Találatok a következő kifejezésre: Amíg a a (106236 db)

Amikor a sony vegassal a rendelésnél tartok mindig wmw fájlba rendelek ami nem jó mert egy 32 perces 1080p-s 1, 27 gb-os videót 4 órán keresztül rendel. Van másik fájl aminek jó a minõsége és nem ilyen lassú lerendelni?

Legjobb válasz:
Csak egy megjegyzés: nem "rendel" hanem "renderel"... Az eredeti formátum milyen? És mekkora a mérete (hányszor hány pixel)? Ha túl nagy a különbség az eredetei felbontás és a készített (renderelt) anyag között, bizony sokáig elszámolgat. Gondolj csak bele: 32 perc esetén kb. 48.000 képet kell átméretezni, és más formátumra átkonvertálni. Azért az nem kevés, fõleg, ha jó nagy a felbontás... Amúgy miért éppen a WMV formátumot használod? Bár nem annyira rossz, de vannak sokkal jobbak, arról nem is beszélve, hogy lévén a Windows saját formátuma, sok minden nem nagyon szereti. Igaz vannak már olyan asztali lejátszók, amik felismerik, de nem ez a jellemzõ. A WMV helyett érdemes olyan formátumot választani, amit azok a berendezések garantáltan ismernek, amin majd le fogod játszani. Ilyen például az Mpeg2, de újabban vannak már mások is. Ezt neked kell eldöntened. De éppen a sok átszámolás miatt fontos, hogy miben van az eredeti anyag.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Csak egy megjegyzés: nem "rendel" hanem "renderel"... Az eredeti formátum milyen? És mekkora a mérete (hányszor hány pixel)? Ha túl nagy a különbség az eredetei felbontás és a készített (renderelt) anyag között, bizony sokáig elszámolgat. Gondolj csak bele: 32 perc esetén kb. 48.000 képet kell átméretezni, és más formátumra átkonvertálni. Azért az nem kevés, fõleg, ha jó nagy a felbontás... Amúgy miért éppen a WMV formátumot használod? Bár nem annyira rossz, de vannak sokkal jobbak, arról nem is beszélve, hogy lévén a Windows saját formátuma, sok minden nem nagyon szereti. Igaz vannak már olyan asztali lejátszók, amik felismerik, de nem ez a jellemzõ. A WMV helyett érdemes olyan formátumot választani, amit azok a berendezések garantáltan ismernek, amin majd le fogod játszani. Ilyen például az Mpeg2, de újabban vannak már mások is. Ezt neked kell eldöntened. De éppen a sok átszámolás miatt fontos, hogy miben van az eredeti anyag.

Amikor elindítom a LoL-t, akkor bejön az ablak, rányomok a play-re, aztán egy fekete ablak jelenik meg, amire csak a verziószám van írva, van 1 X meg egy "kis ablak" gomb. Újratelepítettem a gépem, előtte hiba nélkül futott. (? )

Legjobb válasz: Az java frissítés nyírja ki. W7-ed van, lépj vissza egy biztonsági rendszermentésbe, amikor még nem frissítettél, és ne frissítsd többet a java-t, gond nélkül fog menni.

Az java frissítés nyírja ki. W7-ed van, lépj vissza egy biztonsági rendszermentésbe, amikor még nem frissítettél, és ne frissítsd többet a java-t, gond nélkül fog menni.
Ez engem is nagyon érdekelne, sajnos én se találtam még meg hogy melyik az a zene! :( Én is megköszönném ha valaki leírná!

Már csak a zselézett, lakozott meg mindenféle kakadufej az, ami a a lányoknak tetszik?

Egyszerűen nem értem miért van,de egyre durvább,hogy zselézett haj nélkül szinte szóba se állnak veled.Én meg elmehetek a... ,mert én göndör hajat kaptam az élettől. Lányok a göndör haj nagyon taszít titeket?

Legjobb válasz: szerintem a zselét, a hajlakkot meg minden egyebet a nõknek találták ki, mivel a normális nõknek hosszú haja van, és hogy különbözõ formákra megtudják csinálni... de hogy egy férfinak, amikor a normális fajtának rövid a haja és épphogy megfésüli és már szép is, nem hogy zselé, hab, hajlakk stb... én nem értem, számomra az igazi férfi, a természetes férfi.. meg az ülepes gatya, amit már teljesen elbuzult férfiak felvesznek, még nõknek sem áll jól, nemhogy férfiaknak... az ülepestõl meg egyenest hányingerem van.. nekem ez a véleményem..

szerintem a zselét, a hajlakkot meg minden egyebet a nõknek találták ki, mivel a normális nõknek hosszú haja van, és hogy különbözõ formákra megtudják csinálni... de hogy egy férfinak, amikor a normális fajtának rövid a haja és épphogy megfésüli és már szép is, nem hogy zselé, hab, hajlakk stb... én nem értem, számomra az igazi férfi, a természetes férfi.. meg az ülepes gatya, amit már teljesen elbuzult férfiak felvesznek, még nõknek sem áll jól, nemhogy férfiaknak... az ülepestõl meg egyenest hányingerem van.. nekem ez a véleményem..
én hajhabot használok, mert a zslé olyan mintha zsíros lenne
vasald ki akkor xd bár én még nem próbáltam, én spec csak hajhabbal felállítom kicsit páváskásra oszt úgy jó f19
Tinilányoknál irányadó ez. Tinilányokat meg ki nem szarja le. Azokból még úgysem lesz semmi komoly. 20 feletti nõkkel kell tervezni akármi komolyat. Õk meg tudják, mifán terem az igazi kan. 20 feletti nõknél nem menõ már ez a égnek álló ace ventura frizurás kis egyszálbél majmok.
semmi baj a göndör hajjal, sok fiú ismerõsömnek van göndör haja, és pont amiatt vannak oda értük a csajok :)
Engem neem..a fiú aki tetszik 1.göndör hajú 2.kicsit más mint a többi azoknál a zselezett barmoknal.. Szóval nekem azok tökre nem jönnek be mert a legtöbbjük agyonra elvan szallva magától..
6os te egy vén trotty vagy ha fizikailag nem is akkor lelkileg
Szakadok a válaszokon : D olyanok írnak, akinek a göndör haj jön be és/vagy ' halálosan beleszeretett ' egy olyan 'kakadufejûbe ' akinek nem kellett vagy kihasználta és akkor már mindenki olyan : D Emberek, komolyan szégyen, hogy pár emberbõl ítélkeztek mindig.
A kérdező hozzászólása: 19-es: Mert szerinted normális egy fiún az ülepes gatya? :D (Szerintem még nõn is csúnya, de az már más kérdés :D )
tök vicces, hogy akinek göndör haja van az simát szeretne, és akinek sima, az göndört :) nekem sima, és tök jó lenne ha göndör lenne úgy néztem volna ki kiskoromban mint egy angyalka :D
A kérdező hozzászólása: Kisebb koromban nekem is egyenes volt, és mindig néztem a göndör hajakat, hogy tök jõ lenne nekem is egy olyan... :DD
nem kell minden tinit egy kala alá venni. Nekem példáúl kifejezetten a kopaszok jönnek be vagy akinek nagyon rövid haja van :D 16/L
Én még akkor kezdtem beállítani a hajam amikor nem volt ekkora "divat", mint az elmúlt kb fél évben lett, és azért csinálom, mert máshogy szar a fejformám.. Én azt mondom, hogy örüljetek neki, ha normálisan néztek ki kis hajjal, [email protected] van kedve reggelente 20 percig csinálni, este meg mosni... Egyébként nem tûnt fel hogy ez annyira bejönne a csajoknak , szerintem pont leszarják, csak nézzen ki normálisan az illetõ. Nem a haj fog dönteni, és mindenkinek meg van az a stílus ami jól áll, meg az, ami nem...
Ez az ecsetfej sokkal rondább, mint a göndör haj. Én inkább kiröhögöm magamban az ilyen "pasikat".
Ugyan olyan gyerek betegség mint a Twilight egyszer majd kinövik
A kérdező hozzászólása: Igaz, rosszul fejeztem ki magam. Zselézett haj helyett inkább a páwa hajakat értsétek :D
ha nincs mikrofonfejed, akkor nem értem, mi a baj a göndörrel L
A kakas fej jobb! :D
6*os voltam és az elsõ "ülepes" szó helyett csõnadrágot akartam írni...
http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=76.. Nekem az ilyen haj tetszik, de mindenki beáll az ecsetek sorába! Undorítónak találom ezt a hajviseletet...
Zselét sosem használtam, tényleg olyan, mintha hetek óta nem mostam volna a hajam és csupa zsír lenne. Mondom akkor kipróbálom a Syoss Volumen Lift port. Egyszer bírtam felállítani vele az ugyanolyan göndör hajam, többet soha. Sosem lesz modern frizuránk...
Nekem nem kéne kakadu!
Nekem nem egy állat kell..nekem pasi kell! és amúgy nem taszít a göndör haj, az ecsetfej na az taszít...
Nem.
Szerintem jó a göndör haj. Nekem nem az, de zselé nélkül is jól érzem magam.
Valószinûleg a master/slave jumperolással van probléma.
A kérdező hozzászólása: és melyiknek kéne a masternek lenni-e amin a rendszer van vagy a tárolón?
A kérdező hozzászólása: azért használnák így kettõ hdd-t mert a 160gigás második hdd-re nem bírom rá szuszakolni a rendzsert ezt írja: "A Windows nem telepíthetõ erre a lemezre. Elõfordulhat, hogy a hardver nem támogatja a rendszerindítást errõl a lemezrõl. Gyõzõdjön meg arról, hogy a lemezvezérlõ engedélyezve van a BIOS menüjében. " viszont nekem msi alaplapom van nincs a biosban ACHI és sehogy nem bírok erre rendszert telepíteni ha erre mondtok választ az is jó :)
Igen, úgy kellene, hogy az a slave, amelyiken a rendszer már rajta van. Most valószinûleg azért is írja, hogy nem tudod rá telepíteni, mert nem jól vannak beállítva (jumperelve).
A kérdező hozzászólása: de akkor sem engedi rá rakni a win7-et ha csak az az egy hdd van benne
A vinyón jumperrel tudod beállítani, hogy master vagy slave módban üzemeljen! A beállítások rá van rajzolva.Nézd meg ezt!https://www.google.hu/search?q=jumper&client=firefox-a&hs=cz..

Feltudnátok sorolni nagytestű kutyákat? Olyanra gondolok, ami a a dándoghoz közelít méretben?

tudom, hogy ő az egyik legnagyobb kutyafajta, de hozzá közel illőt, mint talán a kaukázusi. az is nagy, csak az kicsit másképpen

Legjobb válasz: Ír farkaskutya, angol masztiff, nápolyi masztiff, közép ázsiai juhászkutya, bernáthegyi, újfoundlandi, leonbergi, bobtail, berni pásztor.

Ír farkaskutya, angol masztiff, nápolyi masztiff, közép ázsiai juhászkutya, bernáthegyi, újfoundlandi, leonbergi, bobtail, berni pásztor.
Kangaldog
Kuvasz, komondor
közép-ázsiai, tibeti masztiff vagy pireneusi hegyikutyából is vannak jó nagyok.
mehet persze. Fekete Laci szted tart ien napokat.? ami a keze ügyébe akad megeszi. :D
Tejföl reszelt sajttal nagyon finom és laktató. Néha egy kis rántott sajt is becsúszhat, ha unod a husokat.
Én simán szoktam enni rántott dolgokat. Elvileg ehetsz egy szelet kenyeret, de mivel én ezt nem szeretem, így a húson, ill. sajton lévõ panírt betudom kenyér helyett. Olykor még keményítõ napon is készítek rántott cukkinit/krumplit/gombát...
1 jó izmos szelet tarja sütve, fokhagymásan salátával... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!