Találatok a következő kifejezésre: Ami a alatt (2586 db)

Melyik szerencsejáték éri meg a leginkább? amit 18 alatt lehet

Legjobb válasz: Nincs olyan legális szerencsejáték amit 18 év alatt "lehet".

Nincs olyan legális szerencsejáték amit 18 év alatt "lehet".
szerencsejátékoknál nincs olyan, hogy megéri, ezért is szerencsejáték a neve.
18 éves kor alatt még kaparós sorsjegyet sem vehetsz legálisan. Egyébként az összes úgy van kitalálva, hogy ne érje meg. Persze, vannak olyanok, amin kevesebbet lehet nyerni, de viszonylag gyakran nyer az ember (Tippmix, meg a Kenónak bizonyos játéktípusai), meg vannak, amivel (szerencsés esetben) sokat lehet nyerni, de a nyerési esély elenyészõ. Ilyenek a különbözõ lottójátékok. Na meg nagyjából a köztes kategóriába sorolható a Totó, talán még a Góltotó, meg a Luxor. Nem olyan ritka, hogy nyersz, de általában nem is túl nagy a nyeremény. Hogy mi éri meg legjobban? Én azt mondom, sok kicsi sokra megy. A Tippmixen kellõ sportismerettel és némi matematikával még akár nyereségesre is ki lehet hozni magad. Nekem átlagban a befektetett összes 110-120 százalékát sikerül visszanyernem. Esetleg kellõ matekkal, meg kis szerencsével a Kenó 1-es játéktípusával is szerencséd lehet. Nem fizet sokat, de könnyû nyerni.
A kérdező hozzászólása: De a tippmixet nem lehet 18 alatt, nem?
Ha három azonos összeget találsz azt az összeget nyerted, ha három azonos szimbólumot akkor a szimbólumok alatti összeget nyerted.Mennyit nyertél?
A kérdező hozzászólása: már voltam lottózóban , 1000 forintot nyertem :D de köszi a válaszokat :)

Lányok-Nők! Mennyi idő alatt (hány perc kb) mentek el szex közben és mennyi idő amíg a partneretek elélvez?

Legjobb válasz: Akár 1perc is elég. De jó sokáig szoktam húzni, mert imádom az éhségérzetet. :) A partnerem akkor megy el, amikor én akarom. Tudom irányítani. Akár 1perc alatt Õ is.. vagy fél óra. Aktív, élménygazdag az együttlétünk. Na és napi többször is, ha van rá idõ.

Akár 1perc is elég. De jó sokáig szoktam húzni, mert imádom az éhségérzetet. :) A partnerem akkor megy el, amikor én akarom. Tudom irányítani. Akár 1perc alatt Õ is.. vagy fél óra. Aktív, élménygazdag az együttlétünk. Na és napi többször is, ha van rá idõ.
Én a bevett gyakorlat ellentéte vagyok. Bármit csinálok minimum fél óra kell, hogy elmenjek. Ez néha nagyon jó a barátnõmnek, viszont így egy gyors menet nálunk esélytelen, ami néha azért jól jönne. :) 24F
#4 és ebbõl mennyi ideig áll a farkad?
A kérdező hozzászólása: Elolvasva válaszod azt kell hogy mondjam hogy nem a te válaszodra vagyok kíváncsi.... De attól ez a válasz hasznos. Jó neked meg a párodnak bár minden nõ képes lenne erre amire te!
1-20 perc
#5: Nem szoktam stopperelgetni, miért? :)
Kb. 2 hónapja sikerült elõször elélveznem szex közben, 3 év után. Általában most már olyan 10-15 perc között szokott lenni, a barátom pedig kb. utánam 1-2 perccel.


Mi az instrumentál ami a szöveg alatt megy? https://www.youtube.com/watch? V=ybrOJaOFL44

hetek óta keresem, valami gitár instrumentál de sehol sem találom.

Legjobb válasz: Nem tudom, mirõl beszélsz, ez nem gitározás, 10 hangot ismételget egész idõ alatt, még az se biztos, hogy gitáron, olyan, mintha egy kisgyerek egy szintin pötyögne...

Nem tudom, mirõl beszélsz, ez nem gitározás, 10 hangot ismételget egész idõ alatt, még az se biztos, hogy gitáron, olyan, mintha egy kisgyerek egy szintin pötyögne...
A kérdező hozzászólása: A lényeg, hogy pontos választ adtál a kérdésemre :)

Milyen zene lehet, ami ez alatt a meccs alatt megy?

Link:<[link]

Legjobb válasz: MC Gyula - Tárkányi gettó

MC Gyula - Tárkányi gettó
A kérdező hozzászólása: Nem a hülyeségre vagyok kíváncsi!

Battlenetes felhasználóval be tudok-e lépni olyan játékba, ami ez alatt a felhasználó alatt nincsen regelve?

Az ScII WoL-lal már próbáltam, hogy nem az én lemeremről telepítattem, és hagyott bejelentkezni, de ez lehet csak azért volt mert a felhasználómon van WoL.

Egy hét alatt mennyit lehet fogyni, amit a bőröm is bír, és nem nyúlik meg?

Télen nagyon sokat felszedtem, sok nasi 0 mozgás, gyorsan jöttek fel a kg-k. Aztán jött egy pont amikor már szó szerint mindenki megjegyzést tett, és eldöntöttem, hogy lefogyok. Elején nagyon lightosan toltam, de nem jött úgy az eredmény ahogy szerettem volna. Tehát komolyabbra vettem a figurát. Most legutóbb 2kg-t fogytam 1 hét alatt. Na igen, ez biztos hogy sok, ennyit nemfog bírni a bőröm. Most már ideje lenne lassítani, csak a kérdés az, hogy mennyire? A 181cm magasságomhoz, jelenleg 76kg társul. Kb ez volt a cél, utóbbi hetekben nagyon durván jól haladtam. De még nem akarom abbahagyni, 70kg-ig leszeretnék menni, utána pedig kezdődhet a gyúrás. Na de addig is, várnám a tippet, hogy 1 hét alatt mennyit szabad leadni ebből a súlyból maximum.

Legjobb válasz: 1 hét alatt 1 kilónál többet ne fogyj!

1 hét alatt 1 kilónál többet ne fogyj!
1 hét alatt 1, max 1, 5 kilogrammot fogyj. többet ne
ha már ennyi adat kell, mi lenne, ha normálisan linkelnéd.
nem jó a link
nem jó a link. bár mondjuk van egy olyan érzésem, mintha te mást akarnál, és tudnád, hogy ez a link rossz...
A kérdező hozzászólása: Bocsánat mindenkitõl! Valamiért itt nem volt jó a bemásolás. Még egyszer nagyon sajnálom! Ez a jó link: http://www.youtube.com/watch?v=crV4vVGuFYQ Nekem ez már mûködik, úgyhogy remélem majd nálatok is fog!

Mi a zene címe, ami a riport alatt szól?

http://www.tabutv.hu/video/van_amikor_dukai_regina_nemet_mon.. Kérlek füleljetek!

Legjobb válasz: Ami az interjú alatt szól, az ez: Dirty South - Phazing http://www.youtube.com/watch?v=gxhL4ZKJefM

Ami az interjú alatt szól, az ez: Dirty South - Phazing http://www.youtube.com/watch?v=gxhL4ZKJefM
A kérdező hozzászólása: Jaj nagyon köszönöm..már annyi embertõl megkérdeztem és senki sem tudta. Köszi még egyszer!
Nagyon szívesen! ;) Pedig szerintem elég ismert szám. Én az elsõ néhány másodpercbõl kitaláltam... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!