Találatok a következő kifejezésre: Ami a alatt kijön (4 db)

Van-e olyan hajszínező, ami pár mosás alatt kijön és nem kell hozzá kiszőkíteni a hajam?

Legjobb válasz: Persze, de egy picit mindig benne marad, és csak sötétebb színeket tudsz bele festeni mint a jelenlegi.

Persze, de egy picit mindig benne marad, és csak sötétebb színeket tudsz bele festeni mint a jelenlegi.
A kérdező hozzászólása: csak sötétebbeket?:( tényleg?:(

Ami a mensi alatt kijön pattanás az arcon az a mensi végén elmúlik?

nem szoktam pattis lenni de most hoyg megvan kijött rajtam jópár. ha vége a vérzésemnek akkor elmúlnak?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, lehet még pár napig ott lesz.

Nem feltétlenül, lehet még pár napig ott lesz.
Nekem mindig kijönnek ilyen pöttyök, de 1 héten belül elis múlnak...

Mennyi idő alatt jön ki a bőrből egy nagyon mini tüske, ami csak a legkülső bőrrétegben van? Kijön egyáltalán?

Gyomlálás közben szereztem néhány ilyet. Nagyon vékonyak és rövidek. Nincsenek begyulladva se, tényleg a legfels? rétegben vannak, de nem tudom kinyomni ?ket.

Legjobb válasz: Lehet, hogy bent marad, lehet, hogy meggyûlik és kijön a gennyel. Nálam már mindkettõre volt példa. Ami bent maradt egy apró akácszálka hónapokig látszott a tenyeremben. Mondták is, hogy így lopom a tüzifát...:D

Lehet, hogy bent marad, lehet, hogy meggyûlik és kijön a gennyel. Nálam már mindkettõre volt példa. Ami bent maradt egy apró akácszálka hónapokig látszott a tenyeremben. Mondták is, hogy így lopom a tüzifát...:D

Olyan tabletet ami 50 ezer forintból kb. kijön elég erõs néhány játékra is de fõként filmezésre és netezésre használnám. Sokat lenne táskában könyvek nyomása alatt és jó lenne ha azért bírná a terhet. Adnátok ötleteket?

Legjobb válasz: Egy nyereményjáték kapcsán pont errõl olvasgattam a napokban, szerintem jó kis konfiguráció, ilyen áron. http://tablet-pc.arukereso.hu/asus/memo-pad-7-me172v-1b069a-..

Egy nyereményjáték kapcsán pont errõl olvasgattam a napokban, szerintem jó kis konfiguráció, ilyen áron. http://tablet-pc.arukereso.hu/asus/memo-pad-7-me172v-1b069a-..
ZEST Q813I
Én is az Alcor Zest-et támogatom. Könyvek közé ne dobáld, tedd tokba, egyik sem szereti a "könyvek nyomását"! Emellett még szóba jöhet elsõ gen. Nexus 7, és az Asus memopad HD 7. Azért a HD, mert pár ezerrel több, mint a "sima" memopad 7, s mégis sokkal szebb a kijelzõje, ennyi pluszt megér! Mindegyik akku idõben jónak számít, pont ezért ezt a 3-mat ajánlom.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!