Találatok a következő kifejezésre: Amikor a szemből csináljuk (4 db)

sztem ilyen mûtét nagyon nincs. viszont a kontaktlencse olyan 5 ezer ft.
Szerintem a kék szem gyönyörû *-* Nem kell mûtét szerintem. Ha mégis szeretnéd, úgy gondolom vehetsz kontaktlencsét, az tuti olcsóbb, és azt hiszem kevesebb a baj vele :D
Hidd el, egy lányt jobban idegesít, mint Téged :D
Szia!Nekem is mindig ez van és mindig kutya pózban, mi már 5 éve vagyunk együtt, de nekem is még midnig nagyon égõ.
Ez teljesen természetes, az enyém is csinálja (mármint az én puncim). Ez nem puki, nem büdös, nem bélgáz, vagy hasonló, csak az a levegõ amit belenyomtál a farkaddal, ilyen egyszerü. Nekem nagyon kellemetlen volt az elsõ ilyen mert nem tudtam mi ez, égett a bõr a pofámról pedig nem az. Nem tud máshova elmenni a levegõ, ott jön ki ahol bemegy, ennyi :) nyugi :) nekem sokszor más pózoknál is elõjön, szokjátok meg :)
Elõttem hozzászóló: te hülye vagy, azt hiszed ezt beveszi bárki is??? hülyegyerek ez egy természetes folyamat minden nõnek van "ilyene"!!!
Nyugi, az nem puki. Az csak a levegõ, amit a mozgásoddal "bepumpálsz". Nekem is szokott olyankor lenni. Mi utána jókat nevetünk :D A barátom meg megpróbálja utánozni, de a szájával nem megy... akkor meg mégjobban nevetünk :D
Vegyétek komolyan a kipukkadás veszélyt, a szomszéd kapualjban is volt egy lány akinek kidurrant, úgy kellett összevarni, mentõk jöttek ki.
Ez egy ritka betegség, menjetek el orvoshoz, Vacuum Vulvus Pangitus a neve. A nyomáskülönbségtõl átszakadhat a lány, egy kis anatómiai probléma miatt. Nem szabad sexelni amíg orvossal nem értekeztek.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem puki, csak más szót nemigen találtam rá. :) Köszi! :)

Van olyan dioptria nélküli kozmetikai kontaktlencse, ami a barna szemből kéket csinál?

égen próbáltam, pár éve, és nem volt valami igazi kék.

Legjobb válasz: Persze, szinte minden jobb optikában kaphatsz ilyet, de ha szeretnél utánanézni, ajánlanám pl a yukka.hu oldalt (ezt nem reklámnak szántam!), én is ott keresgélek magamnak. Ha tudod a görbületet, meg is rendelheted onnan.

Persze, szinte minden jobb optikában kaphatsz ilyet, de ha szeretnél utánanézni, ajánlanám pl a yukka.hu oldalt (ezt nem reklámnak szántam!), én is ott keresgélek magamnak. Ha tudod a görbületet, meg is rendelheted onnan.
A kérdező hozzászólása: a FreshLook többfélét gyárt? kontaktlencsébõl van olyan ugye, ami kiemeli a színt, meg van olyan, ami újat ad. namost. nekem volt régen kék freshlook, de fogalmam sincs, milyen volt, gondolom csak a kiemelõ, mert csíkok voltak benne, és semmit nem lehetett látni, nevetségesen nézett ki. 3 éve volt, nem emlékszem rá már pontosan.
A kérdező hozzászólása: ja és akkor azt mondták, hogy csak ez van, és hogy nem lesz barnából soha kék. ennyit az értelmes eladókról. :)
A kérdező hozzászólása: jaés fedõbõl is létezik 1 éves?
Nem tudom a FreshLook-os kérdésedre a választ, de sokféle lencse van, és Neked konkrétan fedõszín kell. Amit próbáltál, az nyilván csak kiemelõ volt, szóval, aki adta, tényleg nem ért hozzá. Nézd át azt az oldalt, amit írtam, de ha beírod a google-be, hogy színes konataktlencse, akkor sok oldalt kiad. Szerintem keress a közeledben egy optikát, és érdeklõdd meg, az semmibe sem kerül. Én is barnából kéket szeretnék már évek óta, csak most külföldön vagyok, és itt nem akarok optikushoz menni. Ha találtál vmi jót, írnál nekem egy privát e-mailt?
A kérdező hozzászólása: igen :) és köszi a válaszokat

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!