Találatok a következő kifejezésre: Amikor a orálisan elégítem ki csak (3 db)

Amikor a pasimat orálisan elégítem ki csak a számat használjam, vagy kézzel és szájjal egyszerre csináljam?

Én úgy szoktam hogy lentebb van a kezem és húzogatom a b?rt és a számmal követem. Jól csinálom?

Legjobb válasz: Én azt preferálom ha egyszerre csinálják kézzel, és szájjal, de lehet neki más az igénye. Úgyis érezni fogod, hogy mikor nagyon jó neki:)

Én azt preferálom ha egyszerre csinálják kézzel, és szájjal, de lehet neki más az igénye. Úgyis érezni fogod, hogy mikor nagyon jó neki:)
igen, jól..úgy vettem észre, hogy ezt szeretik a legjobban.ettõl függetlenül csinálhatod csak szájjal is, kéz nélkül, meg annyi minden van még..
Jól csavard meg közben:D És a jelszó: Szûk szájjal, Bõ nyállal!
Egy fajtának nem rossz. Kísérletezz még mással is. :)
A kérdező hozzászólása: Milyen technikák vannak még? Ti hogy szoktátok?
nagyrészt a szádat kellene használnod, mert a nyállal nedvesíted, és úgy ki lehet küszöbölni a száraz bõr húzogatása miatti fájdalmat. ráadásul a nyalogatás az én pasimnak jobban bejön, mint a simogatás. kezdd a kezeddel, óvatosan, simogatva, aztán jöhet a szád, és ha elfárad (vagy kiakad az állkapcsod), újra a kezed... :) aztán majd rájössz, hogy melyiket mikor. figyelni kell a reakciókat!
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, van ilyen díjazás pl a pornó oscaron?
Persze, pornó Oszkárról még nem hallottál? Legjobb szopás kategória!
Igen, van mindkettõ. Csak orált tartalmazó filmek is, és díjakat is adnak évente a legjobban szopó színésznõknek.
Filmek nem, de jelenetek vannak. Ezekben a jelenetekben általában csak a férfi teljesen meztelen, a nõk gyakran nem is veszik le a tangát. A legjobb orális szex kategóriában egyébként osztanak díjat, legutóbb Janet Joy kapta meg.
Meg szep , hogy van olyan film. Csak ne amerikai filmet valassz mert azoknak a vegen a pasi veri a csaj arcara. EU filmekben altalaban a lany vegzi ki a pasit.
Régebben volt ilyen dij, söt filmet is csináltak róla. Szerintem Heather Brooke vagy Angel Dark tudnak az ismertebbek közül a legfinomabban szopni. Lényeg mindenkinek, hogy szivesen és finoman csinálják.. Az elsö percben lehet érezni, hogy jól vagy nem jól..Laci

Mi az oka annak, hogy a nők szívesen elégítik ki orálisan partnerüket amíg udvarolnak nekik, de később már nem hajlandóak? (vagy csak nagyon néha-néha, de ők elvárják fordítva)

Legjobb válasz: Kóstold meg a sajátod. Komolyan. Én már kóstoltam a saját ízemet, nem éreztem semmit. Az ondónak nincs túl kellemes íze, tetézi hogy sok, hirtelen ömlik, és meleg:) Valakinek ízlik mondjuk. Én hagyom hogy a számba menjen, de már nem nyelem le mert többször rosszul lettem tõle. De nem ezen múlik szerintem hogy valaki szereti-e csinálni, hiszen mint mondtad nem muszáj lenyelni. Amelyik nõ nem hajlandó csinálni, de a párjától elvárja az orális szexet az egy önzõ, lusta p.csa. Én ezt gondolom. 27/N

Kóstold meg a sajátod. Komolyan. Én már kóstoltam a saját ízemet, nem éreztem semmit. Az ondónak nincs túl kellemes íze, tetézi hogy sok, hirtelen ömlik, és meleg:) Valakinek ízlik mondjuk. Én hagyom hogy a számba menjen, de már nem nyelem le mert többször rosszul lettem tõle. De nem ezen múlik szerintem hogy valaki szereti-e csinálni, hiszen mint mondtad nem muszáj lenyelni. Amelyik nõ nem hajlandó csinálni, de a párjától elvárja az orális szexet az egy önzõ, lusta p.csa. Én ezt gondolom. 27/N
Érdekes én senkit nem szoktam orálisan kielégíteni, aki udvarolgat nekem. csak azt akivel már hosszú ideje tartó, bizalmi kapcsolatban vagyunk, ennyi.
Nyeljed a sajátod és megtudod milyen. Istenem de nagy problémáid vannak, látod ezért nem akarja sok nõ kielégíteni orálisan a párját, mert fél, hogy olyan önzõ emberrel van dolga, mint te....
Én sosem elégítettem ki senkit sehogy amíg csak udvaroltak nekem. Én szeretem az orális szexet csinálni is, ez nem attól függ nálam hogy 2 hónapja vagy 2 éve vagyunk együtt. De valószínû az általad említett esetekben olyasmi lehet a magyarázat férfiakra átírva, hogy amíg egy pasi udvarol addig például kinyitja a kocsiajtót, állandóan kedves velünk, stb... Ugyanez csak peptiában:D Aztán ha megtörténik aminek meg kell történnie, azaz "megszerez" minket, akkor minden udvariasság, kedvesség elmarad illetve alaposan lecsökken.
14:37 vagyok folytatás: Az egyik pasimat kérdeztem errõl, õ így fejezte ki magát nagyon viccesen: Az volt a beetetés...
Mert azt hiszik, hogy már "megvették a férfit", innentõl kezdve pedig már nem kell a kedvére tenniük. Ez férfiaknál is van így, pl. udvarlás idején kábé naponta virágot kap a lány, házasságban szinte soha. Ellustulnak. Általános emberi tulajdonság. Valószínû aki így tesz, kezdetben se élvezte igazán az orált. Fordítva meg azért várják el, ha elvárják, mert 1. önzõk 2. valaki felállított egy egyenletet, hogy elõnedv = hüvelyváladék, ezért a nõk örülnek, hogy emögé el tudnak bújni, így nem kell orálisan ténylegesen kielégíteni a pasit, elég szopogatni kicsit. Hogy õk elélveznek orál közben, a pasi csak a nõ kezétõl, az nem zavarja õket. Pedig az számít igazán.
Ez hülyexég. Ha kifogást keres 2 pofon aztán már térdel is.
A kérdező hozzászólása: régebben a barátnõim szívesen szoptak (és le is nyelték), a mostani párom is csinálta és szerintem szívesen, de mostanság azt mondja nem jó az íze. Én soha nem kértem senkitõl, hogy nyelje le - rá bíztam mit csinál, sõt ha végén kézzel csinálta az se baj - de pár év alatt szinte megszünt az orális álvezetek. Mások is mondták már, hogy minden férfi így jár pár év alatt (tisztelet a kivétélnek, mert azok is vannak biztosan) A nõktöl kérdezném: Rossz az ondó íze? (A puncié nem azt tudom és szerintem az ondó se más! Vagy tévedek?
Osztom az elsõ véleményét. Olyannal sosem bújok ágyba, akivel csak randizgatunk. A páromat viszont bármikor kielégítem orálisan, ha szeretné. Gyakorlatilag majdnem minden másnap, amikor együtt vagyunk (a szeretkezés mellett)
A kérdező hozzászólása: Köszi. Úgy érzem nem vagyok önzõ. Nem ezen múlik egy jó kapcsolat szerintem, hogy van-e orális sex vagy nincs. Csupán furcsálom hogy ami 4-5 éve még "jó" volt az már nem az. Valamint a "nyalás" jól esik neki továbbra is. Mint írtam nekem nem ezen múlik a kapcsolatunk, csak nem értem a dolgot és ezért kérdeztem (és más férfi társam se érti szerintem) Én puncit nyalok és nem kóstolom a sajátom ezért kérdem. Komolyabbra fordítva: Hallottam azt, hogy ha pl ananászt vagy cukrozott gyümölcsöt (párolt zöldségeket) ennék egész nap és húst egyáltalán nem akkor "finomabb" lenne az íze. Ez igaz? (ne nevessetek, fogalmam sincs és hülyeséget ne írjatok csak ha már próbáltátok és tudjátok)
Isten hozott a való világban. :D
ez nagy bunkóság a nõ részérõl, jó, ha tényleg olyan rossz az íze, akkor meg lehet használni ízesített síkosítót, az elveszi az eredeti ízt. én a helyedben azt csinálnám, hogy nyalásnál mielõtt orgazmusa lenne a párodnak, a kezemre váltanék. ha te nem élvezheted az orgazmust orállal, õ se élvezze.
Igaz! Kösz a 22 %-ot, hölgyeim! Fáj az igazság?
én felpontoztalak! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!