Találatok a következő kifejezésre: Amig ott baratom, (89 db)

Lelki problémám van. Amikor szakított a barátom nagyon kiborultam. Azóta nem alig tudok valaminek örülni. Akkor jól érzem magam amikor a barátaimmal vagyok. Én még szeretem őt. Hogyan tudnám elfelejteni? Mit csináljak, hogy kiszeressek belőle?

Legjobb válasz: Biztos hallottad már, az idõ mindent megold! Tudom közhelyes, de tényleg ez az egyetlen dolog. Természetes, hogy üresség marad, ha valaki egyik napról a másikra kilép az életedbõl. Próbáld meg tudatosan kerülni az esetleges vele való találkozást, mert az csak neked okoz újabb fájdalmat! Legyél sokat a barátaiddal, talán még õk az orvosságod, az idõ mellett! Kitartást, majd alakult minden!

Biztos hallottad már, az idõ mindent megold! Tudom közhelyes, de tényleg ez az egyetlen dolog. Természetes, hogy üresség marad, ha valaki egyik napról a másikra kilép az életedbõl. Próbáld meg tudatosan kerülni az esetleges vele való találkozást, mert az csak neked okoz újabb fájdalmat! Legyél sokat a barátaiddal, talán még õk az orvosságod, az idõ mellett! Kitartást, majd alakult minden!
Mennyi ideje ismered õket? "Barátot" elõbb ismerted mint a barátnõt?
Fogalmazd meg mi az a dolog amit a másik nõben látsz és kívánsz, mi az a dolog amitõl, kell neked amikor vele vagy. aztán gondold végig mit jelent számodra a kedvesed akivel együtt vagy. Mit szeretsz benne, esetleg csak a szexet, vagy agyilag is egy hullámhosszon vagytok, stb. Én például a páromban mindent megtaláltam ami egy életre kell nekem. Ö a legjobb barátom, az érzéki szeretõm, a romantikus udvarlóm, akivel a legjobbakat nevetek, akinek ha szomorú vagyok elsírhatom az összes bajom, aztán együtt kitaláljuk, hogyan tovább. de ez fordítva is igaz. én is mindenben mellette vagyok és partnere az akár õrült ötleteihez. Inspiráljuk egymást, 4 éve vagyunk együtt, és eszem ágában sincs még gondolkodni sem azon, vajon mással milyen lenne, vagy megkívánjak mást. Számodra azt tudom tanácsolni, gondold végig mi az amit egy kapcsolattól szeretnél, és mi a valóság ezzel szemben, milyen szerepe van számodra a jelenlegi párodnak az életedben?! Sajnos a korodat nem tudom, lehet hogy még fiatal vagy és mozgatja a fantáziád minden kiaknázatlan lehetõség, esetleg bizonytalan vagy. remélem valamivel hozzá tudtam járulni a kérdésed megválaszolásához, sok sikert! egy 22 éves lány
Ki tudja, lehet, hogy az a régi barátod is pont így van vele... :)

Meleg lenne a barátom? Egész nap egy pár fiúval smsezik, telefonon beszélget, csetel, akkor is amikor ott vagyok nála. Szerintetek meleg vagy bunkó vagy mi ez már?

Legjobb válasz: vagy csak vannak haverjai most komolyan,az én párom is szokott fiúkkal beszélni,van hogy akkor is amikor ott vagyok,gyönyörûen eldumálnak mobilon,attól hogy tartja velük a kapcsolatot nem lesz meleg

vagy csak vannak haverjai most komolyan, az én párom is szokott fiúkkal beszélni, van hogy akkor is amikor ott vagyok, gyönyörûen eldumálnak mobilon, attól hogy tartja velük a kapcsolatot nem lesz meleg
Akkor is amikor ott vagy nála? Hova fajul ez a mai világ? Figyelhetne kicsit rád is, elvileg te vagy a fontosabb...
Nem biztos, hogy meleg, de az, hogy amikor veled van sem veled van, az azt gondolom minõsíti, ill. leginkább azt minõsíti, hogy vajon mennyire szeret téged... - Szerintem beszélj vele, hogy most akkor mi is van vagy (már) nincs veletek/köztetek?!

Miért van az, hogy amikor a barátommal ketten vagyunk (nem suliban) akkor nagyon imádom meg minden, de ha suliban kell lenni ott már kicsit "távolodok" tőle?

magyarul, nem igazán szoktam neki megengedni azt amit itthon. nem szeretek ott vele "nyalakodni" se tapizni se semmi ilyesmit csak nagyon ritkán. miért?

Legjobb válasz: Lehet hogy ott nem nagyon szeretsz a középpontban lenni. Nem akarod hogy mások is felfigyeljenek arra amit csináltok. Nem akarsz feltûnõ lenni.

Lehet hogy ott nem nagyon szeretsz a középpontban lenni. Nem akarod hogy mások is felfigyeljenek arra amit csináltok. Nem akarsz feltûnõ lenni.
Szerintem mert kicsit tartasz attól hogy mit gondolhatnak a többiek...
Vannak olyan párok akik kifejezetten óckodnak attól, h társaságban "egymásra másszanak", vannak akik úgy gondolják, h ez magánügy és csak rájuk tartozik. Szerintem te még középiskolás lehetsz, ebben a korban szinte minden ciki, lehet, h tartasz mások véleményétõl.
énis ilyen vagyok: buszon se nagyon engedem a páromnak azt amit otthon. Mert ez rátok tartozik, és nem a külvilágra! egyszerûen így érzed jól magad hogy nem mutogatod a nyelved másoknak. ez tök természetes! és a barátodnak is magyarázd el szépen, hogy nem kényelmes mások elõtt majdnem magadévá tenni a másikat!
Attól függ hogy mit nem engedsz... mert ha fogdossa a melledet vagy a fenekedet akkor természetes szerintem hogy nem engeded és maradjon otthonra... de ha már mondjuk egy szenvedélyesebb csók sem lehet akkor az már inkább prüdség
Dehogy vagy frigid! Szerintem teljesen normális, hogy nem engedsz neki ilyesmit a suliban! Az osztályotoknak semmi köze ahhoz, hogy ti mit hogyan szoktatok csinálni, ez valami olyasmi dolog, hogy a "munkát" nem jó összekeverni a magánélettel. A suliban biztos mindkettõtöknek vannak barátai, tessék velük foglalkozni inkább. Az pedig szerintem nagyon bunkó dolog, hogy a barátod a többiek elõtt markolászná a melledet... Mondjuk lehet, hogy csak azért csinálja, hogy megmutassa a többi srácnak, hogy te az õ nõje vagy. A pasiknál van ilyen "hatalom-villogtatás" :) Nyugi, nem gondolkodsz rosszul, hanem nagyon is érettten! :)
A kérdező hozzászólása: KÖszi:) ))
A kérdező hozzászólása: és miért is?
Azért mert egy frigid picsa vagy:)
A kérdező hozzászólása: Csókolózni sem igazán szeretek "közönség" elött suliban. A fenekemet szokta fogdosni az nem igen zavar, de ha a melleimet akarja akkor elveszem onnan a kezét.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm.
1szerün nem akrasz többiek elõtt így mutatkozni.Melledet társaságban semmmiféle képen se fogja meg szerintem, kicsit megalázó.mond el neki hogy majd csak otthon, addig úgyismegkivánjátok egymást.=)

Szerintetek mi a jó taktika akkor, amikor a barátoddal elmész bulizni, és ott összetalálkoztok egy régi lány ismerõsével?

hogy értelme is legyen a kérdésemnek. egy olyan lánnyal fogunk összetalálkozni, aki sokáig barátnõje volt, amikor összejöttük, akkor írt neki kétértelmû dolgokat, amit én megláttam. összevesztünk rajta, majd lekoptatta a lányt, de most mindenképp össze fogunk futni vele egy esemény kapcsán. szerintetek ilyenkor mi a legjobb viselkedés forma?

Legjobb válasz: mármint lány barátja volt, de mindig húzták egymás agyát.

A kérdező hozzászólása: mármint lány barátja volt, de mindig húzták egymás agyát.
Szerintem meg szépen maradj ott a batárod mellett, és mutasd meg az exének, hogy idézõjelben õ már a tiéd :) Legyél magabiztos, és semmiféleképpen ne durcis, és hisztis! A kellõ tiszteletet add meg az exeknek, de netovább! Eltávolodhatsz, ezzel azt is mutatod megbízol a barátodban! :) Amúgy meg, ha már lekoptatta egyszer, megint lefogja! De vigyázz, azt ne engedd, hogy elkezdjenek sztorizgatni, hogy milyen is volt régebben :)
A kérdező hozzászólása: szóval ha nem vagyok ott akkor az rossz taktika? arra gondoltam, akkor tényleg elhinné, hogy bízom benne.
Szerintem legyél te is ott mikor beszélgetnek. legyél kedves, ne bunkózz, mert azzal magadnak ártasz. legyél magabiztos, és gondold, azt h õ nem vetélytárs számodra.
A kérdező hozzászólása: sajnálom, hogy így történt. ezektõl a dolgoktól én is mindig tartok.
A kérdező hozzászólása: és szerinted hagyjam magára, amíg beszél vele vagy legyek mellette?
Ha odamegy hozzátok, bemutatkozol, és jó pofát vágsz. Ennyit tehetsz, vagy bunkózol, de azzal saját magad járatod le.
Szakitottunk is rá két hétre mert "õ nem tudja mit érez, most hogy látta az exét, lehet hogy még szereti stb..."
Mikor mi mentünk bulizni õ az exével találkozott össze. Nem veszel tudomást róla és kész. Bár nekem nem sikerült, úgy el lett cseszve a kedvem, hogy egész este morcos voltam és a jó buliból semmi nem lett!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Volt már valakinek ilyen esetleg? Amikor felizgulok szúr, fáj a hüvelybemenetemnél. Amikor a barátom ujjazott is fájt ott. Már 2szer voltam nőgyógyásznál, először a gyulladást fedezte fel ami el is múlt belülről, aztán húgyúti fertőzésre adott port.

De még mindig nemmúlt el.Már hónapok óta így vagyok amugy.Volt már valakinek ilyen? Tervezek még visszamenni az orvoshoz.19/L

Legjobb válasz: Valószínûleg valami fertõzés áll a dolog hátterében, gondolom, hogy együttlét is volt már, aminek a következtében kölcsönösen megfertõzhettétek Egymást. Nos ilyen esetben nem elegendõ az egyoldalú kezelés. Te hiába mész el Nõgyógyászhoz, ha a partner nincs kikezelve, Õ akár meglévõ tünetek nélkül is visszafertõzhet. A gombás fertõzés például elég komolyan szárítja a hüvely nyálkahártyáját, ami fájdalmat okozhat behatolás esetén. Másrészt tanácsként mondanám, hogy komoly figyelmet kell fordítani a higiénére. Az erre hajlamosabb egyéneknél fokozottabb figyelmet kell fordítani a sterilitásra, valamin étrendi változtatásokkal is csökkentheted a kórokozók jóllétét. Üdv!

Valószínûleg valami fertõzés áll a dolog hátterében, gondolom, hogy együttlét is volt már, aminek a következtében kölcsönösen megfertõzhettétek Egymást. Nos ilyen esetben nem elegendõ az egyoldalú kezelés. Te hiába mész el Nõgyógyászhoz, ha a partner nincs kikezelve, Õ akár meglévõ tünetek nélkül is visszafertõzhet. A gombás fertõzés például elég komolyan szárítja a hüvely nyálkahártyáját, ami fájdalmat okozhat behatolás esetén. Másrészt tanácsként mondanám, hogy komoly figyelmet kell fordítani a higiénére. Az erre hajlamosabb egyéneknél fokozottabb figyelmet kell fordítani a sterilitásra, valamin étrendi változtatásokkal is csökkentheted a kórokozók jóllétét. Üdv!
A kérdező hozzászólása: nem, még nem szexeltünk.A nõdoki meg nem talált gombás fertõzést, folyásomra aztmondta oké, belülrõl sincs probléma. :S
Decemberbe voltam énis folyásos viszketéses panasszal dokinál, aztmondta, hogy fertõzés, és felírt egy hüvelykúpot, amit 10 napig kellett használni, és rögtön fel is írt egy krémet a páromnak is, hogy mindkettõnk kezelve legyen. Egy hónapig minden szuper volt, aztán megint kellemetlen viszketõ érzés, fájdalmas szex.. pedig intim mosakodót használok minden nap, és nagyon ügyelek a higiéniámra, és a párom is.. szerintem énis visszamegyek, mert hol jobb, hol rosszabb

Barátom ha velem van mashogy viselkedik minda amikor a barátai is ott vannak. Másnál is így van ez?

ha csak velem van akkor kedves meg minden de ha a haverjai ott vannak akkor teszi a nagyot előttük

Legjobb válasz: Egy bizonyos életkorig és intelligenciaszintig ez elõfordul.

Egy bizonyos életkorig és intelligenciaszintig ez elõfordul.
Ez sok srácra jellemzõ. Ha barátom ezt csinálja, és mondjuk haverjai elõtt leszól, akkor én is beoltom az õ haverjai elõtt... :D Ez neki kínosabb, szóval errõl gyorsan leszokott. :D
A kérdező hozzászólása: csak nemtudom hogy nekem játsza meg magát vagy a haverjainak.
Szerintem, valahol mindannyian így vagyunk ezzel. Máshogyan viselkedünk a külvilág felé, mint akkor, ha bizalmas belsõ körünkben vagyunk. Ezzel is titkolni akarjuk a belsõ személyiségünket, csak annak tárjuk fel önmagunkat, akit teljesen elfogadunk. Azt mondhatom, mások elõtt egy kicsit mindig megjátsszuk önmagunkat, így védelmezzük belsõ önmagunkat. Ez a dolog alapjában véve nem baj, csak akkor lesz kellemetlen, ha ezzel a viselkedéssel pont azt bántjuk meg, akit a legjobban szeretünk. Szerintem érdemes ezt tudatosan megbeszélni a barátoddal, bár lehet, hogy nem fog sikerülni õt megváltoztatni.
A kérdező hozzászólása: nem akarom megváltoztatni mert szeretem õt csak néha nagyon haragszok rá ha társaságban flegmán viselkedik velem is hogy tegye az eszét

Ennyire érzéketlen lennék? Rövid ideje vagyunk együtt a barátommal, szeretjük egymást, de mégsem igénylem a szeretgetést, a szexet meg abszolút nem, ami őt nagyon idegesíti de nem tud mit csinálni, tűri mert szeret.

Én nem szeretgetem ?t pedig szeretem, de valamiért én jól megvagyok anélkül is. De nem benne van a hiba ez 100%. Sok barátom volt már (18 éves vagyok) és soha nem igényeltem a szeretgetést, a simogatást, stb. Nem akarom, hogy emiatt szakítson velem, de nemtudom meger?ltetni magam, ami nem esik jól az nem... Nem tudom mi bajom lehet, és hogy mit csináljak... Pedig ha egyedül vagyok gyakran van szeretethiányom... A szexet sem tudom miért nem igénylem... Kétségbe vagyok esve!:( Ez szorongás vajon...

Legjobb válasz: De jó neked... Nekem nincs barátom, és nem is volt komoly kapcsolatom, de nekem hiányzik az, hogy valakihez hozzábújhassak, szeretgessen... stb. A szex kérdéshez nem tudok hozzászólni, mert szûz vagyok.

De jó neked... Nekem nincs barátom, és nem is volt komoly kapcsolatom, de nekem hiányzik az, hogy valakihez hozzábújhassak, szeretgessen... stb. A szex kérdéshez nem tudok hozzászólni, mert szûz vagyok.
Édesem ez nem szerelem csak szeretet szerintem :S
Szerintem sem vagy elég szerelmes. ebben a korban az ember még sokszor félreértelmezi az érzéseit. Majd ha jön a nagy Õ, igenis igényelni fogod. :)
ja és 17/L
Szerintem se vagy szerelmes. Én például mikor összejöttem a barátommal, nagyon igényeltem a bújást. És sajnos azóta nem, mióta már nem vagyok szerelmes...és a szexet is ezért hanyagolnád, nem kivánod, tehát nem vagy szerelmes!
lol, minek szórakoztok egyszerre gumival és gyógyszerrel is, tök fölös. Amúgy 0.
A kérdező hozzászólása: Azért szórakozunk egyszerre a kettõvel, hogy 17 évesen még biztosan ne legyen gyerekem.
hidd el, egyszerre eggyel se lesz biztosan. Ha szedsz tablettát, és nem félsz attól, hogy a párod fûvel- fával megcsal, akkor felesleges az óvszer. A tabletta 99%!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat =) most már nem parázok annyira.
ha rendesen szeded a gyógyszert, akkor semmi gond nem lesz, nyugi!!
Nagy Magyarország térkép :P
Cigánygyereket!Tipikus magyar.
Vigyél pár politikust, de ne hagyd, hogy visszajöjjenek, mert túl sok van belõle és túl jól tartjuk õket.
Túró rúdi! Mi holland ismerõseinknek megmutattuk és ha megyünk ki hozzájuk, akkor mindig kérnek 3-4 csomaggal (simán át lehet vinni) :) Aztán a pálinka jó ötlet! Tuti, hogy örülnének neki! :) Vagy Rubik kocka?! Amúgy holland barátaink a Tokaji borra is rá voltak cuppanva! Ajánlom, hogy vigyél ki nekik 1-2 üveggel, tuti, hogy bejön majd nekik! :D Sok sikert! :)
A turórudival az is gond, hogy elméletileg nem lehet tejterméket bevinni, de ezt soha senki nem nézte még, de elvileg van egy ilyen szabály. Viszont a szirokot tényleg érdemes megkóstolnod. A pálinkának örülni fognak. Esetleg egy üveg bor is jól jöhet.
remek ötlet, szaloncukrot hozz, én is m.o-n vettem.visszaterve a husra es a tejtermekekre, nyugodtan lehet behozni-kivinni, stb..ezt biztosan tudom!!!
Kedves elõzõ rosszul tudod, LEGÁLISAN se ki se be nem lehet vinni tej- és húskészitményeket. A szaloncukor tényleg jó ötlet, mert itt olyat nem gyártanak.
Rubik kockát!
kedves utolso:D biztos te is hetente megjárod az ukrán-magyar határt, ahogyan én, ezért tudod ilyen jol a dorgest..legalisan tenyleg nem lehet, de attol fuggetlenul mindenki csinalja..
a Túró rudi eredeti receptjét még mi vettük át tõlük szovjet idõkben, ukrajnában sokkal finomabb szóval sztem nem érdemes. Mit vittél végül? Örültek neki?
A kérdező hozzászólása: szaloncukor? szaloncukor van Ukrajnában?
Húskészitményt tilos behozni Ukrajnába. Erõs Pistát vigyél, itt nagyon szeretik az erõs, markáns ízeket. Itt még a mustár is sokkal csípõsebb mint M-on.
hát ez a politikusos valasz..:D:D:Dmarha jo volt.ukrajnaban elek.turorudit ne vigyel, nalunk is van, sokan jobban is szeretik, mint a magyart, meg mire donyecke ernel vele, abbol mar nem turorudi lenne.palinkat vigyel a baratodnak, meg bort, es vmi szep magyaros emlektargyat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat srácok. A politikusokat és a cigánygyerekeket nehézkes lesz át csempészni de megpróbálom értetek!
karikás ostor
Pálinka, nevesebb borok, paprika, kalocsai hímzés, Pöttyös rudi, pick szalámi, rubik kocka (nehezített változata a rubik gömb), esetleg valami herendi vagy zsolnay porcelán
5 kilós fuksz láncot vigyél oda (ajándékba), ugyanis Donyeck egy qrvára gazdag város! Csak nyitva ne maradjon a szád! Gyönyörû város!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!