Találatok a következő kifejezésre: Amikor a alaphelyzetben van (3 db)

Amikor a gépem alaphelyzetben van és még az egeret sem mozgatom akkor mégis néha kb 10 másodpercenként "gondolkozik" egyet mitől van ez?

Hülye a kérdés mi?:)

Legjobb válasz: Mit értesz az alatt,hogy gondolkozik egyet??? Megjeleni a homokóra?És mennyi idõre? Ez valószínûleg attól lehet, hogy sok alkalmazás fut a gépeden,akkor is ha nem látod.Nézd meg a Ctr+Alt+Del kombinációval a a folyamatok fül alatt mennyi minden fut.Esetleg ha ki tudod szûrni mi kell és mi nem zárd be azokat...:D

Mit értesz az alatt, hogy gondolkozik egyet??? Megjeleni a homokóra?És mennyi idõre? Ez valószínûleg attól lehet, hogy sok alkalmazás fut a gépeden, akkor is ha nem látod.Nézd meg a Ctr+Alt+Del kombinációval a a folyamatok fül alatt mennyi minden fut.Esetleg ha ki tudod szûrni mi kell és mi nem zárd be azokat...:D
A kérdező hozzászólása: jah igen megnéztem és 3 alkalmazás fut ilyenkor a gépemen lehet ezért " gondolkodik" anyit...

Miért van az, hogy amikor internetezek egyszer csak elmegy az internet. Ilyesmit ír, hogy: "hálozati időtúllépés", "a kapcsolat alaphelyzetbe állt"?

Ez id?közönként szokott el?fordulni, de mostmár egyre gyakrabban. Van még egy gép ezen a hálózaton, de annak nincs ilyen hibája. Szerintem a gépben van a hiba, csak mi lehet?

Legjobb válasz: Ez általában akkor van, ha gyenge a wifi jel, vagy egymást zavarják. Lehet próbálkozni csatorna váltással, vagy firmware frissítéssel, nagyobb antennával, vagy router cserével.

Ez általában akkor van, ha gyenge a wifi jel, vagy egymást zavarják. Lehet próbálkozni csatorna váltással, vagy firmware frissítéssel, nagyobb antennával, vagy router cserével.
A kérdező hozzászólása: Wifit az egyik géppel (laptoppal) használjuk és azzal nem volt gond, a másik géphez LAN-kábelen jön az internet. Eddig áramtalanítottuk az internet modemet, de most pár napja nem húzzuk ki és jól mûködik. Lehet hogy ez volt a hiba, hogy áramtalanítottuk.

Túl szűk a fitymám amikor merevedésem van nehezen tudom csak hátrahúzni, alaphelyzetben simán hátrahúzom, valami ötletek mitől van, kitágúl?

Legjobb válasz: kell 1 viszonylag vastag falú, szigetelt kis "zsákocska, amire ráhúzod a bõrödet. a zsákocskához kell, h kapcsolódjon egy acéllal bevont gumicsõ. ez kötné össze a zsákocskát a nagy teljesítményû(6-700bar) kompresszorral. ahogy elkezded a zsákocskába fújni a levegõt, elkezd tágulni, és táítja a bõrödet.

kell 1 viszonylag vastag falú, szigetelt kis "zsákocska, amire ráhúzod a bõrödet. a zsákocskához kell, h kapcsolódjon egy acéllal bevont gumicsõ. ez kötné össze a zsákocskát a nagy teljesítményû(6-700bar) kompresszorral. ahogy elkezded a zsákocskába fújni a levegõt, elkezd tágulni, és táítja a bõrödet.
A kérdező hozzászólása: értelmes válaszokat várok..
fitymaszûkületed van. Sajnos ezen csak az urulógián tudnak segiteni. Nem nagy kaland, nekem is megmütötték. Jobb minél elõbb tul lenni rajta.
Nem akarlak megijeszteni, de lehet hogy van egy kis fitymaszûkületed. Az jó, hogy alaphelyzetben hátrajön! De azért keress fel vele szakorvost és õ tudni fogja, hogyan tovább!
A kérdező hozzászólása: nem is tudom hol láttam hogy 18 éves kor körül kitágul a fityma mennyire igaz ez?
A kérdező hozzászólása: kiskoromban valamit csináltak vele akkor volt az h alaphelyzetben se jött hátra de valamit csináltak vele, és jó lett.
semennyire. Ha kisgyermek korban nem tágult ki, akkor csak a mûtét segit. Ne halogasd, nem érdemes. De ha elmondod a dokinak, õ majd megmondja a lehetõségeidet. De szerintem mûtét. Nem fáj, elérzéstelenitik. Fél óra alatt tul leszel rajta.
A kérdező hozzászólása: merev állapotban hátra tudom húzni, de van 1 kis hút ami megfeszül és elég kellemetlen érzést okoz.
Urológia- 5 perces mûtét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!