Találatok a következő kifejezésre: Amikor a szemből (9 db)

sztem ilyen mûtét nagyon nincs. viszont a kontaktlencse olyan 5 ezer ft.
Szerintem a kék szem gyönyörû *-* Nem kell mûtét szerintem. Ha mégis szeretnéd, úgy gondolom vehetsz kontaktlencsét, az tuti olcsóbb, és azt hiszem kevesebb a baj vele :D

Van olyan szexpóz amivel a legmélyebbre lehet hatolni, és szemből van?

Melyik pózzal lehet nagyon mélyre menni úgy hogy lássam a partnerem arcát?

Legjobb válasz: Olbe lovaglos..:)

Olbe lovaglos..:)
-Haspadon lovagolós.
Lovaglós vagy asztalon úgy, hogy a lábad a partnered nyakában van.
ágyon is jó, ha a lábad a párod nyakában van, és õ "ketté" hajt! :-)
Hidd el, egy lányt jobban idegesít, mint Téged :D
Szia!Nekem is mindig ez van és mindig kutya pózban, mi már 5 éve vagyunk együtt, de nekem is még midnig nagyon égõ.
Ez teljesen természetes, az enyém is csinálja (mármint az én puncim). Ez nem puki, nem büdös, nem bélgáz, vagy hasonló, csak az a levegõ amit belenyomtál a farkaddal, ilyen egyszerü. Nekem nagyon kellemetlen volt az elsõ ilyen mert nem tudtam mi ez, égett a bõr a pofámról pedig nem az. Nem tud máshova elmenni a levegõ, ott jön ki ahol bemegy, ennyi :) nyugi :) nekem sokszor más pózoknál is elõjön, szokjátok meg :)
Elõttem hozzászóló: te hülye vagy, azt hiszed ezt beveszi bárki is??? hülyegyerek ez egy természetes folyamat minden nõnek van "ilyene"!!!
Nyugi, az nem puki. Az csak a levegõ, amit a mozgásoddal "bepumpálsz". Nekem is szokott olyankor lenni. Mi utána jókat nevetünk :D A barátom meg megpróbálja utánozni, de a szájával nem megy... akkor meg mégjobban nevetünk :D
Vegyétek komolyan a kipukkadás veszélyt, a szomszéd kapualjban is volt egy lány akinek kidurrant, úgy kellett összevarni, mentõk jöttek ki.
Ez egy ritka betegség, menjetek el orvoshoz, Vacuum Vulvus Pangitus a neve. A nyomáskülönbségtõl átszakadhat a lány, egy kis anatómiai probléma miatt. Nem szabad sexelni amíg orvossal nem értekeztek.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem puki, csak más szót nemigen találtam rá. :) Köszi! :)

Van olyan dioptria nélküli kozmetikai kontaktlencse, ami a barna szemből kéket csinál?

égen próbáltam, pár éve, és nem volt valami igazi kék.

Legjobb válasz: Persze, szinte minden jobb optikában kaphatsz ilyet, de ha szeretnél utánanézni, ajánlanám pl a yukka.hu oldalt (ezt nem reklámnak szántam!), én is ott keresgélek magamnak. Ha tudod a görbületet, meg is rendelheted onnan.

Persze, szinte minden jobb optikában kaphatsz ilyet, de ha szeretnél utánanézni, ajánlanám pl a yukka.hu oldalt (ezt nem reklámnak szántam!), én is ott keresgélek magamnak. Ha tudod a görbületet, meg is rendelheted onnan.
A kérdező hozzászólása: a FreshLook többfélét gyárt? kontaktlencsébõl van olyan ugye, ami kiemeli a színt, meg van olyan, ami újat ad. namost. nekem volt régen kék freshlook, de fogalmam sincs, milyen volt, gondolom csak a kiemelõ, mert csíkok voltak benne, és semmit nem lehetett látni, nevetségesen nézett ki. 3 éve volt, nem emlékszem rá már pontosan.
A kérdező hozzászólása: ja és akkor azt mondták, hogy csak ez van, és hogy nem lesz barnából soha kék. ennyit az értelmes eladókról. :)
A kérdező hozzászólása: jaés fedõbõl is létezik 1 éves?
Nem tudom a FreshLook-os kérdésedre a választ, de sokféle lencse van, és Neked konkrétan fedõszín kell. Amit próbáltál, az nyilván csak kiemelõ volt, szóval, aki adta, tényleg nem ért hozzá. Nézd át azt az oldalt, amit írtam, de ha beírod a google-be, hogy színes konataktlencse, akkor sok oldalt kiad. Szerintem keress a közeledben egy optikát, és érdeklõdd meg, az semmibe sem kerül. Én is barnából kéket szeretnék már évek óta, csak most külföldön vagyok, és itt nem akarok optikushoz menni. Ha találtál vmi jót, írnál nekem egy privát e-mailt?
A kérdező hozzászólása: igen :) és köszi a válaszokat

Hogy hívjátok az olyan kamera típust, ami nemcsak a hátlapon van, hanem szemből is tud fényképezni?

+1: Tudnátok mondani 70.000-ig ilyennel rendelkező mobilt? (+okostelefon+android+több,mint 5 mp-es a kamerája,fekete,stb.) Köszi :) 17/L

Legjobb válasz: Mai okos telefonok 95%-ában van elõlapi kamera, szóval neked kell keresgélni

Mai okos telefonok 95%-ában van elõlapi kamera, szóval neked kell keresgélni
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Hogyan hordjam a hajam ami derékig ér szemből fokozatos?

unom a hajgumit, a fonást, göndören nem szeretem , hajvasalót is unom valami jó haj kellene

Legjobb válasz: Vágass valami divatos frizurát! Elhiszem, hogy unod, nekem is ilyen hajam volt és amikor végre rászántam magam a változásra, minden téren jót tett! :D :) :) :) Ráadásul úgyis a rövidebb hajak jönnek most divatba.

Vágass valami divatos frizurát! Elhiszem, hogy unod, nekem is ilyen hajam volt és amikor végre rászántam magam a változásra, minden téren jót tett! :D :) :) :) Ráadásul úgyis a rövidebb hajak jönnek most divatba.
Természetesen mér nem jó?:)
gericfeszítõnek hívják
kép kéne mert a leírásod értelmetlen. egyik mondatod kizárja a másikat. azt írod hát izom alatt van de szembõl látható. ha a hát izomnál van akkor hogy lehetne már szembõl látni? úgy néz ki mint ha bordák lennének? véletlenségbõl nem a bordaközi izomra gondoltál, erre ami a lattissimus dorsi alatt van a képen? http://www.google.hu/search?q=borda+kozti+izom&hl=hu&source=..

Ha én kanyarodom egy kereszteződésben balra, és az út amire kanyarodok két sávos (párhuzamos közlekedésre alkalmas) és szemből is kanyarodnak balra (kisívben), akkor meg kell várnom míg a szembe jövő elkanyarodik, vagy mehetek rögtön a belső sávba?

Tehát a kérdés lényege, hogy ő a külső sávba fog kanyarodni? Vagy meg várjam míg ő kanyarodik a külső sávba és utána kanyarodjak a belsőbe?

Legjobb válasz: Utolsó írja helyesen, csak a gyakorlat más. Ha meg törik az autó, akkor lehet vitázni, esetleg pereskedni. Szóval ahogy írták, te a belsõbe, a másik a külsõbe kanyarodik. Nem kell várni, fõleg nem Pesten, mert ledudálják a fejedrõl az összes hajat. De figyelj arra, hová megy a másik. Ha látod, hogy a belsõ felé tart, inkább engedd kis lassítással. Vagy legyél határozott, hogy egyértelmûen lássa, mi a szándékod.

Utolsó írja helyesen, csak a gyakorlat más. Ha meg törik az autó, akkor lehet vitázni, esetleg pereskedni. Szóval ahogy írták, te a belsõbe, a másik a külsõbe kanyarodik. Nem kell várni, fõleg nem Pesten, mert ledudálják a fejedrõl az összes hajat. De figyelj arra, hová megy a másik. Ha látod, hogy a belsõ felé tart, inkább engedd kis lassítással. Vagy legyél határozott, hogy egyértelmûen lássa, mi a szándékod.
Elõzõhöz még akartam volna írni: (Ez persze nem azonos az agresszív vezetéssel). Így teljes. Nekem az oktatóm ezt mondta: Ha csinálsz valamit, határozottan tedd. Ha nem csinálsz semmit, akkor határozottan ne csináld.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy lehet-e bízni ilyenkor. Elvileg csak a külsõ sávba mehet, így mehetnék nem? Nem sokára lesz forgalmi vizsgám. Ebben tudtok segíteni?
A kérdező hozzászólása: Ja lehet rossz a megfogalmazás. A velem szembe jövõ jobbra kis ívben kanyarodik, hozzám viszonytva balra:)
Igen, rossz a fogalmazás a kérdésben! Szembõl JOBBRA kanyarodnak -kisívben. Elvileg a szembejövõ kanyarodhat elõször, aztán majd oda kanyarodsz ahova akarsz.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor nem egyszerre megyünk? Õ a külsõbe én a belsõbe? Hanem megvárom míg a külsõbe kanyarodik?
Nekem ezt úgy mondta az oktatóm, hogy ilyen helyzetben te csak a belsõbe, a szembejövõ meg csak a külsõbe sávba mehet. Nem kell megvárni, amíg elmegy.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!