Találatok a következő kifejezésre: Amikor a együtt vagyok, mostanában (8 db)

Pinafing.
Az nem hüvelygáz hanem levegö.. Erösitsd intimtornával a hüvelyed. Velem is elöfordul néha de mi jot röhögünk:D
Igen a levegõ, ami beléd kerül szeretkezés közben, vannak rá gyakorlatok hogy mivel erõsítheted, pl amikor pisilsz akkor összehúzod ott lenn hogy ne follyon, de egyébként is tudod gyakorolni a hüvely izmaid összehúzását ha csak ülsz.
Nekem is volt ilyen nem egyszer, és mi is jót röhögtünk rajta:)
Ha normális a barátod akkor ez miatt nem ítél el. Én is jártam már így, nem egyszer. Mi is jót nevetünk rajta. Ebbe semmi rossz és undorító nincs. Csak levegõ.

Van egy kis gondom ami csak mostanaba jelentkezett par honapja. Mikor egyutt vagyok a baratnommel hamar elélvezek ez azt jelenti h 5 perc. Segitenetek? Esetleg mi okozhatja?

Legjobb válasz: párod fogja vissza magát a tapiban és egyéb dologban, amit tenni szoktatok és inkább te dogozz.

párod fogja vissza magát a tapiban és egyéb dologban, amit tenni szoktatok és inkább te dogozz.
ez nem gond ha már ugy érzed h elélvezel akk lassits le szünetelj egy picit és tovább fogod birni

3 hónapos a kisfiam. Eddig szinte minden percet együtt töltöttünk. Mostanában egyre inkább szeretnék egy kicsit egyedül elmenni valahová mint régen. Ezek szerint rossz anya lennék, vagy természetes amit érzek?

3 hónapos a kisfiam. Eddig szinte minden percet együtt töltöttünk.Mostanában egyre inkább szeretnék egy kicsit egyedül elmenni valahová mint régen , de még nem mentem ,mert közben lelkiismeret furdalásom van,hogy "meg akarok t?le szabadulni".Olyan rossz ett?l a közérzetem,hogy ma is apa kelt fel vele reggel,pedig éjjel is Õ etette , úgyhogy nekem kellett volna.Más is van így ezzel?

Legjobb válasz: Nekem 8 hónapos a kisfiam. Talán most "értem" meg rá, hogy anya legyek és már nem annyira vágyom el itthonról nélküle. Vagyis vágyom, de már nem tudnék. 3 hónaposan nagyon nehéz, fõleg, ha hasfájós a babád vagy keveset alszik. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, szerintem szinte mindenki így van vele. Vagy kövezzetek meg, de én így voltam. Ha van segítséged, akire hagyod a babát, menj, akár boltba, vagy sétálni, jobb lesz. Nekem sajnos nincs és nem is volt segítségem. Ha kipihentebb vagy agyilag, a babádnak is sokkal többet tudsz adni magadból.

Nekem 8 hónapos a kisfiam. Talán most "értem" meg rá, hogy anya legyek és már nem annyira vágyom el itthonról nélküle. Vagyis vágyom, de már nem tudnék. 3 hónaposan nagyon nehéz, fõleg, ha hasfájós a babád vagy keveset alszik. Ne legyen lelkiismeret furdalásod, szerintem szinte mindenki így van vele. Vagy kövezzetek meg, de én így voltam. Ha van segítséged, akire hagyod a babát, menj, akár boltba, vagy sétálni, jobb lesz. Nekem sajnos nincs és nem is volt segítségem. Ha kipihentebb vagy agyilag, a babádnak is sokkal többet tudsz adni magadból.
Szerintem nyugodtan hagyhatod az apukára vagy a nagyszülõkre a gyereket. Nálunk a nagymama szokott vigyázni rá. Ennyi kikapcsolodás nem árt.
Én is így vagyok, ez szerintem természetes. Gondolj bele, 3 hónapja be vagyunk "zárva" és más "dolgunk" nincs, mit a gyereket nevelni. Nekem is már sok, sõt a férjem úgy gondolja, hogy a gyesen lévõ anyuka dolga, hogy ellássa a gyereket. de szerintem ezen osztozni kell, és munka után igenis õ is fogja meg, és hétvégén legyen vele sokat, amikor tud, máskor úgyis dolgozik. Mi miért vagyunk 24 órás szolgálatra "ítélve"? Férleértés ne essék, én is imádoma kicsim, szeretem ellátni, csak néha jó lenne kicsit kiszakadni, és "megfeledkezni" az állandó figyelésrõ. Én is elmennék már a városba csavarogni egyet, nézelõdni vásárolni, fagyizni egyet... (falun lakunk fél órára a nagyvárostól...) Szóval egyáltalán nem vagy rossz anya, sõt!!! Magaddal is kell törõdnöd, kell egy kis kikapcsolódás is!!:-)
Szia! Nem vagy rossz anya, azért mert kell egy kis idõ, hogy feltöltõdj!!! Az én kislányom 7 hónapos, bizony elõfordul, hogy idõnként ki van adva bérbe a nagyiknak, mert ugye pici babával nem lehet nagybevásárlást, fûnyírást stb.. csinálni. Nincs belõle problémája, naggyon jókedvû, bárhol jól tudja érezni magát, persze ismerõsökkel körülvéve :) ))
Detto.Ugyanezt erzem en is en babam is harom hos.En is szeretnek kicsit egyedul lenni magammal foglalkozni, es ezert lelkiismeretfurdalasom van.Bar en ugysem tudok kulfoldon elek nem tudnam kire bizni a babokamat.Ha te teheted bizony tedd meg.Szerintem egy idore ujabb erot ad.

A barátnõm akivel együtt vagyok tavasz óta egy etemre járunk és mostanában elvileg amikor a kollégiumban van egy folytába csak alszik szinte délután velem nem is törõdik semmit se. Mi lehet vele?

Legjobb válasz: Kérdezd meg tõle : Szia kicsim,mi a baj? Mi fáraszt ki ennyire? Sok a feladat,a tanulnivaló a stressz? Kicsit elhanyagolva érzem magam. Õszinteség. :)

Kérdezd meg tõle : Szia kicsim, mi a baj? Mi fáraszt ki ennyire? Sok a feladat, a tanulnivaló a stressz? Kicsit elhanyagolva érzem magam. Õszinteség. :)

7 hónapja vagyok együtt a párommal és kisebb hülyeségeken néha veszekedtünk, ami benne van minden kapcsolatba, de mostanába szinte mindennap veszekszünk valami kis hülyeségen. Kezd kihűlni a kapcsolat? Pedig ő is mondja hogy nem akar veszekedni

Legjobb válasz: Mi most leszünk egy éve együtt, az elsõ pillanattól kezdve tökéletes minden egyszer sem vesztünk össze. De most úgy érzem nem lesz 1 éves évforduló... az a baj, hogy õ nem mondja ki ami a szívét nyomja. Fogalmam sincs mi a helyzet, nem tudom mit akar. Azt mondja én vagyok élete szerelme, nekem pedig õ a lelki-társam, ez biztos. De valahogy mégis tönkrement az egész. :( Vissza se tudom hódítani, mert nem ad rá lehetõséget, mindig van valami baja. Amikor meg nincs akkor nekem van rossz napom.

Mi most leszünk egy éve együtt, az elsõ pillanattól kezdve tökéletes minden egyszer sem vesztünk össze. De most úgy érzem nem lesz 1 éves évforduló... az a baj, hogy õ nem mondja ki ami a szívét nyomja. Fogalmam sincs mi a helyzet, nem tudom mit akar. Azt mondja én vagyok élete szerelme, nekem pedig õ a lelki-társam, ez biztos. De valahogy mégis tönkrement az egész. :( Vissza se tudom hódítani, mert nem ad rá lehetõséget, mindig van valami baja. Amikor meg nincs akkor nekem van rossz napom.
Szerintem beszélgessetek errõl sokat. Mik az elvárásaitok egymás felé és hasonlók, mitõl lehet ez. Maga a veszekedés szerintem nem gond, sõt...teljesen normális velejárója egy kapcsolatnak. Inkább veszekedjetek, minthogy mindig csak nagyot nyeltek. Nálunk is volt válság és akkor mindenre érzékenyebben reagáltunk, majdnem ráment a kapcsolatunk. De szerencsére tulétük és most boldogabbak vagyunk mint valaha, persze ugyanugy veszekszünk, de megbeszéljük a gondot és a végén csak lerendezük, hogy HüPi én is meg "õ" is és mosolyogva egymáshoz bújunk
7 honap nagyon kevés idö, /reltiv/ az együtt éléshez, ha már most veszekedtek , nem sok jora vezet, ezek a veszekedéseket el lehet kerülni, ugy ha toleránsak vagytok egymással, nem mindeig neked kell, a másik félnek, is igy müködik egy kapcsolat, toleranciát kell megtanulnototok, nekem ezt mamám 15 éve mondta nem értettem, majd 7 évi házássag után elváltam, majd ujra van egy párom, akivel már ezt probálom gyakorolni, a toleranciát, 8 éve vagyunk együtt, és ö is ad nekem néha igazat, meg én is neki, ez igy jo. !!
Mi pont tegnap voltunk 2 évesek és mi is állandóan veszekedtünk és veszekszünk is, de imádjuk egymást. Régebben azért több volt a vita, sõt akkor volt hogy egyikünk, másikunk fel akarta adni a kapcsolatot, de akkor ezekszerint haladunk, egyre inkább elviseljük a másik hülyeségeit, de ehhez a nagy szerelem kellett. Nem feltétlenül kihülésrõl van szó, mert mint mondottam mi 2 éve csináljuk ezt és mostis nagyon szeretem, sõt egyre jobban szeretem. Beszélgessetek sokat, használjátok az empátia képességét és néha adjátok fel a dacosságot, és néha engedjetek a másiknak. Szerintem meg lehet ismerni a másikat, és akkor tudjátok, hogy hogyan kell kezelni. Ha szeretitek egymást akkor harcoljatok egymásért!
Nem biztos, hogy kezd kihulni a dolog, hanem inkább változik. A kapcsolatok kezdetén szerintem mindenki próbálja a leheto legjobbat kihozni magából, és ahogy telik az ido, az ember kezdi természetesnek venni, hogy valaki van mellette, még ha ezt nem is veszi észre, és talán már nem figyel annyira magára, mer ellentmondani. Ez egyáltalán nem baj, unalmas lenne, ha mindenki mindenben egyetértene. A kérdés az, hogy milyen hangnemben zajlanak a veszekedések, mennyire gyakoriak, szeretik-e egymást még. Beszélgessetek sokat, valami oka van a feszultségnek.Ha biztosan tudjátok, hogy szeretitek egymást, tegyetek magatokért, ne induljatok el a lejton.
sya. mi is így jártunk. tavaly októberben jöttünk össze és egy tökéletes kapcsolat volt. minden olyan volt mint egy álom. elsõ csók egy film alatt, vacsora az elsó együtt töltött estén, virág, éjszaka folyópart... és a nyáron sokat veszekedtünk, vagyis inkább ilyen kis viták voltak. és két-három pillanat múlva minden rendben volt. a fõ gond az volt, hogy az õ szellemisége fejlettebb volt és én nem akartam ezt elfogadni, vagyis az egó tombolt bennem. Majd mindezt követõen elolvastam azt a könyvet, ami után olyan sokat fejlõdött. És tudod mi történt? A kapcsolatunk annyit fejlõdött. Soha nem szerettem valakit ennyire, mint õt. Remélem nektek is így lesz, s segíthettem egy kicsit.Szia
Nálunk is ugyanez van, csak mi 3hónapja sem vagyunk házasok. Mindennap összeveszünk valamin és minden héten a másikunk akar elválni. Mi hiába beszéljük meg a problémákat, õ szerint csak nekem kéne változni mert én veszekszem nem õ. De õ meg okot ad a vitára. Én sem tudom velünk mi lesz.:-(

Lány vagyok 28 éves az előző barátommal amikor eggyütt voltunk elundorodtam tőle és sírtam az eggyüttlét közben mert rákényszerítettek, a mostani barátommal 2 hete vagyok együtt felmentem hozzá és amikor arra került a sor megijedtem. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Ilyen elõzménnyel ne csodálkozz, hogy 2 hét után nem kívántad. Hova sietsz, muszáj volt ennyire sietni? Nálunk is hasonló a helyzet, de nekem több hónap kellett és a barátom ttudta, hogy miért, ezért nem sürgetett.

Ilyen elõzménnyel ne csodálkozz, hogy 2 hét után nem kívántad. Hova sietsz, muszáj volt ennyire sietni? Nálunk is hasonló a helyzet, de nekem több hónap kellett és a barátom ttudta, hogy miért, ezért nem sürgetett.
Mi az, hogy rákényszerítettek?? Te jó ég, hiszen felnõtt vagy! És ilyen helyzetben tényleg természetes az ijedtség... De valóban, hova rohansz? Elõször ismerd meg a barátodat, bízz meg benne, és utána ráér még a szex. Vagy nálatok az az elsõ?? =S 2 hét... 2 hónap is rövid idõ, ha nem ismertétek meg egymást eléggé...
én annyit tudok javasolni hogy rengeteget beszélgessetek, mert így lehet a legjobban megismerni a másikat, ami elengedhetetlen a bizalom kialakulásához. A bizalom pedig alapvetõ dolog egy szerelmi kapcsolatban. És ha már most megbízol benne (vagy majd ha fogsz) akkor pedig mondd el neki hogy mi történt veled és meg fogja érteni ha szeret, és nem fog siettetni. Majd amikor már arra kerül a sor hogy nem félsz tõle akkor pedig mindent úgy fog csinálni ahogy neked jó lesz, csak ne félj szólni hogy hogy is jó neked mert az baj lenne.
1. 28 évesen lánynak nevezed magad nem nõnek, sok mindent elárul. 2. Rákényszerítettel, hogy sírj? WTF? 3. 2 hét után már felmentél hozzá szobára ... Nekem nincs több kérdésem, kb az iq-d lehet egyenlõ a koroddal. Nem tudom miért csodálkozol, egyértelmûen látszik, hogy 28 évesen abszolút nem vagy te kész erre az egészre. Szerintem nézz magadba és értékeld át az életed. Üdv. 25/F

Ma délután pettingeltem először a mostani pasimmal, egy hete vagyunk együtt. Minden nagyon jó volt, én mentem el először, és amikor rá került a sor, valami nagyon furcsa történt, ami az eddigi pasijaimmal még sosem?

Amikor elélvezett fekete sperma jött ki a farkából! Korom fekete volt, nem világos mégcsak nem is szürke, fekete! Nagyon megijedtem, de ? nem is mondott semmit, meg egyátalán nem is reagált. Ez valami betegség lehet? Nem tudom, hogy ezek után együtt maradjak vele?

Legjobb válasz: Úristen!!!! Hol szedted össze??? Ez félelmetes... :|

Úristen!!!! Hol szedted össze??? Ez félelmetes... :|
szerintem kérdezz rá valami orvosnál, hogy mi lehet, mert ez nem normális.én pl nem is hallottam még ilyenröl:S hu ez tényleg gáz:S visszanézek, hátha én is megtudom a választ, remélem segit valaki neked.
Ezt csak valami komoly rendellenesség okozhatja... Nem is tudom elképzelni mitõl lehet fekete... Szerintem ha elhal a spermium az se lesz fekete. Ez ijesztõ... Szerintem beszélj vele, mert lehet neki mindig ilyen volt.
Utánajártam és egy pár angol illetve francia fórumon szintén írnak ilyesmirõl. Az ott olvasott 1-2 válasz szerint sérült prosztata vagy valamely egyéb szerv sérülésébõl származó alvadt vér okozhat ilyesmit. Bárhogy is döntesz az együtt maradás terén mindenképpen küld el orvoshoz, mert ez így nagyon komolyan dolognak tûnik.
Bármi miatt is van ez, kérdezz rá tõle, és küldd el orvoshoz ha még nem volt.
feltehetõleg vér van a spermában. azonnal urológushoz menni.
Nem kéményseprõ a barátod? Vagy csak kikormolt valakit...
Ez most komoly? Mondd , hogy kamu.
nem tudom, hogy álsz ezzel a kérdéssel, visszanézel e majd ide, azért leirom. irtam egy urulogusnak, amit leirtál.válasza annyi volt, véres lehet, igy mennyetek el urologushoz, vagy küldd el.ha természetessen vette azt, hogy fekete a sperma, mondd el neki, ez nem normális dolog.ugyhogy mindenféleképpen mennyetek urulogushoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!