Találatok a következő kifejezésre: Amig nem meg a (6088 db)

Melyik Fisher Price jatekot nem bantatok meg hogy megvettetek, es melyik volt az amit nem szeretett a babatok, nem jatszott vele, nem erte meg megvenni?

Legjobb válasz: Szerintem ez annyira gyereke vállogatja. Nekem mindegyik lányom minden játékkal képes játszani, és örül mindegyiknek. Nincs olyan semmi márkából sem ami mellözve lenne, max 1-2 napra, aztán elökerül és játszanak vele.

Szerintem ez annyira gyereke vállogatja. Nekem mindegyik lányom minden játékkal képes játszani, és örül mindegyiknek. Nincs olyan semmi márkából sem ami mellözve lenne, max 1-2 napra, aztán elökerül és játszanak vele.
A Mókakocak volt az, amit maximálisan ki tudtunk használni, és a csilli-villi pihenõszék volt felesleges.
Nálunk pont ez a mókakocka állt egy helyben, két gyerek közül egyik sem játszott vele. Voltak ezek a golyók is, nem tudom mi a pontos nevük, de azt sem szerették. Csiga, formaevõ, az ilyesmiket szerették. A legnagyobb kedvenc a tanulókulcs, jó kis zenékkel.
Sütifaló bödön a kedvenc!!!! Imádja!
a tanulókutyát imádta még most is játszik vele, a ládikát a kockákkal is nagyon szereti, a tanulóasztal tökéletes, a piramis szintén, nagyon hamar megtanulta hogyan is kell vele játszani, viszont a tologató golyódobálót már bánom mert nem érdekli.
ja és a kulcsokat is nagyon szereti

Amíg nincs meg a jogsim, semmi nem helyettesítheti? Egyáltalán nem vezethetek, amíg ki nem postázzák? Ti mennyit vártatok?

Már mindenem megvan, most jövök az okmányirodából. Komolyan 3-4 hét, mire megkapom?:O Vagy ez csak a lehetséges maximum olyan extrém esetekben, amikor mondjuk messze lakom az okmányirodától? Szóval amíg nincs meg a jogsi, addig sem a vizsgaigazolás, sem az a papír, amit az okmányirodában kaptam, semmi a világon nem jogosíthat fel még a vezetésre? Előre is köszönöm a válaszokat! És légyszi csak olyan válaszoljon, aki halál biztos az igazában! Köszönöm!:)

Legjobb válasz: Off. Mi az, hogy minden héten, talán inkább minden nap.

Off. Mi az, hogy minden héten, talán inkább minden nap.
Hat napot kellett várnom, és ebbe volt egy szombat-vasárnap is. Postás hozta, én is meg voltam lepõdve.
Amíg nincs a kezedben addig nem vezethetsz. A 3-4 hét teljesen reális, bírd ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Hát ez nem jó hír...:( Amúgy nem is szerencsés megoldás szerintem... Miért ne lehetne addig ideiglenes igazolványt kiállítani, ahogy mondjuk egy diákigazolványról... Egy hónap egy frissen vizsgázott vezetõnek veszélyes kihagyás... Még egy gyakorlott vezetõ is megérzi, hogy kicsit bénább, ha ennyit kihagy, nemhogy egy tök kezdõ...
A 4 hét a maximum, amíg várni kell. Lehet, hogy 2 hét múlva már a kezedben lesz. Én 2 hetet vártam. Sajnos ezt nem lehet megkerülni, ki kell bírni. De ne izgulj ilyeneken, én a jogsi letétele után fél évvel ültem újra kocsiba, amikor meg lett a sajátom. Kicsit fura volt, de pár vezetés után már semmi gond nem volt.
A kérdező hozzászólása: "Már megvan a jogosítványom kismotorra (M) és most csináltam meg autóra is (B) és kaptam egy papírt amin szerepel hogy B-re és M-re is van jogsim. Vezethetek ezzel a papírral autót.." Ez volt az egyetlen kérdés, amit kidobott a rendszer. Korábban én is tettem fel hasonló kérdést, de sajnos nem érkezett kielégítõ válasz, ezért ismételtem meg, csak kicsit másképp. Egyébként az érdekelne leginkább, hogy nektek mennyit kellett várni...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:) Ez már jobban hangzik!:D


Nekem is volt már ilyen, de pár óra után elmúlt. Finoman bánj a brével.
A kérdező hozzászólása: na igen, csakhogy tegnap este történt.
A kérdező hozzászólása: asszem egy-két hónapig abba hagyom, nem akarok bajt
Nem kell abba hagynod , mert az sem egészséges dolog. Csak ne olyan szorosan fogd, mintha satuban lenne, és akkor nem fordul ilyen elõ .Ez gyorsan el is múlik .
A kérdező hozzászólása: Az sem egészséges, ha nem verem?
az a mensi még nagyon messze van, lehet hogy még csak a pé fázisában vagy.
Az elõzõ válaszadónak igaza van, mensi elõtt két héttel van peteérés, ha az nem termékenyül meg akkor jön a mensi. Szóval attól nem vagy terhes, legalábbis szerintem, hacsak nem volt egy különleges peteérésed, mert van ilyen.
Szia!Én is az elõttem szólókhoz csatiznék, 16.-ia még 11 nap, ha babás is vagy, akkor még csak most ágyazódik talán be, de lehet hogy még azt sem, még "úton van".Babától még nem produkálhatsz ilyen tüneteket, pláne hogyha, most hogy PÉ-d volt, együtt sem voltatok(azt írtad hogy 3 hete voltatok együtt, ha 16.-án kell megjönnie, akkor 3 hete kb.a mensid után lehettetek együtt közvetlen, ha a PÉ-d akkor volt pont, akkor lehetsz babás, de ezek a tünetek még nagyon-nagyon koraik)Sok sikert.Majd a mensi megmondja, mi a helyzet.Egy öreg róka

Van amikor nem lehet a didet használni angolban? Vannak mondatok amiket még sosem hallottam diddel.

Pl, olyat még sosem hallottam, hogy "i did close my eyes" vagy "I did eat it" vagy "i did come here" Mindig úgy mondják, hogy i closed my eyes i ate it, és i came here. Ez azt jelenti, hogy vannak szavak, amiket nem lehet diddel múlt időbe tenni? Vagy csak nem használják? De értelmes amiket írtam?

Legjobb válasz: A did-et csak kérdésnél és tagadásnál használják, kivétel, amikor a do szó múltidejérõl van szó.

A did-et csak kérdésnél és tagadásnál használják, kivétel, amikor a do szó múltidejérõl van szó.
Azért az nem egészen helyes, amit az elsõ válaszoló írt. Kérdezõ, a Te példamondataid igenis jók és vannak használatban is, csak ritkák. Ha valamit nyomatékosítunk, akkor szoktuk így ilyen formátumban mondani. Amolyan "igenis"-nek fordíthatjuk, mivel a magyarban ugyebár nincs ilyen. Pl én olyat már hallottam, hogy "I do believe in God". Ez múlt idõben is helyes.
Amiket példának írsz, azok is jók, ahogyan korábban már írták, nyomatékosításként. Pl. "I did eat it" - márpedig megettem! v. És meg is ettem!
Az 1-es vagyok. Tudom, hogy nyomatékosítani lehet vele, de szerintem nem errõl szólt a kérdés ez alapján: "Ez azt jelenti, hogy vannak szavak, amiket nem lehet diddel múlt idõbe tenni? "
hát nem tudom én is még a régi diákigazolványommal megyek, mert még nem kaptam meg az újat remélem nem fog szólni :D
Vonaton kell majd utaznod? Abban tudok segíteni.
Ha odafele még a régivel mész, nem fog beléd kötni, mert modnod, h most leszeé elsõs, és nem fog kötekedni. Hazafelére már érdemes viszont egy iskolalátogatásit kérned, ha még nem kapod meg. 16/F
A kérdező hozzászólása: Kösz mindenkinek, buszról van szó, kisalföld volán.
Én 2005-el járok :D, nem úgy van, hogy már nem kell matrica ?
De ahogy mondod tanköteles korig már nem szükséges a matrica, ugyanis amíg tanköteles vagy mindenképp diáknak kell lenned.

Amikor nem tudjuk a címzett nevét, nemét, foglalkozását sem levélírásnál, akkor hogyan szólítjuk meg?

Legjobb válasz: Ilyen esetekben magam is azt alkalmazom, amit a 11:58-as válaszoló írt.

Ilyen esetekben magam is azt alkalmazom, amit a 11:58-as válaszoló írt.
Szerintem is Tisztelt Cím!
Tisztelt Cím!:S Szerintem akkor már Címzett.
ha tegezed akkor simán csak SZIA!
Szerintem Tisztelt Cím! Elég személytelen, de ha nem tudsz Róla semmit, nem igazán tudsz mást irni. De hátha van valakinek jobb ötlete :-)
Szerintem a Tisztelt Hölgyem/Uram Jobb...
Hm...még sosem láttam ilyet, h Tisztelt Cím:) De nem mondom h n nincs is.. Mindenesetre én inkább a Tisztelt Hölgyem/Uramat javaslom.
A kérdező hozzászólása: köszi

Mit tegyek torokfájás ellen és a mandulám is meg van egy kicsit dagadva? Jó lenne valami természetes gyógymód ami nem árt a babámnak.27 hetes kismama :-)

Legjobb válasz: Ugyanabban a hajóban utazom vasárnap óta. Próbáld meg a következõket: pergelt cukor tejjel vagy vízzel felengedve, gargarizálás sós vízzel, kamilla teával, kamilla teát inni sok mézzel és citrommal, gyógyszertárban kapható propoliszos toroktisztító cukorka (természetes anyagokból). Ezeken kívül a háziorvosom még egy szirupot írt fel, nem tudom, nálatok kapható-e gyógyszertárban: útilapú, hárs, fenyõrügy, kakukkfû és C vitamin van benne. Ez köhögéstõl is jó és tisztítja a torkot. Ha pont ugyanilyent nem is találsz, de hasonló készítmények biztosan vannak minden gyógyszertárban. Még tehetsz kendõt a nyakadra, otthon is, ami melegen tart. Kerüld az ásványvizet, mert a buborékok még jobban felsértik az amúgyis fájó torkodat. (Tapasztalatból mondom.) Gyógyulást kívánok, 22 hetes terheske

Ugyanabban a hajóban utazom vasárnap óta. Próbáld meg a következõket: pergelt cukor tejjel vagy vízzel felengedve, gargarizálás sós vízzel, kamilla teával, kamilla teát inni sok mézzel és citrommal, gyógyszertárban kapható propoliszos toroktisztító cukorka (természetes anyagokból). Ezeken kívül a háziorvosom még egy szirupot írt fel, nem tudom, nálatok kapható-e gyógyszertárban: útilapú, hárs, fenyõrügy, kakukkfû és C vitamin van benne. Ez köhögéstõl is jó és tisztítja a torkot. Ha pont ugyanilyent nem is találsz, de hasonló készítmények biztosan vannak minden gyógyszertárban. Még tehetsz kendõt a nyakadra, otthon is, ami melegen tart. Kerüld az ásványvizet, mert a buborékok még jobban felsértik az amúgyis fájó torkodat. (Tapasztalatból mondom.) Gyógyulást kívánok, 22 hetes terheske
Én TANTUM VERDE nevû szopogatós cukorkát vettem, + SINUPRE cseppet, ezek nem olyan igazi gyógyszerek, és nekem használt már! :-))

35 hetes terhes vagyok, és még szexben aktív. De már nem mennek azok a pózok, amik eddig. Tudtok ajánlani valami olyat, amiben nem akadályoz a hatalmas pocakom?

A hagyományos misszionárius és a lovagló kizárva. Egyedül hátulról megy. De nem káros a szex ebben a korban?

Legjobb válasz: Szia probáljátok meg oldalrol ugy biztos nem zavar a pocak de csak ha te vagy elöl.Károsnak nem káros de nem árt vigyázni a méhszájadra

Szia probáljátok meg oldalrol ugy biztos nem zavar a pocak de csak ha te vagy elöl.Károsnak nem káros de nem árt vigyázni a méhszájadra
Átérzem a problémádat. Én a 34. hétben vagyok, szexuálisan még mindig aktív, de már a pózprobléma miatt halasztjuk el néha az együttlétet. Ugyanis amióta már lényegesen nagyobb a pocakom, azóta két darab póz van, ami mûködik és nem kényelmetlen, viszont már rettenetesen unalmas. Egyik az állva hátulról megoldás, a másik pedig kiskifli-nagykifliben feküdve oldalról. A kutyapóz is mûködhetne, meg mûködik is, de én nem szeretem ekkora hassal, mert nekem kellemetlen, ahogy a gravitáció húzza le a pocakomat és úgy érzem, mintha túlnyúlnának a méhtartó szalagok. Károsnak nem káros, amennyiben nincs nyitva a méhszájad, sõt, a vége felé elméletileg a spermában lévõ anyagok puhíthatják a méhszájat és megindíthatják a szülést, illetve gyorsabb tágulást idézhetnek elõ, ami kifejezetten hasznos. Ha nyitva van a méhszáj, akkor a fertõzésveszély miatt kerülendõ. Mindenesetre én is várom még az ötleteket, hogy milyen pózt érdemes még megpróbálni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!