Találatok a következő kifejezésre: Amikor én annyit (106 db)

lehet csak megszokásból van veled, de lehet szeret csak most ilyen hullámvölgyben van.
Írnál kicsit bõvebben, hogy többet tudjunk rá reagálni ? Pl. korotokat, mennyi idõt töltötök együtt és mit csináltok, hogy milyen volt régen a kapcsolat, milyen most, mikor változott meg és hogyan ..stb. Amit gondolsz.
Szervezzetek közös elfoglaltságokat: túra, mozi, színház, koncert, buli, kirúgás a hámból, bowling, biliárd stb... Akár még egy számítógépet beszereztek és játszhattok együtt is. Legalább rengeteg közös témátok is lesz, a játék meg nem rossz dolog.
Nálunk is hasonló a helyez. Mi már 7 éve együtt vagyunk. Egy év után költöztünk össze, tehát így az elsõ két év tökéletes volt. Aztán jöttek a gondok... Mivel szeretjük egymást nem mentünk szét, voltak próbálkozások, de nem bírtuk ki sokáig egymás nélkül. Ritkán vannak olyan hullámvölgyei mikor normálisan viszonyul hozzám, nem csesz le mindenért és szeretget, ölelget, puszilgat, de sajnos inkább az ellenkezõje jellemzõ rá. Van egy 15 hónapos babánk én egész nap vele vagyok, a párom délutánig dolgozik, csak este érünk rá egymással foglalkozni, de akkor neki inkább gépezni van kedve. Ez nálunk már megszokás, de azért szeretjük is egymást. Én tudtam, hogy ilyen a párom és azt is hogy nagy valószínûséggel sosem fog megváltozni, de elfogadtam ezt mert én Õt szeretem és vállaltam hogy így élem le az életemet mellette, ezért is szültem neki gyereket. Ha ezt te is tudod vállalni akkor szokd meg, ha nem akkor inkább menjetek szét, mert nem leszel boldog ha nem azt kapod a párodtól amit szeretnél.

Valentin mondja Rózsikának: háromszor annyi idős vagyok, mint amennyi te voltál akkor, amikor én voltam annyi idős, mint te most. Ha annyi idős leszel mint én most, akkor együtt 112 évesek leszünk. Hány éves Rózsika? Hogyan lehet ezt felírni?

Legjobb válasz: V = Valentin R = Rózsika V = 3*(R-(V-R)) V = 3*(R-V+R) V = 6R - 3V 6R = 4V R = 4/6 V 2. állítás: R + (V-R) + V +(V-R) = 112 R+V-R+V+V-R = 112 3V - R = 112 Kettõbõl együtt: 3V - 4/6 V = 112 14/6 V = 112 V = 48 R = (4/6)*V = (4/6) * 48 = 32 Valentin 48 éves, Rózsika 32.

V = Valentin R = Rózsika V = 3*(R-(V-R)) V = 3*(R-V+R) V = 6R - 3V 6R = 4V R = 4/6 V 2. állítás: R + (V-R) + V +(V-R) = 112 R+V-R+V+V-R = 112 3V - R = 112 Kettõbõl együtt: 3V - 4/6 V = 112 14/6 V = 112 V = 48 R = (4/6)*V = (4/6) * 48 = 32 Valentin 48 éves, Rózsika 32.
De ha x-et inkább Rózsika korának adjuk, y a korkülönbség továbbra is, akkor a következõ lesz: x+y+x+y+y=112 azaz 2x+3y=112 (x-y)*3=x+y 3x-3y=x+y 2x=4y x=2y behelyettesítve az elsõbe 7y=112 y=16 x=32 tehát Rózsika változatlanul 32 éves.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Egy 6. osztályos hogyan tudná ezt megoldani?
Ezt??? Nem tudom, a két ismeretlenes egyenlet szerintem nemigazán 6. osztályos tananyag. Vagy van ennek egyszerûbb módja??? Rég jártam a hatodikat...

Miért fontos annyira a fiúknak a tökéletes smink, a műköröm, a haj, ami úgy nézzen ki mintha fodrásztól jött volna a lány? Mert én ennek annyira az ellentétje vagyok. Néha sminkelem magam, tehát simán kimek smink nélkül is az utcára.

M?körmöt rühellem, mert amikor dolgozok betörne, gépelni se lehet vele normálisan. A hajamat meg csak összeszoktam fogni legtöbbször, mert kezelhetetlen, pedig havonta eljárok fodrászhoz... Így esélyem sincs meghódítani a srácot, aki bejön? 18L

Legjobb válasz: nem fontos

nem fontos
Ez a többi nõnek fontos.
Talán nem jó helyen ismerkedsz, látod itt is mennyi normális hozzáállású srác akad. :D A diszkópatkány kis *****-tõl nem tudom mit vársz pl. nekik lehet tényleg ez jön be, de a plasztiklányoktól nem is akar komoly kapcsolatot senki általában.
Hogy néznek ki ezek a hamburger szájú mûhajú libák, akinek fél kiló vakolat van a fején..? Aztán csak akkor jön a kellemetlen meglepi ha leveszi..:D Hidd el, ha mindig természetes vagy, úgy is fogsz tetszeni bizonyos embereknek. + Nekik nem tudsz kellemetlen meglepetést okozni ha nem fested ki magad. Látnál egy ilyen mûlibát smink meg festékek nélkül.. Mint ma most szakadt volna le a fáról némelyik, kb:D
Úgy érzem az állításod megcáfoltuk ... BUSTED
Kifejezetten undorítónak tartom azokat a lányokat akik úgy néznek ki mintha a fröccsöntõ üzemben laknának, mert mûanyag az egész csaj.. Ha nem is annyira "TUTAJOS" a csaj, de természetesen sokkal jobban tetszik. Ez az én véleményem. Egy kis szájfény elmegy, max melír, de többi tényleg fölösleges.. Legyél igényes, tiszta, és sokkal többre fogsz menni mint azok a kirakatbabák, akik azt hiszik magukról, hogy õk milyen jó csajok, hidd el:)
Ez nem ilyen egyszerû, ha valakinek bejössz, akkor sminkkel, smink nélkül is be fogsz jönni. :) Egy normális fiúnak a természetes lányok tetszenek, és nem az ilyen túlcicomázott libák. :)
Ezt csak te gondolod. Az ápoltság és egy bizonyos szintû igényesség ami fontos nekünk férfiaknak. Ne legyen zsíros a hajad, ápolatlan a körmöd, sárga a fogad, koszos szakadt ruházatod stb. Nem gondolod jól, hogy a férfiaknak a mû, és természetellenes kinézetû nõk jönnek be.
Nem mindegyik ilyen, én párom imádja a természetes hajszínemet, az egyszerû frizurámat, utálja a mûkörmöt és a sminket.
Pont ezektõl mászok a falra amit felsoroltál. 23/F
Nekem ez sosem volt fontos. Nekem az (lenne) a fontos, hogy belül mi van. (Szívben, fejben)
Még annyit, hogy nekem inkább taszító az ilyen "tökéletesre mesterkélt" küllemû nõ, mint vonzó. Ugyanis egy ilyen társaságában azt érzem, hogy "öcsém, itt baromi magas a mérce, nem tehetsz akármit". Tehát hogy jól meg kell gondolnom minden szavamat ahhoz hogy ehhez a tökélyelváró szinthez megfeleljek. Ergo õszinte felszabadultság kilõve. Holott ez a párkapcsolatok alfája és omegája.
nem fontos.cska szerintem te azt várod, hogy olyan pasik akarjanak téged is, mint azokat a kisminkelt lányokat.irigység.nincs ebben semmi különös.
____$$$______$$$____ ___$$$$$______$$$$$___ ___$$$$$______$$$$$___ ____$$$______$$$____ ______ _$______$_ _$$______$$_ __$$$______$$$__ ____$$$$$$____ ______
...az aki szep az reggel is szep..
A felsorolt dolgok számomra egyáltalán nem fontosak! En a természetes külsõt részesítem elõnyben - bar ezt nem szabad összekeverni az igénytelenséggel!! F32
Ahogy már írták, én is csak azt tudom mondani, hogy ez csak nektek lányoknak / nõknek fontos. És még az egymás közötti versengéseteket is képesek vagytok a pasikra és a médiára fogni...
1000000pontos válasz
Én is agyhalált kapok az ilyen mû-dolgoktól. Sõt, örömmel tölt el, ha néha napján látok egy lányt, akin nincs semmiféle smink, arcfesték (vagy olyan szolidan van rajta, hogy nem veszem észre). Sajnos ritka, mint a fehér holló, bezzeg a koszos, sörszagú "uraságokból" annál több akad. Ha csak úgy van esélyed meghódítani a srácot, hogy nem önmagadat adod, akkor az sajnos halott ügy. Akkor ami neki tetszik, az a külsõd, nem pedig Te magad. 26/F
Ezt a kérdést , csak a nõk képzelik be. Nem karácsonyfa az emberi test, hogy állandóan díszítgessék. A lényeg, legyen szép, ápolt, csinos testû, és természetes. A többi nem érdekel. A nõk annyira odáig vannak az ékszerekért pl. de én soha életemben nem néztem meg egy ilyen vackot sem egy nõn sem, mert annyira nem érdekel. CSak az érdekel aki viseli. A nagyon agyonfodrászolt, megcsinált frizura is olyan mû, egy seg-gig érõ hosszú dús egyenes brunett hajú lány ezerszer többet ér nálam , mint egy ilyen olyan extravagáns 3 féle színre melírozott megcsinált vacak. Aztán a mûmel az amirõl beszélni is kár. Mûköröm: Szintén nem érdekel szerintem egy palit sem, csak a nõk dilije ez is, ráadásul a köröm aljában rengeteg mocsok megrakódhat, seg-gtõrlés is esztétikátlan vele, még ha kirejszoltatná a farkamat, azt is böködnék azok a karmok. Annyira egy felesleges valaminek tartom azt is. Tetoválás szintén nulla. Egy igazán szép természetes nõnek miért kell ilyenekkel elcsúfítania magát?? Olyan gejj, olyan csömör, olyan eltulzott, úgy nem passzol semmihez. Olyan mint egy mûbõr ülés egy Ferrariba. Hiába menõ a járgány, ha valami nyomorékság tönkrevágja az összképet. Csak errõl van szó. Ha egy nõ gyönyörû a férfi ösztönszerüleg imádni fogja, nem kell hozzá semmi karácsonyfadísz rájuk. Ez csak a nõk agymenése, semmi több. A lényeg a jó test, ápoltság, és a jó öltözködési stílus is elengedhetetlen. De díszek nem kellenek. Öltözködjön jó nõiesen, olyan diszkkréten vagányul azt szeretem, de ne legyen olyan aki elveszik a tömegben, meg a másik oldala sem jó, ha ilyen leopárdmintás ribancos vackokban van, basagatya is nyomorék. Szóval a középút a jó.
Azért lehet ilyennek látni a mai csajokat mert azt hiszik hogy úgy jobban bejön nekünk de valójában nem mert engem legalábbis az érdekel hogy a csaj ne nagyon kenegesse magát ilyenekkel meg minden !!!!! Meg talán így a lányoknak nagyobb a magabiztosságuk ha van rajtuk smink !!! De nekem akkor is úgy jön be egy csaj ha a valódi arcát látom nem pedig a sminket rajta !!!! NEKEM EZ SOKKAL JOBBAN BEJÖN !!!!
Dikk, egyáltalán nem fontos.... 20/F
pontosan! amúgy meg mindegy, hisz ezek vagy a naddarab kopaszokhoz, vagy a metrocekscuális pasikhoz "tartoznak".
http://www.5mp.eu/web.php?a=smink&o=cntr079TGV közepe fele ajánlom a képeket, fõlg a 2.at.. Azt hiszem e mindent elárul:D
Nálam nagy hátránnyal indul az erõsen sminkelt mûkörmös cicababa.
én is utálom. csak a természetesség a nyerõ :) 34F
Na az eddigi statisztika azt mutatja, hogy a legtöbb pasi utálja az ilyesmit, és én is csak csatlakozni tudok az elõttem szólókhoz. 30F Ennyit errõl. :)
Nem azért, de ez inkább nektek lányoknak fontos... 17/F
Nekem nem fontos a mûköröm meg hogy a fodrásztól jöjjön csak lássam rajta hogy ápolja magát rendesen !!!!
A kérdező hozzászólása: De akkor miért ilyeneket lehet látni mindenhol? :S
azért mert minden lány ezt hiszi...pedig pont hogy kell a francnak pl a mûköröm, meg a sok smink:D felesleges baromság mind. akinek meg csak fél kiló festékkel meg karmokkal tetszenél....biztos kell neked olyan srác? F/19
Le a trendiséggel! A Nõk úgy jók ahogy megszülettek! :)
"De akkor miért ilyeneket lehet látni mindenhol? :S" Mert a média ezt ontja magából, egy rakás téves ideált vetít.
Szia! Szerintem ennek pont az ellenkezõje a fontos. Én még nagyon fiatal vagyok, nem sminkelek semennyit, nem is szeretnék. Ameddig fiatalok vagyunk és alapból természetesen vagyunk szépek (mindenki) minek? Mindenkinek van egy természetes szépsége, ne tegyük tönkre! Persze, ha elmentek buliba egy kis szempillaspirállal, rúzzsal meg alapozóval nincs semmi baj, csak ne vakolat legyen rajtatok. Szerintem. 14/L

Loreal casting creme gloss 600 az milyen sötét lesz? Van vöröses árnyalata? Mert én vaami szép barnát szeretnék kép lenn. Ami nem túl sötét. Vagy esetleg vaaki ajánlana valami szép barna lorealos hajfesteket? Ami nem annyira vörös?

a href="http://www.kepfeltoltes.hu/view/120707/Eva-Longoria-cl_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">http://www.kepfeltoltes.hu/view/120707/Eva-Longoria-cl_www.k..

Legjobb válasz: Én legutóbb 513-sal festettem, sötét lett, de szép barna. Az étcsoki fekete lesz, a sima csoki nagyon vöröses, õszt nem fed...(pár õsz hajam van, de abszolút kicsillogtak), a praliné is nagyon sötét lesz, arra mondanék inkább étcsokit. 600-as még pont nem voltam:) egy hajfestésfüggõ

Én legutóbb 513-sal festettem, sötét lett, de szép barna. Az étcsoki fekete lesz, a sima csoki nagyon vöröses, õszt nem fed...(pár õsz hajam van, de abszolút kicsillogtak), a praliné is nagyon sötét lesz, arra mondanék inkább étcsokit. 600-as még pont nem voltam:) egy hajfestésfüggõ

Amikor én szültem annyit kiáltottam hogy az egész szülészet csak engem hallott, de vannak olyan anyukák akik egy pici hangot sem eresztettek ki. Csak én kiáltok?

Legjobb válasz: Nem csak te. Nekem pokoli szülésem volt.Nehéz,fájdalmas,és hosszú.38 óra.Nekem még a szülésznö is mondta,hogy nyugodtan,de én próbáltam csak a kífújást.Semmi más.óóó...ááá...De szerintem engem is hallottak mások,de engem ez nem nagyon érdekelt.

Nem csak te. Nekem pokoli szülésem volt.Nehéz, fájdalmas, és hosszú.38 óra.Nekem még a szülésznö is mondta, hogy nyugodtan, de én próbáltam csak a kífújást.Semmi más.óóó...ááá...De szerintem engem is hallottak mások, de engem ez nem nagyon érdekelt.
Hat en bizony fogok kiabalni, ha az esik jol, de a kitolasi szakban mar nem szabad. Ahogy hangot adsz ki, elvesz a preseles ereje, ahogy a levego kiszabadul a haspresbol. De a vajudas alatt, ha az esik jol, nem szabad visszafolytani. Kinek mi esik jol.
mindenki más, másképtüri a fájdalmat és más fájdalmai vannak. ez a sportnál is így van van aki nagyokat nyög van aki pedig nem.
Egyebkent eleg ijesztoek azok a hangok. Voltam benn a szuloszoban vizsgaltak engem eppen, ejjel begorcsoltem es oda kellett bemennem bejelentkezni amig mellettunk levo szobaban szultek. Azok a hangok...! Sirva jottem ki, olyan elemi ereju hatasa volt... Szegeny parom is biztos meg fog ijedni.
Én nem ordítottam, de jajgattam egész végig! Én ezt akkor nagyon hangosnak hittem, de aztán a doki, a szülésznõ, és a férjem is azt mondták, hogy halkan jajgattam. A szülés iszonyatos fájdalom és muszáj valahogy levezetni a feszültséget. Ki így, ki úgy. A lényeg, hogy nem baj ha te kiabáltál. Van akinek nem olyan fájdalmas a szülés. Nekem az volt, és el sem tudom képzelni, hogy van aki ezt másképp érzi. De nem vagyunk egyformák. Nekem azt mondták azt csinálok ami jól esik, ha ordítok hát ordítsak. Szóval ez nem szégyen! Legyél büszke, hogy megszülted a babádat és ne törõdj mások véleményével. Boldog babázást. T.
Szia.Én kimondottan nem kiabáltam, hanem csak jajgattam, amit én akkor csendesnek hittem, de a párom mondta hogy kint is hallotta.Szerintem egyén függõ.Én amúgy is hangos beszédû is vagyok.Aki azt mondja hogy egy nyikkot sem szólt az vagy hazudik, vagy fakír, vagy eda-val szült.
Én megértelek, mert egy gyerek világrahozása örökre megmarad egy anyukának. annál nagyobb öröm, és fájdalom, és egyben szépség, nincs a világon. azért örülök, hogy mind a ketten megmaradtatok. én közel 11 órát szenvedtem a kislányommal, de a szülés az gyorsan ment.kiáltozni nem kiáltottam, de azt totál csendben nem is lehet csinálni.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Hûha, az a 19.25-ös válaszoló "jól" megírta! Már csak a helyesíráson kell egy kicsit finomítani.
Szerintem ide mindenki megírhatja a véleményét, akár pozitív akár negatív.Ez az oldal nem csak a jópofizásról szól, nekem ez a véleményem és kész.
A kérdező hozzászólása: köszi :) ez a gondolat már 6 hónapja nem hagy nyugodni :S de most már megnyugodtam! jöhet a második :D :D
A kérdező hozzászólása: szerintem akkor írom amikor kedvem tartja és ennyi! ¨nem lehet olyan könnyen elfelejteni egy szülést... ha neked volt akkor azt te is tudod. ha meg nem volt akkor majd meg tudod
Nem teljesen mindeggy már, miért pont most jutott eszedbe ezt megirni mikór volt már karácsony.Ha orditottál hát orditottál.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen ez megnyugtatott :) a baba fején volt egy púp egy-pár napig... azt mondta az orvos hogy az azért van mert nem volt hely a baba fejének... ha nem lett volna császár a baba biztos meghalt vonla :( lehet hogy én is :S
Ne hibaztasd magad! Alig, de tenyleg alig van olyan, h az anyuka hibajabol lesz csaszar, marmint, h "nem viselkedik jol" vagy ilyesmi. Biztos, h oka volt a csaszarnak, van, aki egyszeruen a vegen nem tagul ugy ki, vagy teraranytalansag miatt nem fer at a baba feje, de ez nem a te hibad! Egeszseges babad lett, a csaszar azert van, h ne legyen baj, en inkabb aldasnak tekintem, regen sokan haltak meg amig nem volt.
A kérdező hozzászólása: nekem nem jött hang :) ülve kellett nyomnom hogy a baba kit tudjon jönni mert arccal lefelé akart születni... ilyen kis faszékre ültettek rá. de az volt a baj hogy amikor jöttek a nyomofájások, a lábamat össze ¨húztam automatikusan mert annyira fájt és ugy nyomtam. a baba feje nem tudott kijönni pedig már bent volt a szülöcsatornába :( császár lett a vége :S és most valahogy nem tudom hogy én csináltam e rosszul vagy sem... ez zavar már 6 hónapja :S
A kérdező hozzászólása: még szerencse hogy egyedül voltam a szülészeten :) a fiacskám éppen az találta ki hogy december 24.-én kell megszületnie :D az egész szülészet a miénk volt :D
Dehogyne, horges :D Na azt se szabad. Fenebe :)
A kérdező hozzászólása: nyomás közben nem is jön hang ne aggódj :D
Ez teljesen egyéni, mindenki másképp éli meg, ha kiabálni akartál, ez jött akkor, akkor ez teljesen jó és normális volt! Az elsõ válaszolónak meg üzenem, hogy én nem kiabáltam a szülésem alatt, akkor én most hazudok, meg fakír vagyok? Gondolj már bele, hogy minden ember más, miért kell valamiért a másikat leszólni!

Szeretnék ajándékba adni egy nagy, gyurmafigurát, amit én csináltam, viszont az elég ingatag, és ha valaki erősebben fogja meg, akkor annak annyi. A kérdés, hogy sütőben meg lehet sütn ia gyurmát, és jó lesz a végeredmény?

Ha máshogy is meg lehet oldani a dolgot, azt is szívesen meghalgatom.

Legjobb válasz: Sütõben süthetõ gyurmát igen. Mással én nem próbálkoznék, lehet, hogy hõre lágyul, vagy mérgezõ gõzöket produkál (vagy mindkettõ egyszerre).

Sütõben süthetõ gyurmát igen. Mással én nem próbálkoznék, lehet, hogy hõre lágyul, vagy mérgezõ gõzöket produkál (vagy mindkettõ egyszerre).
Javaslom a só-liszt gyurmát: http://hhh.h7.hu/leirasok/TH.html
Írjunk egy programot ami megadja erre a választ?

én sajnos lyukas szívvel születtem, amit én csak 8 évesen tudtam meg. Most jelenleg 12 éves vagyok. De mostanában annyira be szokott szúrni a szívem, hogy nem birok mozdulni! Szerintetek a szívem okozhatja? :O

a lyuknak (szakért?k szerint) 10 éves koromban be kellett volna forrnia. de amikor megyek az utcán, vagy fekszek váratlanul úgy belenyilal valami a szívembe, hogy még a könnyem is kicsordul, és 5 percig nem birok megmozdulni! :( szerintetek köze van a szívemnek ehhez? :(

Legjobb válasz: Ezt mindenképpen orvossal beszéld meg, ne laikusoktól kérj tanácsot. A szívtáji szúrásra viszont nekem azt mondta a kardiológus, hogy az nem szív, hanem ideg eredetû. Tudom, te fiatal vagy, nem vagy még "ideges", de azért az ideg benned is dolgozik. Sõt, a betegséged miatt nagyon is valószínû, hogy az nyugtalanít és ezért van ez a tünet. ORVOSHOZ!!!!

Ezt mindenképpen orvossal beszéld meg, ne laikusoktól kérj tanácsot. A szívtáji szúrásra viszont nekem azt mondta a kardiológus, hogy az nem szív, hanem ideg eredetû. Tudom, te fiatal vagy, nem vagy még "ideges", de azért az ideg benned is dolgozik. Sõt, a betegséged miatt nagyon is valószínû, hogy az nyugtalanít és ezért van ez a tünet. ORVOSHOZ!!!!
Gondolom mikor kiderült , hogy sövény hiányod van utána rendszeresen ellenõriztek. Kicsi lyuk nem okoz ilyen tüneteket. Szerintem a szív ultrahangos vizsgálatból tudjátok, hogy esetleg van még egy kicsi rés. Tartási rendellenesség, gerincferdülés, fejletlen hátizmok igen azok okozhatják, amikor is hirtelen egy egy akár kis mozdulatra is mint terül égbõl a villámcsapás egy éles, szúrójellegû fájdalom jön, még levegõt sem mersz szinte venni. A bordaközi ideg "csípõdik" be ilyenkor. Gyakorlatilag mintha egy bordádon futna a fajdálom.
A kérdező hozzászólása: igen persze ellenõriztek rendszeresen! viszont sportolok rendszeresen, és 1 hónapja voltam ekg-n azt mondták nagyon szépen ver a szívem. és, igen lehet el fogok meni orvoshoz, hogyha továbbra is ilyen rpssz lesz! köszi a válaszokat
Erre csak orvos tud teljesen biztos választ adni! Veszélyes lehet Rád nézve, ha az itt kapott "jó tanácsokra" hallgatsz!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!