Találatok a következő kifejezésre: Amikor a próbál (250 db)

Amikor telepíteni próbálok valamilyen játékot kiírja a telepítő hogy file missing, és hogy újra próbálom-e? Pl: portal 2, NFS Carbon, GTA 4, battlefield 2 stb.

égen fel tudtam telepíteni ezeket most viszont valamit "elszúrtam"

Legjobb válasz: vacak cd/dvd olvasó koszos/karcos/öreg lemez nincs hely a wincsin próbáld másik meghajtóban, vagy próbáld felmásolni a gépre, kiderül olvasható-e a lemez. Ha van hozzá lemezellenõrzõ programod, akkor elég azzal végignézni (file teszt, felület teszt) akkor nem kell másolni :)

vacak cd/dvd olvasó koszos/karcos/öreg lemez nincs hely a wincsin próbáld másik meghajtóban, vagy próbáld felmásolni a gépre, kiderül olvasható-e a lemez. Ha van hozzá lemezellenõrzõ programod, akkor elég azzal végignézni (file teszt, felület teszt) akkor nem kell másolni :)

A gépeman van a A NOSCript törlö program ami letilto probálom eltávolitani Nem tudom miért? További lenn

Már a programok telepitéséböl is kivan türülve mégis kint van az ikonja és továbra is letilt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Próbáld revo uninstallerrel :) http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_downloa.. pro verzió 15 napig használható,free meg ingyenes :) de szerintem probáld meg a prot,és a keresõ módjával vidd rá az ikonra ;) majd ird meg sikerült-e^^

Próbáld revo uninstallerrel :) http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_downloa.. pro verzió 15 napig használható, free meg ingyenes :) de szerintem probáld meg a prot, és a keresõ módjával vidd rá az ikonra ;) majd ird meg sikerült-e^^

Szerintetek az az ember aki próbál szakítani de nem megy neki mert amikor a párjának rossz akkor neki is nagyon rossz, és amikor megöleli elfelejt minden problémát, az szerelmes még?

Mondjuk hogy azért akar szakítani mert úgy érzi hogy a párjának nem vele a legjobb, mert még nem érett egy igazán komoly kapcsolatra. Együtt élést gyereket,házasságot étek a komoly alatt. A párja viszont már ilyesmire vágyna...

Legjobb válasz: Igen lehet! Ez eléggé elgondolkodtatott! Köszi! Azért még írjatok!!! Köszi!

A kérdező hozzászólása: Igen lehet! Ez eléggé elgondolkodtatott! Köszi! Azért még írjatok!!! Köszi!
meg is lehet fordítani, és mi van, ha éppen te vágysz egy másik párra, aki komoly kapcsolatot akar, gyereket, házasságot...önzõbb és nyersebb megközelítés, de reálisabb, nem?
Ha jól értettem, akkor a párod már szeretne családot, gyerekeket, te viszont még nem. Ez elõbb vagy utóbb (hacsak "meg nem érsz" idõközben) tarthatatlan lesz így. Nem tudom, szerelmes vagy-e még, de úgy látom, ne haragudj meg, hogy itt és most nem is ez az 1. számú probléma. Beszélj errõl a pároddal.
A kérdező hozzászólása: De akkor most szerelmes vagy nem, mert ha igen akkor még talán érdemes várni, ha viszont már nem akkor nincs mire, miért.
na, összekavarodtam én meg úgy értettem, h te akarsz családot, õ még nem akar, és várnál, ha õ szerelmes ezt neked kell eldönteni, h kivel akarod az életedet összekötni lehet-e vele kompromisszumokat kötni pl. amíg az egyik fél nem akarja, nem szabad erõltetni kérdés, mennyire vagytok kompromisszumkészek
A kérdező hozzászólása: Kedves Ursula! Én vagyok az aki komolyabban szeretné. Csak nem tudom hogy érdemes-e rá várnom.:) Mert ugye én tudom hogy szeretem, de azt nem tudom hogy õ mennyire. Hogy szerelmes, ha ennyire fáj neki a szakítás, ha egy öleléstõl elfelejt mindent? Akkor várjak még? Vajon érdemes? Számít ez? Vagy az életet ennél racionálisabban kell élni, vagy csak ez számít igazán? Húúú! Kicsit belebonyolódtam de gondolom érted, értitek. Köszi ha tud valaki válaszolni.


Miért van az hogy az mp4-emre ami mellesleg 2 gigás össz vissz 10 számot tudtam rakni? Mert amikor meg próbálok számokat rakni rá akkor azt írja ki hogy :" xy zeneszám nem másolható. A könyvtárat, vagy fájlt nem lehet létrehozni. "

ez miért van? Egyébként nem értek hozzá de zenét rakni rá azért tudok . Az mp4 márkája meg: X pert Tech. ( vagy mi xd )

Legjobb válasz: kétlem, hogy máris elromlott volna.még újj... :)karácsonyi ajándék volt.

A kérdező hozzászólása: kétlem, hogy máris elromlott volna.még újj... :) karácsonyi ajándék volt.
szerintem formázd le az egészet, és úgy próbálj meg rámásolni zenéket. lehet, hogy vannak rajta gyárilag cuccok, amik foglalják a memóriát.

Mit tegyek, ha van egy pasi, akivel ugy tûnt, kölcsönösen bejövünk egymásnak, de amikor flörtölni próbált, eléggé zavarba jöttem, és a viselkedésemet ugy értelmezhette, hogy engem õ nem érdekel?

Amikor legközelebb találkoztunk, látszott rajta, hogy nem tudja, mi van, pedig tetszem neki (ez is látszik rajta). Ha legközelebb összefutunk, és megpróbálok nagyon mosolygós stb. lenni vele, hogy lássa rajtam, hogy bejön nekem, még van esélyem rá, hogy fog közeledni? Srácok, pasik, ti ilyen helyzetben próbálkoznátok tovább, ha a lányon azt látnátok hogy bejöttök neki?Remélem, nem tettem tönkre az egészet azzal, hogy zavaromban hülyén viselkedtem...

Legjobb válasz: Nem,csak ez ne legyen rendszer

Nem, csak ez ne legyen rendszer
miért hogy viselkedtél?
A kérdező hozzászólása: Ahogy irtam, hogy zavaromban ugy viselkedtem, minha nem jönne be nekem, nem viszonoztam a flörtölését
miért, hogy flörtölt, mit csinált hogy így zavarba hozott? :) egyébként ha tleg tetszel neki, akkor még flörtölni fog veled.

Van olyan alapítvány, ami a természeti katasztrófákat próbálja megakadályozni?

Itt az adbev ideje... én pedig valami ilyenen gondolkozom. (bocs, ha rossz kategória)

Legjobb válasz: Hogy lehet megakadályozni egy természeti katasztrófát? :D

Hogy lehet megakadályozni egy természeti katasztrófát? :D

Tényleg vannak magyarországnak olyan UFO-val kapcsolatos ügyei amit a kormány próbál eltussolni?

Legjobb válasz: Sõt, most lett egy földönkívüli az MNB elnöke.

Sõt, most lett egy földönkívüli az MNB elnöke.
Igen, de szerencsére már elkezdték listázni az ufo-magyar kettõs állampolgárokat.
nincsnek, mert nem léteznek idegen lények.
Igen, kérdezd csak meg Mulder ügynököt!
Igen & sajnos sikeres ebben :(
Az UFO, azonosítatlan repülõ tárgy nem egyenlõ az idegen ûrhajókkal. Azok, amik. Angliában és pár országban nyilvánosságra hoztak több ezer oldalnyi ilyen aktát, semmire sem megy vele senki, mivel ahogy a neve mutatja azonosítatlan repülõ tárgyakról van szó.
Persze, mit gondolsz mégis mit szólnának ahhoz a magyarok, hogy a reptoidok egy kis technológia átadásért cserébe még akár a fénysebesség átlépését is megúszhatják lakott területen belül? A szürkék korrupciós botrányairól már nem is beszélve...
Üdv kb ilyen nevû mappa 55656tfgfgfhkkkjhgfzzzuzgbj ?
Mi a mappa neve?
Futtass egy lemezellenõrzést a chkdsk paranccsal, hátha megoldja a problémádat.
A kérdező hozzászólása: A mappa neve:User Data és valami értelmetlen jelekbõl meg betûkbõl áll.
nekem ugyanez a problémám és nem akarja kitörölni, áthelyezni sem tudom, másolni sem

Ez a "zumba" az új őrület amivel pénzt próbálnak kicsikarni a naiv nőkből hogy sokat fogyhatnak tőle?

Legjobb válasz: A különbözõ csodaszerek azok, amikkel pénzt csikarnak ki a fogyni vágyó emberektõl, persze nincs eredményük. Véleményem szerint ha valami, amiben 1 órán keresztül mozgok, izzadok, az egészséges. Azért olyan nagy õrület, mert nem tánc, nem aerobic, hanem valami a kettõ között. Latinos zenére mozognak. Az órák jó kedvben zajlanak, fittebbnek érzi utána magát az ember. És igenis fogyaszt.

A különbözõ csodaszerek azok, amikkel pénzt csikarnak ki a fogyni vágyó emberektõl, persze nincs eredményük. Véleményem szerint ha valami, amiben 1 órán keresztül mozgok, izzadok, az egészséges. Azért olyan nagy õrület, mert nem tánc, nem aerobic, hanem valami a kettõ között. Latinos zenére mozognak. Az órák jó kedvben zajlanak, fittebbnek érzi utána magát az ember. És igenis fogyaszt.
Már bocsánat, de hogy lehet ekkora hülyeséget írni, hogy nem fogyaszt? :) :) Minden, ami mozgás, fogyaszt. A gyaloglás is. Részletkérdés, hogy diétával összevetve hamarabb lesz eredménye, de van olyan, aki igaz fél év alatt, de 6 kilót leadott vele. :)
Miért ne fogynának vele? Semmi baj, szokott lenni az ember kritikus állapotban.
Szerintem önmagában fogyni nem lehet tõle, max. diétával, vagy ha napi 3 órában csinálja az ember. De valószínûleg õk jól érzik magukat közben, én meg jókat röhögök a youtube videókon, ergo mindenki boldog. :)
attól fogyhatnak sokat, ha nem esznek, vagy ha galandférgük van(az utóbbi súlyos belsõ szervi károsodást okozhat)
A Minecraft eredeti, vagy letöltött?
Egy java kell rá, töröld le ami fent van és a legfrissebb menjen rá. [link]
Szerintem itt nem a java-val lesz a gond, jobb clickelj a számítógépre/sajátgépre->tulajdonságok->eszközkezelõ->vidikártyát nézd meg és ha szabványos vga adaptert ír írj rám.
A kérdező hozzászólása: De már régebben is játszottam a minecraft-on (ttcraft-on) és akkor jó volt de amióta újra lett telepitve rá tettek egy java-t és azóta nem jó de én is töltöttem le java-t de még mindig nem jó! :(
A kérdező hozzászólása: nVIDIA GeForce 8800 GTX (Microsoft Corporation - WDDM v1.1) Nekem ez van ide irva.Gondolom ez az amit le irtál nekem :)
inenn töltsd le:[link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!