Találatok a következő kifejezésre: Amikor önkielégitést akár hogyan és (2 db)

nem értem hogy nem birod végigcsinálni? fejtsd ki kicsit bõvebben
Nekem is sokáig volt ez a probléma, próbáld ne annyira direkt ingerelni, szal ne olyan legyen hogy már kiugranál tõle az ablakon.. Gyakorlás/próbálgatás kérdése a dolog..
Fiú vagy, vagy lány?
A kérdező hozzászólása: lány
Nem tudom, mit tehetsz ellene, én 25 vagyok, s önerõbõl sosem bírtam ki. Hiába akartam ellene tenni. Maximum, ha a barátommal voltam, s lefogott, s nem tudtam elugrani.
Szia! Nálam is ez a helyzet, amikor vibrátorral csinálom. Fogalmam sincs, hogy miért lehet, de annyira jó a végén, hogy már nem bírom.

Hogyan oldottad meg azt kellemetlen vagy akár komikus szitut amikor párod előtt önkielégítésed során lebuktál? Ha lehet kort és nemet is kérek.

Legjobb válasz: Mitõl kínos? Mi mindketten csináljuk, egyszerûen mert más, mint a szex. Ha bejön, legfeljebb kedvet kap és együtt folytatjuk. Vagy kimegy, mielõtt észrevenném.

Mitõl kínos? Mi mindketten csináljuk, egyszerûen mert más, mint a szex. Ha bejön, legfeljebb kedvet kap és együtt folytatjuk. Vagy kimegy, mielõtt észrevenném.
"Ez azért van, mert neked mindig fáj a fejed!" 48F
Az már fizikális képtelenség, hogy ennyi szex mellett még rá is rántsak.
"Elkezdtem nélküled"? Valahogy nem tartom valószínûnek a szituációt
Lebuktam?? Miez már? Kb. arról szól a kérdésed, hogy párkapcsolatban élve TILOS ÖNKIELÉGÍTENI. :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!