Találatok a következő kifejezésre: Amikor a szajjal elegit (3 db)

Hogyan tudom "rávenni"a fiamat hogy jobban kinyissa a száját amikor beveszi a mellbimbómat a szájába? Elég rossz így szoptatni hogy kisebesíti a bimbót.

Legjobb válasz: felváltva az alsó-felsõ ajkát megérinted a bimbóval (ahogy egy kicsit már kinyitotta, belülrõl, a belsõ részét az ajkának de nem hagyod benne hogy ráharapjon) elég gyorsan kell csinálni, nyitja alulra-felülre, mert mindenhonnan jön az inger, és egyre nagyobbra nyitja. Nálunk legalábbis bevált.

felváltva az alsó-felsõ ajkát megérinted a bimbóval (ahogy egy kicsit már kinyitotta, belülrõl, a belsõ részét az ajkának de nem hagyod benne hogy ráharapjon) elég gyorsan kell csinálni, nyitja alulra-felülre, mert mindenhonnan jön az inger, és egyre nagyobbra nyitja. Nálunk legalábbis bevált.
Mihelyt egy kicsit jobban kinyitotta a száját, villámgyorsan betömtem :) Próbálkozz esetleg másik testhelyzettel (pl ha eddig ülve szoptattad, akkor fekve), hátha úgy más szögben tudja elkapni, és kevésbé sebesedik ki.
A bimbó az elején általában mindenkinél sebes, ez ezzel jár. De itt tudod ellenõrizni, hogy ez-e a hiba: http://www.lll.hu/fuzetek/csecsemo_mellrehelyezes http://babafigyelo.blogspot.com/2010/11/fontos-helyes-mellre..
Amikor kinyitja a száját a kis állát húzd óvatosan lejjebb.Idõvel megtanulja hogy nagyobbra kell nyitni a száját.Az én fiam is ezt csinálta nálunk ez bevált.De nekem nem volt sebes a cicim csak nem akarta bekapni rendesen a mellbimbóm.
Nem, én ilyesmit soha nem éreztem. Sõt nekem nagyon bejön.
Volt már olyan, hogy majdnem behorpadt a homlokom. A csajnak olyan szája volt, hogy simán átszippantott volna egy golflabdát a kerti slagon.
A kérdező hozzászólása: hát akkor próbáld ki, mert az én barátom nagyon de nagyon élvezi! :) )))))
A kérdező hozzászólása: :) )))))

Amikor a baratom szajjal elegit ki akkor sikerul orgazmushoz eljutnom, de ha csak szexelunk, akkor nem, ezt eszre veszi es rossz neki. Hogyan elvezhetek el szex kozben?

Legjobb válasz: Elõször is a legnagyobb része az agyban zajlik, szóval kell a hangulat, hogy tudd elengedni magad. Tudj az érzéseidre koncentrálni. Plusz ha mindig csikló ingerléssel maszturbáltál, meg kell tanulnod hüvelyi izgatással, hogyan tudsz eljutni a csúcsra. Vegyél egy vibrátort vagy használj valami tárgyat és gyakorold elõször egyedül. Mikor már megvan, a megfelelõ technika mutasd meg a barátodnak, csináld elõtte. Esetleg foghatja õ is közben, hogy jól meg tudja figyelni pontosan hogy csinálod. Ha ügyesek vagytok gyorsan egymásra hangolódtok és a reakcióidból tudni fogja, hogy épp most miként "csinálja"

Elõször is a legnagyobb része az agyban zajlik, szóval kell a hangulat, hogy tudd elengedni magad. Tudj az érzéseidre koncentrálni. Plusz ha mindig csikló ingerléssel maszturbáltál, meg kell tanulnod hüvelyi izgatással, hogyan tudsz eljutni a csúcsra. Vegyél egy vibrátort vagy használj valami tárgyat és gyakorold elõször egyedül. Mikor már megvan, a megfelelõ technika mutasd meg a barátodnak, csináld elõtte. Esetleg foghatja õ is közben, hogy jól meg tudja figyelni pontosan hogy csinálod. Ha ügyesek vagytok gyorsan egymásra hangolódtok és a reakcióidból tudni fogja, hogy épp most miként "csinálja"
A kérdező hozzászólása: Koszonom a jo tanacsot.:-) Es koszonom a privi e-mailt is, szavadon foglak es kerdezni foglak ...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!