Találatok a következő kifejezésre: Amig nem meg a beágyazódás, addig (2 db)

Amig nem történt meg a beágyazódás, addig a petezsák sem látszik?

Legjobb válasz: A petezsák a terhességgel együtt jön létre.

A petezsák a terhességgel együtt jön létre.
Csati elõttem szólóhoz, +keress rá a keresõben a fogantatás, teherbeesés, stb.szavakra, és ott meg tudod, hogy mi is történik valójában.A petezsák, jó ha 5.héten látszik, de inkább 6.hetet mondanám(magyarán beágyazódás után 1-2 héttel).A teherbeesés türelemjáték, készülj fel erre.Sok sikert!

Addig amíg nem történt meg a beágyazódás, nem is érezhetem hogy terhes vagyok?

A tünetek is csak beágyazódás után jelentkeznek???

Legjobb válasz: A tünetek csak beágyazódás után érezhetõk.

A tünetek csak beágyazódás után érezhetõk.
Én annyit éreztem, hogy szédülök. Kellemetlenül szédülök, nem éhség, hirtelen felállás miatt, csak úgy...Nekem ez volt az elsõ jel. És kb. akkor ágyazódott be, illetve bandulkodtak a méhem felé. Mert tudom, hogy mikor történt a fogantatás, és rá 4-5 napra jelentkeztek a tünetek már.
Ameddig nem ágyazódik be, addig az anya szervezetében nem okoz tüneteket a terhesség. Nincs semmiféle hormonális vagy egyéb alapja.
Kizárt, hogy korábban tüneteid legyen, hisz ahogy te is írod, nincs mitõl, mert még nincs ott semmi(senki:) Szóval igen, a testi változások, a beágyazódást követõen indulnak el. Akkor érzi a szervezet, hogy valami megváltozik, és akkor reagál rá. Addig nem tud.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!