Találatok a következő kifejezésre: Amióta nem a fogamzásgátlót, a (9 db)

Amiota nem szedek fogamzásgátlót azóta 2 havonta jön meg a havim. Mért van nem értem?

6 honapja nem szedem

Legjobb válasz: Valószínûleg bekavart a hormonrendszeredbe. Hány éves vagy? Doki látott már?

Valószínûleg bekavart a hormonrendszeredbe. Hány éves vagy? Doki látott már?
Ne keseredj el, rendbe jöhet még, most még tisztul a szervezeted, nem is kellene még próbálkozni. 2 évig kellene összejöjjön a baba, ami bõven belefér még.
Ne keseredj el no! Ha az orvos nem megfelelõ, akkor menj el máshová, szomszéd városba akár. Vagy menj el endokrinológiára, ott úgy is jobban értenek a hormonbajokhoz.
A kérdező hozzászólása: Tudom csk el vagyok keseredve egy kicsit
Ezen sajnos mi nem tudunk interneten keresztül segíteni
A kérdező hozzászólása: Ez az egy doki van it sajnos és bébit szeretnék.
Hát, akkor bizony a tabletta lehet a hibás. Menj el endokrinológushoz.
Várj még egy fél évet, ha nem áll be, keress másik orvost.
A kérdező hozzászólása: Normális volt . A doki aki it van nem normális .
ez a gyógyszer hatása, reménykedj hátha rendbe fog jönni, nyilván nem, akkor orvos N
Szedés elõtt normális volt? Nem a szedés alatt, hanem mielõtt elkezdted?
A kérdező hozzászólása: 4 évig szetem 22 éves vagyok boki azt monta nem vagyok terhes és kész
Attól is függ, milyen régóta szedted, ha elõtte nem állt be a ciklusod, akkor most kell egy idõ, hogy magához térjen.
Peteérés nélkül is van menses, látatlanba senki nem mondja meg neked, mi a baj.
Az kicsit gázos szerintem. Nem vagyok orvos, de én úgy tudom, hogy a petefészkek felváltva termelik ki a petét, ez alapján pedig az egyikkel neked valami nem stimmel. Szerintem persze, de nem tudhatom. Szerintem menj el orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat meg a biztatást

Amióta elkeztem a 90 napos diétát, azóta vérzek (12 napja). Fogamzásgátlót szedek. Ha nem a diéta az oka, akkor milyen problémára utalhat ez?

Legjobb válasz: Ha rendszeresen szeded a fogamzásgátlót, vagyis régóta, akkor a ciklusodnak be kellett állnia, nem tudom milyen diétát tartasz, de sztem attól nem lehet,Én a helyedben felkeresném a nõgyógyász, lehet csak egy kis cysta-féle,de inkább vele beszéld meg.

Ha rendszeresen szeded a fogamzásgátlót, vagyis régóta, akkor a ciklusodnak be kellett állnia, nem tudom milyen diétát tartasz, de sztem attól nem lehet, Én a helyedben felkeresném a nõgyógyász, lehet csak egy kis cysta-féle, de inkább vele beszéld meg.
Lehet a diétától hó közi pecsételõ vérzés, ha még tornászol is melette akkor föleg, nekem is volt el fog múlni amint a szervezeted hozzá szokik a megválltozott állapothoz.A sport amikor nagy izomtömeget mozgatsz meg ösztrogént szabadít fel ezért lehet ilyesmi
Örülhetsz bzony! Én mahjdnem 1 évig nem menstruáltam, miután abbahagytam!
Én szintén így jártam. Ez jó hogy neked így megjön. Örülhetsz neki. Én azóta is gyógyszeren élek:(
A +-3 nap ingadozás nem vészes, fõleg, hogy elõtte sem volt rendszeres, ha jól értem. Csak talán picit nehezebb lesz idõzíteni az akciótokat :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most úgy megnyugtattatok, hogy akkor oks minden! Milyen lüke az ember, nem? Valahol belül tudja, hogy jó ez így, de míg nem kap megerõsítést, azért vannak kétségei! Még egyszer köszönöm! ... A bogyó elõtt tényleg elég rendszertelen volt! Az utolsó évben 8-szor jött meg, elõtte meg csak 6-szor! 2002 novemberétõl szedtem, egészen most decemberig! Nem uazt végig, sszem két különbözõt! ... Jajj lányok, úgy örülök! Komolyan, hiába nincs baba, de ez a pici dolog is rettenet jó érzés! Szép estét nektek!
Ez teljesen normalis ahogy megjon, nekem mindig is igy jon meg. Olyan nincs, hogy valakinek ugyanazon a napon jonne meg mindig. Hiszen amikor tabletatt szed valaki, akkor is a 7 nap valamelyiken jon meg. Nincs konkret nap akkor se. Ez igy nagyon jo, csak ne aggodj, ne stresszelj, csak lazan!!! Gyertyaallas:)
A kérdező hozzászólása: :) Okés, meglesz! Már pont beszélgettem életem egy Szerelmével, hogy õ fog tartani majd ... :) ... nem mondta, hogy nem! :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm Neked is a bíztatást! :)

Szerintetek van vmi koze ahhoz a fogamzasgatlonak, hogy amiota nem szedem minden nap kívánom a szexet! Elotte ennyire nem. Hm?

Legjobb válasz: van. elnyomja sok nõnél a vágyat, amit másnál a stressz hiánya (nem fél a babától) ellensúlyoz

van. elnyomja sok nõnél a vágyat, amit másnál a stressz hiánya (nem fél a babától) ellensúlyoz
akár de lehet, hogy nyugodt vagy a teherbe esést illetõen és ezért
A kérdező hozzászólása: Vanbenne vmi ;-)
Igen. 30/n
persze
A kérdező hozzászólása: A férjem sem éti mi történt velem :-D
A kérdező hozzászólása: érti

Tisztelt Doktor Úr! Két hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Amióta óvszer nélkül szeretkezünk a párommal (kb. két hete), az aktus után égő érzésem van a hüvelynyílásomnál és a kisajaknál. Gombás fertőzésre nem gyanakszom, mert csak szex után lép fel a

Tisztelt Doktor Úr! Két hónapja szedek fogamzásgátló tablettát. Amióta óvszer nélkül szeretkezünk a párommal (kb. két hete), az aktus után égő érzésem van a hüvelynyílásomnál és a kisajaknál. Gombás fertőzésre nem gyanakszom, mert csak szex után lép fel a probléma, és egy idő után elmúlik. Lehet, hogy a fogamzásgátlótól alakult ez ki? Mit javasol?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok a probléma hátterének feltárásához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Mielőbbi nőgyógyászati vizsgálatot javaslok a probléma hátterének feltárásához. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Pénteken megjött, így elkezdtem szedni a fogamzásgátlót elsőnek, de amióta bevettem az 1. szemet egyáltalán nem menstuálok. Most terhes lehetek vagy csak a hormonok?

nem értem mi lehet... Erre tegnap megmértem a h?met a hüvelyben 37°-os, a hónaljnál viszont csak 36.4. Most melyiket nézzem? (egyébként most hülyelygyulladásom van, lehet azért volt 37°-os??

Legjobb válasz: nagyon erös a hormon azért nem menstruálsz. a höd lehet a gyulladástol.

nagyon erös a hormon azért nem menstruálsz. a höd lehet a gyulladástol.
A kérdező hozzászólása: Novynette-t szedek, ebben már nem oylan nagy a hormon elvileg... De épp elég, ahhoz, hogy ennyire felboruljon az egész?
Én is novynettet szedek és rám is hasonlóan hatott. Tuti az boritotta meg a hormonjaidat!

Amióta nem szedem a fogamzásgátlót, a peteérés után a mensiig az elmúlt 3 hónapban mindenféle terhességi tünetem van. Mitől lehet?

Amióta nem szedem a fogamzásgátlót, (helyre állt a mesim nagyából)a peteérés után a mesiig az elmúlt 3 hónapban mindenféle terhességi tünetem van. Általában fáradtabb vagyok és újabban szédelgek is, néha émelygek. eddig mindig reménykedtem hátaha babás vagyok de nem. Most is 3-4 nappal a peteérés után fájdogál a mellem és szédül, és átaludnám a napokat.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a tested téged is "átver", azaz annyira vágysz már a babára, hogy tudatosság nélkül produkálod a tüneteket. Ha viszont a végén mindig ott a mensi, és az szokásos erõsségû és állagú, akkor sajnos nem vársz babát. Az álmosság és szédelgés furcsa tünet egy peteérésnél, de lehet, hogy csak azt jelzi, hogy ebben a nyálkás idõben nem jut a szervezeted elég vitaminhoz.Ha megint megjön a mensi és a tünetek nem múlnak, keress fel egy orvost!

Lehet, hogy a tested téged is "átver", azaz annyira vágysz már a babára, hogy tudatosság nélkül produkálod a tüneteket. Ha viszont a végén mindig ott a mensi, és az szokásos erõsségû és állagú, akkor sajnos nem vársz babát. Az álmosság és szédelgés furcsa tünet egy peteérésnél, de lehet, hogy csak azt jelzi, hogy ebben a nyálkás idõben nem jut a szervezeted elég vitaminhoz.Ha megint megjön a mensi és a tünetek nem múlnak, keress fel egy orvost!

Amióta fogamzásgátlót szedek nem kívánom a szexet. Lehetséges, hogy amiatt?

kb. 5 hónapja szedem, azóta nem kívánom a szexet, azel?tt ilyen probléma nem volt most viszont olyan nehezen tudom rávenni magamat, ráadásul amikor elkezdjük még a legelején fájdalmas is, de utána már jó. A fogamzásgátló szedése el?tt hetente többször is szeretkeztünk a barátommal, most már csak olyan hetente - 2hetente.

Legjobb válasz: aha, igen, a fogamzásgátlók hathatnak úgy, hogy csökken a libidó sajnos :\

aha, igen, a fogamzásgátlók hathatnak úgy, hogy csökken a libidó sajnos :\
Igen, valószínû. Cserélni kéne gyógyszert!
A kérdező hozzászólása: Az, hogy a legelején fájdalmas, az is a gyógyszer mellékhatása lehet?
az attól van, hogy nincsenek az izmok eléggé ellazulva és nem avgy elég tág. Nekem sokszor is fájt az elsõ 2-3 lökés egy kicsit mikor nem szedtem fog.gátlót.
Igen, a gyógyszernek sajnos van ilyen "mellékhatása". Az pedig, hogy fáj valószínû attól van, hogy nem vagy annyira ráhangolva, így kevésbé lazulsz el.
Nekem ugyanez volt, fajt, nem kivantam, el voltam nelkule. Aztan kb 2 hete ''javult'' meg a dolog, mar a 7. honappal vegeztem.
Igen, a tabletta egyik gyakori mellékhatása a libidócsökkenés. A fájdalom nem mellékhatás. Viszont a hüvelyszárazság igen, és amiatt fájhat is. Nyújtsátok tovább az elõjátékot, hogy eléggé benedvesedj! Használhattok pluszban síkosítót is. A libidód viszont nem valószínû, hogy visszaáll magától. Megpróbálkozhatsz másik fajta gyógyszerrel, de ha az se használ, lehet le kell mondanod a tablettás védekezésrõl.
A libidó visszaáll magától!!! Én majdnem szakítottam emiatt a párommal, egy évig szedtem, végén már undorodtam a szex gondolatától, abba hagytam a fogamzásgátlót, mintha kicseréltek volna!
8-as! Magától? Neked se magától állt vissza! :D Hanem mert abbahagytad a tablettát. Igen, ez az egyik módja.

Amiota fogamzásgátlot szedek nem kívánom a sexet. Másnál is előfordult ez?

2 honapja szedek fogamzásgátlót(Lyndinette 20).Elötte minden rendben volt a sexuális életemmel most viszont a libidóm kb a nullánál van. Nem is kivánom a sexet és alig nedvesedek. Ezt a fogamzásgátló okozza ? Váltanom kellene esetleg másikra ? Várom a véleményeteket.

Legjobb válasz: miért is kell ilyen szemetet szedni? válts egy másikra, ennyi

miért is kell ilyen szemetet szedni? válts egy másikra, ennyi
Nem, te vagy az elsõ az univerzumban, akinél mellékhatásai vannak a hormonkészítményeknek. Igen, a fogamzásgátló okozza, fordulj orvoshoz.
Nekem a Lyndinettel csak a problémám volt, 3 hónap után váltottam. De bármelyik fogamzásgátló okozhat libidócsökkenést. Ez nem ritka jelenség.
igen, váltanod kell.
Nekem is ez volt. Bár esetemben kicsit más a helyzet, mert nekem alapjáraton van õrülten nagy libidóm, a fogamzásgátló mellett pedig elég volt mondjuk a heti 2-4. Szóval lecsökkentette, nem az, hogy nullára, de jelentõsen kisebbre. Nem egyedi. 22L
So Ironic xDDDDD
Érdemes kipróbálni másikat. Én Nuvaringet használok, és nem csökkent a libidóm - sajnos, pedig nem ártana egy normális szintre beállítani! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!