Találatok a következő kifejezésre: Amikor a nyalogatja (16 db)

nem
nem. nem is vagyom ra. nekem az aszexualis zona es el is megy a kedvem tole ha nagyon odanyulnak... csak az jut eszembe hogy ott jon ki a kaki... es most azt akarna simogatni ugh ha vagy nyalogatni...
Nekem nem csinálja, de nem is vágyom rá.
Ki írja hogy undorító? Pasi vagy csaj?
Ez undorió
Nem fura mert néha én is oda tévedek a popsi lyukhoz:) ))Bár az én barátnõm élvezi, fõleg ha egy újjamat be is dugom miközbe nyalom a punciját:) ) 28/F
Fúj bazzeg.
én még a kapanyelet is feldugnám neked
Nem tartozik szorosan hozzá. De én is imádom nyalni a popsiját! :) 30F
Nem tartozik, ahogy az anál se. Minket ez nem izgat.

Miért nyög a barátnőm érzékien, amikor a mellét és mellbimbóját nyalogatom? 21/f

Vagy lehet, hogy csak szerintem "érzéki", és fáj neki? ő 18/l

Legjobb válasz: Te hül*e vagy kérdezõ. Talán azért mert élvezi.

Te hül*e vagy kérdezõ. Talán azért mert élvezi.
mert a mell egy érzék szerv, felizgatja.
# 8! Mivel csaj vagy, pontosan meg tudod mondani, hogy te hogyan éled ezt meg. De egy férfi, aki már több nõvel volt együtt jobban tudja, hogy általában hogyan reagálnak erre a nõk. Óriási különbség lehet két nõ között.
én nagyon szeretem ha csinálja a barátom. nem játszom meg, élvezem, és szex közben is izgat, ha megnyalogatja.:) 21 L
Miért lett lepontozva a 9-es válasz?
mert élvezi?!
Csaj vagyok, így pontosan meg tudom mondani mert párom nekem is szokta csinálni. Ha egy nõnek azt csinálod, az a nõt felizgatja, sõt élvezi is azért nyög érzékien és nem szimulálja. :D
Lehet hogy harapdálja is! A csaj fájdalmában már nyüszít, ez a szerencsétlen meg azt gondolja magáról, hogy milyen jó szeretõ!
A férfiak oda vannak a mellbimbó nyalásért, a nõk meg eltûrik. Ennyi. Fáj neki? Mi fájna benne? Olyan érdes a nyelved mint egy ráspoly vagy reszelõ vagy mi a csuda bajod lehet, hogy fájdalmat tudsz neki így okozni?
Vagy megjátssza magát, vagy élvezi. Volt olyan barátnõm, akinek teljesen érzéketlen mellei voltak és volt olyan, akihez alig kellett hozzáérnem, már el volt varázsolva.
A kérdező hozzászólása: Én azért tettem, hogy felizgassam, és hogy örömet okozzak.
Szerintem csak szimulál! A csajokat nem igazán izgatja ha nyalogatják a mellbimbójukat, inkább csak elviselik, és hogy örömet okozzanak a partnerüknek úgy tesznek mintha élveznék.
ÉLVEZI! szépen indulj el a nyelveddel lefelé, játszadozz a hasán és ha még lejjebb mész, még érzékibben fog nyögni! 17/L

Miért van az hogy amikor a barátom nyalogatja, szívogatja stb a mellemet akkor nem érzek különösebb dolgot?

Nagyon ritkán van olyan alkalom amikor élvezem. Szinte azokat csinálja amiket imádok. Csak kb 10 alkalomból 2x, ha jól esik. Miért?

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy eléggé ellazulva. Csukd be a szemed és add át magad az élvezetnek! :)

Szerintem nem vagy eléggé ellazulva. Csukd be a szemed és add át magad az élvezetnek! :)
hát... nekem ez szex után fordul elõ, meg akkor ha nem vagyok felizgulva...
Teljesen egyénfüggõ, kinek mennyire érzékeny a melle. Én se érzek úgy igazán semmit. Ez van. Szóval ez is normális dolog.
Ez így van, a melled is az õ nemi szerve... :) No de viccen kívül: az az 1-2 eset, amikor jó, véletlenül nem akkor van, amikor épp jobb helyekrõl téved oda?
A kérdező hozzászólása: neeem. az elsõ mindig a mellem nála :) )
nem mindenkinek a melle az erogén zónája. Én imádom amikor "foglalkozik" vele, de van egy barátnõm pl., és õ sem igazán élvezi ha a mellét izgatják. Ez teljesen egyén függõ. Nem törvényszerû az, hogy egy lányt izgasson az ha nyalogatják a mellét.
úgy érted, hogy a csiklódnál?
A kérdező hozzászólása: igen
Borosta?
azért kérdeztem, hogy a csiklódnál-e, mert nekem is szokott ilyen lenni, olyan, mintha "szétmasztiztad" volna az agyad, és már nem jó hozzáérni, mert szúr, máshogy nem tudom elmondani, bocsi! Hát, én se tudom, mitõl van, de úgy láttszik, nem vagyok egyedül ezzel. Szerintem nem kell vele foglalkozni, de ha gondolod, menj el dokihoz. :)
Az akkor szokott elõfordulni, ha a fiú a nyelvét nagyon megfeszíti (hegyes lesz a vége) és úgy csinálja. Mondd neki, hogy laza, könnyed "nyelvcsapásokkal" csinálja. Közben irányítsd, és minden tökéletes lesz.

Melyik az a szám aminek a végén kiderül, hogy egy kutya nyalogatja a csávót?

a srác azt álmodja,h csajokkal van körülvéve erre a végén kiderül, hogy csak a kutya volt az

Legjobb válasz: Légyszii segítsetek, fontos lenne!!

A kérdező hozzászólása: Légyszii segítsetek, fontos lenne!!

Mitől van az, hogy ha a barátnőmmel előjáték közben, a mell bimbóját nyalogatom csókolgatom, egy kis idő múlva azt az ízt érzem, mint mikor a nemi szervét nyalogatom. Mitől van ez? Valamilyen mirigy van a mell bimbóban ami ezt okozza?

Legjobb válasz: Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)

Nincs semmi ilyen... Vagy a nyálad izét érzed mindkét esetben, vagy a szappant amit használ... Rosszabb esetben valaki kinyalta elõtted és utána szex közben a barátnõd mellét nyalogatta...;)
mer közben azt nyalod
Én is tapasztaltam már ilyet. Nem tudom az okát. Lehet, hogy amikor felizgul, akkor az illatát érzed ízként. Vagy a bõrén lévõ baktériumflóra által termel anyagok hasonlítanak a puncijában lévõre (tejsav pl.). Az nem lehet, hogy te (vagy õ) lenyúlsz, aztán megsimogatod a mellét, és odakened a nedveit? Egyébként meg ha kellemes, akkor örülj neki, ha nem, akkor nem tudsz mit tenni. :)
Ez így van. Nem hallottatok még feromonokról ?
A kérdező hozzászólása: Igen halottam már a feromonokról! Csak nem voltam magamban biztos!

Van egy 7 hetes labrador kutyám, tegnap vettem. Azt vettem észre ma, hogy megeszi a székletét, amit még nem szedtem össze, amit összeszedtem annak meg nyalogatja a helyét. Ez normális, mert én nagyon aggódom?

Legjobb válasz: normális, ne aggódj, de kakievéses kérdéstõl is hemzseg az oldal... próbáld meg leszoktatni róla! legyél résen, szidd meg, mikor látod!

normális, ne aggódj, de kakievéses kérdéstõl is hemzseg az oldal... próbáld meg leszoktatni róla! legyél résen, szidd meg, mikor látod!
normális, az enyém is megette többször:) szólj rá olyankor, h fúúúúj nem szabad, és meg fogja érteni.
Az alomból hozta tanult viselkedésként (az anyakutya hetekig megeszi a kölykök kakiját). Mihamarabb szoktasd le róla. Ha tetten éred, szidd le, és vidd el onnan.

Barátnőm titokban nyalogatja a síkosítót, és amikor rajtakapom akkor csak neveti. Szerintetek ez normális?

Durex Very Cherry síkosító

Legjobb válasz: Hogy nevet? Nem, abnormális. Egy komoly ember ne nevessen.

Hogy nevet? Nem, abnormális. Egy komoly ember ne nevessen.
Was ist die Problem?
A kérdező hozzászólása: Eltünedezik a síkosító :) ))
Jobb helyeken nem kell sikosító.
Ne síkosítót, hanem sört tarts otthon. "Arany Ászok, jobban csúszik!"
A kérdező hozzászólása: Nekem se kéne, csak õ kéri hogy vegyünk mert imádja
Egyszer rakj majd bele erõs paprikát és mond el mi történt csak nehogy használd majd . Egyébként szerintem a szájában viszi ki és dug a hátad mögött.
Jó, hát sejtem, hogy jobb szeretnéd ha mást nyalogatna, de néha kell ilyen is.
Pedig tapasztalat alapján pocsék íze van... :( Ízlések és pofonok, ha szereti, akkor ne nevesd ki.

Lányok amikor egy pasi szopogatja, nyalogatja cicijeiteket, akkor miért a tarkòját szoktátok simogatni?

Ezt màr sokszor megfigyeltem pornofilmekben is, illetve régen mikor volt barátn?m, akkor ? is ìgy tett velem. De ezt nem kerdeztem meg tole regen, hogy ez reflexszeru vagy minden lany mashogy reagal ilyenkor. Miért van ez igy?

Legjobb válasz: mert ahhoz férünk hozzá:D plussz még a háthoz is

mert ahhoz férünk hozzá:D plussz még a háthoz is
Mer az milyen lenne, ha csak úgy feküdnénk, mint egy darab fa?.. Akit szeretünk viszonozzuk a kényeztetést, jó érzéssel tölt el. Így mutatjuk ki mennyire oda vagyunk érte, s jó érinteni közben.
(miguel92 barátnõje voltam :3 csak azért, hogy nem b.uzi :DDD)
Az esik kézre...
mert a farkát nem érem el
Ha mi lányok szeretgetünk titeket, akkor miért túrtok a hajunkba?
#6.-nak: Köszi a kiegészítést, mert hirtelen azt hittem már, hogy egy travi vagy. :-)LOL!
Az orvosod nem világosított fel?
A kérdező hozzászólása: igazából nem lehet tudni, de gondolom valami megsértette a bélfalat és ezáltal bakteriális fertõzés jött létre , igy kialakulhatott egy vérrel teli tályog.nagyon remélem mihamarabb rendbejön, olyan mintha a harmadik gyermekem lenne.
Állatorvosi témájú kérdéseddel fordulj az állatorvoshoz.
A kérdező hozzászólása: ezen az oldalon lehet állatorvos is, én nem azt kértem , hogy diagnosztizáld a kutyám állapotát, hanem választ várnék olyan kutya tulajdonostól, aki esetleg járt már ilyen cipõben a kutyusával.
Biztosan rendbe hozzák.Étkezési tanácsot kaptál? Vagy nem kell rá figyelni? Nekem szerencsém volt anno. Egyik kutyám egybe lenyelt egy kemény felvágott huzatát. Amikor kitermelte, valószínûleg megsértette õ is a végbelét, mert kb 2-3 napig meggörnyedve járt a legtöbbször és székelni akart. De aztán õ nála magától rendbe jött.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!