Találatok a következő kifejezésre: Amikor a orálisan (130 db)

A szexben miaz ami a férfiaknak tetszik, az orális szexen kivül?

Legjobb válasz: Nekem Specko nem csak az Orális tetszik :)

Nekem Specko nem csak az Orális tetszik :)
Minden ami szex:D
Vajon mi lehet az, nehéz rájönni ugye??
Semmi! A férfiaknak semmi nem tetszik az orális szexen kívül, ezért, ha örömet akarsz okozni, akkor jól teszed, ha egész életedben csak szopsz! Így legalább biztosan nem szaporodsz majd!
Az orális sexnél megállt az élet.Ha nézel egy pornót tele van orális sexel de csak olyannal amikor a nõ csinálja.
Biztos valami fogamzásgátlási forma.

Fiúk, mennyire izgató rész számotokra az egy pornófilmben, amikor a pasi kényeszteti orálisan a csajt? 20/L

Legjobb válasz: nekem inkább az izgató ha a nõ orálisan elégíti a pasit. 19/F

nekem inkább az izgató ha a nõ orálisan elégíti a pasit. 19/F
Nekem is inkább a szopatás.
Nagyon izgató, mert én is szívesen csinálom :P F21
Én is szeretem a nyalós részeket. Egyrészt én is szeretek nyalni. Másrészt nagyon jó látni a csillogó puncit... 33/f
Szerintem király:D izgató.
Nem nagyon, csak akkor izgat ha egy nõ nyalja a nõt. 21f
Nekem szinte csak az az élvezhetõ amikor a lányt elégítik ki, legtöbbször ujjazós videókat nézek, ahol a lánynak minél nagyobb az orgazmusa (akár spriccelés is ;) )
12:40 vagyok, nekem azért jobb mert én vagyok az aktív, és sokkal jobb nekem is, ha én döntöm el melyik részen kényeztetem, meg egyszerûen csak ez izgatja fel a fantáziámat jobban.
itt 12 44 :D !!! egyszerü a válasz adni néha jobb mint kapni :) meg jobban izgat ha el képzelem azt hogy én nyalom :$ F/23
Én nem szeretem, nem izgat annyira. Régen a szopásért se voltam oda, de mostanra megkedveltem, bár az is függ attól, hogy csinálja a csaj, amikor túl gyorsan csinálja, azt nem szeretem, ha túl lassan azt se. Ha köpköd, meg nyáladzik, azt utálom. Azt is utálom, amikor tövig lenyeli, aztán ilyen fuldokló hangot ad ki. De ez csak a pornó, mert amúgy imádok nyalni. :)
A kérdező hozzászólása: 12:44 ez komoly? én azt hittem, minden pasinak jobban tetszik, ha azt látja, amikor a csaj csinálja, nah mindegy :) de miért jobb az?
én pont forditva vagyok evel ..szal nem izgat ha a csaj csinálja..inkább azt szeretem nézni ahogy a csaj élvezi hogy nyalják F /23
Szeretem azokat a részeket. A mûpornókban (kigyúrt állat + szilikonos szõke) is az az egyetlen élvezhetõ rész, amikor feltûnik a nõ arcán a valódi élvezet. Ha egyáltalán beleraknak ilyet és nem csak felvezetés nélkül kezdik a szexet. Az amateur vagy home made pornókban (igazi, vagy kevésbé mûemberekkel készült) is nagyon jól néz ki. In real life sokkal többet nyalom a barátnõmet, mint ahányszor õ viszonozza nekem. 22/F
az a szánalmas hogy egyáltalán pornót néztek. gáz.

Hova nézek amikor a lány orálisan kielégít? Zavarban vagyok!

Please normális.válaszokat.ty

Legjobb válasz: Mondjuk azt nézd,amit csinál.....???

Mondjuk azt nézd, amit csinál.....???
csukd be a szemed és élvezd vagy nézd a csajt ahogy dolgozik.
Mondjuk csukd be a szemed és élvezd :D Nem kell nézelõdni folyton :D
Fogalmam sincs, hogy hova nézel.
integess a lány apjának.:D
hat ez cuki... De ebben nem tudunk segiteni.
A kérdező hozzászólása: jó de akkor is zavarban vagyok és punci nyalásnál se tudom, hogy hova nézzek :(
ha zavarban vagy közben ne menj bele. Akkor minek az egész. Pont azért van ez az egész szex dolog, hogy jól érezd magad...
en beleneznek a szemebe lagyan elmosolyodnek, kicsit megsimogatnam a fejet es elveznem :D
Ne a pornófilmekbõl indulj ki... Kérdezõ: nézd õt. Ahogy csinálja. Vagy csak csukd be a szemed. De ha õt nézed az neki is jobb, meg neked is. 24/n
láttál már pornófilmet?
Nézz a lány szemébe, miközben csinálja. Vagy azt ahogyan csinálja, és mutasd ki, hogy tetszik, akkor a lány is jobban beleéli magát.
Nézni szokták, hogy mit csinál a csaj.
S hány éves vagy kérdezõ??

Miért nem annyira intenzív érzés, amikor a barátnőm orálisan kielégít, mint amikor a kezével csinálja? 18F

Én vagyok neki az első, nekem is ő. Mit mondjak neki, mit csináljon másképp? (nem fogaz és kicsit szívja is)

Legjobb válasz: biztos nagypofaju :)

biztos nagypofaju :)
Google -> "a szopás mûvészete"
Gondolom nem sz..ik jól...

Mi lehet annak az oka, hogy férfi létemre nem okoz örömet, földöntúli élvezetet az az orális szex, amit a barátnőm nyújt, ellenben egy aktus során pillanatok alatt elmegyek?

Arra gondolok, hogy hosszú-hosszú perceken, akár fél órán át "kell" várni, mire elmegyek, ha orálisan izgat, és akkor is nekem kell besegíteni, hogy "végre" történjék valami. DIREKT írtam idézőjelbe, mert nyilván nem az a célja az egész együttlétnek, hogy jaj mikor megyek már el... nem erről van szó. Ugyanakkor sokszor fél-háromnegyed óra után még mindig nem érzem, hogy akár csak egy kicsit is közel lennék a dologhoz, és ilyenkor eszembe jut az, hogy szegény csaj mióta küzd, és semmi és vajon nem gondolja-e azt, hogy namiaf.szvanmár?? 5 éve vagyunk együtt, beszéltünk erről, ő azonban mindent tagad :-) Az érem másik oldala, mikor az aktusra kerül a sor, és bárhogyan is igyekszem változatos lenni és visszatartani, szinte nem kell 5 perc, és máris végem. Ezt a részét viszont meg én tartom nagyon gáznak, mert szeretném, ha ő is és én is egyaránt hosszasan élvezhetnénk a dolgot, de nem megy :-( Tehát szájban 30 perc, máshol 3 perc... kérlek adjatok tanácsot, mert ez kezd szörnyű szar lenni így. Még annyi, hogy sajnos (és nem az én hibámból) nagyon keveset szexelünk és miután az én hormontárolóm is véges, elég sokat, gyakorlatilag naponta maszturbálok. Szar ez így, erről is beszéltünk, de látszólag nem nagyon hallotta meg. Mint minden más normális ember, 3-4 naponta azért igényelném, arról nem is beszélve, hogy azt gondolom, hogy mindig is próbálom a maximumot kihozni a dologból, próbálok minél változatosabb és sokoldalúbb lenni, de tőlem többre már nem futja :-( Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Kérném, hogy aki nem érez kellő intelligenciát magában komoly és kulturált válaszra, az lapozzon tovább.

Legjobb válasz: haat az ok az lehet a maszti... te talan szorosabban "fogod", amit szajjal nehezebb elerni. a korai magomles meg csak gyakorlat kerdese. vedd ki, amikor ugy erzed, veszelyes. de ne csak akard, tenyleg vedd ki. az erzes kisse "visszahuzodik". aztan kezdd ujra es megint vedd ki, amikor erzed, hogy jon. az orgazmus is nagyobb lesz ezaltal. es az 5 perc is kibovul idovel. :) amugy baratnodnek meg lehet mondani, hogy esetleg segitene, ha erosebben szivna? lehet, o nem jon ra arra, milyen erosen kell, segits neki! a jo szex alapja a beszelgetes. es hogyhogy csak nagyon ritkan van ra lehetoseg, es nem a te hibad? esetleg o nem akarja gyakrabban?

haat az ok az lehet a maszti... te talan szorosabban "fogod", amit szajjal nehezebb elerni. a korai magomles meg csak gyakorlat kerdese. vedd ki, amikor ugy erzed, veszelyes. de ne csak akard, tenyleg vedd ki. az erzes kisse "visszahuzodik". aztan kezdd ujra es megint vedd ki, amikor erzed, hogy jon. az orgazmus is nagyobb lesz ezaltal. es az 5 perc is kibovul idovel. :) amugy baratnodnek meg lehet mondani, hogy esetleg segitene, ha erosebben szivna? lehet, o nem jon ra arra, milyen erosen kell, segits neki! a jo szex alapja a beszelgetes. es hogyhogy csak nagyon ritkan van ra lehetoseg, es nem a te hibad? esetleg o nem akarja gyakrabban?
Talán amiatt, mert orális kényeztetésben részesülni némileg passzív dolog, míg az aktusban tevékenyen részt veszel. Én nõ vagyok, de ugyanez érvényes rám is, nem is szeretem, rosszul is viselem az orális kényeztetést...Adni más, azzal nincs problémám. De egyszerûen képtelen vagyok eljutni az orgazmusig orál során, mert olyan sokáig tart, hogy az már nekem kínos. Egyébként én vagyok a domináns fél a kapcsolatunkban, talán ezzel is összefügg. Ha nem én uralom a helyzetet, vagy "nincs beleszólásom" akkor nem megy. Persze ezt nem szó szerint kell érteni, próbálom rávezetni szóval merre hány lépés, de az akkor sem ugyanaz, mint belendülni és "megszerezni" ... De jó, hogy leírtad, nem is gondoltam volna, hogy ez a férfiakat is érintheti!
Nekem is ilyen a barátom :S Eltelik úgy háromnegyed óra, hogy nem vagyok képes feljuttatni a csúcsra. Sajnos nem tudom szájjal olyan ütemben csinálni, mint ahogy õ szokta magának verni. A szex része meg még nem volt, mert másfél hónapja vagyunk együtt. Látom rajta, hogy szarul érinti (bevallom én is volt, hogy elszomorodtam és sírhatnékom támadt, hogy mi a baj velem :/) De beszéltünk róla, próbálunk javítani a részidõkön :) A lényeg hogy a szerelem megvan köztünk és mindent meg tudunk beszélni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Hogy miért van rá ritkán lehetõség? Nem gondolom, hogy ritkán lenne rá lehetõség. Egyszerûen az van, hogy amikor úgy együtt vagyunk, akkor az 95%-ban az én kezdeményezésemnek köszönhetõ. Sajnos õ nagyon ritkán jut el odáig, hogy aktívan tegyen érte valamit. Többször van úgy, hogy lezuhanyozva, fürdõköpenyben vár otthon az ágyban fekve, ami egy ideig jó érzés volt, de egy idõ után már nem tudok mit kezdeni vele. Az együttlétek során az egyetlen póz a misszionárius, más nem adatik meg és megint úgy gondolom, hogy nem az én hibámból. Nagyon sokáig próbáltam színt, változatosságot vinni a dologba, de mégis olyan az egész, mint valaki, aki 3 perces amnéziában szenved. Valami új van, valami jó, az akkor éppen tart amíg tart, a következõ alkalommal hûlt helye. És nem gondolom, hogy férfiként csak nekem lenne a feladatom az, hogy törekedjek egy teljesebbnél teljesebb nemi életre, mert komolyan lassan kezd az lenni a benyomásom, hogy ennyi erõvel egy guminõt is rángathatnék magam alatt...
lehet hogy nem jol csinalja esetleg?
Nem jól csinálja a lány! erõsebb intenzívebb élményre vágysz amit nem tud megadni neked a szájával! gyakoroljon! nem tudok rá mit mondani! én is voltam így megbeszéltem párommal. és igencsak élveztem a utána mert odatette magát rendesen!!
:) )

Miért nem mentem el amikor a párom orálisan elégített ki?

Nem mentem el amikor a barátn?m orálisan kielégített. Élveztem meg minden csak fura volt:S

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem sokáig, vagy rosszul csinálta. Vagy éppen te nem voltál felizgulva. Olyan nincs, hogy nem mész el. A barátnõdnek addig kéne csinálnia, amíg nem következik be az orgazmus.

Lehet, hogy nem sokáig, vagy rosszul csinálta. Vagy éppen te nem voltál felizgulva. Olyan nincs, hogy nem mész el. A barátnõdnek addig kéne csinálnia, amíg nem következik be az orgazmus.
Na most akkor igen vagy nem? XD
Ha nem mentél el, akkor csak ki akart elégíteni. Szerintem. Ritka a sperma nélküli orgazmus. :D
Nekem van olyan fiú ismerösõm aki képtelen elmenni orális szexnél, pedig már elég sok csajjal dolga volt, de van ilyen...
A kérdező hozzászólása: Én arra gondoltam, hogy azért mert sokat maszturbálok... Lehet hülyeség :D
mutasd meg a párodnak, hogyan használja közben a kezét is! kb. mint ahogyan masztizol. és szánjon már Rád idõt! :) félórát! sikerülni fog! ha így is nehezed megy, vedd át tõle a kézi részt, hogy sikerüljön az örömteli befejezés! legközelebb már ennek sikernek az emléke is segíteni fog. F
Kiszel Tündére!!! (Y)
hogy mindjárt kezdõdik WG és nemvagyok még queue-ba
a nagyi protkójára hogy ráragadt egy húscafat és a nyelvével nem tudta kipiszkálni szegény, hát kivette és megkért engem hogy rágjam le...
H beírom gyakorikérdésekre, h mit gondolhatott a bnõm.
pacal pörköltre
Amikor veri arra, hogy miért nem szop le, amikor szop akkor meg arra, hogy kiverhetné már igazán. Amugy tényleg jó a kérdés, legközelebb figyelek, mert tényleg sztem csak bambulok XD
én pl kamerázok
semmire kikapcsol az agyam pld mikor en csinalom neki csak nyalok de nagyon elvezem imadom csinalni:D:D:D 18/F Muhaha
Ha a fenekét kell kinyalni (szó szerint) akkor veri ki, miközben én élvezem az ízét!

Lányok! Mással is fordult már elő ilyen? Néha, amikor a párom orálisan próbál kielégíteni, akkor a bal lábamban mintha egy ideg kezdene el rángani.

(Talán valamit rossz helyen "nyom" a nyelvével? ) Nagyon idegesít?, pedig amúgy élvezném, ahogy csinálja, de ez zavar. Ha kicsit máshogy csinálja, akkor egy darabig jó, de aztán megint kezd?dik a lábremegés... Találkoztatok már hasonlóval? Mit lehet ezellen tenni? Köszi a (normális) válaszokat.

Legjobb válasz: Én fiú vagyok(27)de neekm is megvan ugyanez.Mármint nekem is van egy pont a péniszemen amit ha éppen....akkor én sem bírom ki.Soxor el is ugrok.De mióta van párom nem akarom h azt higyje h rossz. ezért marad nekem is a remegés.De mondjuk nekem ez csak azon az 1 adott ponton van.

Én fiú vagyok(27)de neekm is megvan ugyanez.Mármint nekem is van egy pont a péniszemen amit ha éppen....akkor én sem bírom ki.Soxor el is ugrok.De mióta van párom nem akarom h azt higyje h rossz. ezért marad nekem is a remegés.De mondjuk nekem ez csak azon az 1 adott ponton van.
Ebbe nem tudom mi a vicces.Elárulnád? Az hogy van rajtunk egy pont ami mindannél érzékenyebb? Bakker ha rajtad nincs akkor neked régen rossz lehet. Én azt egy szóval se mondtam h nem élvezem mikor azt a pontot kényezteti.Sõt annyira jó h már szinte rossz. De gondolom te még gyerek vagy és ezt ezért nem is értheted.
Nekem is gyakran van ilyen, úgyhogy szerintem ez normális.
Huhh hát igen! Mikor orálisan kielégít csak néha-néha nekem is a bal! Valójában akkor igazán amikor az ujjával izgatja a csiklómat, de akkor nagyon! Mindig mosolyog, bár már néha idegesít, de kezdem megszokni!:)
Nincs ebben semmi rossz, nekem is van ez, és ahogy irta már egy srác, van nekem is egy pontom, ami nagyon érzékeny és, ha izgatják nekem is egy ideg elkezd lüktetni, de ez nem azt jelenti, hogy olyan lesz a lábam, mint egy bakkecske!
lehet az a baj, hogy NYOM a nyelvével, talán ha nyalna :D:D Csak nehogy szájba rúgd! :D
bocs elképzeltem amint elektobugizol :D :D
ti összejöhetnétek táncolni :D gondoljátok el 69 közben viccesek lennétek együtt :D:D
10.49 Te nagyon begyöpösödött vagy! Szerintem, meg vicces elképzelni, de hát ha nem tudsz rajta nevetni akkor ennyi, nem tudok mit mondani! Inkább örülj neki, hogy végre van párod! Ha neked meg rossz amikor az érzékeny részen csinálja, akkor mond meg neki egyszerûen! Nem kell ezen annyit rágódni! Szerintem is olyan vagyok, mint egy gyerek! Azok biztos így válaszolnának! :D:D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat mindenkinek, kicsit megnyugodtam. ;)
Nekem is gyakran elõfordul...néha azért, mert sokáig olyan pózban van a lábam, ami nem a legkényelmesebb, néha pedig azért, amit már többen is írtak, hogy van egy érzékeny pont, amit stimulálva önállósodik az a huncut :) )
Nálam is elõfordul. Minden egyes alkalommal. A jobb lábam mintha külön életet élne... A pasim meg egyszerûen megõrül érte!! Úgyh semmi gáz!
nekem is volt ilyen és ugyanúgy a bal lábamon :)
Ja és tenni elenne?? hmm szerintem csak meg kell szokni, ez ösztönbõl jön, változtatni nem nagyon tudsz, de nem is kell :)
kösz 11.04, talán megérti az elõzi is, mire akartam kilyukadni
Hát akkor kötözzd le a lábad:)

Fiúk, férfiak! Kinek volt mar része egy olyan orális kielégítésben amikor a csaj jégkockával a pofazacsijában csinálta?

Kapcsolatomban .. Avagy egy sráccal próbáltam még. Õ imádta. Ismeri valaki? Szereti, kedveli esetleg imádja közületek valaki? Mik az élményeitek róla? Esetleg ha nem volt még részetek benne kipróbálnátok? :) Vagy túl bizarr? :D Ha felajánlanák nektek egy csaj ezt mit reagálnátok? :) ( most következtessünk el attól hogy milyn viszony van a csaj és közted ) 18/L

Legjobb válasz: Nem, de kipróbálnám.

Nem, de kipróbálnám.
kedves kérdezõ, esetleg próbáld ki saját magadon, na, pont ugyanannyira kellemes nekünk is közelít az elviselhetetlen érzéshez használd a pici fejed gondolkodásra is
Hát úgy hogy megszopizod a jégkockás pofazacsiddal :D
Jégkocka nem, de forró tea vagy forró csoki a szájban igen...
A kérdező hozzászólása: Hogy érted?:D
Cici is jöhet? :D
A kérdező hozzászólása: :)
Kipróbálnám.
Én mindenre nyitott vagyok egy bizonyos határig és ez benne van.
A jeget érzéstelenítésre használják!

Nem nagyon érzem amikor a barátnõm orálisan kielégít. Mit lehetne tenni?

Szóval az a helyzet hogy a barátnõm volt olyan kedves és megtette, tényleg igyekezett is meg minden, de ha nem néztem volna mit csinál nem is éreztem volna semmit. Amikor kézzel csinálja jobban tudom élvezni mert akkor érzem is. Most ez tényleg ilyen érzés vagy csak nálam van igy hogy gyakorlatilag semmilyen az egész. Vagy esetleg neki kéne máshogy csinálnia valamit, mert a nyelvébõl semmit nem érzek..

Legjobb válasz: Ha hátrahúzza a fitymát jobban érzed majd szerintem.

Ha hátrahúzza a fitymát jobban érzed majd szerintem.
A kérdező hozzászólása: Igen mondtam is neki, meg is tette..de nem volt igy se az igazi..láttam hogy csinálja de nem éreztem úgy..
lehet rossz a technikája..
Ezt is tanulni kell. Nézzetek meg együtt pár videót az interneten és lessetek el fogásokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!