Találatok a következő kifejezésre: Amióta benn a (5 db)

Amióta benn vagyok a tinédzserkorban, állandoan eszek, de az a baj, hogy mindig kenyeret. Hogyan tudnék lefogyni?

Ki van tágulva a gyomrom, volt már 1 hónapig hogy nem ettem olyan sokat, hogy ett?l talán visszahuzodik, de semmi eredmény. Nem tudnátok valamit, hogy egyek kevesebbet?

Legjobb válasz: Szia! Egyrészt valóban jó ötlet, hogy próbáld lekötni magad, elterelni a gondolataidat az evésrõl. Legjobb ha például elkezdesz valamit sportolni, ez az esetedben azért is lenne hasznos, mert ha pl. emellet "bûnözöl" egy keveset, intenzív mozgás mellett mégis kisebb az esélye hogy meghízol. A másik ötletem: ha nagyon éhes vagy egyél, de próbálkozz a gyülöcsökkel. Az is eltelíti a gyomrot, és a teltségérzet meg is marad sokáig, mert a gyümölcscukrot lassan bontja le a szervezet. Javaslom, hogy próbálj mindenképpen most életmódot változtatni, tapasztalatból beszélek, mert nekem sajna gimis koromban sikerült nagyon meghíznom.. Igaz, hogy késõbb huszonévesen lefogytam több mint 20 kg-t és mostmár újre normális a súlyom, de nagyon nehéz volt, és ha visszamehetnék az idõben elõvigyázatosabb lennék, és eleve meg sem híznék.. Az egészségre is veszélyes,nem beszélve a lelki dolgokról... Szóval szorítok hogy tudj váltani, éljen az egészséges életmód! :)

Szia! Egyrészt valóban jó ötlet, hogy próbáld lekötni magad, elterelni a gondolataidat az evésrõl. Legjobb ha például elkezdesz valamit sportolni, ez az esetedben azért is lenne hasznos, mert ha pl. emellet "bûnözöl" egy keveset, intenzív mozgás mellett mégis kisebb az esélye hogy meghízol. A másik ötletem: ha nagyon éhes vagy egyél, de próbálkozz a gyülöcsökkel. Az is eltelíti a gyomrot, és a teltségérzet meg is marad sokáig, mert a gyümölcscukrot lassan bontja le a szervezet. Javaslom, hogy próbálj mindenképpen most életmódot változtatni, tapasztalatból beszélek, mert nekem sajna gimis koromban sikerült nagyon meghíznom.. Igaz, hogy késõbb huszonévesen lefogytam több mint 20 kg-t és mostmár újre normális a súlyom, de nagyon nehéz volt, és ha visszamehetnék az idõben elõvigyázatosabb lennék, és eleve meg sem híznék.. Az egészségre is veszélyes, nem beszélve a lelki dolgokról... Szóval szorítok hogy tudj váltani, éljen az egészséges életmód! :)
hát én is tini vagyok, mozogj sokat, és próbálkozz a barnakenyérrel
amikor bekerültem a tinédzserkorba, én is folyton ettem, és a húgom is, és hát nem épp egészséges dolgokat. aztán meghíztam, és belekezdtem mindenféle fogyókúrába, amitõl aztán végül még tíz kilót híztam, mert a vége az lett, hogy telezabálom magam, aztán meg túl sokat fogytam, és az volt a baj. próbáld megállni, hogy ne egyél folyton, foglald el magad mással (pl. sportolás:D), de ne fogyókúrázz, mert nagyon veszélyes ebben a korban!
1. ne egyél kenyeret. 2. figyelj arra oda, hogy mikor, és mit eszel 3. sose éhezz, mert utána úgy is bezabálsz, és csak hízol 4. mozogj mellette. Én ezt csinálom: - reggeli: fõt kaja - ebéd: saláta (bármilyen, csirkehússal) - vacsora: turmix - uzsonna, tízórai: gyümölcs És 2 naponta 30 perc aktív mozgás.

Megváltozott a Jobbik amióta bent van a Parlamentben?

Amikor a választások voltak nagyon harsányak voltak, rengeteget kampányoltak, egy halom problémára felhívták a figyelmet, meg a megoldást! Most mi van? Elcsitultak a bársonyszékbe? Megvan már a kényelmük, a jó kis fizetés, meg minden extra? Már nem radikálisok, vagy már ?k is úgy gondolják, h ?k se tudják megmenteni az országot? Kilátástalan?

Legjobb válasz: Nem. Ma is õk teszik a legjobb javaslatokat.

Nem. Ma is õk teszik a legjobb javaslatokat.
egyáltalán nem. Naponta felszólalnak, javaslatokat tesznek, ha figyeled látod õket. De 2/3 mellett sok beleszólásuk nincs a dologba.
Egyszerûen más idõszak van, ilyenkor a kormányzásról beszélnek a legtöbbet, és zárójelben talán odagondolják, hogy az ellenzéki pártok mit gondolnak. Egyelõre a Fidesz van olyan pozícióban, hogy bármit is tudjon tenni. Majd a választások elõtt újból nagyobb figyelem irányul a Jobbikra is. Egyébként az LMP is eltûnt úgymond, és ez a másfajta politika sem olyan feltûnõ, míg az MSZP-vel kapcsolatban leginkább a belviszályáról hallani.
Meg. Lázadó fiatalokból profi, érett politikusokká változtak.
Nem dehogy. Egyszerûen felébredtek és látták hogy a bilibe lóg a kezük.
Megváltoztak. Kiderült róluk, hogy nem is akkora magyarok.
"meg a megoldást!" :D
na mivan? ráfagyott a radikális mosoly az arcodra?
A kérdező hozzászólása: :S
Nagyon erõs a balra tolódás!
Van olyan agyhalott az országban, aki a "jobbik"-tól többet várt?!

Hogy lehet ennyire gagyi zenéket leadni a tv-ben és a rádióban? Már években mérhetõ, amióta nem hallgatok zenei adásokat, tv-m sincs.

...de az új munkahelyemen a kollégák rádióznak. Emberek, ez gyalázat!!! Semmit sem javult a helyzet.

Legjobb válasz: Jó, hogy ezt így kiadtad magadból, mindig örömmel fogadom az objektív véleményeket.

Jó, hogy ezt így kiadtad magadból, mindig örömmel fogadom az objektív véleményeket.


Nem lehet. Strongholdban is csak 1 szín van a kék.
A kérdező hozzászólása: Kéék? nekem csak piros van
Ö most hogy érted? a zászlót lehet váltani!
Stronghold és a Stronghold Crusader.2 külön játék

Üdv van egy USB kormányom amit euro truck simulator 2 -höz használok il Amióta megvettem euro truck simualtor 2 ben balra húz lehet is látni hogy el van (a játékban ) fordulva a kormány mit lehet csinálni hogy ne húzzon balra?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]. Bg/%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D0%BC-%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D

Legjobb válasz: Ilyen.Bg/%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D0%BC-%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D 0%B2%D 0%B5-%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8- c ID=666/steering-wheels-canyon-cng-gw1-pc-usb-gaming-wheel-12 - btn-retail-pID=12647/

A kérdező hozzászólása: Ilyen.Bg/%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D0%BC-%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D 0%B5-%D0%B4%D0%B6%D0%BE%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8-c ID=666/steering-wheels-canyon-cng-gw1-pc-usb-gaming-wheel-12- btn-retail-pID=12647/
A kérdező hozzászólása: [link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!