Találatok a következő kifejezésre: Amióta szedem fogamzásgátlót (24 db)

Normális hogy amióta szedek fogamzásgátlót mindennap szédülök és fáj a fejem reggel vagy este?

Amúgy dienille-t szedek.

Legjobb válasz: Nem, ez sajnos egy mellékhatás. lehet, hogy gyógyszert kell cserélni vagy lemondani a hormonális fogamzásgátlásról.

Nem, ez sajnos egy mellékhatás. lehet, hogy gyógyszert kell cserélni vagy lemondani a hormonális fogamzásgátlásról.
Nem normális. Nekem is folyton fejfájásom volt tõle és azt mondta az orvosom, hogy ez a fokozott agyér-trombózis veszélytõl van. Vagyis ha nem hagyom abba, akkor elõbb utóbb beüt a krach, mert a gyakori fejfájás arra utal, hogy a gyógyszer szûkíti az agyi erek is. Úgyhogy én már nem szedek soha többé semmi ilyen típusú gyógyszert:)
nem az, irány a doki hétfõn
Hát ez bukta.
Minek szeded azt a szart? Elkúr rajtad mindent, a hormonháztartásodat, az alakodat, és még meddõ is leszel tõle, csak azért hogy a végén beléd élvezzenek?......

A szülés után a második mestruáciom már 15 napja tart, amiota a fogamzásgátlot szedem, ez normális?

10 napja igazábol barnás

Legjobb válasz: Én a helyedben visszamennék dokihoz. Nekem a szülés utáni elsõ volt 2 hétig, de utána teljesen helyre jött, mondjuk én Volinát szedek. Szerintem minimum csörögj oda a dokihoz, kérdezd meg tõle, hogy ez így normális-e.

Én a helyedben visszamennék dokihoz. Nekem a szülés utáni elsõ volt 2 hétig, de utána teljesen helyre jött, mondjuk én Volinát szedek. Szerintem minimum csörögj oda a dokihoz, kérdezd meg tõle, hogy ez így normális-e.
Szia! Nekem szülés után 8 hónapig nem jött meg, pedig sajnos nem szoptattam. Kaptam gyógyszert amitõl megjött. Azt mondta az orvos, hogy amint megjön kezdjem el szedni a fogamzásgátlót. Így is tettem. 21 napig folyamatosan véreztem, barnáztam felváltva! Majd elmúlt és 1 hét után ismét megjött, de azóta csak 4-5 nap. Biztos neked is valami hormonprobléma lehet.

Yasminellét szedek a 6ik csomagot fejeztem be de amiota szedem csökken a vérzésem és már alig van meg szval már épphogy. Létezik h a fogamzásgátlo csökkenti?

Félek h teherbe estem pedig mindent rendesen bevettem: (

Legjobb válasz: Igaz nem yasminellét szedtem, hanem egy másik fajtát, de nekem is csökkentette, szinte órára pontosan három napig tartott csak, és kevés is volt. Ne aggódj, a gyógyszer csak beszabályozta és kész.

Igaz nem yasminellét szedtem, hanem egy másik fajtát, de nekem is csökkentette, szinte órára pontosan három napig tartott csak, és kevés is volt. Ne aggódj, a gyógyszer csak beszabályozta és kész.

Tisztelt Doktor Úr! Két hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Amióta óvszer nélkül szeretkezünk a párommal (kb. két hete), az aktus után égő érzésem van a hüvelynyílásomnál és a kisajaknál. Gombás fertőzésre nem gyanakszom, mert csak szex után lép fel a

Tisztelt Doktor Úr! Két hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Amióta óvszer nélkül szeretkezünk a párommal (kb. két hete), az aktus után égő érzésem van a hüvelynyílásomnál és a kisajaknál. Gombás fertőzésre nem gyanakszom, mert csak szex után lép fel a probléma, és egy idő után elmúlik. Lehet, hogy a fogamzásgátlótól alakult ez ki? Mit javasol?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok a probléma hátterének feltárásához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok a probléma hátterének feltárásához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
azt úgy hívják hogy fos
Én úgy tudom ez bármelyik fogamzásgátlónál jelentkezhet az elsõ idõkben. Az elsõ 3 hónap szokott lenni a próbaidõszak, ha utána is jelentkezik, valószínûleg váltani kell!

Amiota nem szedek fogamzásgátlót azóta 2 havonta jön meg a havim. Mért van nem értem?

6 honapja nem szedem

Legjobb válasz: Valószínûleg bekavart a hormonrendszeredbe. Hány éves vagy? Doki látott már?

Valószínûleg bekavart a hormonrendszeredbe. Hány éves vagy? Doki látott már?
Ne keseredj el, rendbe jöhet még, most még tisztul a szervezeted, nem is kellene még próbálkozni. 2 évig kellene összejöjjön a baba, ami bõven belefér még.
Ne keseredj el no! Ha az orvos nem megfelelõ, akkor menj el máshová, szomszéd városba akár. Vagy menj el endokrinológiára, ott úgy is jobban értenek a hormonbajokhoz.
A kérdező hozzászólása: Tudom csk el vagyok keseredve egy kicsit
Ezen sajnos mi nem tudunk interneten keresztül segíteni
A kérdező hozzászólása: Ez az egy doki van it sajnos és bébit szeretnék.
Hát, akkor bizony a tabletta lehet a hibás. Menj el endokrinológushoz.
Várj még egy fél évet, ha nem áll be, keress másik orvost.
A kérdező hozzászólása: Normális volt . A doki aki it van nem normális .
ez a gyógyszer hatása, reménykedj hátha rendbe fog jönni, nyilván nem, akkor orvos N
Szedés elõtt normális volt? Nem a szedés alatt, hanem mielõtt elkezdted?
A kérdező hozzászólása: 4 évig szetem 22 éves vagyok boki azt monta nem vagyok terhes és kész
Attól is függ, milyen régóta szedted, ha elõtte nem állt be a ciklusod, akkor most kell egy idõ, hogy magához térjen.
Peteérés nélkül is van menses, látatlanba senki nem mondja meg neked, mi a baj.
Az kicsit gázos szerintem. Nem vagyok orvos, de én úgy tudom, hogy a petefészkek felváltva termelik ki a petét, ez alapján pedig az egyikkel neked valami nem stimmel. Szerintem persze, de nem tudhatom. Szerintem menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat meg a biztatást

Amióta a barátom belém élvezett (szedek fogamzásgátlót), folyamatosan hasmenésem van. Már két napja. Ez mitől lehet?

A fogamzásgátlót este 9-kor szoktam bevenni, utána már lefekszem, nincs hasmenésem, így van ideje felszívódni.

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem a beléd élvezéstõl van.

Biztos, hogy nem a beléd élvezéstõl van.
sûritett tejet ettél?:O én régen ha megettem egy egésszel egész nap ment a hasam. (kihasználtam az orvosnál:D)
Attól függ hova élvezett....
a szádba élvezett?:D
A kérdező hozzászólása: Sûrített tej. Hm. Ez elég valószínûnek tûnik. Tényleg elég sok folyékony táplálékot ettem, meg tejben áztatott sütik voltak étrenden:D Lehet, hogy ez az oka. Egyébként a kérdés alapján egyértelmûnek kéne lennie, hogy hova élvezett:) Tudom, két külön hely a kettõ, de hátha valamilyen összefüggés van közöttük. Köszönöm azért a válaszokat!:)
Most akkor van hasmenésed vagy nincs?Kérdésben van, leírásban meg nincs.Attól nincs hasmenés h beléd élvezett...csak véletlen egybeesés.
Ez a kettõ biztosan nem függ össze.
Hmm illetve valamilyen vonatkozásban talán (betegség átadás, vagy a fogamzásgátló miatt), de nem valószínû

Most kezdtem el szedni a Symicia nevű fogamzásgátlót, de nagyon görcsöl a hasam amióta szedem, lehet, h attól van?

Mondjuk el?tte a héten is görcsölt néha-néha,de nem ennyire, lehet,h csak felfáztam vagy ilyesmi? Máskor is görcsölt már,de ennyi még nem...

Legjobb válasz: nem kell aggódni énis most kezdtem el szedni és nekem is roszabb volt mint eddig,pedig eddig is nagyon gáz volt az az egy hét..jobban fáj több ideig jobban vérzek meg ilyenek..de remélem majd helyre áll...

nem kell aggódni énis most kezdtem el szedni és nekem is roszabb volt mint eddig, pedig eddig is nagyon gáz volt az az egy hét..jobban fáj több ideig jobban vérzek meg ilyenek..de remélem majd helyre áll...
dokihoz fordulni!
Lehet, hogy attól van, mert az elején nekem is nagyon görcsölt a hasam tõle, állandóan olyan érzésem volt, mintha meg akarna jönni, a melleim is fájtak, meg ilyen pecsételõ vérzésem is volt. Nekem ez két hétig tartott, aztán szerencsére elmúlt.

Amióta szedem a fogamzásgátlót kevésbé kivánom a sexet ez mitől lehet? Mivel tudok változtatni rajta?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem úgy reagáltak a hormonaid a gyógyszerre. Esetleg próbálj meg másikterméket vagy prúbál a pároddol intim együttlétet llétesíteni az lehet h segít:

Valószínûleg nem úgy reagáltak a hormonaid a gyógyszerre. Esetleg próbálj meg másikterméket vagy prúbál a pároddol intim együttlétet llétesíteni az lehet h segít:
Gumival.
A gyógyszertõl. Válts másikra. Nekem ez segített.
Olvasd el a tájékoztatót, benne van ez is. Sok emberen segítene, ha elõbb elolvasnák, h mit is szednek és mire számíthatnak. Én pl allergiás vagyok és a doki azt mondta, este szedjem a gyógyszerem, de mivel féltem, h akkor elfelejtem, inkább reggel vettem be és nem értettem, miért vagyok állandóan, álmos, aztán elolvastam a tájékoztatót... állandó fáradságérzetet okozhat... ezért kell este szedni, azóta még jól is alszom :)
Szia! Mióta szeded? Nekem az elsõ hónapban volt ilyen, a másodikra már elmúlz. Szerintem várd ki a 3 hónapot (ha még nem telt le), és ha akkor is ugyanez a helyzet, menj vissza a dokihoz és ír fel másikat.

Amióta elkeztem a 90 napos diétát, azóta vérzek (12 napja). Fogamzásgátlót szedek. Ha nem a diéta az oka, akkor milyen problémára utalhat ez?

Legjobb válasz: Ha rendszeresen szeded a fogamzásgátlót, vagyis régóta, akkor a ciklusodnak be kellett állnia, nem tudom milyen diétát tartasz, de sztem attól nem lehet,Én a helyedben felkeresném a nõgyógyász, lehet csak egy kis cysta-féle,de inkább vele beszéld meg.

Ha rendszeresen szeded a fogamzásgátlót, vagyis régóta, akkor a ciklusodnak be kellett állnia, nem tudom milyen diétát tartasz, de sztem attól nem lehet, Én a helyedben felkeresném a nõgyógyász, lehet csak egy kis cysta-féle, de inkább vele beszéld meg.
Lehet a diétától hó közi pecsételõ vérzés, ha még tornászol is melette akkor föleg, nekem is volt el fog múlni amint a szervezeted hozzá szokik a megválltozott állapothoz.A sport amikor nagy izomtömeget mozgatsz meg ösztrogént szabadít fel ezért lehet ilyesmi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!