Találatok a következő kifejezésre: Amikor a együtt vagyok, nem tudok (22 db)

Amikor a barátommal együtt vagyok, nem tudok nedvesedni, pedig nagyon felizgulok. Szex után pecsételő vérzésem volt (rózsaszines), és bal oldalt nagyon szúr, és a méhem is fáj. Terhes lennék?

védekezni nem védekezünk. minden együttlétnél fáj vele lenni.

Legjobb válasz: Nem védekeztek? Nem félsz, hogy terhes leszel? Vagy épp ez a cél? Használjatok síkosító krémet. Ha pedig védekeznél, akkor olyan óvszert, amin síkosító van.

Nem védekeztek? Nem félsz, hogy terhes leszel? Vagy épp ez a cél? Használjatok síkosító krémet. Ha pedig védekeznél, akkor olyan óvszert, amin síkosító van.
Szerintem valami ferõzést szedtél össze. Ezzel mindenképpen menj orvoshoz, nem normális az, hogy vérzel és fáj szex közben.
A kérdező hozzászólása: És mitõl kaphattam el a fertõzést? a barátomtól? vagy mitõl lehet elkapni?
Szia Nekunk noknek nagyon konnyu elkapni barmilyen fertozest. Igen lehet, h a baratodtol /mert ugye a pasik alt.tunetmentesek, csak nagyon ritkan jonnek ra, h van vmi bajuk/ es akar tole is lehet, de akar egy wc-re menestol disco, benzinkut, bevasarlokozpont stb.hely ahol sokan forulnak meg.Menj el orvoshoz O fog tudni segiteni neked, es tuti a baratodnak is fel fog irni vmi gyogyszert ha olyan fertozesed van, h ne fertozzetek vissza egymast.
Én egyszer sima vonatúton a nyílvános WC-n szedtem össze gombafertõzést. Na attól én is száraz lettem, mint a sivatag. Lehet, neked is gombát sikerült valahol "beszerezni".
Hát én nem gondolok egyértelmûen fertõzésre. Sokszor én sem nedvesedek be szex közben eléggé, fõleg akkor ha pl. ciklus elején szeretkezek, pl 9 ciklusnap környékén. Olyankor vérezgethetsz attól, hogy megsérültél szex közben. Lehet olyan eset is, hogy ovulációs vérzésed volt. A fájdalom oka lehet, hogy tényleg nem ovuláció környékén szeretkeztél és lenn volt a méhszájad, amit a párod nemi szerve ütögetett és kisugárzott. Ha most magamra vetíteném amit írtál, akkor én kb. peteérés elõtt voltam mondjuk 4 nappal. Ugyanez szokott velem lenni. Nem vagyok beteg. Jah, az hogy fáj, az meg lelki eredetû. És még egy variáció: méhszájsebed ven, nekem akkor fájt minden alkalommal, sõt az vérzékeny is lehet szex közben. Én is tanácsolom a kivizsgálást. Lehet nincs bajod, csak lelki, de azért jobb biztosra menni.
Nem kell aggódni! Velem pl. elõfordult, hogy amikor a férjemmel elkezdtünk szexuális életet élni, az elsõ 10 - 15 alkalommal nekem is nagyon fájt, én is alig nedvesedtem. Majd késõbb, amikor már feloldódtunk, akkor sokkal könyebben ment és elkezdtem nedvesedni.A menstruációm utáni néhány napban nekem is nehezen nedvesedik, de utána könnyebb lesz. Nem feltétlenül orvosi bajod van. Lehet, hogy inkább az tart vissza, hogy fáj. Használjatok síkosítót, hátha úgy könnyebb lesz. Kitartást.

Miért nem tudok elmenni szeretkezés közbe? Ha maszturbálok akkor eltudok menni de ha a barátommal együtt vagyunk nem :S neki ezt nem merem elmondani mert élvezni élvezem amit csinál de mégse tudok elélvezni. ötletek?

Legjobb válasz: Stressz. Páromnak ugyanez volt terhesség után. Tényleg kívánta a szexet,de egyszerûen nemtudott elmenni...fél év után mondta el,én meg nevettem is meg nem is...nevettem mert MINDEN nõ visszavágyott hozzám meg az ágyamba is...és nem nevettem,mert szarul esett,hogy titkolta...mindent meglehetbeszélni feltéve ha ÕSZINTE az ember! ;) Sok sikert! 24/F

Stressz. Páromnak ugyanez volt terhesség után. Tényleg kívánta a szexet, de egyszerûen nemtudott elmenni...fél év után mondta el, én meg nevettem is meg nem is...nevettem mert MINDEN nõ visszavágyott hozzám meg az ágyamba is...és nem nevettem, mert szarul esett, hogy titkolta...mindent meglehetbeszélni feltéve ha ÕSZINTE az ember! ;) Sok sikert! 24/F
Vannak nõk akik nem képesek hüvelyi orgazmusra, ha éppen ilyen problémád van, hogy hüvelyileg nem tudsz csak elmenni vagy magadtól úgy is el tudsz. A szexel kapcsolatban meg az elvileg segít ha összezárod a lábadat mert akkor jobban izgathatod magad. Bocsi a béna fogalmazásért meg azèrt ha hibám van, telórol írok. L
Én magamhoz nyúlok szex közben csak úgy tudok elmenni.

A volt barátnőmhöz járok már hónapok óta. Akkor is amikor pasija volt. Most jelenleg nincs. Együtt jól érezzük magunkat (most nem a sex-re gondolok! ). Nem tudja eldönteni, h mit akar vagy nem tudom. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mindenképpen fogalmazd meg a kérdésed érthetõbben. Te mit tegyél, miközben õ nem tud dönteni? :D Vagy mi? Én szúrnám a helyedben...

Mindenképpen fogalmazd meg a kérdésed érthetõbben. Te mit tegyél, miközben õ nem tud dönteni? :D Vagy mi? Én szúrnám a helyedben...
A kérdező hozzászólása: Én nagyon szeretem! Azt mondta 6 hónapja, h idõ kell neki. Meg is adtam, csak már nem bírom tovább! Ki fogok készülni! :(
A kérdező hozzászólása: Köszi-köszi! Megfogadom!
Az a kérdés Te mit akarsz. Barátságot vagy szerelmet? Mit érzel iránta? És õ mit érez irántad? Csak egyszerüen jó együtt lenni, vagy többrõl van szó? Fontos lenne ezt tisztázni.
Én megdugnám és megnézném, hogy aztán elküld-e... Ha nem, akkor ok, ha meg igen, akkor szomorkodva bár de fizikailag megkönnyebbülve megszüntetném vele a barátságot. Annyira egyszerû az élet... És olyan jó játék. Csak agyalni nem szabad sokat, mert az csak félrevisz.
Kihasznál és játszik veled. Neki ez így tökéletes. Aztán majd rádöbbensz, hogy neked meg nem.
Hát ha már csak barátnak akar Akkor Nincs sok esély Hogy Újra összejöjjetek, Ha egyáltalám összeakartok ^^
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm a válaszod.
A kérdező hozzászólása: Szóval a csaj nem tudja el dönteni, h mit akar. De én nagyon szeretem még mindíg és nem azt akarom, h dugjunk azt szia. Mert ez nekem valahogy nem megy. Többet jelent nekem mint 1 vagy több éjszaka! De viszont minden van a sex-en kívül. De ilyet lõ, h legyünk nagyon jó barátok. A jó barátok mióta csinálnak ilyet?? :(
teperd le.... ha nem ellenkezik akkor szeret:D ha nem szeret max 1 pofon és többet nem látjátok egymást. van több ezer csaj az országban!
A kérdező hozzászólása: 17 éves most lázad és minden ellen van!!!
Szerintem csak dugd. Az ellen nem igen fog lázadni, ha jól csinálod.
A kérdező hozzászólása: de már a sexet sem kivánja!! csak a buli jár a fejében......lehet most ijen korban van ?? vagy nem tom már
Kezdenek múlni az érzései irántad, ezért összezavarodott.Nem tudja, hogyan mondja el neked, inkább próbálja ezt éreztetni veled.Egy nagyon õszinte beszélgetés sokat segítene.

A barátnőm akivel 3 hete vagyunk együtt egy táncos. Egyáltalán nem ad rá okot, és tényleg én bizom benne, de nagyon féltékeny vagyok a táncpartnerére. Valamiért . Nem tudom. Latin táncokat is táncolnak ami elég erotikus tánc. Véleményetek erről?

Legjobb válasz: Hamarabb kezdett táncolni, mint veled járni, tehát tudnod kellett, hogy mit csinál. Valamint: ha kavarna a partnerével nem lenne rád szüksége. Gondolkozz ember, s legalább tûnj okosabbnak mint amilyen vagy!!

Hamarabb kezdett táncolni, mint veled járni, tehát tudnod kellett, hogy mit csinál. Valamint: ha kavarna a partnerével nem lenne rád szüksége. Gondolkozz ember, s legalább tûnj okosabbnak mint amilyen vagy!!
A kérdező hozzászólása: Igen , tudtam.. Köszi egyébként a választ. Megpróbálom megfogadni a tanácsodat.
Igen, én is pont ezt akartam írni, hogy a táncpartnerével lenne akkor, ha veszélyesen izzana köztük a levegõ.
Egy icipici kis alkohol segit a gátlások feloldásában..:) Nem azt mondtam h részegen veszitse el!
puszilgasd, simogasd, izgasd fel, hátha kedvet kap valamihez. vagy ha nem próbálj vele beszélni h ne féljen nem kell egybõl szexelni próbáld meg rábeszélni pettingelésre hátha kedvet kap hozzá. sok szerencsét :)
A kérdező hozzászólása: igen, köszönöm:)
Pont igy vagyok a barátommal, nagyon nagyon szeretem (7 hónapja vagyok együtt vele) de nem feküdtem le vele...az elõttem iró lányhoz hasonlóan rettegek attól hogy esetleg megtörténik a "baleset" és akkor nézhetek szét...ha pár napig késik már akkor a falra mászok...és egyszer már végig idegeskedtem két hetet ami állandó rettegés volt, és azt hiszem ezt csak egy lány tudja megérteni...a barátomat is ette az ideg, de szerintem én 3x annyira ideges voltam, nem tudtam aludni, állandóan az eszemben volt...Megbeszéltem a barátommal a dolgot, hogy még nem vagyok kész rá, és úgy látom elfogadja ezt, szerintem légy türelmes a barátnõddel, és az a legfontosabb, hogy tudja megbizhat benned. Azért vagy a barátja, hogy vigyázz rá, és ha kell önmagától is megvédd... ha egyszer majd belemegy, kérdezz rá bizalmasan többször is hogy tényleg szeretné-e és ha esetleg visszalépne akkor se haragudj rá...csak fél...de az nem ciki...jobb félni mint megijedni...remélem segitettem egy mindjárt 18 éves lány
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen;)
Tudom, hogy mitõl fél a barátnõd, elmúltam 20 mire elmúlt a rettegésem a nemvárt babától.olyan 18, 5 éves voltam, amikor rendszeresen elkezdtem nemi életet élni, és szinte azonnal tabit is szedtem, mert az óvszerben nagyon nem bíztam, és minden egyes kicsi késésre elkezdtem rettegni, hogy nem is akar megjönni, és most mi lesz, ha babás vagyok.Akkora stresszben nem is tudtam rendesen feloldódni a barátom karjaiban.1, 5év kellett mire ezt teljesen levetkõztem.Olyan 18. szülinapom környékén kezdtem érezni, hogy vágyom a szexre.Add a kezébe Coelo 11 perc c könyvét, az majd meghozza a kedvét:) Semmiképpen se sürgesd, mert azzal az ellentétes hatást éred el.Mindig légy vele nagyon gyengéd, és csak finoman kezd felfedezni a testét.Ha egyszer eljutsz odáig, hogy megmutathatod, vagy esetleg õ magától érzi meg hogy jó, akkor már vágyni fog rá.Gondolom szûz, vagy max 1* volt pasival, tehát még nem tudhatja mi a jó a testiségben.Mindig próbálj meg a lehetõ legjobban védekezni, hogy lássa nem lehet baj.Lehet nem lenne hülyeség idõvel neki is tabi.(nálam sokat javított a helyzeten)Eleinte mindenképpen csak a simivel, meg az orális szexxel próbálkozz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeket...megpróbálok kitartani mellette...nekem az a fontos, hogy õ jól érezze majd magát, emrt szeretem...csak már nagyon nehezen bírom ki...de igyekszem...szoktam vele beszélni is errõl, de csak beszélni...próbálom meggyõzni, és szerintem gyengéd is vagyok...na majd még igyekszem;)...köszi a segítséget!!!
Szerintem az lenne a fontos, hogy biztonságban érezze magát melletted! Mindenképp. És hogy bízzon benned.. erõsebb legyen a szerelem, a szenvedély és a vágy, mint a félelem. Ezt látszólag könnyû elérni. De egyébként.. próbáld meg megbeszélni vele, hogy mitõl fél! Aztán jöjjön itt egy újabb kérdés. :) Akár ajánlhatod neki is ezt az oldalt, biztos, hogy fog választ kapni. Ha már õ tudja , hogy mitõl fél, és rájön, hogy az a valami nem is olyan félelmetes... akkor talán tökre másképp fog állni az egészhet. A gyengédség, puszilgatás stbi. sztem is jó, de valahogy azt kéne megszerezned, hogy biztonságba érezze magát melletted. :) Ha tényleg ennyi minden volt már köztetek.. és már csak az az egy van hátra... akkor mindent bele! Gyõzd meg, és segíts neki! Lehet, h õ se tudja, hogy mitõl fél ennyyire.
Szia! Ne siettesd, az a legrosszabb, mait tehetsz. Még csak 17 éves és fél a teherbeeséstõl, vagy magától a szextõl. Semmmit sem szabad eröltetni, mert azzal éppen az ellenkezõ hatást fogod kiváltani belõle (hidd el nekem - tapaszatalat). Elhiszem, hogy te már nagyon szeretnéd, de szerintem tartsd tiszteletben a döntését és akkor lehet, hogy hamarosan engedni fog neked!
A kérdező hozzászólása: Kösz a tanácsokat...Mindennel próbálkoztam már...ha fel is izgult, akkor is néhány perc múlva azt mondta, hogy fél, és pánikszerû érzés önti el...ezért, mert fél? olyankor kell abbahagynom, mikor már olyan nedves, hogy én is felizgulok...viszont addig nem szeretném, míg õ sem akarja...mit tegyek!??
Ha szeretnéd, hogy többre is vágyjon, akkor mindenképpen meg kell mutatnod (és mondanod) neki, hogy csak akkor léptek tovább, ha õ így szeretné. Addig is fedezzétek fel egymás testét: úgy, hogy közben jól érezze magát. Próbáld meg kitapasztalni, hogy mit szeret. Ha már eléggé nedves, megpróbálhatod úgy simogatni, hogy orgazmusa is legyen (nem egybõl, mert ezt is tanulni kell - ráadásul el is kell lazulnia és biztonságban éreznie magát közben). Biztos fog õ is kísérletezni veled... de egyelõre komolyabb akcióknál ne legyetek mindketten egyszerre meztelenek.

Sajnos amikor egyutt vagyok a baratommal nem tudok elmenni. Pedig nagyon probalkozunk mindenfelevel. Na jo hat nem mindennel epp. Miert nem tudok elmenni?

Legjobb válasz: ez szerintem teljesen természetes!bár biztos hülyén hangzik...nagyon sok nõ küzd ilyen"problémával"(én is!)ez nagyon sok mindentõl függ,és nem szabad feladni ,meg elkeseredni,vagy jön vagy próbálkozni máshogy...pl:csikló izgatással(nekem is "csak"így sikerül.remélem nem keseredsz el. sok sikert!!!

ez szerintem teljesen természetes!bár biztos hülyén hangzik...nagyon sok nõ küzd ilyen"problémával"(én is!)ez nagyon sok mindentõl függ, és nem szabad feladni , meg elkeseredni, vagy jön vagy próbálkozni máshogy...pl:csikló izgatással(nekem is "csak"így sikerül.remélem nem keseredsz el. sok sikert!!!
Az én pár hetes kapcsolatom (kedvesem) is ilyen gondokkal küzd ! Szerintem elsõsorban lelki okai vannak, mert önmagának sikerül! Én nagyon rajta vagyok a dolgon, hogy segítsek neki feloldani azt a gátat, ami megakadályozza abban, hogy sikerüljön neki. Persze van testi jellegû is, de az sokkal kevesebb szerintem! A megoldás véleményem szerint egy igazán megértõ társ, valódi szerelem, valódi szexuális vonzalo, megbecsültség - elismertség érzése, megfelelõ öszhang, és az hogy az illetõ szeresse azt, akit a legnehezebb: ÖNMAGÁT! Elfogadja magát olyannak, amilyen.
1.vok!a második válaszoló, nagyon szépen kifejtette.

Régóta együtt vagyunk. Kölcsönadok majd a páromnak egy nagyobb összeget amit természetesen amint tudja visszaadja. Én már ezt eldöntöttem, de ő nem akarja elfogadni. Én könnyebb helyzetben vagyok jóval. Más is volt már így?

Legjobb válasz: Igen... az én párom is ilyen... férfi büszkeség. Csak akkor fogadja el, ha máshonnan tényleg nem tudja elõteremteni. Szerintem nálatok is így lesz. Ha tényleg nem lesz más megoldás, akkor el fogja fogadni.

Igen... az én párom is ilyen... férfi büszkeség. Csak akkor fogadja el, ha máshonnan tényleg nem tudja elõteremteni. Szerintem nálatok is így lesz. Ha tényleg nem lesz más megoldás, akkor el fogja fogadni.
Kérdés, hogy mire akarsz neki kölcsönadni? Egyik barátnõm 5 éve volt együtt egy fiúval, mikor kölcsönadott neki, aztán pár hónappal késöbb szétmentek. azóta se kapta vissza a pénzt:(
Szia, én még nem voltam ilyen helyzetbe. De ha a párodat megnyugtatná, akkor írjatok egy papírt arról, hogy adtál kölcsön neki. Így neki is könnyebb, olyan, mintha hitelt venne fel egy bankból. (szerintem) Üdv: Mimi 25L
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem hozzátenni 21 éves nõ vagyok, õ is ennyi.
A kérdező hozzászólása: Úgy érzi ez gáz mert neki kellene adnia nekem.De régen mikor tanultam és õ már dolgozott õ is segített nekem, csak már elfelejtette.Attól fél mit szólna a családom. De mivel külön kasszán vagyok tõlük, nem kell elszámolnom.Úgy érzem én segíthetek neki egyedül.És nem kötöm más orrára otthon kinek adok és mit.
A kérdező hozzászólása: Úgy érzem ismerem annyira, bízzak benne. Õ talán olyan hogy ha szakítanánk akkor már csak azért is visszaadná .

Mért nem tudok elmenni ha a barátommal pettingelünk? Több, mint 1 éve vagyunk együtt. és csak néha jön össze azzal amit csinál nincs gondom mer élvezem. De valahogy mégse megyek el azaz csak néha mitől lehet?

Legjobb válasz: Én életembe egyszer éltem át orgazmust pettingelés közben. Se orális szexnél nem tudok elmenni. Hogy mért azt nem tudom. Pedig minden együttlétnél van orgazmusom. De még magamnak sem tudom elõidézni. Én már elfogadtam, hogy ilyen vagyok és kész. Így aztán a szexet élvezem a legjobban. Bár gondolom azért másnak is az a hab a tortán :-)

Én életembe egyszer éltem át orgazmust pettingelés közben. Se orális szexnél nem tudok elmenni. Hogy mért azt nem tudom. Pedig minden együttlétnél van orgazmusom. De még magamnak sem tudom elõidézni. Én már elfogadtam, hogy ilyen vagyok és kész. Így aztán a szexet élvezem a legjobban. Bár gondolom azért másnak is az a hab a tortán :-)
hányéves a pasid 11?
Mi az a pettingelés?:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!