Találatok a következő kifejezésre: Ami a az a (44807 db)

Help! Netbookra kéne egy program amivel elmennek azok a játékok amihez minimum1024x768as képernyő kell?

Legjobb válasz: ezt úgy hívják pech! (Külsõ minitorral próbálkoz)

ezt úgy hívják pech! (Külsõ minitorral próbálkoz)
A kérdező hozzászólása: Igazából patch de mind 1 nekem olyan kéne amivel a notebookommal eltudnám indíttani azoka t a játékokat is amikhez nagy képernyõ kell. Egyszer már megvolt az a program csak elfelejtettem a nevét.
http://hu.wiktionary.org/wiki/Pech Nézd az elsõ pontot. ;-)
A kérdező hozzászólása: ja biztos . De nekem program kell mert nemtudom rákötni monitorra mert annak elromlott a csatlakozója.
Nem, ilyesmit neten tudsz rendelni.
A kérdező hozzászólása: Köszi
Jaj rossmann, ne viccelj már :-) Ha profi cuccot akarsz, akkor nézz be a Make Up Pláza oldalára. Na itt találsz dögivel, ráadásul nagyon jó árban van minden, szóval le a kalappal elõttük. Nekem 88 Original palettám van tõlük és nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem soha nem kellene már festéket vennem, de az a gond, hogy túl sok jó cuccuk van :-)


Samsung Galaxy Y telefonon, hogy kell beálítani, hogy amit letöltök azt a memóriakártyára mentse?

Sajnos sehol sem találom

Legjobb válasz: Nem is fogod. Nincs ilyen lehetõség. Van egy pár app, amit az App2sd vagy vmi ilyesmivel át tudsz tenni memóriakártyára

Nem is fogod. Nincs ilyen lehetõség. Van egy pár app, amit az App2sd vagy vmi ilyesmivel át tudsz tenni memóriakártyára

Tudnatok irni valami szep megszulettem sms t? ami nem az a sasablonos hogy xy megszulettem wz kg mal hanem olyat ami frappans?

Legjobb válasz: Az égen egy csillaggal több ragyog, megszülettem XY vagyok. ...gr, anyukámtól ennyit kaptam, plusz ... cm, ezzel csak egy csoda ér fel! Én ezt küldtem :)

Az égen egy csillaggal több ragyog, megszülettem XY vagyok. ...gr, anyukámtól ennyit kaptam, plusz ... cm, ezzel csak egy csoda ér fel! Én ezt küldtem :)
"Megszületett, megérkezett, de jó! A legeslegújabb kis földlakó szeretettel köszöntünk, hahó! Légy üdvözölve kedves kis lakó!" A végére odaírhatod a nevét, és a születési adatait :) Az idézet Kafkaz: Földlakó c. számából van , érdemes megnézni a YouTube- on (esetleg mazsolázhatsz belõle, hátha más részlet is megtetszik :)
Azért mert szerettek, jöttem e világra, S lettem új fény, csillag, szüleim boldogsága. Szeressetek mindig, igaz szeretettel, A kincsetek vagyok, pici kincs, de Ember! S ezután jöttek a baba adatai. :)
mi képeslapot küldtünk mindenkinek és azt írtuk bele hogy hurrá, hurrá megszületett kis gizike 2012.12.02-án 13:00-kor 3500gramm 50 cm-el ennyi ja és kéo volt a bébinkröl a másik oldalon. sms-t senkinek nem küldtem, aki fontos volt azt felhívtam. elöször anyuékat, anyósékat majd pár közeli barátot akik továbbították a hírt.
.

Androidos tabletre van olyan app amivel meg lehet nézni, lejátszani azt ami egy olyan gépen van, ami ugyan azon a internetkapcsolaton van? Ha igen mi a neve?

Ha nem érthetõen irtam le akkor kérdezz. Arra gondolok ami egy számítógépen "hálózati helyek" néven van.

Legjobb válasz: OnLive

OnLive
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem igazan ilyenre gondolok, hanem pl rajta van a film a gepen de nem akarom rarakni a tabra hanem csak megnezni
Hm... Elképzelehetõ, hogy van valami ilyesmi, de az ipad jobb ilyen téren. Az onlive inkább gamereknek való. Androidra nem nagyon tudok mást mondani.
Meg kell osztani a filmet vagy mappát és akkor el lehet érni hálózaton.
A kérdező hozzászólása: Meg van osztva, de a tableten hol érhetem el?
Letöltesz egy fájlkezelõt és rákeresel hálózaton.
persze én is használtam csak mindkettõhöz kell internet bárhonnan vezérelheted a gépedet a neve teamviewer nekem is fent van nagyon jó kis cucc mert fájlokat is lehet küldeni vele leszeded play-rõl a teamviewert és a teamviewer quicksupportot aztán a gépre is felrakod és onnan már rájössz
A gyakorlat elején: "onegaishimasu". A gyakorlat végén ("köszönöm"): "arigato gozaimashita".
"onegájsimász" - izé, röviden ejtsd az á-t: http://www.youtube.com/watch?v=KUAe7CpVuZw és "dómó árigátó gozaimássz" - rövid "á", nyomd meg az "sz"-t http://www.youtube.com/watch?v=R4lk6eR6S1E 0:55
A kérdező hozzászólása: Köszi:)

CPU tuningolás? Van egy Fujitsu Siemens 2030D A2 -es alaplapon egy AMD athlon64 3500+ as procim amit tuningolnák. Az a baj hogy a (Phoenix) bios-ban egyáltalán nem találok semmit ami cpu (pedig értek hozzá).

programmal meg csak 3 mhz-t tudok húzni és utána kifagy. Megoldások?

Legjobb válasz: Bios-ban lehet tuningolni, már ha támogatja ezt. A programod valami vicc lehet.

Bios-ban lehet tuningolni, már ha támogatja ezt. A programod valami vicc lehet.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy a bios teljesen zárt vagyis nem enged semmit, viszont a progi tényleg mûködik (clockgen) mert 2200mhz-rol felnyomhatom 2500-ig csak utána befagy http://kepkezelo.com/images/dha331e7hbl6m4xt0mg.jpg
ami biztos, ha lefagy, akkor nem bírja ezt a tunigot, ha tudod a programmal állítani, akkor ne emeld ennyire az órajelet.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy akkor meg nincs értelme :D de azért köszi :)
hát igen, ilyenkor jön jól ha a feszültséget is tudod emelni, mert az szokott segíteni.
nekem egy fujitsu siemens esprimo e5720 as gépem van és szeretném tuningolni a FAN sebességét mert az ojan lassu ojan 65°C nél van de ez kvára baj

Tudnátok olyan idézeteket aminek gyakorlatilag az a lényege, hogy készen áll egy személy egy új kapcsolatra?

szövegek, idézetek is megfelelnek, vagy pl. ilyesmik : Neke, olyan fiúra van szükségem, aki érezteti velem, hogy szeret, elviseli a sok baromságomat, hogy idióta vagyok, és büszke arra, hogy a barátnőjének hívhat! előre is köszönöm szépen mindenkinek (:

Legjobb válasz: "Kedves múlt, köszönöm a leckét amit Tõled kaptam, Kedves Jõvõ, most már készen állok"

"Kedves múlt, köszönöm a leckét amit Tõled kaptam, Kedves Jõvõ, most már készen állok"
"Emlékszem a repülés boldogságára. Hiszem, hogy szárnyaim újranõnek."
Miért, kedves utolsó, kitõl idézzen? Lenintõl? :D
"Nekem olyan fiúra van szükségem, aki érezteti velem, hogy szeret, elviseli a sok baromságomat, hogy idióta vagyok, és büszke arra, hogy a barátnõjének hívhat! " - itt az elsõ idézet ... a saját mindig a legjobb
A kérdező hozzászólása: 1. igaz, de azért megszeretném hallgatni a többiek "segítségét" is:) 2. köszi, ilyenre gondoltam és még várok hasonlókat (ment a zöld kezecske:) )
Utálom, utálom, utálom, utálom, utáloooom. Ki nem állhatom ezeket az idióta idézeteket, miért kell nektek állandóan minden gondolatotokat ilyen gagyi idézetekbe foglalni? Meg, ha legalább VALAKITÕL idéznétek, de közben meg NyálPistától idéztek.
6 Ment a zöldkéz:DD
"Csak azok akarnak minden szarra idézetet írni, akiknek egyetlen saját gondolatuk sincsen." /én/
A kérdező hozzászólása: na:DD kedves "választ" írók... értem, hogy mire gondolsz/gondoltok, és igenis, vannak saját gondolataim, de én most "idézeteket", szövegeket szeretnék olvasgatni, ami nem a sajátom... azért irtam, hogy szövegeket, és nem feltétlenül idézeteket, mert pl. facebookon tele van "Idézetes oldalakkal" aminek fele sem idézetekrõl szól, annál inkább linkcserékrõl, sztárok mocskolásáról :) köszönöm a válaszokat azoknak akik tényleg a kérdésemre válaszoltak, Nekik ment a zöld kezecske (: és továbbra is várom az ide illõ válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!