Találatok a következő kifejezésre: Amikor a betölti a 18. évet, (4 db)

Lassan 3 éve élek párkapcsolatban, azonban még nem feküdtünk le a barátommal, mert szeretném megvárni, amíg betöltöm a 18-at. ( nyilván nem úgy hogy betöltöttem és durr bele. De szerintem úgy is értitek) Mi a véleményetek erről?

Legjobb válasz: háát, afelõl nem kell aggódnod hogy nem szeret ha ennyit képes rád várni :D szerintem jó dolog ha egy lány megváratja a srácot (mondom ezt srác létemre) de 3 év nekem erõs de nem semmikép nem elítélendõ :) 21F

háát, afelõl nem kell aggódnod hogy nem szeret ha ennyit képes rád várni :D szerintem jó dolog ha egy lány megváratja a srácot (mondom ezt srác létemre) de 3 év nekem erõs de nem semmikép nem elítélendõ :) 21F
Szerintem: szegény srááác. Talán csak azért van veled, mert úgy érzi, jobbat úgy sem kaphat, akkor szenved veled, most már csak nincs sok hátra. Te: Ha 3 éve vele vagy, és szerelmes vagy, nem kívánod? Ha: de, igen, nagyon (ami jó lenne), akkor 3 év után már nagyon nagyon szexelhetnétek és ez csak valami hülye kifogás hogy 18 éves akarsz lenni....
Hány éves vagy most, kérdezõ? Pettingelni pettingeltek? Volt lány ismerõsöm, aki nem akarta 18 évesen elveszteni - de elõtte pettingeltek rendesen - aztán 17 évesen egyszer mégis beszaladt a maci a málnásba - egyáltalán nem úgy, ahogy a lányzó elképzelte. Amellett szép, de ha 16-17 évesen elveszted egy ilyen komoly kapcsolatban, szerintem vállalható, és utólag sem fogod megbánni...
A kérdező hozzászólása: 17. Fél év mùlva leszek 18. Igen pettingeltünk már...

Mi a neve annak az összegnek, amit a szülők a gyermek születésétől félreraknak minden hónapban, és a gyerek hozzáférhet, ha betölti a 18. évet?

Legjobb válasz: Életbiztosítás általában, konkrétan esetleg baba-kötvény, baba-számla, start számla néven találsz róla infót

Életbiztosítás általában, konkrétan esetleg baba-kötvény, baba-számla, start számla néven találsz róla infót
Babakötvény aminek az összege 42500 Ft a gyerek születésekor az állam egy számlán elhelyezi és kamatoztatja a 18. születésnapjáig, de ez csak egy egyszeri támogatás, ha külön szeretnél akkor azt is lehet különbözõ biztositások léteznek ilyen célra meglepõen kedvezõ feltételekkel! Tudok segíteni ez a szakmám amennyiben érdekelne részletesebben add meg az elérhetõségedet és megbeszélhetünk egy idõpontot hogy átbeszéljük a lehetõségeidet!
A kérdező hozzászólása: Szia! Én a másik oldalon állok, én vagyok a gyerek :) Tudom, hogy édesanyám születésem óta gyûjti nekem a pénzt, és most szükségem lenne rá, csak nem tudom, hogyan férhetnék hozzá a hozzájárulása nélkül (nagyon megromlott a kapcsolatunk, szinte nem is beszélünk egymással). 22 éves vagyok amúgy.
Magyar államkincstar vezeti ezeket a betéteket, ott érdeklödj!!

18 év alatt elvégzik a gynecomatia műtétet szülői beleegyezéssel, vagy megvárják még azt a 2hónapot amíg betöltöm a 18-at?

Gynecomastiám van, szeretném elvégeztetni a m?tétet, de nem tudom hogy 18 év alattiaknál elvégzik-e. Ugyanis én pont az iskola kezdés napján töltöm a 18-at,(Még kicsivel több mint 2hónap múlva) és a m?tét miatt kimaradnák a suliból. Azt szeretném tudni hogy el?bb nem végzik el? Mert akkor nem kellene kimaradnom az iskolából sem.

Legjobb válasz: Gynecomastia-ra gondolsz? Ezt inkább az orvostól kellene megkérdezned, akihez mennél... (ui: nem olcsó dolog)

Gynecomastia-ra gondolsz? Ezt inkább az orvostól kellene megkérdezned, akihez mennél... (ui: nem olcsó dolog)
A kérdező hozzászólása: Arra gondolok, csak elírtam. :) Igen nem lenne olcsó dolog, de ezt a mûtétet támogatja a TB.
Szerintem ilyen esetben igen elvégzi az orvos.


Amikor a gyerek betölti a 18. évet, kérhet-e az apától juttatást (gyerektartást) amíg iskolába jár?

(mivel az anya sosem kerte es igy nem adott penzt soha az apa)

Legjobb válasz: Elvileg gyerektartást addig fizet az apa amíg a gyerek nappali tagozaton tanul(lehet az 21 éves kor is),vagy nincs önálló jövedelme.De mivel ebben az esetben az apa sose fizetett,nemtudom miért pont most lett rá szükség.De egy jogász biztos kielégítõ választ tud adni.

Elvileg gyerektartást addig fizet az apa amíg a gyerek nappali tagozaton tanul(lehet az 21 éves kor is), vagy nincs önálló jövedelme.De mivel ebben az esetben az apa sose fizetett, nemtudom miért pont most lett rá szükség.De egy jogász biztos kielégítõ választ tud adni.
Az elsõ szakmáig köteles az apa/anya gyerektartást fizetni ha nem fizetet akkor a biroságon tudod kérni 6hónapra visszamenöleg lefogják töle a fizetése 20%-át. én is ebbe a cipöbevoltam anno.....sok sigert(anyudnak kell bejelenteni a biroságon hogy nem kaptok gyerektartást, és ök jelzik a munkátatojának és azok vonják kapásbol minden pénzéböl a 20%-ot, )ne hagyd annyiba járjatok utána, ami megjár az megjár....
Én nekem addig kellett az apámnak pénzt adni ameddig iskolába jár. Szerintem ha a bíróságon nem kérted nem köteles a gyereknek adni. De ha rendes apa és kifejezetten a gyerek kéri akkor ad. de nem csinálhatsz semmit ha nem ad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!