Találatok a következő kifejezésre: Amikor önkielégitést akár hogyan (3 db)

nem értem hogy nem birod végigcsinálni? fejtsd ki kicsit bõvebben
Nekem is sokáig volt ez a probléma, próbáld ne annyira direkt ingerelni, szal ne olyan legyen hogy már kiugranál tõle az ablakon.. Gyakorlás/próbálgatás kérdése a dolog..
Fiú vagy, vagy lány?
A kérdező hozzászólása: lány
Nem tudom, mit tehetsz ellene, én 25 vagyok, s önerõbõl sosem bírtam ki. Hiába akartam ellene tenni. Maximum, ha a barátommal voltam, s lefogott, s nem tudtam elugrani.
Szia! Nálam is ez a helyzet, amikor vibrátorral csinálom. Fogalmam sincs, hogy miért lehet, de annyira jó a végén, hogy már nem bírom.

Segitsen nekem valaki a párom nem akar velem nemi kapcsolatot már 18 honapja mi lehet ennek az oka egyszer észrevettem hogy önkielégitést végez furdés közben amikor kérdezem töle ö mindig nemet mond mit tegyek?

Szakitsak vele?Mit tegyek hogy kivánjon engem és ne az önkielégitést válassza?

Legjobb válasz: kérdezd meg miért nem kíván. ha nem válaszol vagy olyat mond, amin nem tudsz/akarsz változtatni, akkor sajnos nagy a baj...

kérdezd meg miért nem kíván. ha nem válaszol vagy olyat mond, amin nem tudsz/akarsz változtatni, akkor sajnos nagy a baj...
Nálunk az volt egy ideig a gond, hogy a férjem elkezdett fokhagymát enni, én meg undorodtam a lehelletétõl. Elég zárkózott vagyok, és nem szóltam, hogy semmi kedvem a dologhoz így, csak elhúzódtam a dologtól. Aztán egyszer mondtam neki, hogy mi a gond. Nem vette az adást, csak jópár hónap kihagyás után. Lehet, hogy nálad is vmi hasonló apróság van, de nem mer szólni. Persze a férjem anyja is egy szemét, mert titokban ha mást nem fokhagymás kolbászt fõz az ételbe (mert hetente egyszer muszáj neki vmi baromságot fõzni a kisfiának), így sokáig nem értettem miért nem oldódik meg a fokhagyma probléma. Most olyan ételeket rendel tõle hetente, amibe nem lehet fokhagymát rakni. Bár az anyós szerintem még a süteménybe is legszívesebben belerakná, mert tudja, hogy utálom.
Szegény:((( Egy pasi hogy bírja eddig?? Mert köztudott, hogy nekik többször kell (általában). Nincs más valaki a háttérben? Nem dolgozik sokat, fáradt, vagy stresszes? mindenképpen kérdezz rá, miért nem kíván!!
18 hónapig birtad.. ? Meg is érdemled a sorsod :p
Egyet értek az utolsóval. Akkor add fel, ha már mindet bevetettél és ha arra sem reagál, akkor sajnos veszett ügy.
12:42 Próbáljatok ketten lenni, moziba fõzz finom vacsit, vagy esetleg menjetek el egy étterembe vacsorázni ha belefér. Csináltass új hajat, menj el szoliba egyszer-kétszer, csípd ki magad minden nap! Nem akarom az ördögöt a falra festeni de sztem van valakije, csak nem meri elmondani a baba miatt. Illetve más okot nem tudok elképzelni amiért nincs veled.
Szia! Én még nem voltam férjnél, bár már volt komoly kapcsolatom, úgyhogy próbálok segíteni. Szerintem az a baj többek között, hogy te is nagyon görcsösen akarod. Láttam már olyat, hogy megszületett a gyerek, és a párok egymás mellett "elmentek", nem volt meg a harmónia. Szeritem ne erõltesd a dolgot, ha tudná mi a baja és ha akarta volna akkor úgyis elmondta volna. Lehet hogy õ sem tudja, hogy mi a baj. Legyetek egy kicsit ketten, ha a gyerek csendben alszik, akkor otthon lehet, de ha jobb úgy, bízd rá valakire! Fõzz egy finom vacsit, beszégessetek, de ne hozd fel a témát! Ha rosszkedvû, ne hagyd magadat elkedvetleníteni, egy frissítõ vállmasszázs is segíthet, hogy ellazuljon! Csókold meg szenvedélyesen, de ne erõltesd, hogy szexeljetek! Hagyjad, hogy megtalálja benned újra azt, amiért belédszeretett, vagy csak hangolódjatok újra egymásra. Lehet, hogy ez sem fogja a gondot megoldani, de a mai kapcsolatokban az a legnagyobb baj, hogy az emberek nem beszélgetnek magukról, az érzéseikrõl. Sok kitartást kívánok neked!
A kérdező hozzászólása: 5 éve vagyunk egyutt nem volt benn és igen akartuk megprobálok turelmes lenni hátha akkor akarja majd nem mondom neki minden nap hátha ez segit.Nagyon rendes vagy hogy válaszolsz nekem.
Bent volt a szülésnél? Nem hagytad el magad nagyon? Mióta vagytok együtt? Mindketten akartátok a gyereket?
A kérdező hozzászólása: 1 és fél kg ez is gond lehet.
ne haragudj meg a kérdésért, de hány kiló van rajtad a szülés elõtti állapothoz képest?
A kérdező hozzászólása: Párom az aki nem akarja ö mindig azt mondja hogy nincs kedve vagy hagyjam a hülyeségemmel pedig én csak jót akarok vagy jobb lenne ha szakítanánk ö azt mondja hogy szeret.
Valami oka lehet annak, hogy meszûnt benne a vágy. Ha maszturbáláson kaptad, akkor elképzelhetõ, hogy nincs más nõ a képben. Le kell ülnöd õszintén beszélni vele errõl az egégsz témáról. Azt, hogy rajta kaptad az önkielégítésen, nehogy egy vádaskodó módon hozd fel! Tudd, hogy ez része egy párkapcsolatnak. Én is szoktam maszturbálni a meglévõ barátnõm mellett. Van ilyen. Elképzelhetõ, hogy ez akkor sûrûsödött, mikor te a babátokat hordtad és nem volt lehetõség a nemi életre. Ki volt az, aki a terhességed alatt nem akarta az együttlétet? Te vagy õ? Elsõ lépésben akár tehetitek azt is, hogy megbeszélitek, hogy kezdjen el maszturbálni és te csak késõbb szállsz be. Eleinte kézzel vagy orálisan juttatod el a csúcsra, aztán késõbb a konkrét aktussal is megpróbálkozhattok. Nem tudom, hogy mi zajlott le a párodban a terhesség alatt. Valami gátolja, hogy kezdeményezzen és a közös maszti ezeket a gátakat lehet, hogy le tudja rombolni.
A kérdező hozzászólása: De dolgozik és kérdeztem már töle és mindig azt mondja hogy nincs senkije.És mondja hogy szeret és mikor rákérdezek hogy miért csinálta a multkor mindig letegadja és azt mondja hogy hulyeséget mondok.
A kérdező hozzászólása: Az a hejzet hogy ebbe a 18 honapbol 9 a várandoság alatt volt de most sem akarja én már mindent probáltam nem tudnátok ajánlani valami cseppet hátha az segitene valamit hogy kivánjon 1 szer kaptam rajta hogy önkielégitést csinált magának.
szia. mi lett veletek???

Hogyan oldottad meg azt kellemetlen vagy akár komikus szitut amikor párod előtt önkielégítésed során lebuktál? Ha lehet kort és nemet is kérek.

Legjobb válasz: Mitõl kínos? Mi mindketten csináljuk, egyszerûen mert más, mint a szex. Ha bejön, legfeljebb kedvet kap és együtt folytatjuk. Vagy kimegy, mielõtt észrevenném.

Mitõl kínos? Mi mindketten csináljuk, egyszerûen mert más, mint a szex. Ha bejön, legfeljebb kedvet kap és együtt folytatjuk. Vagy kimegy, mielõtt észrevenném.
"Ez azért van, mert neked mindig fáj a fejed!" 48F
Az már fizikális képtelenség, hogy ennyi szex mellett még rá is rántsak.
"Elkezdtem nélküled"? Valahogy nem tartom valószínûnek a szituációt
Lebuktam?? Miez már? Kb. arról szól a kérdésed, hogy párkapcsolatban élve TILOS ÖNKIELÉGÍTENI. :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!