Találatok a következő kifejezésre: Amikor a orálisan elégítem (15 db)

Lányok! A párotok meg van veletek elégedve, amikor orálisan elégítitek ki?

Úgyértem hogy magával a "technikával".

Legjobb válasz: Ez neked miért fontos?

Ez neked miért fontos?
igen L
Igen
Amikor jól csinálja, mindig megdícsárem, hogy "hasznos mozdony vagy"!
Lányok, Ti meg vagytok elégedve, ha jól ki vagytok nyalva?
Igen. :)
Hogy szereted?

Lányok, milyen testhelyzetben van a barátotok amikor orálisan elégítitek ki? áll, fekszik vagy ül?

és hova élvezik?hova engeditek els? alkalommal?

Legjobb válasz: Fekszik. És oda ahova megyxD

Fekszik. És oda ahova megyxD
fekszik
A válaszokra fogod verni? beteg..
áll, fekszik vagy ül
A kérdező hozzászólása: lány vagyok..tehát nem fogom erre verni..megnyugodhatsz:|.és ebben még elég kezdõ vagyok...ezért érdeklõdtem...de ha zavar akkor nem kell válaszolni..:|
A kérdező hozzászólása: ja és a többieknek köszi
a lány fekszik a fiú pedig a mellkasáról mélytorkoztat
ez így van.:D áll, fekszik, vagy ül.:D egyébként általában fekszik, de neki támaszkodik az ágy szélének, h lássa mit csinálok.(;
áll, fekszik vagy ül:D ahogy adódik az alkalom és ahogy kényelmes neki. nálunk mindig elõjáték szóval az elélvezés egyértelmû így:)
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, van ilyen díjazás pl a pornó oscaron?
Persze, pornó Oszkárról még nem hallottál? Legjobb szopás kategória!
Igen, van mindkettõ. Csak orált tartalmazó filmek is, és díjakat is adnak évente a legjobban szopó színésznõknek.
Filmek nem, de jelenetek vannak. Ezekben a jelenetekben általában csak a férfi teljesen meztelen, a nõk gyakran nem is veszik le a tangát. A legjobb orális szex kategóriában egyébként osztanak díjat, legutóbb Janet Joy kapta meg.
Meg szep , hogy van olyan film. Csak ne amerikai filmet valassz mert azoknak a vegen a pasi veri a csaj arcara. EU filmekben altalaban a lany vegzi ki a pasit.
Régebben volt ilyen dij, söt filmet is csináltak róla. Szerintem Heather Brooke vagy Angel Dark tudnak az ismertebbek közül a legfinomabban szopni. Lényeg mindenkinek, hogy szivesen és finoman csinálják.. Az elsö percben lehet érezni, hogy jól vagy nem jól..Laci
Szûkebb vagy lent mint a szád.
Szex közben jobban felizgul ennyi.
én is így vagyok. azért mert jobban felizgulok punciban mint szájban.
Mindkettõt el lehet nyújtani hosszabb ideig is, csak tapasztalat kérdése.
Általában minden srác elõbb megy el a szextõl, mint oráltól. Az lassabb folyamat, és a fiúknak két teljesen más dolog a kettõ. Ha szájjal csinálod, általában nem tudja úgy csinálni ahogy akarja (olyan erõsen, gyorsan, teljesen) kivéve ha nem vagy pornósztár, vagy über tapasztalt. Szex közben viszont általában úgy írányítja, ahogy szeretné. Én barátom akár 3 perc alatt is el tud menni szex közben, de van, hogy az orál 15 percig is eltarthat.

Amikor a barátomat orálisan elégítem ki, mindig 'rásegít' magának kézzel is. Ez miért van? Ilyen rosszul csinálom?

Pedig nagyon igyekszem, próbálkozom mélytorokkal is, hagyom, hogy a számban menjen el, lenyelem, meg minden... Nagyon el vagyok keseredve, mert félek, hogy nem annyira okozok neki örömet. :( Élvezni mindig nagyokat élvez, beleremeg, de mindig 'magához nyúl' közben... :(

Legjobb válasz: miért nem kérdezed meg?lehet így intenzívebb,magának tudja a legjobb tempót,stb.

miért nem kérdezed meg?lehet így intenzívebb, magának tudja a legjobb tempót, stb.
Szerintem tök természetes, ha neki így jó, feküdj úgy, hogy ne kelljen magához nyúlnia, nyõlj hozzá te :)
Ez egy szimpla pótcselekvés. Attól te szophatsz jól, ha a barátod még saját magának is rásegít, Õt ez izgatja. Izgatja a látvány, hogy a barátnõje szájában a farka, és kézzel még veri is egy kicsit, így a látvány, az inger sokkal nagyobb izgalmat nyújt. Ne aggódj emiatt, ha rosszul csinálnád, egész biztos szólna, vagy irányítana, hogy mit, hogy csinálj. Én legalább is ezt tenném, ha egy lány csak maszatolna a farkammal.
Semmi gond, ez ne zavarjon - viszont közben nem árt, ha figyelsz, és legközelebb megpróbálhatod neki úgy, hogy közben kézzel is megfogod és hasonlóan mozgatod, mint õ szokta.
Nyugi, ez lehet, hogy csak ösztönös reakció. De ha meg akarsz gyõzõdni róla, hogy a beavatkozása nélkül is ki tudod szopni a farkából az anyagot, akkor kérd meg, hogy próbáljátok ki úgy, hogy kikötözöd a kezét elõtte. Persze azt nem kell megmondani neki, hogy miért szeretnéd, és mire vagy kíváncsi... :D
Nos én fiú vagyok. Mostanában kezdtem aggódni a miatt, hogy amikor a barátnõmmel vagyok és pl simogatjuk egymást stb néha azon kapom magam, hogy oda kell nyúlnom, mert akkor hamarab feláll... Amúgy nálam legalább is kb az okozhatta, hogy viszonylag késõn sikerült elveszítenem-mármint nem a leg fiatalabb korban és addig ugye a saját jobb kezem volt a játszótársam... Lehet, hogy a barátodnál is valami hasonló van-ez nem feltétlen függ össze azzal, hogy hány évesen szexelt elõször. Jah, és nálam sokszor rámegy a lovaglós dolog is, mert úgy nem tudom magam izgatni közben...
nem biztos hogy rosszul csinálod, yakorold
próbáld ki mással ezt jó érzés adni
A kérdező hozzászólása: :D mármint az elsõ 23:26osra gondoltam :)
A kérdező hozzászólása: 23:26 :) mit értesz ez alatt?
nos én lány vagyok. amikor a barátom szájjal kényeztet néha én is odanyúlok, de ez nem azért van mert a párom nem okoz örömet, vagy nem elégít ki...szerintem ezzel semmi probléma nincsen, lehet hogy neki így intenzívebb, ha közben még a kezével besegít :)
Pornon szocializalodott.
Csak úgy tudatod meg ha mást is leszopsz? Hol laksz?
Nekem is iszonyat ügyes a barátnõm mégis kézzel rá szoktam segíteni. Így valamiért jobban izgat. Szóval ne aggódj, nem veled vagy a technikáddal van a probléma, egyszerûen csak így szereti :) 22/F

Mi ez az orrbefogás, amikor a pasimat orálisan elégítem ki?

Legjobb válasz: Azért csinálja,hogyha a szádba élvez,akkor ne ott folyjon vissza.

Azért csinálja, hogyha a szádba élvez, akkor ne ott folyjon vissza.
ne szuszogj, ne fröcskold ki az orrodbol a taknyot.
fingik közben azt akarja h ne érezd......
még te "pf."-özöl? Tegyél már fel egy kérdést normálisan, érthetõen. Milyen orrbefogás? A te orrod fogja be, vagy a sajátját?
he? RTFM
Ezt nevezik kvákkoltatásnak.
azt akarja látni h fuldoklasz
A kérdező hozzászólása: õ az enyémet:)
A kérdező hozzászólása: pf. nem erre gondoltam, hanem a mélytorkozás közben ettõl jobb? pasim azt mondja , de én nem értem, még nem prob.:)
Ez egyfajta perverzió. Látja rajtad, hogy "szenvedsz" és ettõl õ sokkal jobban élvezi a dolgot. Én ugyan nem vagyok híve az efféle agresszív elõjátéknak, de manapság ez igen gyakori és közkedvelt dolog lett.

Amikor a pasimat orálisan elégítem ki csak a számat használjam, vagy kézzel és szájjal egyszerre csináljam?

Én úgy szoktam hogy lentebb van a kezem és húzogatom a b?rt és a számmal követem. Jól csinálom?

Legjobb válasz: Én azt preferálom ha egyszerre csinálják kézzel, és szájjal, de lehet neki más az igénye. Úgyis érezni fogod, hogy mikor nagyon jó neki:)

Én azt preferálom ha egyszerre csinálják kézzel, és szájjal, de lehet neki más az igénye. Úgyis érezni fogod, hogy mikor nagyon jó neki:)
igen, jól..úgy vettem észre, hogy ezt szeretik a legjobban.ettõl függetlenül csinálhatod csak szájjal is, kéz nélkül, meg annyi minden van még..
Jól csavard meg közben:D És a jelszó: Szûk szájjal, Bõ nyállal!
Egy fajtának nem rossz. Kísérletezz még mással is. :)
A kérdező hozzászólása: Milyen technikák vannak még? Ti hogy szoktátok?
nagyrészt a szádat kellene használnod, mert a nyállal nedvesíted, és úgy ki lehet küszöbölni a száraz bõr húzogatása miatti fájdalmat. ráadásul a nyalogatás az én pasimnak jobban bejön, mint a simogatás. kezdd a kezeddel, óvatosan, simogatva, aztán jöhet a szád, és ha elfárad (vagy kiakad az állkapcsod), újra a kezed... :) aztán majd rájössz, hogy melyiket mikor. figyelni kell a reakciókat!
A G-pontot nyelvvel sehogy.
Ujjaddal!
A kérdező hozzászólása: akkor újjal.gondolom....mert vicces lenne ha pénisszel próbálnék hozzá férni ahhoz a részéhez
Hát meg nyalás közben? Biztos nem sikerülne pénisszel.
A G-pont a hüvely nyílásától kb. 8 cm-re található, ilyen szivacsos, dudor szerûség. Ahhoz érintsd az ujjad, ahányszor benyomod. De simogathatod, körözhetsz is rajta az ujjaddal. A barátnõd imádni fogja.
# 5 Inkább csak olyan kb. 5 centire található a hüvelybemenettõl.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget mindenkinek !

Lányok milyen az amikor orálisan elégítitek ki a párotokat és a szátokba megy el? Le szoktátok nyelni? Milyen? 19/L

Legjobb válasz: semmi extra érzés. csak azért teszem meg, hogy a barátomnak örömet okozzak. az íze nem jó, de ki lehet bírni, le is nyelem. de nem sokszor van ilyen, tudja, hogy annyira nem rajongok érte. de ha ezzel neki örömet szerzek néha, akkor az nekem is öröm.

semmi extra érzés. csak azért teszem meg, hogy a barátomnak örömet okozzak. az íze nem jó, de ki lehet bírni, le is nyelem. de nem sokszor van ilyen, tudja, hogy annyira nem rajongok érte. de ha ezzel neki örömet szerzek néha, akkor az nekem is öröm.
Én elraktározom rosszabb idõkre amikor nincs barátom akkor elõveszem és néha meghuzom...
gondolom láttad már, hogy hogyan spriccel egy srác, és azt is ami kijön. most képzeld el ugy, h szopod, és a szádba lövi értékes magvait.
én mint a pocok, elraktározom jövõhétre is :)
Az elõzõ barátomnak lenyeltem... A jelenlegivel még nem tartunk ilyen szinten:) Nem mondom, hogy én annyira imádtam azt az érzést, de simán ki lehetett bírni...
Nem mindig...de õt ez nem zavarja
Egy exem egyszer azt mondta erre, hogy "úri-hölgy nem köpköd" :P
Igen, lenyelem. Nem szeretem az ízét, de rögtön nyelni kell egyet, és akkor nem érzed :-) Bár volt olyan is, hogy kifejezetten kívántam, hogy a számba élvezzen :-) A pasiknak ez tetszik, tökéletes befejezése az orálnak :-P Bár nekem utána hasmenésem szokott lenni :-DDD
Hülye vagy? Legyek terhes?
én egyszer nyeltem le neki. elõzõ nap pont jól berúgtunk és mit ne mondjak nem volt kellemes íze :D. de mikor a számba volt akkor automatikusan gondolkozás nélkül lenyeltem :D. azóta nem és nem is vágyakozom utána. szopni szopom mert tudom hogy szereti de azért sem rajongok :D 19/L
Hagyd hogy menjen el a szádba , az úgy jobb érzés a pasiknak, de ha nem akarod ne nyeld le , én sem szoktam!
idõ kell, h lenyeljem...akibe halálosan szerelmes vagyok azért megteszem...nem kellemes ízû, de attól függ mit eszik..pl a gyümölcs elõtte segít..banán, ananász-ezektõl finom íze lesz..a fûszeres kajáktól meg savanykás...kesernyés..
A kérdező hozzászólása: Tetszik ez az "úri hölgy nem köpköd" mondás :D:D am köszönöm a válaszokat :) és ha nem akarom lenyelni de hagyom hogy a számba élvezzen akkor mi lesz vele? zsepibe köpöm vagy milyen lehetõség van még?
Nem. Elég bunkó pasid lehet-mar ne haragudj! Olyankor az ember igenis a partnerere figyeljen.
Szerintem ne menjem szex közben a tv. Ha szükségetek van valami "mellékzajra", kapcsoljátok be inkább a rádiót, vagy dobjatok be egy cd-t. Arra is oda lehet figyelni és legalább nem bántjátok meg egymást...
Bunkóság, de lehet, hogy tényleg azért csinálta, hogy tovább bírja. Nem túl romantikus, de hát ez van....
Egyszerû legközelebb ne legyen bekapcsolva a tv. Ha bekapcsolja közben hagyd abba és öltözz fel. Menj át a másik szobába vagy ülj át egy másik helyre és ha neki áll följebb akkor mond meg neki a magadét. De most is kérj tõle erre magyarázatot.
Én tuti nem nyalogatnám addig a makkost amíg, bocsánatot nem kér és nem ad rá értelmes választ mért volt élvezetesebb a tv...de még utána is kinoznám egy kicsit....
Attól függ mit néz a tv-ben..:) Na jó nem!Nagy taplóság, sztem üljteke le és mond meg neki, hogy rosszul esik és ha azt akarja, h mégegyszer szájjal elégítsd ki, akkor igenis õ is figyeljen rád, nem vagy a k...ja..
Egyszerûen tahó volt!Szex közben legyen is az bármilyen a partner az elsõ, nem a tv!
Hát a pasid elkényelmesedett és nagyon biztosnak érzi magát a "nyeregben" kicsit szorongasd meg hogy újra beinduljon a tûz ha kialvófélben van. Ez amúgy marhanagy bunkóság már bocsi a szóért. Én pl - Soha nem tennék ilyet :/ 22F
lehet csak azért nézte, mert még nem akart elmenni ilyenkor muszály másra gondolniuk :) szóval lehet semmi probléma nincs :)
mi mindig nézzük a tv-t szex közben :D én is nézem, mikor nyal, õ is, mikor szopom, de van, h szex közben is oda-oda figyelünk... nem egyszer volt már, hogy azért kellett abbahagynunk pár percre, mert szakadtunk a röhögéstõl valami miatt, amit a tv-ben láttunk :D
Az is lehet, hogy totál béna vagy, ha simán tud a tv-re koncentrálni. Én ha kapok egy igazán komoly szopást akkor bizony nem is nagyon tudok másra figyelni.
harapd meg, akkor tuti rád figyel
Annyi eszed azért vót', hogy megkérdezd miért nézte a TV-t? Vagy csak hisztis [email protected] módjára levágtál egy jó nagy balhét? Simán lehet, hogy azért nézte a TV-t, mert nem akart még elmenni és ilyenkor kell egy kis figyelemelterelés...
...egy bunkó...te meg még szopkodod...inkább dobd ki!
Lehet, hogy épp nincs kedve hozzá, vagy simán csak olyan típus, hogy mindenféle zavaró tényezõ eltereli a figyelmét. Nekem pl. volt olyan, hogy az ágynyikorgás zavart, és nem ment a dolog, a barátnõm pedig meg sem hallotta. Szóval kapcsold ki a tévét, miegyéb zavaró dolgot, ha osztatlan figyelmet akarsz!
Biztos, hogy a tv-t nézte? Nem inkább csak arra felé nézett? Mi is jártunk már úgy, hogy bekapcsolva maradt a tv, és miközben kényeztetett a barátom, én arra néztem, és vigyorogtam. Õ azt hitte, hogy a tv-t nézem, és megsértõdött, mire elmagyaráztam neki, hogy nincs rajtam szemüveg, így semmit nem látok belõle, azt sem tudom, hogy mi van benne, csak simán arra bambultam el. Szóval még ez is meg lehet. Ha meg tényleg nézte a tv-t, az bunkóság. És nem reagáltad túl a dolgokat. Nekem is szörnyen esne, ha miközben kényeztetem, másra figyelne.
Én csak azt nem értem, hogy miért nem kapcsoltátok ki a TV-t? ha egymásra indulunk a barátommal, TV azonnal kikapcs. teendõ: mielõtt nekiálltok egymásnak, fogod a távirányítót és TV kilõ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!