Találatok a következő kifejezésre: Ami a az a számon! (2321 db)

A kérdező hozzászólása: fõcím=amit a játék intrójában játszottak, csak nemtom kicsit hülyén lett megfogalmazva :D
Cardigans :) http://www.youtube.com/watch?v=F9CXxO-hnBo Amúgy svédek, nem amerikaiak. ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :) )


Mi az a szám amit 4:03-tól játsszanak? Nincs rajta az albumon, és még máshol se hallottam. A klip ugyan csak 6 órája jött ki, de nagyon tetszik az a részlet, meghallgatnám az egész számot is.

http://www.youtube.com/watch?v=6dqujrkYnDE&feature=g-all-u

Legjobb válasz: Sum 41 - Skumfuk http://www.google.hu/search?q=take+the+pictures+off+the+wall.. Többféle képpen is írják:D

Sum 41 - Skumfuk http://www.google.hu/search?q=take+the+pictures+off+the+wall.. Többféle képpen is írják:D
A kérdező hozzászólása: köszi :D én eddig egy rövidített változatát ismertem..

Szeretitek azokat a számokat, amiket szüleitek hallgattak kamaszkorukban?

Kamaszok válaszát várom.

Legjobb válasz: Szia! Igen van olyan amit szeretek, és van amit ki nem tudok állni. Mondjuk a Bonie M-nek vannak nagyon jó számai, és az Abba-nak is. Sok olyan együttest tudnék mondani akiknek egy-két száma tetszik. :)

Szia! Igen van olyan amit szeretek, és van amit ki nem tudok állni. Mondjuk a Bonie M-nek vannak nagyon jó számai, és az Abba-nak is. Sok olyan együttest tudnék mondani akiknek egy-két száma tetszik. :)
Hobo, Beatles, Nirvana, Metallica, Alvin, Alice in Chains, Bob Marley..szinte csak régebbi zenéket hallgatok. '94 után elvétve találni zenét. 16/L
Amit apukám hallgatott, de még most is azt hallgatja, IMÁDOOOOM!! Twisted Sister, Iron Maiden..
Nagy részét igen. :) Anyukám hallgatott (és még mindig hallgat) Guns N' Rosest, Metallica-t, Iron Maident... :D Ezeket én is szeretem. 15/L
igen!! fõleg Hobót. :) 18L
Nem annyira... Inkább azt, amit már idõsebben hallgattak. (Apum huszonévesen hallgatott inkább ilyet, vagy legalábbis 17 éves kora után.) (9 évesen be tették a szobámba apám régi lemezjátszóját, és rátettek vmi lemezt... Nekem nem tetszett, és láttam, hogy van másmilyen is, az AC/DC-nek tetszett a boritója, aztán ilyeneket hallgattam, h Iron Maiden, Metallica, Guns N Roses és folytathatnám a sort...)
Én szeretem. Bírom a 70-80as évekbeli zenéket :) Néha elkap a hangulat és tartok egy kis retro estet :D 19f
én igen, de nem mindet
Elõzõ válaszoló! Mintha magamat látnám. Én nekem is ugyanezek a kedvenceim ! :) ))
Még annyit hozzátéve önkritikusan: igaza van az elõzõnek, hogy ez , hogy jön ide, nem ez volt a kérdés! Ha Kedves Válaszoló, ha megfigyelted bõséggel válaszoltam a kérdésre, és a végén hozzátettem egy olyan sajnálatos dolgot, ami kapcsolódott a logikámhoz. Remélem a Kedves Kérdezõ elégedett a válaszommal! További Szép Napot!
A kérdésre is válaszoltam! És remélem megengeded, hogy leírjam a véleményem!!! Köszi
az ivászat és a cigaretta hogy jön ide? bírom, hogy minden tinédzserekhez szóló kérdés kapcsán erre terelõdik a szó.. a kérdésre válaszolva; igen, van, amit szívesen hallgatok (Beatles, Rolling Stones, Alvin és a Mókusok, Deep Purple, Nirvana, Cseh Tamás, The Buzzcocks, Patti Smith, Janis Joplin, stb. de vannak, amiket ki nem állhatok, ilyenre példa az Abba.
Szép Napot Kívánok! Igen! Nagyon is! 22 éves vagyok és ki nem állhatom a mai , , zenéket, , ! Kedvenceim: Hungária, Komár Laci, R-go, Doly Roll, Máté Péter, Szécsi Pál stb..... Sajnos az én korosztályom nagy része ezeket a zenéket már nem hallgatja....Ehelyett 12, 13 évesen már sokan isznak, cigiznek stb...Nem tudom mi lesz, ha majd felnõnek.... Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én is :) Boney M, Abba stb
én nagyoon:) szinte csak ramones-t, beatles-t, oasis-t és ilyesmiket hallgatok:D
Szia! Az én lányom ugyan még "csak" tizenöt éves, de tudom, hogy rendszeresen hallgat Hobót, Abba-t, Phil Collinst és nagyon szereti. Bár ezt nem hangoztatja az osztálytársai elõtt, azok talán azt sem tudják, kik ezek és milyen zenét játszanak :-)
Egyáltalán nem. Szüleim többnyire csak rock-ot hallgatnak, én meg többnyire csak rap-et :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Bár én már rég voltam kamasz, de még mindig szeretem azokat a számokat, amiket akkor szerettem.
A kérdező hozzászólása: Természetes elégedett vagyok a válaszoddal Kedves utolsó válaszoló! :) Köszönöm szépen Neked is, és mindenkinek!!! :)

Ami a bankkártyákon szerepel szám (sor) az nem azonos a számlaszámmal, ugye? Tehát ha utaltatni akarok magamnak pénzt akkor nem a kártyán szereplő számot kell megadni? Hanem? A szerződésbe van a számlaszám? Nekem ez tök homály!

Legjobb válasz: Van egy folyószámlád, amin van a pénz. Ennek van egy számlaszáma, kétszer 8 szám, vagy háromszor 8 szám formában. Ehhez tudsz igényelni bankkártyát, aminek többnyire 4x4 számjegybõl álló száma van, de nem azonos a bankszámlaszámoddal, akkor sem, ha az 2x8 számos. De ugyanahhoz a számlaszámhoz több banknál lehet több kártya (társkártya), amik a pénzt ugyanarról a számlaszámról veszik le.

Van egy folyószámlád, amin van a pénz. Ennek van egy számlaszáma, kétszer 8 szám, vagy háromszor 8 szám formában. Ehhez tudsz igényelni bankkártyát, aminek többnyire 4x4 számjegybõl álló száma van, de nem azonos a bankszámlaszámoddal, akkor sem, ha az 2x8 számos. De ugyanahhoz a számlaszámhoz több banknál lehet több kártya (társkártya), amik a pénzt ugyanarról a számlaszámról veszik le.
Nem olyan bonyolult... :D Ha szeretnél a bankszámládra utaltatni, akkor a BANKSZÁMLASZÁMODAT kell megadnod és a NEVED (legtöbb esetben ezt is kérik átutaláskor). Hasznos még, ha megadod a bankot is, mert akkor a befizetõ/átutaló a bnkod egyik fiókjában személyesen befizetheti a pénzt, így költségmentesen. (Másik bankból átutalva költséget számolnak fel.) A bankkártyádon lévõ számot akkor kell megadnod, ha te vásárolsz pl. webáruházban (fizetéskor egy bank oldalára kerülsz és ott kell megadnod a bankkártyád adatait). A bankszámlaszámod a havi kivonaton is szerepel!!!
"Valaki más bankkártyájára nem lehet átutalni, csak a másik ember bankszámlájára (ez automatikusan felhasználható a bankkártyával)." Ez azért nem teljesen van így. Én egy pókerteremben dolgozom, s bizony tudok utalni a kártyádra közvetlenül. De egy rakás más cég is meg tudja ezt tenni.
Ha kártyára akarsz utalni, akkor a kártyaszám kell. Ez nem mindig lehetséges. Ha meg számlára, akkor a számlaszám kell.
12:52! Valaki más bankkártyájára nem lehet átutalni, csak a másik ember bankszámlájára (ez automatikusan felhasználható a bankkártyával). A bankkártyára való átutalás funkció arra való, hogy a virtuális net-kártyádra vagy web-kártyádra átutalhass megfelelõ pénzt, hogy tudj vásárolni az interneten! De itt SAJÁT bankkártyáról van szó és ez egy korlátozott tudású bankkártya.
13:45-nek! Azt nem tudom, hogy melyik cég mit tud, itt magánemberekrõl van, én is abból indultam ki, hogy a magán bankszámlám netbank oldalán milyen lehetõségek vannak átutalásra... Magánbankszámláról nem tudok valaki más bankkártyájára átutalni pénzt, kizárólag a saját web-kártyámra illetve net-kártyámra tudok utalni. (Az OTP folyószámlámnál van egy ilyen funkció a NetBank oldalon, mert ehhez a számlához tartozik egy webkártya.) Arra tippelek, hogy a kaszinók illetve a pókertermek másképp tudják intézni a pénz átutalásokat, mint a többi halandó, lévén itt több pénz forog oda-vissza, boltokban általában csak vásárlás folyik, visszautalás vagy feltöltés nem nagyon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, 12.52nek és 12.54nek külön.:) Már úgy nagyjából képbe jöttem:) És még azt is megtudtam, hogy a netkártyáról tudok a webkártyámra utalni, ezért is külön köszi:)

Melyik az a szám amit ha osztok 2, 3, 4, 5, 6-tal akkor 1 marad, de ha 7-tel osztom, meg van maradék nélkül? Ja, . és 400 alatti az eredmény.

Legjobb válasz: úgy próbáld meg, hogy a szám 2,3,4,5,6-tal osztva 1 maradékot ad, ez azt jelenti, hogy ha a számból kivonsz 1et, akkor az osztható lesz 2,3,4,5,6-tal is, tehát ezek legkisebb közös többszörösével is, ami 60. Tehát a szám valahogy úgy néz ki, hogy veszek egy 60nal osztható számot, és hozzáadok egyet. Ha nem tanultak még egyenleteket, akkor egyszerûbb lesz szépen sorba felírni, hogy 60+1, 120+1,..., melyik lesz osztható 7tel. Ki fog jönni, hogy 300+1 lesz osztható 7tel.

úgy próbáld meg, hogy a szám 2, 3, 4, 5, 6-tal osztva 1 maradékot ad, ez azt jelenti, hogy ha a számból kivonsz 1et, akkor az osztható lesz 2, 3, 4, 5, 6-tal is, tehát ezek legkisebb közös többszörösével is, ami 60. Tehát a szám valahogy úgy néz ki, hogy veszek egy 60nal osztható számot, és hozzáadok egyet. Ha nem tanultak még egyenleteket, akkor egyszerûbb lesz szépen sorba felírni, hogy 60+1, 120+1, ..., melyik lesz osztható 7tel. Ki fog jönni, hogy 300+1 lesz osztható 7tel.
211
De a "2-vel osztva 1 maradék" halmaz a "4-gyel osztva 1 maradék" halmazon belül lesz mert ugye amiben a 4 megvan 1 maradékkal, abban a 2 is megvan 1 maradékkal. Ugyanígy a 6 és a 3.
Ja halmazok, akkor tökölõsebb a feladat. Olyan halmazok kellenek amik az egyes számokkal való oszthatóságot +1-et jelölik. Így írásban elmagyarázni elég nehézkes. Az egyik halmaz az "5-tel osztva 1 maradék", a másik a "6-tal osztva 1 maradék" és így tovább. Majd az utolsó a "7-tel osztható számok". Ezeknek lesznek részeik amik közösek. Lesz egy olyan rész is ami mindegyik halmazhoz tartozik és ott egyedül a 301 lesz. De már nagyon régen tanultam, talán vannak itt fiatalabbak is.
A kérdező hozzászólása: Egyenleteket még nem tanultak.A halmazok témakörnél van a feladat.
Magyarázáshoz a 3. válasz a jó. Egyenletrendszer. Két állítás van. 1. a szám osztva 2, 3, 4, 5, 6-tal 1-et ad maradékul és 2. A szám osztható 7-tel. A második egyenlet egyszerû, 7*b, ahol a "b" az a szám ahányszor a hét megvan a keresett számban. A elsõ egyenlet már bonyolultabb. Itt azt hiszem, a legnagyobb közös többszörös kell (2*2*3*5), de már rég volt. Talán a válasz adója megmagyarázza.
A kérdező hozzászólása: Frankón nem értem.Ez is 6.as anyag.Valahogy úgy kellene , hogy Neki is eltudjam magyarázni.
A keresett szám egyrést: 5.3.2.2.a+1=60a+1 másrészt: 7b Ezeknek a feltételeknek a=5, b=43 felel meg, tehát a keresett szám 301
Azt lehet logikázni, hogy 1-re kell végzõdnie, az 5-tel való osztás miatt, mert ugye a 0-ra és 5-re végzõdõk oszthatóak 5-tel. Ehhez a 1 maradék 1 és 6, de a 6-ra végzõdõk nem oszthatóak 7-tel. Marad az 1-re végzõdõk vagyis a 0-ra. Ha 3, mal is osztható akkor 30-anként kell menni 400-ig. ebbõl van 13 darab szám. Ebbõl 7 nem osztható 4-gyel, marad 6 szám. Ezekhez +1 és osztjuk 7-tel. csak a 301 osztható. Tehát 301.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!MEGVILÁGOSODTUNK!!

Mi az a szám, amit a mcfly énekel a cserebere szerencsébe a színpadon, A legelső szám amit játszanak, amikor a főszereplő pasi bemegy a kávézóba?

Legjobb válasz: McFly - all about you McFly - I'll be OK McFly - I've got you McFly - too close for comfort MyFly - five colours in her hair ez az 5 McFly szám van benne összesen.nézd meg a youtubon, hogy melyikre gondoltál.

McFly - all about you McFly - I'll be OK McFly - I've got you McFly - too close for comfort MyFly - five colours in her hair ez az 5 McFly szám van benne összesen.nézd meg a youtubon, hogy melyikre gondoltál.
Mivan ez a visszaja jövõbe?
A kérdező hozzászólása: ááá köszönöm igen közte van. ááá most nagy örömet okoztál:D ezerszer köszi:I

Melyik az a szám, amit szeretnél ha lejátszanának a temetéseden?

Legjobb válasz: Lehet nem egy tipikus temetésre való szám de én ezt szeretném:2Pac-Life Goes On. Szerintem gyönyörû szám:D

Lehet nem egy tipikus temetésre való szám de én ezt szeretném:2Pac-Life Goes On. Szerintem gyönyörû szám:D
evanescence - my immortal.:)
Vangelis A Paradicsom meghódítása Edda-Lelkünkbõl
Guns N' Roses-November Rain
Avenged Sevenfold - Seize the day


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!