Találatok a következő kifejezésre: Amikor a együtt vagyok, (353 db)

Mit jelent ha amikor a párommal vagyok akkor oda meg vissza vagyok tõle, de amikor épp nem vagyunk együtt nem is hiányzik?

egy héten 3-4napot/éjszakát töltünk együtt, a többi napon csak telefonon beszélünk, de amikor már napi harmadszor hív, semmi kedvem felvenni. meg úgy egyébként se hiányzik, ha épp nincs velem, pedig tényleg szeretem.

Legjobb válasz: Mert nem tudod magadnak elismerni az érzelmeid.:-)

Mert nem tudod magadnak elismerni az érzelmeid.:-)
Napok hiányoznak nekem a 4 éves kapcsolathoz és én is ilyen vagyok. Semmit se jelent.
Ez még lehet szerelem, de már nem lángoló.

Miért lehet, hogy amikor a barátommal vagyok úgy érzem, Õ az igazi, mert tökéletes pasi nekem, viszont ha 1-2 hétig nem találkozunk, azt érzem, hogy simán elvagyok nélküle, így nem biztos, hogy együtt kellene maradnunk?

3 éves kapcsolat, van, hogy pár naponta, viszont van, hogy csak pár hetente tudunk találkozni. Három verzió jutott eszembe. 1.: Ez jó, mert azt jelenti, hogy nem függök Tőle, megvan a saját életem, kialakult egzisztenciára utal. 2.: Ez afféle védekező mechanizmus, hiszen ha azt mondogatom magamnak, hogy nem is szeretem annyira, amikor sokáig kell nélkülöznöm, azzal elkerülöm, hogy rettenetesen hiányozzon. 3.: Ez egy intő jel, azt jelenti, hogy amikor Vele vagyok, elvakít a "lila köd", de ez nem igazi szerelem, csak fellángolás. Éreztetek már hasonlóan? Ti melyik verziót tartjátok a legvalószínűbbnek? Vagy esetleg egyéb magyarázatot adnátok a kérdésemre? Nagyon szépen köszönök minden hozzászólást! :)

Legjobb válasz: most meg mi a bajod? akkor is jó ha vele vagy meg akkor is ha nem. ennél jobb nem is lehetne.. pff...

most meg mi a bajod? akkor is jó ha vele vagy meg akkor is ha nem. ennél jobb nem is lehetne.. pff...
sok volt a Cosmo? Nagyon túlkombinálod, hány éves vagy?
Tipikus nõ, ha nincs probléma, hát kreálsz egyet. Mondjuk én is ilyen vagyok, szóval lehet, hogy soviniszta volt ez az általánosítás :)
A kérdező hozzászólása: 23 vagyok! Nem csinálom a problémát, csak egyszerûen így érzek, nem tehetek róla...
Hát igen, lehet, hogy túlbonyolítjuk, de ez van, én is pont ilyen vagyok. Egyébként én sokszor pont fordítva érzékelem. Néha elõjönnek apróbb viták, veszekedések - vannak idõszakok, mikor sûrûbben-, és ilyenkor nagyon el tudok keseredni. Aztán ha nem találkozunk egy ideig, akkor valahogy rájövök, hogy õ kell nekem, és úgy érzem, hogy tökéletesek vagyunk egymásnak. Szerintem egyébként nem (csak) a rózsaszín ködben élsz, hiszen akkor nélküle is róla ábrándoznál minden percben. Valahol az elsõ és a második között vagy. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy leírtad a gondolataidat. :) Igen, valóban sokban hasonlíthatunk! Bár biztos sok "sorstársunk" van...:)
Ó én is ilyen vagyok :D Mi is lassan 3 éve vagyunk együtt, és ha nem találkozunk hetente vagy éppen nem sikerül beszélni vele 2-3 napja, akkor becsavarodok, azt hiszem nem szeretem vagy õ nem szeret már, aztán eljutok oda, hogy nagyon szeretem és össze akarok végre költözni vele és a többi :) nõbõl vagyunk, nyugi! :) ha nem szeretnéd, lehet, hogy nem is éreznéd vele jól magad:) 21/L
A kérdező hozzászólása: Ezt nagyon köszönöm, megnyugtat a tudat, hogy más is ilyen "hülye", mint én! :) ))

Letezik hogy ugy erzem megfojt a parom/ferjem? Amikor sokat egyutt vagyunk

ugy erzem mintha valami nagy teher nyomna a vallaimat, es gomboc lenne a torkomban mikor kozeledik hozzam,visszahuzna es lerombolna az onbizalmam.Folyton ennek nyugtatolag...Pedig nagyon szeretem!Mitol lehet?

Legjobb válasz: Ilyen velem is volt.. de sajnos nem tudok érdemben hozzá szólni nem tudom mitõl lehet! Esetleg ha hiszel az ilyesmibe hordj rózsakvarcot, eperkvarcot! ( Ezek segítenek a szerelmi életbe...)

Ilyen velem is volt.. de sajnos nem tudok érdemben hozzá szólni nem tudom mitõl lehet! Esetleg ha hiszel az ilyesmibe hordj rózsakvarcot, eperkvarcot! ( Ezek segítenek a szerelmi életbe...)
Próbálj meg meditálni, kiegyensúlyozottá tesz, és segít megbékélni önmagaddal.
Lehet nem is a férjed az oka, hanem valami más. Velem is elõfordult már, hogy egy problémámat rávetítettem a férjemre és akkoriban én is így éreztem. Utána kell járni mi a probléma gyökere.
Szerintem figyelmesen, tudatosan derítsd ki, hogy tényleg igez-e. Korlátoz-e valamiben? vannak -e olyan elvárásai, amit nem szívesen teljesítesz? Vágysz olyasmire, amit megtennél, de õ nem engedi, vagy nem tennéd meg rá való tekintettel? Ha fel tudod mérni, ki kell godnolnod, hogy mit tudsz felvállalni ezek közül. Pl. Jól van, szeretnék szinésznõ lenni( külföldre menni, stb) de nem teszem, mert nem akarom a kapcsolatunkat szétrugni. Vagy: Igenis, szükségem van a saját életemre, szétrugom az egész kapcsolatot. Tedd fel a kérdést, és várd, mit hoz az élet.
Lehetséges hogy tudat alatt kissé túlságosan is sok neked a sok együttlét.

Amikor a testvérek vagy együtt felnövő emberek nem éreznek szexuális vonzalmat egymás iránt, milyen effektusnak nevezik?

Lehet nem is effektus, hanem valami más típusú dolog. Lényeg hogy van valami neve annak a gátlásnak, ami az emberben a testvére felé kialakul természetes módon, így blokkolva az incesztus bekövetkeztét...

Legjobb válasz: Én sem tudom, de 2 dolog eszembe jutott hirtelen. -Undor -Tisztelet ja a harmadik: -Félelem Negyedik: -Agy

Én sem tudom, de 2 dolog eszembe jutott hirtelen. -Undor -Tisztelet ja a harmadik: -Félelem Negyedik: -Agy
amikor 2 ember egymásra nézve "asszexuállis"?:O:O
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de valami szakkifejezést keresek. Mint ahogy Öidipusz komplexusnak nevezik azt a krízist, amin Freud szerint mindenki átmegy 3-4 évesen és az ellenkezõ nemû szülõhöz erõsen vonzódni kezd, az azonos nemû szülõt pedig riválisnak tekinti (persze csak a felszín alatt, a legtöbben ezt nem élik át tudatosan). Ilyen formán a testvérek közti vonzalom hiányának is van valami hangzatos neve :)

Tisztelt Doktor Úr! 36 éves vagyok egyik napról a másik napra jelentkezett, hogy amikor a párommal vagyok együtt az elején minden jó majd kis idő elteltével fellép a hüvelyszáraság és kész, voltam dokinál írt fel gynophilus hüvelykapszulát, majdnem elfogy

Tisztelt Doktor Úr! 36 éves vagyok egyik napról a másik napra jelentkezett, hogy amikor a párommal vagyok együtt az elején minden jó majd kis idő elteltével fellép a hüvelyszáraság és kész, voltam dokinál írt fel gynophilus hüvelykapszulát, majdnem elfogyott már, de semmi javulás. Ja és a gondok előtt gyakran használtunk síkosítokat lehet, hogy az okozta gondokat? Teljesen el vagyok keseredve! Köszönöm mielöbbi válaszát!!!!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A síkosítók valóban csak átmeneti hatást eredményeznek, ezek alkalmazása gyakran csak tovább rontja a panaszokat. Mindenképpen az okot kell kezelni! A hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítása mellett (emiatt javasolta kezelőorvosa az Ön által említett készítményt), igen fontos lenne a hüvelynyálkahártya ápolása. Erre kiválóan alkalmas a Cikatridina nevű, természetes hatóanyagú hüvelykúp. Mivel panaszai erősek, kezdetben javaslom a …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A síkosítók valóban csak átmeneti hatást eredményeznek, ezek alkalmazása gyakran csak tovább rontja a panaszokat. Mindenképpen az okot kell kezelni! A hüvelyflóra egyensúlyának helyreállítása mellett (emiatt javasolta kezelőorvosa az Ön által említett készítményt), igen fontos lenne a hüvelynyálkahártya ápolása. Erre kiválóan alkalmas a Cikatridina nevű, természetes hatóanyagú hüvelykúp. Mivel panaszai erősek, kezdetben javaslom a … Olvass tovább »
Attól is függ, hogy milyen játékstílusra gondoltok versenyzõs, öldökölõs, mittom. Vannak ilyen egyszerû netes hülyeségek pl: ***** Soldat-ot tudnám még ajánlani, egyszerû 2d-s lövöldözõs játék, de szórakoztató egymás ellen.* Automatikusan eltávolított tartalom.
Van a http://www.muonline.hu/ vagy a Gta San Andreas Multiplayer meg még a Cod 4 Modern Warfare Multiplayer is jóféle.
Egy icipici kis alkohol segit a gátlások feloldásában..:) Nem azt mondtam h részegen veszitse el!
puszilgasd, simogasd, izgasd fel, hátha kedvet kap valamihez. vagy ha nem próbálj vele beszélni h ne féljen nem kell egybõl szexelni próbáld meg rábeszélni pettingelésre hátha kedvet kap hozzá. sok szerencsét :)
A kérdező hozzászólása: igen, köszönöm:)
Pont igy vagyok a barátommal, nagyon nagyon szeretem (7 hónapja vagyok együtt vele) de nem feküdtem le vele...az elõttem iró lányhoz hasonlóan rettegek attól hogy esetleg megtörténik a "baleset" és akkor nézhetek szét...ha pár napig késik már akkor a falra mászok...és egyszer már végig idegeskedtem két hetet ami állandó rettegés volt, és azt hiszem ezt csak egy lány tudja megérteni...a barátomat is ette az ideg, de szerintem én 3x annyira ideges voltam, nem tudtam aludni, állandóan az eszemben volt...Megbeszéltem a barátommal a dolgot, hogy még nem vagyok kész rá, és úgy látom elfogadja ezt, szerintem légy türelmes a barátnõddel, és az a legfontosabb, hogy tudja megbizhat benned. Azért vagy a barátja, hogy vigyázz rá, és ha kell önmagától is megvédd... ha egyszer majd belemegy, kérdezz rá bizalmasan többször is hogy tényleg szeretné-e és ha esetleg visszalépne akkor se haragudj rá...csak fél...de az nem ciki...jobb félni mint megijedni...remélem segitettem egy mindjárt 18 éves lány
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen;)
Tudom, hogy mitõl fél a barátnõd, elmúltam 20 mire elmúlt a rettegésem a nemvárt babától.olyan 18, 5 éves voltam, amikor rendszeresen elkezdtem nemi életet élni, és szinte azonnal tabit is szedtem, mert az óvszerben nagyon nem bíztam, és minden egyes kicsi késésre elkezdtem rettegni, hogy nem is akar megjönni, és most mi lesz, ha babás vagyok.Akkora stresszben nem is tudtam rendesen feloldódni a barátom karjaiban.1, 5év kellett mire ezt teljesen levetkõztem.Olyan 18. szülinapom környékén kezdtem érezni, hogy vágyom a szexre.Add a kezébe Coelo 11 perc c könyvét, az majd meghozza a kedvét:) Semmiképpen se sürgesd, mert azzal az ellentétes hatást éred el.Mindig légy vele nagyon gyengéd, és csak finoman kezd felfedezni a testét.Ha egyszer eljutsz odáig, hogy megmutathatod, vagy esetleg õ magától érzi meg hogy jó, akkor már vágyni fog rá.Gondolom szûz, vagy max 1* volt pasival, tehát még nem tudhatja mi a jó a testiségben.Mindig próbálj meg a lehetõ legjobban védekezni, hogy lássa nem lehet baj.Lehet nem lenne hülyeség idõvel neki is tabi.(nálam sokat javított a helyzeten)Eleinte mindenképpen csak a simivel, meg az orális szexxel próbálkozz!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítségeket...megpróbálok kitartani mellette...nekem az a fontos, hogy õ jól érezze majd magát, emrt szeretem...csak már nagyon nehezen bírom ki...de igyekszem...szoktam vele beszélni is errõl, de csak beszélni...próbálom meggyõzni, és szerintem gyengéd is vagyok...na majd még igyekszem;)...köszi a segítséget!!!
Szerintem az lenne a fontos, hogy biztonságban érezze magát melletted! Mindenképp. És hogy bízzon benned.. erõsebb legyen a szerelem, a szenvedély és a vágy, mint a félelem. Ezt látszólag könnyû elérni. De egyébként.. próbáld meg megbeszélni vele, hogy mitõl fél! Aztán jöjjön itt egy újabb kérdés. :) Akár ajánlhatod neki is ezt az oldalt, biztos, hogy fog választ kapni. Ha már õ tudja , hogy mitõl fél, és rájön, hogy az a valami nem is olyan félelmetes... akkor talán tökre másképp fog állni az egészhet. A gyengédség, puszilgatás stbi. sztem is jó, de valahogy azt kéne megszerezned, hogy biztonságba érezze magát melletted. :) Ha tényleg ennyi minden volt már köztetek.. és már csak az az egy van hátra... akkor mindent bele! Gyõzd meg, és segíts neki! Lehet, h õ se tudja, hogy mitõl fél ennyyire.
Szia! Ne siettesd, az a legrosszabb, mait tehetsz. Még csak 17 éves és fél a teherbeeséstõl, vagy magától a szextõl. Semmmit sem szabad eröltetni, mert azzal éppen az ellenkezõ hatást fogod kiváltani belõle (hidd el nekem - tapaszatalat). Elhiszem, hogy te már nagyon szeretnéd, de szerintem tartsd tiszteletben a döntését és akkor lehet, hogy hamarosan engedni fog neked!
A kérdező hozzászólása: Kösz a tanácsokat...Mindennel próbálkoztam már...ha fel is izgult, akkor is néhány perc múlva azt mondta, hogy fél, és pánikszerû érzés önti el...ezért, mert fél? olyankor kell abbahagynom, mikor már olyan nedves, hogy én is felizgulok...viszont addig nem szeretném, míg õ sem akarja...mit tegyek!??
Ha szeretnéd, hogy többre is vágyjon, akkor mindenképpen meg kell mutatnod (és mondanod) neki, hogy csak akkor léptek tovább, ha õ így szeretné. Addig is fedezzétek fel egymás testét: úgy, hogy közben jól érezze magát. Próbáld meg kitapasztalni, hogy mit szeret. Ha már eléggé nedves, megpróbálhatod úgy simogatni, hogy orgazmusa is legyen (nem egybõl, mert ezt is tanulni kell - ráadásul el is kell lazulnia és biztonságban éreznie magát közben). Biztos fog õ is kísérletezni veled... de egyelõre komolyabb akcióknál ne legyetek mindketten egyszerre meztelenek.
Ha nem találkoztok, és nem vagytok együtt, akkor úgy hívják, hogy Fantázia
Köszönöm, dögbetegen fekszem, de ezen visítva röhögök. Feldobtad a napomat! Hálám üldözni fog.
Nagy az Isten állatkertje... Szerintem gondolatban házasodjatok össze, és neveljetek fel 15 gyereket.
Ne foglalkozz az elõttem szólókkal. Nekem ismerõs az érzés. Beszéltetek már errõl?
hát már eléggé gáz amit csinálsz..

Ha nem akkor van pé-em amikor a Jónás naptár szerint, akkor ha a Jónásnapon vagyunk együtt lehetek terhes?

Legjobb válasz: Akkor lehetsz terhes ha tüszõrepedéskor (+/-1 2 nap) vagytok együtt. Ha nincs peteérésed amikor együtt vagytok, nincs mi megtermékenyüljön. Ilyen egyszerû.

Akkor lehetsz terhes ha tüszõrepedéskor (+/-1 2 nap) vagytok együtt. Ha nincs peteérésed amikor együtt vagytok, nincs mi megtermékenyüljön. Ilyen egyszerû.
Igen, és is akkor lettem terhes. Sok sikert!
csak ha hiszel benne... én mondjuk nem hiszek. kérdésedben benne van a válasz, ami rácáfol a Jónás-módszer mûködõképességére. (íme egy ellentmondás, de tudnék még sorolni)
Igen, pont ez a lényege, hogy Jónás doktor szerint a peteérés hivatalos idején kivül és menzesz alatt is mûködik:)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, látjátok 2:2, akkor???
Ha épp nincs érett petéd, akkor nem eshetsz teherbe, hiába van Jónás-napod. Ez van.
Ha nincs peteérésed, akkor nem lehet, de lehet rendkivüli peteérés, ami egyáltalán nem ritka, én menzesz alatt estem teherbe, a Jónás napomon. Úgyhogy lehet bármi. Még az orgazmus is indikálhat peteérést, igy akár kettõ is lehet egy cikluson belül. Ezek nem mennek csodaszámba, valóban gyakran elõfordulnak.
Igen, az esely megvan ra. De en ugy tudom, hogy nem pont a Jonas napon kell egyutt lenni, hanem az elotte levo harom napon. Mind a harom napon, az a legjobb.

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!