Találatok a következő kifejezésre: Amikor a kell számolni, akkor (9 db)

Amikor a mozgást kell számolni, akkor a baba csuklása beleszámít-e?

Ahányszor számolni kell, elkezd csuklani. Végülis ez is életjel, teljesen elbizonytalanodtam. Amúgy megmozogja magát, csak szeretném tudni!

Legjobb válasz: Szerintem a csuklást nem kell számolni,max egynek.Meg számolni sem kell,csak ha nagyon szeretnéd.A rúgásokat kell egynek számolni.

Szerintem a csuklást nem kell számolni, max egynek.Meg számolni sem kell, csak ha nagyon szeretnéd.A rúgásokat kell egynek számolni.
szerintem, ha életjelként / és az ! / számolod a mozgásokat, bele lehet a csuklást is :) én nem számolom egyáltalán, a lényeg, hogy mindennap jelentkezzen ! 23hetes kismama, boldog babavárást
az összesen egynek számít, nekem azt mondta a védõnõ.

Mikor lehetett ovulációm? Április 18-án volt egy spontán vetélésem, aminek orvosi befejezése lett. Ilyen esetben, hogy kell számolni az ovulációt? A ciklusom nem volt pontos 28 napos, csak akkor ha fogamzásgátlót szedtem.

Legjobb válasz: Szerintem nem lehet pontosan kiszámolni, de általában a ciklus középsõ 4-5 napjára esik az ovuláció. De a naptáras módszer nem megbízható védekezési forma, mert spontán peteérés bármikor lehetséges. Szerintem a te esetedben érdemes kivárni a következõ menstruációt és onnan számolni az ovulációt. A spontán vetélésed után 6 hétig no sex és közben egy menzesz esedékes.

Szerintem nem lehet pontosan kiszámolni, de általában a ciklus középsõ 4-5 napjára esik az ovuláció. De a naptáras módszer nem megbízható védekezési forma, mert spontán peteérés bármikor lehetséges. Szerintem a te esetedben érdemes kivárni a következõ menstruációt és onnan számolni az ovulációt. A spontán vetélésed után 6 hétig no sex és közben egy menzesz esedékes.
régebben 400ezer volt a határ amit fel kellet tüntetni, talán még ma is (csak már nem vagyok képben)
magánszemélyként és nem üzletszerûen, akkor szja tv szerint 800ezer bevételig adómentes vagy
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az információkat.

A ciklus első napja a menzi? Onnan kell számolni a 28-at, amíg újra meg kell jönnie? Mi van, ha valakinek 12 napig megvolt a mesije? Akkor meg kell jönnie az elmúlást követő 16. napon? Ezt nem nagyon értem.

Legjobb válasz: Na ez az... 02.03.-n jött meg, 12 napig tartott... tehát 15.-ig. Eddig mindig gyakrabban is jött meg, mint kellett volna, most meg, 03.02.-n még sehol!!!! És nekem 25 naposak a ciklusaim a tetejében.

A kérdező hozzászólása: Na ez az... 02.03.-n jött meg, 12 napig tartott... tehát 15.-ig. Eddig mindig gyakrabban is jött meg, mint kellett volna, most meg, 03.02.-n még sehol!!!! És nekem 25 naposak a ciklusaim a tetejében.
A kérdező hozzászólása: bocs, 03.03.-n:D
Én a helyetekben kivizsgáltatnám magam, mert amit írtok az nagyon nem normális! Eleve a 10-12 napos mensivel gondok vannak!!
bármeddig is tart a lényeg az elsõ nap! tehát amit irtál helyes. ha 12 napig tart 16 nap múlva kell megjöjjön. (ha 28 napos)
Szia nekem is ez a problémám.24 naposak a ciklusaim és 10-12 napig tart a vérzésem.Így nem tudom hogy mikor van a peteérésem.Te szedsz rá valami gyógyszert vagy mondott valamit a doki? Légyszi írj, mert már nagyon elvagyok kenõdve.
Ja még valami, szerintem egyáltalán nincs is peteérés ilyen ciklusoknál.
A kérdező hozzászólása: PCO-m van. Nem normális, igen, csakhogy mûttetni nem szeretném magam, gyógyszerrel próbálkozunk.
A kérdező hozzászólása: Elõjáték az orális szex is.
Ez attól függ ki hogy hazudja! Van aki már a végén a cigit meg a zuhanyzást is beleszámolja! :-D Úgy persze hogy 1 óra
Hat mi csokolozastol kezdve a sperma puncibol kifolyatasig kb 2 oraig szoktunk. De ennek haromnegyede elojatek. Ugyhogy maga a szex nalunk kb fel ora.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom, nálam is nagyjából ez az idõbeosztás. Szóval aki azt mondja, hogy neki másfél-2 óra kell, az ezt is beleérti, és nem a tényleges szexre gondol. Kizárt dolog, hogy 2 órán keresztül fizikálisan bírnám az aktust magát, pedig azért 22 éves vagyok, és vizipólózok, szóval nem vagyok egy 0 állóképességû, szétcsúszott láncdohányos, aki kiköpi a tüdejét 2 perc alatt.

Mennyi a kalóriaértéke a rántott karfiolnak? úgy kell számolni, hogy mondjuk van egy termék, ami mondjuk úgy van írva hogy 100g 123 kcal, akkor ha csak 50 grammot ettem, akkor felezem a kalóriát is?

hol találom meg minél több kész étel kalóriaértékét? sikerült már valakinek így fogynia,hogy nézte menyit evett meg naponta és mindig kevesebbet evett 500 kalóriával az értékénél?

Legjobb válasz: Hanyadikos vagy? Persze, ha az adott mennyiség felét etted meg, nyilván a kcal beviteled is a fele lett... www.kcal.hu/kcal.php - ez az oldal kismilliószor linkelve volt már itt. Amúgy meg google. Sikerült-e valakinek így fogynia? Mindenki csak így tud fogyni, legfeljebb nem számolja, nem tudatosan, de kevesebb kcal-t eszik, és többet éget. Minden diétának ez az alapja, csak nem írják le, hogy 1200 kcal-t eszel per nap, hanem, hogy legújabb amerikai csodadiéta, és a mangóval/káposztával/anyám tyúkjával most le tudsz fogyni.

Hanyadikos vagy? Persze, ha az adott mennyiség felét etted meg, nyilván a kcal beviteled is a fele lett... http://www.kcal.hu/kcal.php - ez az oldal kismilliószor linkelve volt már itt. Amúgy meg google. Sikerült-e valakinek így fogynia? Mindenki csak így tud fogyni, legfeljebb nem számolja, nem tudatosan, de kevesebb kcal-t eszik, és többet éget. Minden diétának ez az alapja, csak nem írják le, hogy 1200 kcal-t eszel per nap, hanem, hogy legújabb amerikai csodadiéta, és a mangóval/káposztával/anyám tyúkjával most le tudsz fogyni.
O.o Jéézus!!!! Egyszerû matek!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem már volt inszem.
Az inszemtõl kezdve 14 nap.Mikor lezs? Nekem majd csak májusban.
A tüszõrepi a beadást követõ35 órán belül repeszt, amikor az inszemet csinálják, vagyis akkortól. Lesz vagy volt inszem?

Ha 28 napos a ciklusom akkor melyik azok a napok amikor legkönnyeben teherbe tudok esni? A ciklus idöszakot ugy kell ki számolni hogy amikor el mult és a másik honapba megjön az elsö napjátol?

Legjobb válasz: 14. nap körül lehet peteérésed (13.-15. nap). Ekkor lehet a legkönnyebben teherbe esni. A ciklust a menstruáció elsõ napjától kell számolni a következõ menstruáció elsõ napjáig.

14. nap körül lehet peteérésed (13.-15. nap). Ekkor lehet a legkönnyebben teherbe esni. A ciklust a menstruáció elsõ napjától kell számolni a következõ menstruáció elsõ napjáig.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a választ.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!