?
A kelkáposztát is szeretem...:D
Ezt úgy bírom...Ott a barátja, imádja szereti. és idejön ajvékolni...:D
ez tényleg undorító, én is hallottam, hogy vannak ilyen lányok. engem visszataszítana, bocsi.
Le kell operáltatni, véleményem szerint ott hagynálak ha az a 2, 3cm valóban annyi. Az már tumor nem is csikló. :D 19/F
legalább könnyebben megtalálja a srác...:D
Miért nem rakx fel rola képet?:D nem is bírom elképzelni:/
Visszataszító ? Dehogy, nekem nagyon tetszik egy felizgult lány. Úgy ahogy van, csiklómerevedéssel, nagyon bejön !!!
Menj orvoshoz vagy szedj Viagrát.
nekem olyankor van igy ha bedobok ket exet meg rakolazok es direkt nem megyek el h reggelig dugjunk akkor van olyan h 4-6ora mulva lankadok pedig nem elveztem el. olyankor ki az erkelyre cigizni, 20perc pihi es mehet tovabb.
Van ez így :) Örülj neki van aki 10 percig se bírja :)

Baj ha én nem szeretném lenyelni a pasim spermáját, amikor orálisan szeretkezünk?

Kicsit feszéjez az illata meg az íze...de persze szívesen izgatom így a párom... (lányokhoz) Ti lenyelitek? (pasikhoz) csak akkor élvezetes ez a dolog nektek, ha a lány lenyeli...vagy az is elég, ha csak így izgatja a lány a pasit?

Legjobb válasz: nem feltétlen kell lenyelni.. de ha a fiud kinyalt akkor legalabb viszonozd:O

nem feltétlen kell lenyelni.. de ha a fiud kinyalt akkor legalabb viszonozd:O
Mi az hogy örüljön hogy megteszi? A pasid kinyal akkor akkor ugy helyes viszontkényezteted!
Az is elég.hogy orálisan elégíted ki. Majd késõbb vagy megszokod és lenyeled.de ha nem az se gond szerintem.
Én nem nyelem le egyszerüen nem birom viszont kielégitem a barátom orálisan és nem baj ha nem nyeled le örrüljön hogy egyáltalán megteszed nagyon sok lány még csak a szájába sem veszi
Nemtitok hogy egy fiut ezis izgat...de nem egy marha fontos dolog.Tehát nemkell lenyelni ha nem akarod.Neked is csak azt tudom mondani amit a barátnõmnek is. "soha ne csinálj olyat amit nem akarsz" És ezt sose felejsd el!
nekem nincs gondom vele:) persze, idõ kellett hozzá nekem is, meg BIZALOM, de abból nagyon sok. egyszer mindent ki lehet próbálni. ha meggongolod magad, és szeretnéd ezzel meglepni úgymond, akkor azt az "adagot" vállald be, ami már mondjuk a 2. vagy 3. orgazmussal jön. az elsõ általában mindig több, és azt egy "kezdõnek" nehezebb leküzdenie a torkán :) aztán ha nem tetszik, nem kell többet megtenned ;) 20/L
A kérdező hozzászólása: És mi van azzal, hogy ha csak addig csinálom szájjal, ameddig még éppen nem megy el...és utána kézzel juttatom el...?
Óh te atyaég. Most nem fogok azzal jönni hogy a feszélyez az ly :P Figyu, egy életre jegyezd meg, olyan nincs a szexben hogy kötelezõ, elvárt etc. Csak gondolj vissza amikor legutóbb csináltad neki, szerinted élvezte közben is :P ? Na ugye...
ha épp nincs kedvem lenyelni, akkor mikor érzem h kezd kijönni, a szám összezárom, és hagyom hogy ráspricceljen kivülrõl a számra, max picit kinyitom hogy kicsit mozgatni rajta, de mégse menjen csepp se a számba...sosincs belõle sértõdés, mert igy megvan a látvány h a szám kivülrõl tiszta olyan.... ha meg lenyelem, mindig van a közelbe olyan innivalo, aminek erõsebb ize van, igy nem érzed a spermaizt...és nemkell mindig lenyelni, jobban örül neki amikor magadtol lenyeled...meg azis annyira izgato (párom bevallása szerint) amikor vmelyik testrészemre élvez... 22/L
én néha lenyelem..de mióta a barátommal megkóstoltattam, sosem várja el :) igaz elõtte se volt elvárás, de teljesen más már a véleménye ... aki ilyen, h elvárja, kóstolja csak meg...
Abszolút nem baj, ha nem nyeled le. Engem mondjuk nem is izgat olyan nagyon, csak azért szeretem, mert így nem kenünk össze mindent, mintha "kint" élveznék el, és nem is kell rohangálni a fürdõszobába. (Kicsit zavaró, amikor összebújás helyett a lány kiszalad köpni és fogat mosni.) De, mint mások is mondták, abszolút nem kötelezõ, csak egy kis plusz, ami egyszerûbbé teszi a takarítást és meghittebbé az együttlétet. 20/F

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!