Találatok a következő kifejezésre: Aludhat-e a babám a hordozóban (1 db)

Aludhat-e a 6hetes babám a hordozóban?

Sokszor úgy alszik el a baby hordozóban, mert csak akkor tesszük be a kocsiba, ha megyünk vhova. Így benn a szobában azzal ringatom. Vegyem ki utána, ha elaludt és tegyem a gyerekágyba vagy aludhat benne? Gerincének nem árt?

Legjobb válasz: Ha lehet,sokat ne aludjon benne.Mindenképpen tegyél a feneke alá egy textil pelenkát.Volt hogy nekem is pár hónapja az autóban aludt el,akkor persze azzal eggyütt bevittem,e´s hagytam aludni,de egyébként nem.Inkább próbáld a babakocsit.

Ha lehet, sokat ne aludjon benne.Mindenképpen tegyél a feneke alá egy textil pelenkát.Volt hogy nekem is pár hónapja az autóban aludt el, akkor persze azzal eggyütt bevittem, e´s hagytam aludni, de egyébként nem.Inkább próbáld a babakocsit.
:Nekem 10 hetes a babám és nem szoktam kivenni belõle ha elalszik. Ha annyira nem lenne jó, szerintem nem lenne forgalomban, egyébként nagyon szeret benne lenni, ha fõzök akkor is abban van a konyhában.
Én nem hiszem, hogy rossz lenne nekik.Pont hordozó kendõ tanfolyamon tanultam, vagyis mondták el , hogy a babáknak pont az a megterhelés a gerincükre, hogy kibújnak és rögtön kifektetik õket, pedig 9hónapon keresztük szinte mint egy kis csomagocska laknak bennt vagy mint egy kifli.És amikor kijön beleerõltetjük a mózesbe meg a kiságyba aminek sík a lapja és sok baba érzékeny erre és nem is hinénk, hogy esetleg ez fáj neki, mert eddig összegömbölyödve volt.ezért jó pl a hordozó kendõ és ezért szeretik a babák, mert ergonómikusan simul hozzájuk és nem egyenesen fekszenek benne, és ezért van, hogy ha kiságyban is van akkor felhúzott lábbakkal-kicsit behajlított lábakkal érdemes altatni, nem teljesen kifektetve. És ezért van az , hogy abban a kagyló formájú babhordozóban úgy szeretnek aludni, lenni.Persze nem szabad mindig, mert folyamatosan szokatni kell a kinti élethez de csak apránként.Én biztosan nem piszkálnám ha abban szeret aludni.
hagyd benne nyugodtan. az én babám is sokat alszik benne mert nagyon szereti és velem is jön a konyhába így mindig velem van. ezek már jo minõségûek és nem ártalmas a gerincének


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mikortól kezdtetek el gyurmázni a gyerkőccel? Főzhető gyurmára gondolok, ami nem ártalmas a szervezetére.

14 hónaposan még kicsi hozzá?Azért gondoltam rá, mert hátha helyhez tudnám vele kötni. Szeret nagyon maszatolni.

6

Mitől lehet, hogy négy napja nincs széklete?

2 nap múlva lesz 10 hetes a babám és négy napja nem kakilt. Vagyis kétszer volt egy pici kakifolt a pelusban, de azt rendes kakinak nem nevezném. Eddig naponta volt valami a pelusban, aztán ezelőtt 2-3 napig kisebb mennyiségek, most meg ugye napok óta szinte semmi.

3

Mit adtok járni nem tudó baba lábára babakocsiban?

Eddig kezes-lábas overált hordott, de ezt kezdi kinőni. A nagyobb méretűhöz vmi kis csizma kellene, de én ilyet még sehol nem láttam.

9

Meddig van a szervezetben antibiotikum hatása? 12 oránként szedtem, ma reggel vettem be az utolsot, mikor kezdhetnék ujbol szoptatni?

6

7 hetes kislányom már 2 hete szortyog. Nem lázas, nem köhög, csak folyamatosan tele van az orra. Voltunk dokinál, nasivin cseppet és orrszívást javasolt. Mit tehetek még, hogy meggyógyuljon?

Szopizni gond nélkül tud,folyamatosan gyarapszik,de nagyon bosszant,hogy már ilyen hosszú ideje tart nála ez a nátha.Ti mit szoktatok használni ilyen esetekben?

5

Ülni nem tudó babát beletennétek 0-18-as autósülésbe?

A hordozó már nagyon szűkös.

10

Lehet együtt fürödni egy két hónapos babával? Nem beteges, hogy szeretnék vele egy kádban fürdeni?

Szereti a fürdetést, de nekem olyan rideg az egész. Ahogy tartom, meg nehéz is, így elég rövid ideig tartanak a fürdetések. Ezért arra gondoltam, hogy egy este fürdenénk együtt. Nem tudom, hogy viselné, de én úgy szeretném magamhoz fogni egy kád meleg vízben. Lehet ettől baja? Nem beteges ez? A mi családunkban nem volt szokás az ilyen együttfürdés, így nem tudom, hogy máshol van-e ilyen. Nem csinálnék belőle rendszert, de most jól esne.

6

Alma után vizet lehet adni a babának?

hozzátáplálással kapcsolatos a kérdésem.ha a babám reggel 7-8körül eszik,-és utána meg 11-12között ebédel,a kettő között ,ha nem alszik,lehet-e adni a gyümölcsöt-és meg kell e szoptatni utána,vagy kóstolhatja pl,mielőtt leteszem aludni?ti hogy vezettétek be a gyümölcsöt?inkább délután?

3

Káros a babyhordozó a babára nézve ha sokat van benne?

Sokat autózunk most, főleg h jönnek az ünnepek, ajándékokat kell venni stb... Visszük mindig magunkkal a 3,5 hónapos kislányunkat, ugye babyhordozóban. Meg van h a babakocsira is ezt tesszük amikor csak sétálni megyünk, mert a mózesben mindig csak ordít, mert nem lát ki, a babyhordozóban meg szépen elvan, nagyokat alszik benne. Ez mennyire káros neki?

5

Mikortól mondják a babákra, hogy elindulnak, járnak? Ti mikor jelentettétek ezt ki?

Napokon belül egy éves lesz a fiam.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!