Találatok a következő kifejezésre: Amig nem meg a beágyazódás, (6 db)

Addig amíg nem történt meg a beágyazódás, nem is érezhetem hogy terhes vagyok?

A tünetek is csak beágyazódás után jelentkeznek???

Legjobb válasz: A tünetek csak beágyazódás után érezhetõk.

A tünetek csak beágyazódás után érezhetõk.
Én annyit éreztem, hogy szédülök. Kellemetlenül szédülök, nem éhség, hirtelen felállás miatt, csak úgy...Nekem ez volt az elsõ jel. És kb. akkor ágyazódott be, illetve bandulkodtak a méhem felé. Mert tudom, hogy mikor történt a fogantatás, és rá 4-5 napra jelentkeztek a tünetek már.
Ameddig nem ágyazódik be, addig az anya szervezetében nem okoz tüneteket a terhesség. Nincs semmiféle hormonális vagy egyéb alapja.
Kizárt, hogy korábban tüneteid legyen, hisz ahogy te is írod, nincs mitõl, mert még nincs ott semmi(senki:) Szóval igen, a testi változások, a beágyazódást követõen indulnak el. Akkor érzi a szervezet, hogy valami megváltozik, és akkor reagál rá. Addig nem tud.

Tegnap voltam uh-on és amit cisztának hitt 23mm-es, az tüszőrepedés volt vagyis termékenység, ezt mondta. Viszont 3napot késik, és még nem lát semmit, 2hét múlva kontroll. az endometr.7mm, lehetek terhes? Nem vékony a beágyazódáshoz?

ha egyáltalán terhes vagyok,mert még semmit nem látott::(van esélyem?a ciklus 13.napján voltunk együtt,és nem védekeztünk,és nekem nem szokott késni.terhes vagyok?és most hány hetes vagyok ha esetleg terhes lennék?

Legjobb válasz: A következõt találtam (nem magánvélemény!): "Minden tüszõ egy petesejtet kell tartalmazzon, mely akkor tekinthetõ ovulációra alkalmasnak, amikor a tüszõ átmérõje eléri a minimum 17 mm-t. A méhnyálkahártya (endometrium) megvastagodása is jelzi, hogy a szervezet felkészült az embrió befogadására. Az endometrium vastagsága az ovuláció idõpontjában min. 8 mm kell legyen."

A következõt találtam (nem magánvélemény!): "Minden tüszõ egy petesejtet kell tartalmazzon, mely akkor tekinthetõ ovulációra alkalmasnak, amikor a tüszõ átmérõje eléri a minimum 17 mm-t. A méhnyálkahártya (endometrium) megvastagodása is jelzi, hogy a szervezet felkészült az embrió befogadására. Az endometrium vastagsága az ovuláció idõpontjában min. 8 mm kell legyen."
ha 3 napot késik az orvosok ugy számolnak hogy az elözö mensi elsö napjátol tehát 4 hét 3 napos vagy, de ha terhes vagy és uh-ra mész ot is máshogy számolnak.. én is voltam tegnap elött uh-n és ott azt mondta a dokim, hogy 6, 3 mm a nyálkahártyáém a 15. napon, és a 8 mmm mensi elött jo, és beágyazodáskor.. tüszörepedéskor jo nekem a 6, 3 mm azt mondta..
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, szóval akkor nagy a valószinûsége, hogy 2hét múlva már esetleg petezsákot fogok látni??????
igen. 2 hét mulva már 6 hetesnek fogsz számitani ha nem jön meg addig.. tesztet vettél?

Amig nem történt meg a beágyazódás, addig a petezsák sem látszik?

Legjobb válasz: A petezsák a terhességgel együtt jön létre.

A petezsák a terhességgel együtt jön létre.
Csati elõttem szólóhoz, +keress rá a keresõben a fogantatás, teherbeesés, stb.szavakra, és ott meg tudod, hogy mi is történik valójában.A petezsák, jó ha 5.héten látszik, de inkább 6.hetet mondanám(magyarán beágyazódás után 1-2 héttel).A teherbeesés türelemjáték, készülj fel erre.Sok sikert!

Pecsételő vérzés a beágyazódás elejét vagy végét jelenti? A feltételezett ovu után 7-8. napon volt pecsételő vérzésem, ami nem beágyazódás, mi lehet még?

Menszi el?tt vagyok 4-5 nappal.

Legjobb válasz: Pecsételõ vérzésre okok lehetnek: beágyazódás peteérés menstruáció "elõszele" valamilyen hormonális zavar vagy betegség

Pecsételõ vérzésre okok lehetnek: beágyazódás peteérés menstruáció "elõszele" valamilyen hormonális zavar vagy betegség

Mitől lehet? Ha megnyomom a mellbimbóm, 1-2 pici fehér gombostűhegy nagyságnyi váladék jön belőle.8-ra nem várom, de már múlt héten is észleltem ezt, amikor még csak beágyazódás lehetett, ha volt egyáltalán:- (

Legjobb válasz: Szia. Nem akarlak meg ijeszteni de ez hormon problémára utal. Azt hiszem azt olvastam valahol, hogy a progreszteron szint rossz. Mindenképp mennék orvoshoz. Hátha ettõl nem jön a baba, bár nem tudom mióta próbálkoztok.

Szia. Nem akarlak meg ijeszteni de ez hormon problémára utal. Azt hiszem azt olvastam valahol, hogy a progreszteron szint rossz. Mindenképp mennék orvoshoz. Hátha ettõl nem jön a baba, bár nem tudom mióta próbálkoztok.
Nem progeszteron, hanem prolaktin. Nekem is van, most írtam ki én is a kérdést, csak én nem nyomom, és nem jön belõle, hanem estére látom, és nekem is ilyen milliméteres nagyságú csak. Én is ki vagyok akadva, pedig mértek prolaktint is nekem és rendben volt. Állítólag nem jó jel valóban. Elmegyek vele én is dokihoz, mert nézelõdtem az interneten és mindenhol azt írták, meg kell mondni a dokinak. Nem mindegy, hogy nyomásra jön vagy magától, egyik mellbõl vagy mindkettõbõl, fehér, vagy zöld vagy véres.....
Ez a történet magas prolaktin szintre utal. Nem árt megnézetni mert okozhat pl olyat, h nem sikerül a baba.
Szia. Én még nem várok babát, csak tervezzük, de a dokim azt mondta, hogy már most is elõfordulhat tejtermelõdés. Ez nem egy betegség. A hormonváltozástól van. Ne aggódj, semmi bajod(tok) nincsen. Szia
Na te jó ég. Szóval ez az, hogy nekem megnézték kétszer is ebben a félévben és rendben volt...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! eléggé beparáztam tõlük, ebben a hónapban próbálkozunk elõször.már van egy kisfiam. picit viszketett a bimbóm, és ekkor nem tudom miért, de megnyomtam. ha nem nyomom meg, akkor valószínûleg nem is veszem észre. 19:46-os, nem értem a választ, légyszi írd le részletesebben. köszi!
19:46-os vagyok, és második voltam, csak azt írtam, hogy nekem volt vérvételem ebben az évben már kétszer is, és rendben volt a prolaktinom. Szóval ezért nem értem mi lehet ez.
A kérdező hozzászólása: köszi, így már értem. én is nagyon félek, h mi lehet a bajom. jövõ 7en megyek nõgyógyászhoz, majd megírom mit mondott.

Ha valakinek több terhessége volt és mindig határozottan érezte a beágyazódást, az nem ijedt meg akkor, amikor a többedik terhességnél nem voltak ilyen jellegű tünetei, ezért úgy gondolta, hogy most nem sikerült?

Eddig 3 terhességem volt, mindháromnál éreztem a beágyazódást, onnan tudtam, hogy sikerült, pedig tényleg nem figyeltem a tüneteket. Most megint szeretnék teherbeesni, de nem érzek semmit, ezért kezdek elkeseredni, hogy nem fog összejönni ebben a hónapban sem.

Legjobb válasz: Mibõl érezted??

Mibõl érezted??
A kérdező hozzászólása: Kb. a ciklusom 20. napján határozott ütögetéseket éreztem a méhemben egy határozott pontban, nagyon szúrt és erõs volt. Olyan érzés volt idõnként, mintha valami fúrná be magát, néha meg olyan éles, mintha késsel böködnék. Ezek az érzések kb. fél percesek voltak egy nap két-három alkalommal, úgy két napig voltak ilyen tüneteim, aztán volt olyan is 2 terhességnél, hogy a ciklus 23 vagy 24. napjától pecsételem 3-4 napig. 28 napos ciklusaim vannak.
1. De fura? Én csak azt éreztem hogy most nem fog megjönni és nem is jött meg.
A kérdező hozzászólása: Szerintem is fura, fõleg, hogy általában tünet nélkül zajlik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!