Találatok a következő kifejezésre: Amikor a hátulról (34 db)

Méhszájseb lehet? Amikor a párommal együtt vagyunk úgy, hogy hátulról történik a behatolás, bele nyilallásokat érzek a méhszájnál. Ez mitől lehet? ! 4 éve szültem, lehet hogy a szülés miatt?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell aggódnod, szembõl is nagyon fájna ha méhszájseb lenne. Hátulról valószínûleg azért fáj mert túl nagy neked a férjed/párod, és hátulról megy a legmélyebbre. Nekem is belenyilall néha. Azért ha nagyon izgulsz menj el nõgyógyászhoz de sztem semmi baj nincs.

Szerintem nem kell aggódnod, szembõl is nagyon fájna ha méhszájseb lenne. Hátulról valószínûleg azért fáj mert túl nagy neked a férjed/párod, és hátulról megy a legmélyebbre. Nekem is belenyilall néha. Azért ha nagyon izgulsz menj el nõgyógyászhoz de sztem semmi baj nincs.
A mészájseb erõs folyással jár amit fehér színûû és sokszor véres is :( De ha nincsenek ilyen jelek akk nem kell agódnod, de ha tuvábbra is fájni fog menj el dokihoz

Amikor a barátnőmmel hátulról csináljuk, gumi nélkül, akkor lehetséges hogy terhes lesz?

kérlek válaszoljatok!!!!! fontos!!! tapasztalt ember válaszoljon

Legjobb válasz: Bocsi, de a hátulról alatt mit értesz?? mert hátulról lehet nálisan, de a hüvelybe is lehet. de te gondolom az elsõre gondolsz. nem, nem lehet terhes, mert anatómiából/biológiából tudni kell, hogy a méh a hüvelynél van, és a "másik" pedig attol külön van, ugyhogy nem, nem lehet teherbe esni. de viszont arra vigyázni kell, hogy a sperma véletlenül se folyon, vagy kerüljön a hüvelybe.

Bocsi, de a hátulról alatt mit értesz?? mert hátulról lehet nálisan, de a hüvelybe is lehet. de te gondolom az elsõre gondolsz. nem, nem lehet terhes, mert anatómiából/biológiából tudni kell, hogy a méh a hüvelynél van, és a "másik" pedig attol külön van, ugyhogy nem, nem lehet teherbe esni. de viszont arra vigyázni kell, hogy a sperma véletlenül se folyon, vagy kerüljön a hüvelybe.
Az elõzõ válaszolónak igaza van, de még annyit írnék ha így szeretkeztek nem ártana védekezni, mert elég sok bacit lehet így összeszedni!!!!!!
igen
van aki szárazon szereti:) )
te kis huncut, be akarod rántani a lompit?
A kérdező hozzászólása: 3-as, igen :)
Nagyon is ;)
elõtte azért kend be puculózsírral.
Szerettem anno, de szinte sehogy se csináljuk már:(

Hol lehet kapni Budapesten egybe fürdőruhát, ami a hasadat csak egy csíkban takarja, és hátulról úgy néz ki, mint egy bikini?

Láttam a Balatonon egy csinosat, sötétkék és szép fodros volt. Ha esetleg valaki tudja, örülnék az infónak.

Legjobb válasz: H&M + Kínaiak

H&M + Kínaiak
Trikini a neve és szerintem minden üzletben lehet kapni, ahol bikini is van, csak meg kell találnod a neked tetszõt.
A kérdező hozzászólása: köszi a nevet :) így hamarabb megtalálom :) Meg az üzleteket :)
Sony Vegas.
A kérdező hozzászólása: És azon belül hogy kell? :$
Bonyolult. Olvasd el a súgót, nézz youtube videókat, keresgélj a neten.
A kérdező hozzászólása: Videót kerestem, de azt sem tudom, mit írjak be. Nem tudsz esetleg videót?
sony vegas tutorial, ezt írd be ;)

Lányok! Mi a véleményetek arról amikor a párotok a semmiből hirtelen elkap titeket hátulról?

Örültök a meglepinek?

Legjobb válasz: Én picit ijedõs vagyok de ugyanakkor örülök ennek a meglepinek, persze ha a párom úgy nyúl hozzám hogy érzéssel és nem erõbõl mert sajnos volt egyszer olyan hogy rosszúl nyúlt én hirtelen hátra billentem közben és akkor elég fájdalmas volt nekem meg neki is amikor véletlen megfejeltem. Ez nem szándékos volt õ csak jót akart de rosszul sült el.

Én picit ijedõs vagyok de ugyanakkor örülök ennek a meglepinek, persze ha a párom úgy nyúl hozzám hogy érzéssel és nem erõbõl mert sajnos volt egyszer olyan hogy rosszúl nyúlt én hirtelen hátra billentem közben és akkor elég fájdalmas volt nekem meg neki is amikor véletlen megfejeltem. Ez nem szándékos volt õ csak jót akart de rosszul sült el.
És bevágja a lompit?
èn õrülök neki és nem voltam soha száraz ilyenkor
hál' Istennek az enyém ilyet nem csinál. Felvágnám egy konyhakéssel.
a lányok ugyan olyan gyorsan be tudnak nedevesedni mint a srácok megkeményedni. Az alatt a 20 másodperc alatt amíg letéped a ruhát, elkapod, fülébe súgsz valamit, az alatt tudja mi lesz és ha tetszik neki akkor már tocsogni fog.
Jó neked, imádnám ezt. Fõleg hátulról nagyon szeretem. És ha kicsit száraz lennél, hát simogasson az istenért, nem mindig van úgy az ember, meghát ajtóstól rontani a házba?
Eléggé..:)
Hm.. épp eléggé. :)
Eléggé!...
Eléggé :)
Kizárólag akkor, ha a barátom, de akkor nagyon!
Nagyon, mer tudom, h kíván a Párom.
Nagyon is.:)
Ha a barátom az, akkor nagyon!
Ha a párom akkor már riszálom is a fenekemet, hogy még jobban kívánjon....

Hová tegyem a kezem, amikor a barátom hátulról átölel?

Legjobb válasz: A kezére nyugodtan. Végig simíthatsz rajta pl.

A kezére nyugodtan. Végig simíthatsz rajta pl.
spájzban a polcra.
Éljen a modern technika világa, hogy az ilyen bonyolult cselekvéssel kapcsolatos dolgokat meg lehet kérdezni. Szerintem tedd a kezedet a zsebedbe
Vagy a kezéhez vagy a bré hez ;)
A számítógépre.
Nyúlj hátra dlés markolj a seggére
nyugi, szokták
Szia! Én minden alkalommal szoktam, de nem végig csak amikor épp kedvem tartja. Ettõl függetlenül még a Párommal minden rendben, szerintem egyszerûen tökéletes az ágyban. De én így még jobban élvezem. :-) 20/L
Nem baj, hogy csinálja, mert az neki nagyon jó. Fokozta az érzést vagyis besegített. Én így mondanám. Inkább az õ keze legyn ott mint másik fiúnak a keze;)
Nem szeretem, ha kézzel csinálják nekem. Vagy mert ennyi érzékeny vagyok, vagy mert eddig soha senki nem csinálta jól. Meg nem is szeretem, ha rá kell segíteni. Megy az anélkül is. :)
ebbe semmi rossz sincs..nekem ez szexy, és csak jobban meghozza a kedvem..:)
Ez annyit jelent, hogy nehez tud hüvelybe elmenni. Vagy most análról van szó?
Az egyik lány csinálja a másik nem, van ilyen, nem vagy sz_r.
Hát szerintem nem nagy problem
...és nem volt izgató a számodra?
semmi rossz nincs benne, csak egy kis plusz... olyan mint a ketchup a kajára :D magában a ketchup nem valami finom és nem is laktató, viszont a kaja az jó anélkül is, csak vele még finomabb, ennyi...
En is mindig szoktam csak igy tudok elmenni:/ De nem olyan nagy gond ez:) legalabb igy sikerul. Ettol fuggetlenul o nagyon jo, nem az o hibaja, hogy "siman" nem megy:) Sokszor meg o rakja oda a kezem, mert szerinte nagyon szexi:)

Mi az a szer, amivel a filmekben is elaltatják az egyént? A tipikus jelenetet: az egyik ember hátulról vattát nyom az orra alá és elalszik

Szóval mi a neve annak és egyáltalán legális

Legjobb válasz: Kétlem, hogy nem hallottál róla: éter, illetve kloroform. Kémia fakosként kicsit több könyvet kénye olvasnod :D

Kétlem, hogy nem hallottál róla: éter, illetve kloroform. Kémia fakosként kicsit több könyvet kénye olvasnod :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!