Találatok a következő kifejezésre: Amikor a ovuláciom (44 db)

Most 25. én volt a mensesem, 4napig tartott mint általában, mikor lesz pém? Vagyis melyik nap amikor a legvalószinűbb a teherbeesés? Már nagyon szeretnénk babyt. és hány napig eshetek teherbe? érzem amikor az ovuláció van? Mit érzek?

Legjobb válasz: A peteérés akkor függ hány naposak a ciklusaid, de általában a ciklus közepén van. Ugye 24 óra áll rendelkezésre a megtermékenyítésre, de a sperma 3 napig is életképes a szervezetben. Én speciel az ovulációt nem szoktam érezni. Sok sikert. :)

A peteérés akkor függ hány naposak a ciklusaid, de általában a ciklus közepén van. Ugye 24 óra áll rendelkezésre a megtermékenyítésre, de a sperma 3 napig is életképes a szervezetben. Én speciel az ovulációt nem szoktam érezni. Sok sikert. :)
Mármint attól függ... :)

Nézzétek meg kérlek benneteket. Jól gondolom, hogy nem akkor volt ovulációm amikor a ciklus.hu behúzta?

Mikroszkóppal néztem, egyértelm?en hétf?n mutatta.

Legjobb válasz: Két nap múlva volt szerintem, mint ahogy behúzta ... szerintem.

Két nap múlva volt szerintem, mint ahogy behúzta ... szerintem.
igen szerintem is
Szerintem is 2 napra rá, de ha 37 közelébe marad a hõd, akkor sikerült összehoznotok a babót!!! Nekem is így volt, utána el sem mozdult 37-rõl! :) Szólj, ha bejött :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltatok, remélem, most végre bejön.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f0566c8adac0d10262b733.. Remélem így jó!
Szerintem is úgy jó, ahogyan az elõttem szólók mondták!! :)

Babát szeretnénk, ennek érdekében használom a hőmérőzés módszerét, ami a 15. napra kimutatta hogy ovulációm van. Megerősítésként vettem Babymark peteérést kimutató tesztet, ami erre a napra szinte negatívat jelzett. Melyik módszernek higyjek?

Legjobb válasz: A höméröze´s nem igazán 100%-osan megbízható módszer. Fö a bizalom,mindent bele. Èlvezzétek akkor egymást amikor csak kedvetek van,és hidd el sikerülni fog. A baba tudja,mikor jön el az "Ö" ideje.

A höméröze´s nem igazán 100%-osan megbízható módszer. Fö a bizalom, mindent bele. Èlvezzétek akkor egymást amikor csak kedvetek van, és hidd el sikerülni fog. A baba tudja, mikor jön el az "Ö" ideje.
A sógornõm is vezette a hõmérsékleti görbét, mely alapján azt mondta neki az orvos, hogy ne is számítson rá, hogy az idén teherbe esik. Nincs peteérése. Aztán úgy gondolta, érezte, vett egy ovulásciós tesztet hátha. Amikor a teszt pozitív lett, ...... Össze is jött nekik, azóta már a 18.héten van. Én úgy gondolom, ill. mi most mindkét módszert használni fogjuk, amikor a hõmérséklet mutatja a peteérést, akkor is ...és ha a teszt is akkor is...ártani nem árt. Sok sikert!

Kicsit pesszimista vagyok. Röviden. Lombikbébi nem lehet mert magas az fsh értékem. Az orvos a petesejt donációt javasolta. A párommal döntöttünk ezt nem vállaljuk. Viszont kb.9-10 napja volt ovulációm amit a teszt is kimutatott. Megbízható?

Próba szerencse. A menstruációm nem jött meg. Megjegyzem a peteérés 3-4 nappal volt a menstruáció várható id?pontja el?tt. A kérdésem az hogy a beágyazódást is meg lehet érezni? Ma enyhe menstruációs görcshöz hasonló tüneteim voltak, de a menzesz sehol. Megjegyzem még az ideje sincs itt. Esetleg ha mégis szerencsénk volt, akkor biztosan tudom hogy 9 nap telt el az együttlétünk óta. 42 éves vagyok és még nincs gyermekem. Vajon lehetek e terhes?

Legjobb válasz: Csodák mindig vannak, szerintem lehetsz terhes. Én nagyon szurkolok Neked! Kérlek, majd írd meg hogy van-e baba.

Csodák mindig vannak, szerintem lehetsz terhes. Én nagyon szurkolok Neked! Kérlek, majd írd meg hogy van-e baba.
Igaza van az elõttem írónak:) )) Én ugyanezt javasoltam priviben.:) ))
Kedves ibronka! Megkérdezhetem, ha ennyire vágytok gyerekre, miért nem akarjátok a petesejt donációt? Bár nem a vér szerinti anyukája lennél, de együtt végigélhetnétek a terhességet, a párodnak a sajátja lenne, tehát tõle örökölne sokmindent. És ha egy nõ kihord egy babát, megszüli, és azt a kezébe adják, kizártnak tartom, hogy valaha is ne érezné sajátnak. Az örökbefogadást nem ajánlom, közeli családban volt rá példa, hogy az örökbefogadott gyerek teljesen tönkretette a szüleit, pedig kicsi korában nagyon aranyos volt, és remek körümények között és szeretõ családban nõtt fel.. Én a helyetekben átgondolnám újra a petesejt donációt...
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tudom mennyi a normál és mennyi az ami még "belefér". Az orvos nem mondta meg. Viszont a leletet elkértem és ott ki van emelve hogy 45, 3. Kétszer is megnézte egymást követõ hónapokban. Szerintem ez nagyon magas. A petefészek kimerülõben van, menopauza. Tudom hogy vannak olyan hónapok amikor még van peteérés. Talán így volt most is. Nem merek tesztet venni, félek a csalódástól. Ha a menzesz idején feszül a mell akkor van remény. Természetesen akkor irány az orvos. 11. nap. Enyhe menstruációs tüneteim vannak de még mindig semmi. Lehet hogy már kimaradozik.. Túl vagyok 3 bõgésen. Tudomásul kell vennem ha nem lesz baba. Másban kell megtalálnom az örömöm. Bár én mindig azt vallom a nõ anyának született.
Szorítok nagyon! Remélem sikerült!
Szia! Nem értem, miért ne lehetne lombik? Mennyire magas az FSH-d? Az enyém 12, 6 és az még belefér, 42 vagyok én is.:) ) Nekem nem mondták, hogy nem lehet. A természet lehet hogy megoldja ezt most nálad magas fsh-nál is. Szorítok.
A kérdező hozzászólása: A párom nem szeretne örökbe fogadni. Pedig én benne lennék. Hiába hozom fel az indokokat. Azt gondolom ha Isten és a sors megadja nekünk a babát ez a dolgom, de ha nem ennek is megvan az oka, de ez nem jelenti azt hogy nem fáj hogy nem tapasztalhatom meg milyen anyának lenni.
Igen, csodák vannak. Egyébként örökbefogadáson nem gondolkoztatok? (Sokszor pont az örökbefogadás után sikerül spontán a teherbeesés is... ez is bizonyítja a csodák létét. :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a szurkolást! Mindenképpen megírom ha pozitív a válasz. :-)
Igen, mi a baj a donációval? Én is arra készülök.
nemsoká kiderül hogy menstruáció vagy baba.
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon örülnék, mert januárban volt 1 missed abortuszom és nagyon szeretnénk babát:) csak félek ettõl a fájdalomtól
Babás vagy, nálam akkor volt így, talán egy napra ha csökkent az ovu tuáni petefészek fájdalom utána végig az volt, plussz telítettség érzés.Én is száraz voltam, ami mensi elõtt nem volt rám jellemzõ. Drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszi most nagyon örülök, de nem bizom el magam :)

Az ovulácio akkor van amikor a tojásfehérje szeru folyás vagy az azt koveto napokban valamikor?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél más. mérd a reggeli hõdet és kiderül rögtön, hogy neked mikor. vagy olvasgasd a www.babatervezok.otthona.net oldalt.

Ez mindenkinél más. mérd a reggeli hõdet és kiderül rögtön, hogy neked mikor. vagy olvasgasd a http://www.babatervezok.otthona.net oldalt.

Aki hõmérõzik: elõfordult olyan ciklus amikor a görbe nem mutatott ovulációt? Normális ha valakinek 1 hónap kimarad?

Legjobb válasz: Elofordul még tobb honap is hogy kimarad de ha csak egy akkor nem olyan nagy gond.pihent a petefészek.az nagyon érdekes volt nálam hogy a doki látta az uh-n hogy bizony van peteérés és nekem a homérozés nem mutatta pedig jo pár éve nagyon pontosan vezettem.

Elofordul még tobb honap is hogy kimarad de ha csak egy akkor nem olyan nagy gond.pihent a petefészek.az nagyon érdekes volt nálam hogy a doki látta az uh-n hogy bizony van peteérés és nekem a homérozés nem mutatta pedig jo pár éve nagyon pontosan vezettem.
A kérdező hozzászólása: másfél éve vezetem, most elõször nem látszik. Sajna nálam másból nem lehet kitalálni mert a nyák sem igazán változik meg fájdalom sincs. Köszi.
Igen, elõfordulhat h 1-1 hónap kimarad.

Mi számít az első negatív napnak ovulációkor? Amikor a tesztcsík halványabb a kontrollnál, vagy ha a tesztcsík már alig látható?

Ovulációs teszt szerint tegnap volt peteérésem, a tesztcsíkom erősebb volt a kontroll csíknál. Ma teszteltem megint, a tesztcsíkom éppen csak halványabb...Akkor ez már az első negatív napnak számít (azaz ma együtt kéne lenni), vagy ez még nem negatív, majd csak akkor lesz az ha teljesen elhalványul a tesztcsíkom?? Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Ha halványabb,akkor már negatív.Mint ahogy,csak akkor pozitív ha megegyezik, vagy erõsebb a kontrollnál.

Ha halványabb, akkor már negatív.Mint ahogy, csak akkor pozitív ha megegyezik, vagy erõsebb a kontrollnál.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, nem fogalmaztam meg egyértelmûen a kérdésem.. :) Szóval tegnap a tesztcsíkom erõsebb volt a kontrollcsíknál, ma viszont a tesztcsíkom "csak" ugyan olyan erõs mint a kontrollcsík..akkor ez még pozitív vagy már negatívnak számít? Köszönöm!
Mindig az adott ovu tesztet kell nézni, szóval nem az elõzõ napihoz viszonyítani. Szóval ha a mai napon a tesztcsík ugyanolyan erõs mint a controlvonal, akkor az pozitív, nem számít, hogy tegnap mégerõssebb volt a tesztcsík, hiszen az ahhoz a controlvonalhoz van viszonyítva.
ez még pozitívnak számít. nekem is így volt körülbelül. együtt voltunk mindkét pozitív napon (elõtte igaz vagy 5-7 napig nem), az elsõ negatívon nem tudtunk mert elutaztam-amikor is javasolt!-de mégis február 15én egy pozitv teszttel ébresztettem a páromat!:) sok sikert!

6 hetes vagyok, ajobb oldali petefészkem környékén olyan szurkáló fájdalmat érzek idönként, mint amikor az ovulációt éreztem meg, és a hasam is puffadt. Normális dolog ez ilyenkor?

Legjobb válasz: igen teljesen normális :-) egészen addig míg nem görcsöl és nem vérzel.nekem majdnem a 12hétig megvolt ez a haspuffadás,és majdnem megjön érzés...most meg az a bajom,hogy szinte semmi tünetem nincs :-)

igen teljesen normális :-) egészen addig míg nem görcsöl és nem vérzel.nekem majdnem a 12hétig megvolt ez a haspuffadás, és majdnem megjön érzés...most meg az a bajom, hogy szinte semmi tünetem nincs :-)
ehhez a szúró fájdalomhoz szokj hozzá, a végéig el fog kísérni, csak majd a másik oldalon is fog szúrni :( Boldog babavárást! 38h km:)
Ha nem szúr nagyon akkor nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat:-)

Amikor a legutobbi ovuláciom volt (14-én), akkor kezdtem el a canesten tablettát használni 3 napig, 13-án és 17-én együtt voltunk, talán ezért nem jött össze a baba?

Legjobb válasz: Kérlek titeket válaszoljatok!!!Vagy lehet,hogy ennek semmi köze hozzá?Köszi elöre is a választ

A kérdező hozzászólása: Kérlek titeket válaszoljatok!!!Vagy lehet, hogy ennek semmi köze hozzá?Köszi elöre is a választ
Szia! Én simán teherbe estem a canesten tabletta melett, vagyis kúp mellett, gondolom te is egyre gondoltál. Bár a kérdésed már lehet nem is aktuális. Azért megpróbáltam...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!