Találatok a következő kifejezésre: Amerikában önkéntes katonaság, vagy soroznak (1 db)

önkéntes
Hivatalosan önkéntes. Gyakorlatilag amikor hiányban szenvednek - lásd most - elõszeretettel járkálnak tisztek a gettókban, szegényebb területeken pénzt, jólétet, oktatást kínálva a szerencsétleneknek, akiket aztán kvázi elküldenek meghalni Afganisztánba meg Irakba...
Önkéntes, de tartanak nyilvántartást azokról, akik esetlegesen háborúba mehetnének, ha úgy alakulna. Minden 18-26 év közötti férfinek regisztrálnia kell az ún. Selective Service Systembe, amivel számon tartják a potenciális embereket, ha esetleg egy világháború kitörne vagy nem tudnának elég embert toborozni és vissza kellene állítani a sorkatonaságot. Egyébként amit az elõttem szóló mondott, igaz volt a közelmúltra, de már nem az. A válság miatt túl sok ember veszítette el az állását és egy biztos állást keresvén sokan mentek el katonának, így viszonylag nehéz bekerülni jelenleg.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek a nagyhatalmak tisztában vannak vele, hogy egy újabb világháború akár az emberiség teljes pusztulását eredményezheti?

Mert a mai napig nagyon fegyverkezik mindenki, Tajvan a légi erejére gyúr A Kínai Népköztársasággal szemben, Észak-Koreáva izmozik Dél-Koreával szemben stb.
Valószínűleg minden atomhatalomnak és nagyobb haderővel rendelkező országban tudnia kell, mi lehet egy pici konfliktusból akár, de akkor mi a megoldás?
Lesz valami "egyesült" emberiség vagy elkerülhetetlen, hogy szétlőjjük egymást és eltűnjünk a Föld színéről?

4

Milyen tapasztalataitok vannak a Celeritas Shooting Club nevű lőtérrel? Jártatok már ott? Mekkora esély van rá, hogy egy civil a kalasnyikovval lövés közben eltöri a vállát a visszarúgástól?

3

Sikerülhet valaha Indiának visszaszerezni a '62-es háborúban Kína által elfoglalt területeket vagy lemond róla?

Kína egyre erősebb. Le fog mondani India erről a területről, behódolva az erősebbnek?

2

Mikor lesz áprilisban bevonulás?

Szerződéses katonáknak.

0

Felvehetnek misszióra?

Idén másjusba jelentkezek külföldi misszióra és az kiváltó ok ha allergiás vagyok a parlagfűre?

6

Tényleg igaz, hogy a díszszázadban 180 cm magasnak kell lenni?

4

Milyen módja van annak, hogy beléphessek az amerikai haditengerészetbe? Azon belül is vadászpilóta szeretnék lenni. Azt tudom, hogy állampolgárság kell, de hogy konkrétan ennek milyen menete van.

8

Francia idegenlégióban hány évet kell szolgálni a nyugdíjért?

3

Miért támadta meg az USA vietnámot?

4

Mi a fegyver neve?

http://img16.aprod.hu/images_aprodhu/18512381_1_644x461_a-mo.. ebben a könyvben a 36. oldalon az első ember kezébenlévő fegyvernek mi a neve?
ezen az oldalon

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!