Találatok a következő kifejezésre: Amikor a próbál (236 db)

Amikor telepíteni próbálok valamilyen játékot kiírja a telepítő hogy file missing, és hogy újra próbálom-e? Pl: portal 2, NFS Carbon, GTA 4, battlefield 2 stb.

égen fel tudtam telepíteni ezeket most viszont valamit "elszúrtam"

Legjobb válasz: vacak cd/dvd olvasó koszos/karcos/öreg lemez nincs hely a wincsin próbáld másik meghajtóban, vagy próbáld felmásolni a gépre, kiderül olvasható-e a lemez. Ha van hozzá lemezellenõrzõ programod, akkor elég azzal végignézni (file teszt, felület teszt) akkor nem kell másolni :)

vacak cd/dvd olvasó koszos/karcos/öreg lemez nincs hely a wincsin próbáld másik meghajtóban, vagy próbáld felmásolni a gépre, kiderül olvasható-e a lemez. Ha van hozzá lemezellenõrzõ programod, akkor elég azzal végignézni (file teszt, felület teszt) akkor nem kell másolni :)

A gépeman van a A NOSCript törlö program ami letilto probálom eltávolitani Nem tudom miért? További lenn

Már a programok telepitéséböl is kivan türülve mégis kint van az ikonja és továbra is letilt. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Próbáld revo uninstallerrel :) http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_downloa.. pro verzió 15 napig használható,free meg ingyenes :) de szerintem probáld meg a prot,és a keresõ módjával vidd rá az ikonra ;) majd ird meg sikerült-e^^

Próbáld revo uninstallerrel :) http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_downloa.. pro verzió 15 napig használható, free meg ingyenes :) de szerintem probáld meg a prot, és a keresõ módjával vidd rá az ikonra ;) majd ird meg sikerült-e^^

Szerintetek az az ember aki próbál szakítani de nem megy neki mert amikor a párjának rossz akkor neki is nagyon rossz, és amikor megöleli elfelejt minden problémát, az szerelmes még?

Mondjuk hogy azért akar szakítani mert úgy érzi hogy a párjának nem vele a legjobb, mert még nem érett egy igazán komoly kapcsolatra. Együtt élést gyereket,házasságot étek a komoly alatt. A párja viszont már ilyesmire vágyna...

Legjobb válasz: Igen lehet! Ez eléggé elgondolkodtatott! Köszi! Azért még írjatok!!! Köszi!

A kérdező hozzászólása: Igen lehet! Ez eléggé elgondolkodtatott! Köszi! Azért még írjatok!!! Köszi!
meg is lehet fordítani, és mi van, ha éppen te vágysz egy másik párra, aki komoly kapcsolatot akar, gyereket, házasságot...önzõbb és nyersebb megközelítés, de reálisabb, nem?
Ha jól értettem, akkor a párod már szeretne családot, gyerekeket, te viszont még nem. Ez elõbb vagy utóbb (hacsak "meg nem érsz" idõközben) tarthatatlan lesz így. Nem tudom, szerelmes vagy-e még, de úgy látom, ne haragudj meg, hogy itt és most nem is ez az 1. számú probléma. Beszélj errõl a pároddal.
A kérdező hozzászólása: De akkor most szerelmes vagy nem, mert ha igen akkor még talán érdemes várni, ha viszont már nem akkor nincs mire, miért.
na, összekavarodtam én meg úgy értettem, h te akarsz családot, õ még nem akar, és várnál, ha õ szerelmes ezt neked kell eldönteni, h kivel akarod az életedet összekötni lehet-e vele kompromisszumokat kötni pl. amíg az egyik fél nem akarja, nem szabad erõltetni kérdés, mennyire vagytok kompromisszumkészek
A kérdező hozzászólása: Kedves Ursula! Én vagyok az aki komolyabban szeretné. Csak nem tudom hogy érdemes-e rá várnom.:) Mert ugye én tudom hogy szeretem, de azt nem tudom hogy õ mennyire. Hogy szerelmes, ha ennyire fáj neki a szakítás, ha egy öleléstõl elfelejt mindent? Akkor várjak még? Vajon érdemes? Számít ez? Vagy az életet ennél racionálisabban kell élni, vagy csak ez számít igazán? Húúú! Kicsit belebonyolódtam de gondolom érted, értitek. Köszi ha tud valaki válaszolni.

Miért van az hogy az mp4-emre ami mellesleg 2 gigás össz vissz 10 számot tudtam rakni? Mert amikor meg próbálok számokat rakni rá akkor azt írja ki hogy :" xy zeneszám nem másolható. A könyvtárat, vagy fájlt nem lehet létrehozni. "

ez miért van? Egyébként nem értek hozzá de zenét rakni rá azért tudok . Az mp4 márkája meg: X pert Tech. ( vagy mi xd )

Legjobb válasz: kétlem, hogy máris elromlott volna.még újj... :)karácsonyi ajándék volt.

A kérdező hozzászólása: kétlem, hogy máris elromlott volna.még újj... :) karácsonyi ajándék volt.
szerintem formázd le az egészet, és úgy próbálj meg rámásolni zenéket. lehet, hogy vannak rajta gyárilag cuccok, amik foglalják a memóriát.

Van olyan alapítvány, ami a természeti katasztrófákat próbálja megakadályozni?

Itt az adbev ideje... én pedig valami ilyenen gondolkozom. (bocs, ha rossz kategória)

Legjobb válasz: Hogy lehet megakadályozni egy természeti katasztrófát? :D

Hogy lehet megakadályozni egy természeti katasztrófát? :D

Tényleg vannak magyarországnak olyan UFO-val kapcsolatos ügyei amit a kormány próbál eltussolni?

Legjobb válasz: Sõt, most lett egy földönkívüli az MNB elnöke.

Sõt, most lett egy földönkívüli az MNB elnöke.
Igen, de szerencsére már elkezdték listázni az ufo-magyar kettõs állampolgárokat.
nincsnek, mert nem léteznek idegen lények.
Igen, kérdezd csak meg Mulder ügynököt!
Igen & sajnos sikeres ebben :(
Az UFO, azonosítatlan repülõ tárgy nem egyenlõ az idegen ûrhajókkal. Azok, amik. Angliában és pár országban nyilvánosságra hoztak több ezer oldalnyi ilyen aktát, semmire sem megy vele senki, mivel ahogy a neve mutatja azonosítatlan repülõ tárgyakról van szó.
Persze, mit gondolsz mégis mit szólnának ahhoz a magyarok, hogy a reptoidok egy kis technológia átadásért cserébe még akár a fénysebesség átlépését is megúszhatják lakott területen belül? A szürkék korrupciós botrányairól már nem is beszélve...
Üdv kb ilyen nevû mappa 55656tfgfgfhkkkjhgfzzzuzgbj ?
Mi a mappa neve?
Futtass egy lemezellenõrzést a chkdsk paranccsal, hátha megoldja a problémádat.
A kérdező hozzászólása: A mappa neve:User Data és valami értelmetlen jelekbõl meg betûkbõl áll.
nekem ugyanez a problémám és nem akarja kitörölni, áthelyezni sem tudom, másolni sem

Ez a "zumba" az új őrület amivel pénzt próbálnak kicsikarni a naiv nőkből hogy sokat fogyhatnak tőle?

Legjobb válasz: A különbözõ csodaszerek azok, amikkel pénzt csikarnak ki a fogyni vágyó emberektõl, persze nincs eredményük. Véleményem szerint ha valami, amiben 1 órán keresztül mozgok, izzadok, az egészséges. Azért olyan nagy õrület, mert nem tánc, nem aerobic, hanem valami a kettõ között. Latinos zenére mozognak. Az órák jó kedvben zajlanak, fittebbnek érzi utána magát az ember. És igenis fogyaszt.

A különbözõ csodaszerek azok, amikkel pénzt csikarnak ki a fogyni vágyó emberektõl, persze nincs eredményük. Véleményem szerint ha valami, amiben 1 órán keresztül mozgok, izzadok, az egészséges. Azért olyan nagy õrület, mert nem tánc, nem aerobic, hanem valami a kettõ között. Latinos zenére mozognak. Az órák jó kedvben zajlanak, fittebbnek érzi utána magát az ember. És igenis fogyaszt.
Már bocsánat, de hogy lehet ekkora hülyeséget írni, hogy nem fogyaszt? :) :) Minden, ami mozgás, fogyaszt. A gyaloglás is. Részletkérdés, hogy diétával összevetve hamarabb lesz eredménye, de van olyan, aki igaz fél év alatt, de 6 kilót leadott vele. :)
Miért ne fogynának vele? Semmi baj, szokott lenni az ember kritikus állapotban.
Szerintem önmagában fogyni nem lehet tõle, max. diétával, vagy ha napi 3 órában csinálja az ember. De valószínûleg õk jól érzik magukat közben, én meg jókat röhögök a youtube videókon, ergo mindenki boldog. :)
attól fogyhatnak sokat, ha nem esznek, vagy ha galandférgük van(az utóbbi súlyos belsõ szervi károsodást okozhat)

651-es hibát jelez a gépem, amikor csatlakozni próbálok a kábeles netemhez, ami egy másik gépről jön routeren keresztül. Mik lehetnek a hibák?

Felraktam a win 7-et is az xp mellé, bootolásnál tudom kiválasztani, hogy melyiket indítsa. Azóta nem tudok csatlakozni az internethez. A telepítés alatt az adataim megmaradtak, de a drivereket újra kellett telepítenem.

Lányok! Mással is fordult már elő ilyen? Néha, amikor a párom orálisan próbál kielégíteni, akkor a bal lábamban mintha egy ideg kezdene el rángani.

(Talán valamit rossz helyen "nyom" a nyelvével? ) Nagyon idegesít?, pedig amúgy élvezném, ahogy csinálja, de ez zavar. Ha kicsit máshogy csinálja, akkor egy darabig jó, de aztán megint kezd?dik a lábremegés... Találkoztatok már hasonlóval? Mit lehet ezellen tenni? Köszi a (normális) válaszokat.

Legjobb válasz: Én fiú vagyok(27)de neekm is megvan ugyanez.Mármint nekem is van egy pont a péniszemen amit ha éppen....akkor én sem bírom ki.Soxor el is ugrok.De mióta van párom nem akarom h azt higyje h rossz. ezért marad nekem is a remegés.De mondjuk nekem ez csak azon az 1 adott ponton van.

Én fiú vagyok(27)de neekm is megvan ugyanez.Mármint nekem is van egy pont a péniszemen amit ha éppen....akkor én sem bírom ki.Soxor el is ugrok.De mióta van párom nem akarom h azt higyje h rossz. ezért marad nekem is a remegés.De mondjuk nekem ez csak azon az 1 adott ponton van.
Ebbe nem tudom mi a vicces.Elárulnád? Az hogy van rajtunk egy pont ami mindannél érzékenyebb? Bakker ha rajtad nincs akkor neked régen rossz lehet. Én azt egy szóval se mondtam h nem élvezem mikor azt a pontot kényezteti.Sõt annyira jó h már szinte rossz. De gondolom te még gyerek vagy és ezt ezért nem is értheted.
Nekem is gyakran van ilyen, úgyhogy szerintem ez normális.
Huhh hát igen! Mikor orálisan kielégít csak néha-néha nekem is a bal! Valójában akkor igazán amikor az ujjával izgatja a csiklómat, de akkor nagyon! Mindig mosolyog, bár már néha idegesít, de kezdem megszokni!:)
Nincs ebben semmi rossz, nekem is van ez, és ahogy irta már egy srác, van nekem is egy pontom, ami nagyon érzékeny és, ha izgatják nekem is egy ideg elkezd lüktetni, de ez nem azt jelenti, hogy olyan lesz a lábam, mint egy bakkecske!
lehet az a baj, hogy NYOM a nyelvével, talán ha nyalna :D:D Csak nehogy szájba rúgd! :D
bocs elképzeltem amint elektobugizol :D :D
ti összejöhetnétek táncolni :D gondoljátok el 69 közben viccesek lennétek együtt :D:D
10.49 Te nagyon begyöpösödött vagy! Szerintem, meg vicces elképzelni, de hát ha nem tudsz rajta nevetni akkor ennyi, nem tudok mit mondani! Inkább örülj neki, hogy végre van párod! Ha neked meg rossz amikor az érzékeny részen csinálja, akkor mond meg neki egyszerûen! Nem kell ezen annyit rágódni! Szerintem is olyan vagyok, mint egy gyerek! Azok biztos így válaszolnának! :D:D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat mindenkinek, kicsit megnyugodtam. ;)
Nekem is gyakran elõfordul...néha azért, mert sokáig olyan pózban van a lábam, ami nem a legkényelmesebb, néha pedig azért, amit már többen is írtak, hogy van egy érzékeny pont, amit stimulálva önállósodik az a huncut :) )
Nálam is elõfordul. Minden egyes alkalommal. A jobb lábam mintha külön életet élne... A pasim meg egyszerûen megõrül érte!! Úgyh semmi gáz!
nekem is volt ilyen és ugyanúgy a bal lábamon :)
Ja és tenni elenne?? hmm szerintem csak meg kell szokni, ez ösztönbõl jön, változtatni nem nagyon tudsz, de nem is kell :)
kösz 11.04, talán megérti az elõzi is, mire akartam kilyukadni
Hát akkor kötözzd le a lábad:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!