Találatok a következő kifejezésre: Amig ott baratom, baj (7 db)

Amig ott a baratom, baj ha mas utan nezek? Szeretem, de mit higyjek? Csunya dolog lenne reszemrol?

Reg egyutt vagyok vele,de nagyon zarkozott,hideg velem,de azt mondta valtoztat. Volt egy 3 eves kapcsolata, de mindektten zarkozottak voltak, es igy elhalt a dolog, es nem is volt igaz szerelem...Azt mondja engem szeret(ott is akartam hagyni,mert feltem h nem fog menni,de nem akart hagyni) csak nem tudja hogy kell igazan szeretni,de ugy erzi engem szeret es akar,s adjak idot neki(20 eves).Mar egyszer megprobalta es nem igazan tartott a kedvesseg,igaz akkor egy rossz barat miatt! Nem nagyon hiszek az uj probalkozasaban, bar oszinte.Szeretem nagyon, de ha nem mutatja ki az erzelmeit,eltaszit magatol! Sokszor gondolom, h nezzek mas utan, mert nem szeretnek egyedul maradni.Ferfiak is konnyebben felejtenek, ha mas no van mellettuk.Nem tudom mennyire higyjek a valtozasaban, es nem tudom h nezzek-e mas utan? Nem akarnek mast, de ha nem fog menni? Varjam meg a valtozast?

Legjobb válasz: nem lesz változás. Mitõl is lenne? Õ elvan így, te meg elviseled. Akkor minek változzon? Éld az életed és ne próbáld megváltani az övét. Ez nem a te harcod.

nem lesz változás. Mitõl is lenne? Õ elvan így, te meg elviseled. Akkor minek változzon? Éld az életed és ne próbáld megváltani az övét. Ez nem a te harcod.
A kérdező hozzászólása: De o akar valtozni!Hogy mi jobban legyunk. Es szerintem ez igy helyes..En meg megmondtam, h ha nem lesz maskepp akkor en befejeztem a kapcsolatot.Tehat en egyaltalan nem turtem..Es po valaszthatott, de megis mellettem dontott..csak honnan tudjam h ez is nem ideiglenes lesz?
Az eletben amellett, hogy sok jo dolog van egy biztos, hogy semmi sem biztos. En mar annyi kapcsolatot lattam, ahol az egyik fel igergetett es soha nem valtozott semmi. A masik meg csak turt - akar egy eleten keresztul amig a halal (szo szerint) el nem valaszt. Neked kell erezni, hogy mennyire tortenik a valtozas. Te erzed, boldog vagy-e vagy sem es hogy mire van szukseged. En csak egyet tudok mondani es ez sajat tapasztalat. Barmennyire is nehez elengedni valakit de ha ugy erezed, nem tesz boldogga, nem szabad maradni es megalkudni. A szerelem azonban sokszor kulonbozo "formaban" jelentkezik ezert nehez a dontes. Egy nonek nagyon fontos ereznie, hogy szeretve van, biztonsagban van es hogy fontos a parjanak. Nagyon megertelek.

Az baj, ha úgy is szokta a barátom, hogy nem megujjaz, hanem csak simogatja meg nyomogatja ott lent, amikor nem veszem le a bugyit?

Szóval a nyomogatástól nem lehet semmi bajom ott lent?

Legjobb válasz: Mért lenne baj? :)) Dehogy baj, nem lesz tõle bajod!

Mért lenne baj? :) ) Dehogy baj, nem lesz tõle bajod!
Semmi bajod nem lesz tõle, ha jól esik, csináljátok. 19:30: igen, a spermiumok majd átmásznak a bugyin, becélozzák a hüvelyt, és oda is bemásznak... Mennyi ennek az esélye, õszintén?
Dehogyis ! Sõt jó fej h nem rögtön azzal kezd. Meg bugyin keresztül mondjuk nem egyszerû :P
Nem értem. Mivel nyomogatja? Mert ha a kezével, akkor baj nem lehet, de ha netán a merev péniszével? ... Akkor bizony bekerülhet az a bizonyos nemkívánatos nedv /ondó/, ami akár terhességet is okozhat. Akár még bugyin keresztül is. Légy óvatos!!!
A kérdező hozzászólása: Akkor oké! Köszi:) Csak elég hipohonder vagyok, és olyanokat is beképzelek néha, amik nem is létesnek.:S:D
A kérdező hozzászólása: Csak a kezével!:)
Volt már olyan aki így esett teherbe...kicsi rá az esély de lehetséges...
szia én írtam az elõzõt csak hozzá akarom még tenni h a mondatom a 06-01 19:36 üzenetére írtam

Miért van az hogy mindig engem kevernek bele a bajba amikor én nem is voltam ott és miért mindig rólam kell hazugságokat terjeszteni és hazudni rólam olyat a barátnõmnek amit nem is mondtam róla?

Igazából az volt hogy én beteg voltam egy hétig és aztán az egyik lány a suliban elkezdett az egyik nagyon jó barátnõmnek olyanokat bebeszélni hogy én mindig kibeszélem õt amikor én meg se mukkantam!!!Miért jó ez neki???És az a lány meg minek hisz annak a hazug szarkeverõnek??Szánaloom-,-

Legjobb válasz: a szarkeverõkkel nem tudsz mit kezdeni. Ezek mindig, mindenhol vannak, végigkísérik az ember életét az ovitól kezdve a sulin, munkahelyen át, egészen a nyugdíjasklubig. Viszont ha a barátnõd nekik hisz inkább, akkor az elgondolkodtató. Az ilyen nem barát.

a szarkeverõkkel nem tudsz mit kezdeni. Ezek mindig, mindenhol vannak, végigkísérik az ember életét az ovitól kezdve a sulin, munkahelyen át, egészen a nyugdíjasklubig. Viszont ha a barátnõd nekik hisz inkább, akkor az elgondolkodtató. Az ilyen nem barát.

Barátom az elején lehetetlen dolgokat elõadott magáról, hogy õ mennyi nõvel volt, itt ott. Filmbe illõ volt, mégis elhittem. Majd kiderült, h fele se igaz, sõt alig volt nõvel. A baj h nem bízom benne, m olyannak látom, amit akkor elõadott. Mi lesz?

olyannak látom, amit az elején mesélt magáról,h õ mkit egybõl fel tudott csípni itt szexelt, ott, így-úgy. emiatt nem bízom benne, m ilyennek ismertem meg és valamiért ilyennek gondolom most is, holott tudom h semmi nem igaz belõle. h bízzak benne?

Legjobb válasz: Szerintem inkább annak örülj, h túlzott, és nem kevesebbet mondott el...csak felakart vágni...bár nem értem, h a férfiak miért gondolják azt, h a barátnõjüknek imponálni fog, ha sok nõvel voltak elõtte....:D

Szerintem inkább annak örülj, h túlzott, és nem kevesebbet mondott el...csak felakart vágni...bár nem értem, h a férfiak miért gondolják azt, h a barátnõjüknek imponálni fog, ha sok nõvel voltak elõtte....:D
Megvolt nekem a fél falu Nem létezett nekem tabu Rávetõdtem a helyi papra A vegyesboltos ki se bírta! Farkam egy szörny, de te ne félj Kis barlangod nekem szentély Ja, és drágám, amit mondtam Ne csekkold le, mind hazudnak
mi lenne. elhagyod.

Sexeltem barátommal amikor hanyatt feküdtem nem fájt amikor más pózra váltottunk akkor már az is fájt ha megérintett ott. Ez mitõl lehet? Az okozhatta a bajt hogy épp vége volt a menstruációmnak? Próbáljuk meg pár nap múlva újra vagy menjek dokihoz?

Legjobb válasz: Errõl mi így semmit nem tudunk megállapítani. Fájt? MI/HOL/HOGY fájt? Utána is fájt? sokáig? Elmúlt? Látsz e valami furát? De persze, miért is magyaráznád el értelmesen a problémát... Akkor én se válaszolok!

Errõl mi így semmit nem tudunk megállapítani. Fájt? MI/HOL/HOGY fájt? Utána is fájt? sokáig? Elmúlt? Látsz e valami furát? De persze, miért is magyaráznád el értelmesen a problémát... Akkor én se válaszolok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok 20 éves lány vagyok 7 hónapja élek nemi életet és õ az elsõ barátom akivel lefeküdtem az elsõ 4-5 aktus kicsit fájt de türelmes és ügyes volt a fiú (sokkal tapasztaltabb mint én és így nem volt rossz az elsõ se) azután a nyáron semmi gond nem volt a szeretkezéssel nem fájt könnyen becsúszott és mindig figyelt rám 2-3x elélveztem egy aktus során. De most mivel megvolt és elõtte nem találkoztunk így kimaradt 10 nap a szexuális életünkbõl, tegnap este oda került a sor hogy szeretkeztünk ameddig a hátamon feküdtem nem volt gond aztán az oldalamra feküdtem közben és elkezdett fájni akkor pózt váltottunk én voltam felül õ alul és az is fájt amikor csak hozzám ért és abba hagytuk a sexet mert annyira fájt az érintése hogy sírni tudtam, mindenhol fájt ha egy kicsit is beljebb csúszott, a fehérnemûm érintése is fájt, már nem fáj annyira de még most is kellemetlen. Nem véreztem nem volt semmilyen furcsa váladék mikor fürödtem az is kellemetlen volt.
Szerintem egyszerûen helyi vérbõség alakult ki. Szerintem egy másnapi orgazmus megoldaná a problémád.
Ha a duzzanat nem lapul le szex után 1 órával, akkor az nem normális . Nekem csak a jobb szeméremajkam dagadt meg többször is, már fájt, nem fért el a helyén. Mindneképp mutasd meg orvosnak, mert kezelni kell!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!