Találatok a következő kifejezésre: Ameddig tovább a (12 db)

Ameddig tovább folytatódik a forgatókönyvírók sztrájkja, abszolút nem gyártanak új részeket az amerikai tévésorozatokhoz?

Ennyire nincs talonban el?re megírt folytatás, mindent menet közben találnak ki?

Legjobb válasz: Sajnos nem :-( Bár néhány sorozatnak nem is hiányzik. hehe

Sajnos nem :-( Bár néhány sorozatnak nem is hiányzik. hehe
Rakd föl újra.Valószínû hogy a gép szarul rakta föl.
Hibás verzió, vagy rakd fel újra vagy tölts le másikat(persze ha warez és nem eredeti) Az is lehet hogy a géped nem bírja és megzakkan egy idõ után
A kérdező hozzászólása: Valóban a zakkanás a leghelyénvalóbb, mert 2 különbözõ verziót is felraktam, sõt még közben windows-t is raktam újra..
Hehe NFS Carbon feeling :) Annál is úgy volt h a régi gépemen egy keresztezõdésben mindig lefagyott (annó XP-vel meg vistával is) kilépett, mikor új gépet kaptam, akkor meg simán átvitte, szóval xD Ergo:vegyél új gépet. :)

Szerintetek mit jelent az a gördeszkáknál hogy profi gördeszkázáshoz nem megfelelő. Ugye ez azt jelenti hogy ameddig elkezdem az alapokat meg minden addig tartani fog nem? Vagy inkább vegyek profi gördeszkát ami tovább bírja? Mik a tapasztalataitok?

El?re is köszi.

Legjobb válasz: ez azt jelenti, hogy tökéletesen alkalmas, hogy megtanulj vele gurulni, ugrani, talán még egy kick flippet is, de arra, hogy profi trükköket csinálj, grindelj(korláton "csúszol" deszkával) arra már alkalmatlan mert ekttétörik

ez azt jelenti, hogy tökéletesen alkalmas, hogy megtanulj vele gurulni, ugrani, talán még egy kick flippet is, de arra, hogy profi trükköket csinálj, grindelj(korláton "csúszol" deszkával) arra már alkalmatlan mert ekttétörik
A kérdező hozzászólása: És nemtudsz valami olyan videot ahol bemutatják miként kezdj el deszkázni ?

Sziget napijeggyel lehetséges tovább bent maradni a fesztiválon mint ameddig lehet?

Ha veszek egy adott napra napi jegyet, akkor meglehet csinálni hogy másnap is még bent maradjak? Figyelik a szalagokat? Ha esetleg elkapnak hogy tegnapi jeggyel vagyok bent, akkor az valamilyen következményt vonhat maga után( bírság, büntetõügyi bármi)???

Legjobb válasz: Igen, figyelik, vannak ellenõrök, akik körbejárnak. Azonnal kivezetnek a fesztivál területérõl. Hogy egyéb következménye van-e, nem emlékszem, de a jegy hátoldalán az általános szerzõdési feltételekben biztos írják.

Igen, figyelik, vannak ellenõrök, akik körbejárnak. Azonnal kivezetnek a fesztivál területérõl. Hogy egyéb következménye van-e, nem emlékszem, de a jegy hátoldalán az általános szerzõdési feltételekben biztos írják.
A kérdező hozzászólása: Akkor semmi esélye? Mert emlékszem pár éve(3-4)találkoztam olyanokkal akik úgy voltak bent.
Én idén is (tavaly, de fura :D) hallottam sok olyanról. Vannak olyanok, akiknek mákjuk van és nem találkoznak "ellenõrökkel", de például én is találkoztam. Még szerencse, hogy bérletes voltam. :) Igaz, ez a VOLT-on történt, de Szigeten is ugyanígy megy
Hát 1-2 ember biztos van, aki megússza, stb., de erre nem lehet alapozni. Alapvetõen ellenõrzik a dolgot, én nem kockáztatnám.

Gépen windows xp van töltöttem le windows8 as témát a telepítő végén újraindult a gép ejön ameddig kiírja windows xp és megint újraindul. Hogyan tovább?

csökkentett módba se jön be

Legjobb válasz: Ha nincs "recovery", vagy helyreállító lemez, újra kell telepíteni a windows-t.

Ha nincs "recovery", vagy helyreállító lemez, újra kell telepíteni a windows-t.
A Windows 8 sz*r! Sógorom laptopján is az volt alapban! Újonann vette a gépet, 2 hónap után már nem ismerte fel a rendszer a programokat! Letörölte, és mióta kb. 1 éve felrakta a 7-est, semmi gondja nincs vele! Attól, hogy a legújabb, nem jelenti azt, hogy a legjobb! A 7-es régebbi, de sokkal fejlettebb! A valaha volt legjobb op. rendszer: Windows 7 Ultimate Professional 64bit
A kérdező hozzászólása: F9 for xpress recovery van olyan de azt hozza be hogy csökkentett mód... meg normál modu indítás
A kérdező hozzászólása: nekemis a laptopon volt win 8 de ténleg nem jó utána felraktam win 7 home premium ot
Nekem viszont a windows 7 szar vadonat új alaplap proceszorom winchesterem van a windows 7 egyszerüen nemlátja a 3 terrás winchestert csak 2 terrát lát viszont a windows 8 rendesen látja pedig aki telepitete a gépem informatikus. Minden program amit használok müködik windows 8 ba viszont a windows7 már nemegyszer megszivatot pedig nem gyenge gépem van 4 magos processzor van meg átlátszik az asztal netezés közben win 7 en sehogyse jön be nekem az a szar meg öreg rendszer már a windows 7 sokan írják átjavitot vista a vista jó volt nekem meg a 8 as is, startmenü is van benne és ugynéz ki mint a 7 igy de sokkal gyorsabb gyorsan bekapcsol és leállásnál is ez van . Mire 10 et számolok leált nekem ez számit ha valahova sietek nem mindegy mennyi idö alat áll le a windows ha nincs rendessen leállitva összeomlik a rendszer. Persze nekem bevált a 8 as de mindenkinek mésjön be, elöbb utobb a win 7 támogatása is lejár mint az xp és vistáé is és akkor majd válltani kell haladni kell a koral.
xp re szerintem nemlehet rakni windows 8 kinézetet az xp támogatása lejár párhónapon belül. internet explorer böngészö is csak a 8 as megy már xp n a 9-10 es nem. Azok csak win 7 win 8 xp n csak mozilla goole crome megy.

Miért megyek el hamar? Eleinte (kb100alkalom:D) addig birtam ameddig akartam szinte. A barátnőmnek is töbszörös orgazmusa volt szinte minden alkalommal. De mostanában ugy 5-10perc után eccerüen ugyérzem h nembírom tovább!

Tapasztalt valaki ilyet? Ez nagyon kihat a sexuális életemre, nincs önbizalmam. Am 3éve van barátn?m és 2éve élunk nemi életet. És mostanában (6hónapja) a petting van elötérbe és egyre kevesebbet van sex:S. (19éves vagyok)

Legjobb válasz: Sokat akar a szarka, csak nem birja a farka :))))))

Sokat akar a szarka, csak nem birja a farka :) )))))
Észre se vetted, hogy önzõ lettél. Ennyi a megfejtés, bárkivel megesik.
Kedves kérdezõ !Nem szeretnélek elkeseríteni vagy meg ijeszteni de ha ez ennyire váratlanul, és szinte az egyik napról a másikra következett be....a háttérben elég komoly keringési rendellenesség húzódhat meg.Irány elõször az urológia...aztán pedig-szinte biztos vagyok benne- a kardiológia.
A kérdező hozzászólása: rooszzul is fogalmaztam lehet.rendes felál meg minden.:D hanem eccermegesett h hamar elmentem ami tõlem nem megszokot és a következõ alkalommal azon stresszeltem h ne menjek el hamar.de van amikor ezt elfelejtem és akkor megin szuper.de általába mindig a fejemben van h mi lessz ha most se birom sokáig.és ilyenkor van baj....mit tehetek ez ellen? köszönöm
A kérdező hozzászólása: meg nemértem h miköze van a keringési rendszernek ahhoz ahoz h valaki hamar elmegy.erre tud valaki valamit mondani?ugytudom h az csak a merevedésben játszik szerepet..
"de általába mindig a fejemben van h mi lessz ha most se birom sokáig.és ilyenkor van baj....mit tehetek ez ellen? " Látod, milyen hülye vagy?
Sajnos ha kérdés feltevõ ilyen rosszul fogalmaz ...akkor ilyen félreértések keletkeznek...nem a válaszadó a hibás. Ebben az estben is egyértelmûen merevedési problémával lehetett azonosítani a dolgot.Ha elsõre úgy írtad volna , hogy hamar elélvezel...tehát a farkad végül is kõkeményen áll...akkor csak a fejben lehet a probléma.
A Durex 56mm-es, a Lifestyles pedig 54-es, ha jól emlékszem. A Masculan 52-es.

A köptetőt csak egy hónapig használjátok, ameddig a doboz írja, vagy tovább is?

Kisfiamnak vettem stodal szirupot még októberben,most megint kellene. De a dobozon az van,hogy csak egy hónapig használható fel. Adhatom még neki? Vagy vegyek újat?

Legjobb válasz: Nekem is azt mondták a gyógyszertárban, amit az elõttem válaszoló írt, hogy nem romlik meg, csak veszít a hatóanyagából. Pont a Stodal-t kérdeztem én is. Nekünk úgy is hatott, hogy már több, mint 1 hónapja fel volt bontva.

Nekem is azt mondták a gyógyszertárban, amit az elõttem válaszoló írt, hogy nem romlik meg, csak veszít a hatóanyagából. Pont a Stodal-t kérdeztem én is. Nekünk úgy is hatott, hogy már több, mint 1 hónapja fel volt bontva.
Mi használtuk, és hatott (két napig kellett csak adnom), szóval semmi baja nem lett egy hónapon túl sem.
Én gyógyszert nem merek lejárati idõn túl adni, inkább veszek újat. Pláne nem gyereknek.
Szia! Én megkérdeztem a gyógyszertárban hogy lehet-e adni, és ott azt mondták hogy ameddig nincs ilyen fura szénsavas íze addig lehet, merthogy olyan lesz mikor már megromlik.
off.köszi, hogy ezt leírtátok.három hónapja vettem stodalt, két napig adtam fiamnak, gondolhatjátok mennyi fogyott belõle.egy hónap múlva kuka.aztán most megint beteg, vettem újra egy ezresért, de ezt már nem fogom kidobni.azonnal hûtõbe tettem, ahogy kinyitottam.mondjuk most több fogyott, mert én is beteg vagyok, a fiamnak is egy hete adom már.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!