Találatok a következő kifejezésre: Amerikában önkéntes katonaság, vagy soroznak (1 db)

önkéntes
Hivatalosan önkéntes. Gyakorlatilag amikor hiányban szenvednek - lásd most - elõszeretettel járkálnak tisztek a gettókban, szegényebb területeken pénzt, jólétet, oktatást kínálva a szerencsétleneknek, akiket aztán kvázi elküldenek meghalni Afganisztánba meg Irakba...
Önkéntes, de tartanak nyilvántartást azokról, akik esetlegesen háborúba mehetnének, ha úgy alakulna. Minden 18-26 év közötti férfinek regisztrálnia kell az ún. Selective Service Systembe, amivel számon tartják a potenciális embereket, ha esetleg egy világháború kitörne vagy nem tudnának elég embert toborozni és vissza kellene állítani a sorkatonaságot. Egyébként amit az elõttem szóló mondott, igaz volt a közelmúltra, de már nem az. A válság miatt túl sok ember veszítette el az állását és egy biztos állást keresvén sokan mentek el katonának, így viszonylag nehéz bekerülni jelenleg.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Katonának szeretnék menni? Mit kell tennem azért, hogy belépjek?

Soproni vagyok. Hova kell mennem ahhoz, hogy tudjak jelentkezni? Mit kell csinálnom, hogy felvegyenek?

1

Ha te lennél a miniszterelnök vagy a honvédelmi miniszter, akkor visszavezetnéd a sorkatonaságot és miért?

17

Mi lett volna ha a spanyolok belépnek a második világháborúba a németek oldalán?

Szerintem ha 1940-ben elfoglalták volna Gibraltárt lehet az egész háború menetét meg tudták volna fordítani, mert ezzel az észak-afrikai hadszíntér reménytelenné vált volna a szövetségesek számára, valószínűleg Málta is elesik és Rommel eljut egészen a Szuezi csatornáig. Ezzel a németek olajutánpótlási problámái megoldódtak volna.

16

Mennyi életereje van egy Leopard 2 tanknak?

24

Meg lehet elni tisztességesen katonaként? Itt a fizetésre értem. Esetleg ha vki nem titkolja. Mennyik a fizetések most a honvédségnél?

4

Ha a szovjetek nem tudták volna megkerülni a kárpátokat (csak ugye románok átálltak) akkor az árpád vonal sacc meddig tarthatott volna ki?

6

Eböl igaz bármi is?

http://magyarhajnal.com/kepriport-viperat-pisztolyt-kardot-a..

8

Hogyan nézhette a Jupítert a hadsereg Kínai drónnak hónapokig? Milyen kiképzést kap egy katona?

Előszőr is kezdjük ott, hogy "Száznál is több UFO-t észlelt az indiai hadsereg az utóbbi fél éveben" sőt, "India asztrofizikusokhoz fordult segítségért, miután megoldhatatlan ufórejtélybe ütközött. A biztonsági szolgálat múlt év vége óta többször „sárga gömböket” jelentett a fokozottan őrzött, Kínával közös határ mentén. Arra gyanakodtak, hogy kínai drónok vagy pilóta nélküli repülőgépek röpködnek a vitatott határ mentén, de a Kínai Népi Felszabadító Hadsereg ezt határozottan tagadja." Asztrofizikusokhoz fordultak segítségért.Majd az asztrofizikusok tanulmányozása alapján kiderült, hogy az a Jupíter és a Vénusz

Kérdésem, az, hogyan lehet az, hogy képzett mérnökök, műszakisok, hadtudományi szakértők, katonák akik egész életükben az eget kémlelték és ismerik minden repülőgép speciális repülési paramétereit. Képesek beazonosítani rengeteg repülőfajtáz, messziről a mozgásáról, egéz életükben ezzel foglalkoztak, akkor hogyan gondolhatják azt egy bolygóról hogy UFO vagy drón, amikor egy átlagember nem gondolna rá ?

Milyen kiképzést kapnak a katonák ? Magyarországon is volt ilyen, hogy pl repülők szálltak fel UFO-t üldözni, majd a levegőben kiderült, hogy hát az csak a Jupiter volt :-D

5

A nemzeti büszkeség a személyes büszkeség hiánya?

19

A lokátor kiégeti a füvet?

21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!