Találatok a következő kifejezésre: Amíg a a (101542 db)

Amikor elindítom a LoL-t, akkor bejön az ablak, rányomok a play-re, aztán egy fekete ablak jelenik meg, amire csak a verziószám van írva, van 1 X meg egy "kis ablak" gomb. Újratelepítettem a gépem, előtte hiba nélkül futott. (? )

Legjobb válasz: Az java frissítés nyírja ki. W7-ed van, lépj vissza egy biztonsági rendszermentésbe, amikor még nem frissítettél, és ne frissítsd többet a java-t, gond nélkül fog menni.

Az java frissítés nyírja ki. W7-ed van, lépj vissza egy biztonsági rendszermentésbe, amikor még nem frissítettél, és ne frissítsd többet a java-t, gond nélkül fog menni.

Már csak a zselézett, lakozott meg mindenféle kakadufej az, ami a a lányoknak tetszik?

Egyszerűen nem értem miért van,de egyre durvább,hogy zselézett haj nélkül szinte szóba se állnak veled.Én meg elmehetek a... ,mert én göndör hajat kaptam az élettől. Lányok a göndör haj nagyon taszít titeket?

Legjobb válasz: szerintem a zselét, a hajlakkot meg minden egyebet a nõknek találták ki, mivel a normális nõknek hosszú haja van, és hogy különbözõ formákra megtudják csinálni... de hogy egy férfinak, amikor a normális fajtának rövid a haja és épphogy megfésüli és már szép is, nem hogy zselé, hab, hajlakk stb... én nem értem, számomra az igazi férfi, a természetes férfi.. meg az ülepes gatya, amit már teljesen elbuzult férfiak felvesznek, még nõknek sem áll jól, nemhogy férfiaknak... az ülepestõl meg egyenest hányingerem van.. nekem ez a véleményem..

szerintem a zselét, a hajlakkot meg minden egyebet a nõknek találták ki, mivel a normális nõknek hosszú haja van, és hogy különbözõ formákra megtudják csinálni... de hogy egy férfinak, amikor a normális fajtának rövid a haja és épphogy megfésüli és már szép is, nem hogy zselé, hab, hajlakk stb... én nem értem, számomra az igazi férfi, a természetes férfi.. meg az ülepes gatya, amit már teljesen elbuzult férfiak felvesznek, még nõknek sem áll jól, nemhogy férfiaknak... az ülepestõl meg egyenest hányingerem van.. nekem ez a véleményem..
én hajhabot használok, mert a zslé olyan mintha zsíros lenne
vasald ki akkor xd bár én még nem próbáltam, én spec csak hajhabbal felállítom kicsit páváskásra oszt úgy jó f19
Tinilányoknál irányadó ez. Tinilányokat meg ki nem szarja le. Azokból még úgysem lesz semmi komoly. 20 feletti nõkkel kell tervezni akármi komolyat. Õk meg tudják, mifán terem az igazi kan. 20 feletti nõknél nem menõ már ez a égnek álló ace ventura frizurás kis egyszálbél majmok.
semmi baj a göndör hajjal, sok fiú ismerõsömnek van göndör haja, és pont amiatt vannak oda értük a csajok :)
Engem neem..a fiú aki tetszik 1.göndör hajú 2.kicsit más mint a többi azoknál a zselezett barmoknal.. Szóval nekem azok tökre nem jönnek be mert a legtöbbjük agyonra elvan szallva magától..
6os te egy vén trotty vagy ha fizikailag nem is akkor lelkileg
Szakadok a válaszokon : D olyanok írnak, akinek a göndör haj jön be és/vagy ' halálosan beleszeretett ' egy olyan 'kakadufejûbe ' akinek nem kellett vagy kihasználta és akkor már mindenki olyan : D Emberek, komolyan szégyen, hogy pár emberbõl ítélkeztek mindig.
A kérdező hozzászólása: 19-es: Mert szerinted normális egy fiún az ülepes gatya? :D (Szerintem még nõn is csúnya, de az már más kérdés :D )
tök vicces, hogy akinek göndör haja van az simát szeretne, és akinek sima, az göndört :) nekem sima, és tök jó lenne ha göndör lenne úgy néztem volna ki kiskoromban mint egy angyalka :D
A kérdező hozzászólása: Kisebb koromban nekem is egyenes volt, és mindig néztem a göndör hajakat, hogy tök jõ lenne nekem is egy olyan... :DD
nem kell minden tinit egy kala alá venni. Nekem példáúl kifejezetten a kopaszok jönnek be vagy akinek nagyon rövid haja van :D 16/L
Én még akkor kezdtem beállítani a hajam amikor nem volt ekkora "divat", mint az elmúlt kb fél évben lett, és azért csinálom, mert máshogy szar a fejformám.. Én azt mondom, hogy örüljetek neki, ha normálisan néztek ki kis hajjal, [email protected] van kedve reggelente 20 percig csinálni, este meg mosni... Egyébként nem tûnt fel hogy ez annyira bejönne a csajoknak , szerintem pont leszarják, csak nézzen ki normálisan az illetõ. Nem a haj fog dönteni, és mindenkinek meg van az a stílus ami jól áll, meg az, ami nem...
Ez az ecsetfej sokkal rondább, mint a göndör haj. Én inkább kiröhögöm magamban az ilyen "pasikat".
Ugyan olyan gyerek betegség mint a Twilight egyszer majd kinövik
A kérdező hozzászólása: Igaz, rosszul fejeztem ki magam. Zselézett haj helyett inkább a páwa hajakat értsétek :D
ha nincs mikrofonfejed, akkor nem értem, mi a baj a göndörrel L
A kakas fej jobb! :D
6*os voltam és az elsõ "ülepes" szó helyett csõnadrágot akartam írni...
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=76.. Nekem az ilyen haj tetszik, de mindenki beáll az ecsetek sorába! Undorítónak találom ezt a hajviseletet...
Zselét sosem használtam, tényleg olyan, mintha hetek óta nem mostam volna a hajam és csupa zsír lenne. Mondom akkor kipróbálom a Syoss Volumen Lift port. Egyszer bírtam felállítani vele az ugyanolyan göndör hajam, többet soha. Sosem lesz modern frizuránk...
Nekem nem kéne kakadu!
Nekem nem egy állat kell..nekem pasi kell! és amúgy nem taszít a göndör haj, az ecsetfej na az taszít...
Nem.
Szerintem jó a göndör haj. Nekem nem az, de zselé nélkül is jól érzem magam.
Valószinûleg a master/slave jumperolással van probléma.
A kérdező hozzászólása: és melyiknek kéne a masternek lenni-e amin a rendszer van vagy a tárolón?
A kérdező hozzászólása: azért használnák így kettõ hdd-t mert a 160gigás második hdd-re nem bírom rá szuszakolni a rendzsert ezt írja: "A Windows nem telepíthetõ erre a lemezre. Elõfordulhat, hogy a hardver nem támogatja a rendszerindítást errõl a lemezrõl. Gyõzõdjön meg arról, hogy a lemezvezérlõ engedélyezve van a BIOS menüjében. " viszont nekem msi alaplapom van nincs a biosban ACHI és sehogy nem bírok erre rendszert telepíteni ha erre mondtok választ az is jó :)
Igen, úgy kellene, hogy az a slave, amelyiken a rendszer már rajta van. Most valószinûleg azért is írja, hogy nem tudod rá telepíteni, mert nem jól vannak beállítva (jumperelve).
A kérdező hozzászólása: de akkor sem engedi rá rakni a win7-et ha csak az az egy hdd van benne
A vinyón jumperrel tudod beállítani, hogy master vagy slave módban üzemeljen! A beállítások rá van rajzolva.Nézd meg ezt!https://www.google.hu/search?q=jumper&client=firefox-a&hs=cz..
mehet persze. Fekete Laci szted tart ien napokat.? ami a keze ügyébe akad megeszi. :D
Tejföl reszelt sajttal nagyon finom és laktató. Néha egy kis rántott sajt is becsúszhat, ha unod a husokat.
Én simán szoktam enni rántott dolgokat. Elvileg ehetsz egy szelet kenyeret, de mivel én ezt nem szeretem, így a húson, ill. sajton lévõ panírt betudom kenyér helyett. Olykor még keményítõ napon is készítek rántott cukkinit/krumplit/gombát...
1 jó izmos szelet tarja sütve, fokhagymásan salátával... :)

Feltudnátok sorolni nagytestű kutyákat? Olyanra gondolok, ami a a dándoghoz közelít méretben?

tudom, hogy ő az egyik legnagyobb kutyafajta, de hozzá közel illőt, mint talán a kaukázusi. az is nagy, csak az kicsit másképpen

Legjobb válasz: Ír farkaskutya, angol masztiff, nápolyi masztiff, közép ázsiai juhászkutya, bernáthegyi, újfoundlandi, leonbergi, bobtail, berni pásztor.

Ír farkaskutya, angol masztiff, nápolyi masztiff, közép ázsiai juhászkutya, bernáthegyi, újfoundlandi, leonbergi, bobtail, berni pásztor.
Kangaldog
Kuvasz, komondor
közép-ázsiai, tibeti masztiff vagy pireneusi hegyikutyából is vannak jó nagyok.

2 gyermekem van amit a válásunkkor a bíróság az anyuknál helyezett el, fizetem a gyerektartást ami a fizetésem 40%. A nagyobbik gyermek (16) már 3 hónapja nálam tartózkodik mert nem bírja az anyát elviselni, hogy tudom a gyerektartást megszüntetni?

Hiszen nála is van egy gyermek meg nálam is így a gyermek tartás nem jár. Mit tegyek hová forduljak?

Legjobb válasz: A bíróságnál kérelmezheted a gyermektartásdíj megváltoztatását.

A bíróságnál kérelmezheted a gyermektartásdíj megváltoztatását.
ha a gyereke nálad akar maradni, akkor elõbb a gyermekelhelyezés megváltoztatását kell kérjed és utána lehet rendezni a tartásdíjat
Hivatal, hatóság, huza-vona, hosszadalmas, idegölõ!Jobban jársz, ha a nõvel beszélsz, hogy a gyt fele marad vagy fizessen õ!A gyt nem a szülõnek jár, hanem a gyereknek, tehát ott a helye, ahol a gyerek van!
Beszélje meg a gyerekkel, hogy mit szeretne. Önnél akar lakni, vagy az anyjánál. Ha önnél akkor meglehet az egyik gyerektartás szüntetni. De viszont a másik gyereknek kell fizetni továbbra is. De akkor a gyerek majd az anyjától kap elméletileg gyerektartást. Pontosan nem tudom hova kell bemenni, lehet hogy a bírósághoz kéne!??
Bírósághoz kellene menni, ha a gyerek marad nálad, akkor ezt hivatalosan is le kellene papírozni, mert addig fizetned kellene, amíg nincs más döntés. Logika szerint ha az egyik nálad, másik nála, (és egyik sem beteg, nem kell egyiknek sem speciális dolog), akkor senki sem fizet senkinek.
Tök mindegy hol és mennyit van a gyerek, sajnos azt nem Te döntöd el, hogy jár-e a gyerektartás, vagy nem..
Elvileg ha itt is egy gyerek, meg ott is, akkor egyenlõ mértékben költötök a gyerekekre, így nem kellene fizetned. Bíróságon érdeklõdj!
Gyámügyön szerintem jobban felvilágosítanak.
Gyerek elhelyezési pert kell inditani 16 évesen már megkérdezik hova szeretne menni, majd perelhetsz a gyt-ért. Viszont nyugotan, érzelem mentesen át kéne gondolni hogy tényleg olyan rossz az ex vagy a 16 éves hisztérika túloza el a dolgokat. Nem bántásból de a tini lányok durva dolgokra képesek.

Egyszerűsített munkaszerződésről ami a kiskönyvek helyett jött most be április 01-től. Ezzel kapcsolatban van-e minimálisan előirt munkabér amit a munkavállalónak meg kell kapnia? Van-e tb ebben az esetben? Ez a munka beleszámit-e a nyugdijba?

ezzel kapcsolatos szeretnék kérni minden infót. legf?képpen itt a fizetésre gondolok de a többi is fontos számomra.

Legjobb válasz: A foglalkoztatás szerint a minimum óradíjat vagy a minimum napidíjat meg kell kapnia a munkavállalónak (minimálbér). TB-jogviszonyt a foglalkoztatás nem keletkeztet, a nyugdíjba viszont beszámít.

A foglalkoztatás szerint a minimum óradíjat vagy a minimum napidíjat meg kell kapnia a munkavállalónak (minimálbér). TB-jogviszonyt a foglalkoztatás nem keletkeztet, a nyugdíjba viszont beszámít.
A kérdező hozzászólása: és mit jelent ebben az esetben a minimum óradij vagy minimum napi dij?
§ A rendelet hatálya kiterjed minden munkáltatóra és munkavállalóra. 2. § (1) A teljes munkaidõben foglalkoztatott munkavállaló részére megállapított személyi alapbér kötelezõ legkisebb összege (minimálbér) a teljes munkaidõ teljesítése esetén 2010. január 1-jétõl havibér alkalmazása esetén 73 500 forint, hetibér alkalmazása esetén 16 900 forint, napibér alkalmazása esetén 3380 forint, órabér alkalmazása esetén 423 forint. (2) Az (1) bekezdésben meghatározottaktól eltérõen a legalább középfokú iskolai végzettséget, illetõleg középfokú szakképzettséget igénylõ munkakörben foglalkoztatott munkavállaló garantált bérminimuma a teljes munkaidõ teljesítése esetén 2010. január 1-jétõl havibér alkalmazása esetén 89 500 forint, hetibér alkalmazása esetén 20 600 forint, napibér alkalmazása esetén 4120 forint, órabér alkalmazása esetén 515 forint.
A kérdező hozzászólása: ezek szerint teljesen megszüntek azok a napi összegek amik pl. a legalacsonyabb napi munkabér 1800 ft volt a kiskönyvbe beleragasztva?nekem ennyi volt napi szinten, akkor többet kapok már naponta?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!