Találatok a következő kifejezésre: Always vagy Melyik a jobb, (3 db)

Melyik a jobb? Az always "régebbi" a kis lukacsos vagy az újabb ilyen halvány rózsaszín csomagolásba a sensitive? (nappalra gondoltam)

ha lehet minél hamarabb plíz! :)

Legjobb válasz: A régi always-eket utáltam, pont a mûanyagos érzés és a vastagságuk miatt. Viszont van egy olyan jó szokásom, hogy ha kijön egy új betét, következõ hónapban mindig kipróbálom. :-) Ez az új MicroTocuh-os nagyon bejött, azóta is gyakran használom. De ha igazi kényelmet akarsz, az Always Platinum a legjobb (lila csomagolású, rengeteg féle van ugyanúgy, három cseppestõl az éjszakaiig). A vastagság, az egy másik dolog. Ugyanannyi vért meg tud tartani, csak más anyagból készül, így vékonyabban is ugyanannyit be tud szívni, talán egy picit lassabban 32/N

A régi always-eket utáltam, pont a mûanyagos érzés és a vastagságuk miatt. Viszont van egy olyan jó szokásom, hogy ha kijön egy új betét, következõ hónapban mindig kipróbálom. :-) Ez az új MicroTocuh-os nagyon bejött, azóta is gyakran használom. De ha igazi kényelmet akarsz, az Always Platinum a legjobb (lila csomagolású, rengeteg féle van ugyanúgy, három cseppestõl az éjszakaiig). A vastagság, az egy másik dolog. Ugyanannyi vért meg tud tartani, csak más anyagból készül, így vékonyabban is ugyanannyit be tud szívni, talán egy picit lassabban 32/N
Ha erõs a vérzésed, a lyukacsost ajánlom, jobb nedvszívó, bár kicsit mûanyagos.Múltkor, mikor elég erõs volt a vérzésem kb.3, 5 órán keresztül nem volt alkalmam mosdóba menni.Épphogy kibírta a super plus.
én azt a kis lyukacsosat ki nem állhattam, az az újabb verzió viszont tetszik
én a zörgõset nem szeretem. érzésre is rossz, meg olyan hangja van, mintha pelenka lenne az emberen. próbálj ki többfélét is, ne csak always-t :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem az a régebbi jobb.. a másik nekem vékonyabbnak tûnik.. vagy csak nekem ?

Always Sensitive vagy Platinum? Melyik a jobb Always betét?

Próbáltátok már ezeket a termékeket? Én kipróbáltam már a Sensitivnek több típusát és nagyon jó volt. Most a Platinum le van árazva, és gondoltam ezeket is kipróbálom. Nektek melyik vált be???

Legjobb válasz: Nekem a Platinum. (De abból csak a tisztasági betétet használom) 22/L

Nekem a Platinum. (De abból csak a tisztasági betétet használom) 22/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Azt még nem próbáltam, de lehet, hogy abból is veszek.

Always vagy Libresse? Melyik a jobb, kényelmesebb?

Legjobb válasz: Ki kell próbálni ! Kinek mi jön be.Érdemes más márkákat is kipróbálni,lehet az olcsók között is jót találni!

Ki kell próbálni ! Kinek mi jön be.Érdemes más márkákat is kipróbálni, lehet az olcsók között is jót találni!
Csak a Libresse. Nekem kényelmes, jól felszívja a folyadékot, és nekem nem is zörgõs, nem "mászkál" :) az Always nekem nagyon kényelmetlen volt, a gagyi mûanyagréteget én is éreztem... 13/L
Helyesbítés: Nem 7 db-os a betét, hanem 8db-os kiszerelésû. Bocsi.
Rengeteg betétek kipróbáltam már az évek során. Valahogy a mostani betétek csörögnek, zörögnek össze gyûrõdik fõleg a Libresse. Nálam a Libresse még nem is jó nedszívó képességû. Van egy always betét éjszakai night sötétkék színû a csomagolása nem az a 14 db-os amit a drogériákban lehet kapni, hanem a 7 db-os és az Asia centerben vettem egy kínai üzletben. Sokkal másabb az anyaga puhább és kényelmesebb nem zörömböl alattad. Fura, hogy azt a fajta betétet nem látom a drogériákban csak ott az Asia centerben.
nekem naturella , libresse és jessa vált be.az always-on müanyag réteg van amitõl be fülled ott lent
Nekem régen always most már a libresse.Az alwaysban az a jó hogy hosszú a szárnya és tényleg szinte az összes (sima) bugyimba pont beleillik, mert szárnyak úgy rendesen rámennek.Nekem a libresse gyûrõdik néha mert feljön a szárnya.Az ár....hát igen....én úgy vettem észre mostanában hogy teljesen egyárban vannak.mind a sima mind a dupla kiszerelésûek.
nekem libres és ob jött be eddig.
Carefree. esteleg Libresse, az Always-t nagyon gagyi mûanyagréteggel vonják be-engem zavar mindenesetre.
én az always-ra szavazok.próbálj ki több fajtát.lehet, ami nekünk kényelmes, az neked nem.
Az always olcsóbb, ezért én azt használom többet, de ha valami fontosabb esemény jön libresse-t használok. Kényelmesebb. (de én az alwais-zel is meg vagyok elégedve)
En altalaban O.B-t hasznalok, de ha kell akkor inkabb en a Libresse-re eskuszom.Az Always-t nagyonnagynak es "melegnek"erzem, es jobban meg is valgyok elegedve minden mas szempontbol a Libresse-el. De szerintem mindenkinek mas jon be.
Ki mit szeret. Anya és az ikertesóm Libresse. Húgom és én viszont az allways-re esküszünk! :) 19/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!