Találatok a következő kifejezésre: Amerikában önkéntes katonaság, (1 db)

önkéntes
Hivatalosan önkéntes. Gyakorlatilag amikor hiányban szenvednek - lásd most - elõszeretettel járkálnak tisztek a gettókban, szegényebb területeken pénzt, jólétet, oktatást kínálva a szerencsétleneknek, akiket aztán kvázi elküldenek meghalni Afganisztánba meg Irakba...
Önkéntes, de tartanak nyilvántartást azokról, akik esetlegesen háborúba mehetnének, ha úgy alakulna. Minden 18-26 év közötti férfinek regisztrálnia kell az ún. Selective Service Systembe, amivel számon tartják a potenciális embereket, ha esetleg egy világháború kitörne vagy nem tudnának elég embert toborozni és vissza kellene állítani a sorkatonaságot. Egyébként amit az elõttem szóló mondott, igaz volt a közelmúltra, de már nem az. A válság miatt túl sok ember veszítette el az állását és egy biztos állást keresvén sokan mentek el katonának, így viszonylag nehéz bekerülni jelenleg.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Körülbelül hány magyarországi magyar vett részt a délszláv háborúkban?

5

Lll. vilaghaboru kitorese?

tudom hogy sokan tettek fel ezel kapcsolatban kerdest de en inkabb arra lennek kivancsi hogy Del koreanak mi haszna lenne abbol hogy ki robbantson egy ekkora haborut(?) gondolom USA es orosz orszag is boven benne lenne meg az Arabok is meg eleg ket orszagnak ossze ossze fogniaaris le gyozik koreat del/eszak es miert ilyen hulyek hogy haboruval probaljak megoldani a dolgokat(?) nem gondolnak arra hogy hany ember eletbe kerul ez meg hogy milyen allat fajokat irthatnak ki(?) neha kicait fel cseszi az agyam el kene vinni oket korbe a vilagon es meg mutatni milyen szep hely is tud lenni a fold..amugy bocai ha zavaros de lany vagyok es csak 15 eves:ss

7

Mennyire lehet jól kúszni, mászni a modern málhafelszerelésekben? A molle felszerelésekre gondolok, abban az esetben amikor elől tele van pakolva a test.

3

Ha állást kínál a Honvédség nekem, mint leendő szerződéses katonának, köteles vagyok elfogadni?

3

Hány állományban lévő hivatásos katona van szolgálatban hazánkba? (2013-ban)

1

Azt lehet biztosan tudni, hogy nem kőrőznek Magyarország felett drónok?

13

Milyen összetevők és hány %-ban alkothatják a molotov-koktélt? Melyik adalékanyag mit idéz elő?

És ha nitrohigíto extrával töltik akkor mi lesz? Nem akarok senit felfobbantani csak érdekel.

6

Hogyan lehet megszállni egy országot?

3

Az M1A1 Abrams vagy a T-90-es a jobb tank?

3

Melyik a legerősebb gumilövedékes pisztoly? Önvédelemre kellene, otthoni használatra. Olyan kell ami után azért a támadó ha nem is meghátrál, de legalább összezavarodik.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!