Találatok a következő kifejezésre: Aludhat-e a babám a hordozóban (1 db)

Aludhat-e a 6hetes babám a hordozóban?

Sokszor úgy alszik el a baby hordozóban, mert csak akkor tesszük be a kocsiba, ha megyünk vhova. Így benn a szobában azzal ringatom. Vegyem ki utána, ha elaludt és tegyem a gyerekágyba vagy aludhat benne? Gerincének nem árt?

Legjobb válasz: Ha lehet,sokat ne aludjon benne.Mindenképpen tegyél a feneke alá egy textil pelenkát.Volt hogy nekem is pár hónapja az autóban aludt el,akkor persze azzal eggyütt bevittem,e´s hagytam aludni,de egyébként nem.Inkább próbáld a babakocsit.

Ha lehet, sokat ne aludjon benne.Mindenképpen tegyél a feneke alá egy textil pelenkát.Volt hogy nekem is pár hónapja az autóban aludt el, akkor persze azzal eggyütt bevittem, e´s hagytam aludni, de egyébként nem.Inkább próbáld a babakocsit.
:Nekem 10 hetes a babám és nem szoktam kivenni belõle ha elalszik. Ha annyira nem lenne jó, szerintem nem lenne forgalomban, egyébként nagyon szeret benne lenni, ha fõzök akkor is abban van a konyhában.
Én nem hiszem, hogy rossz lenne nekik.Pont hordozó kendõ tanfolyamon tanultam, vagyis mondták el , hogy a babáknak pont az a megterhelés a gerincükre, hogy kibújnak és rögtön kifektetik õket, pedig 9hónapon keresztük szinte mint egy kis csomagocska laknak bennt vagy mint egy kifli.És amikor kijön beleerõltetjük a mózesbe meg a kiságyba aminek sík a lapja és sok baba érzékeny erre és nem is hinénk, hogy esetleg ez fáj neki, mert eddig összegömbölyödve volt.ezért jó pl a hordozó kendõ és ezért szeretik a babák, mert ergonómikusan simul hozzájuk és nem egyenesen fekszenek benne, és ezért van, hogy ha kiságyban is van akkor felhúzott lábbakkal-kicsit behajlított lábakkal érdemes altatni, nem teljesen kifektetve. És ezért van az , hogy abban a kagyló formájú babhordozóban úgy szeretnek aludni, lenni.Persze nem szabad mindig, mert folyamatosan szokatni kell a kinti élethez de csak apránként.Én biztosan nem piszkálnám ha abban szeret aludni.
hagyd benne nyugodtan. az én babám is sokat alszik benne mert nagyon szereti és velem is jön a konyhába így mindig velem van. ezek már jo minõségûek és nem ártalmas a gerincének


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Amíg a picit szoptatjátok, mit csinál a 2 éves gyereketek?

Azért kérdezem hogy érdemes lenne e szülni 2 év korkülönbséggel vagy inkább ne? 200 km-re van a legközelebbi rokonom. Édesanyám már nem él.

11

Van aki vesz használt ruhákat a babájának?

1 éves elmúlt a lányom, pár db ruháját már eladtam, de a többit egyszerűen nem tudom eladni. Már mindenhol hirdettem, de nem hiszem el,hogy pl. egy kis melegítő nadrágért 150-250 ft sok lenne.

ti hol vásároltok/hol árultok???

13

Mi lehet a jó megoldás arra, ha egy majd másfél éves megahisztit vág le, mert nem arra megyünk, amerre ő szeretné?

Fiam elég könnyen elkeseredik, ha valami nem sikerül neki, vagy nem az van, amit ő eltervezett. Panelban lakunk, a kapu kicsit magasabban van, mint a járdaszint, emiatt építettek egy lejtőt (ez nem a lépcsős rámpa, az túloldalt van). A lejtő a főút és az autók felé tart, a játszó meg pont az ellenkező irányban van. Már alapból elé kellett lépnem, hogy a jó irányba menjünk, mert szóra kevésbé hallgat. Kezemet fogva elindult, aztán pár méter múlva összecsuklott és megmakacsolta magát. Ha próbáltam felállítani, rongybabásat játszott. Persze üvöltött, zengett a környék. Egy ideig hagytam, akkor nyugodtan elnézelődött, de nem akartam, hogy a hideg kövön üljön. Akkora hisztit levert, hogy csak néztem, olyan igazi rugózós, visítós, taknya-nyála egybefolyik félét.
Nem tudom, mi lenne ilyen helyzetekben a jó megoldás. Ha otthagyom, tuti felkel és elindul az autók felé. Rángatni vonszolni ugyebár nem fogom. A fenekére nem verek.
Egyszerűen kapjam fel és vigyem? Nálatok mi vált be?
Ha hagytam ülni nem volt gond, csak továbbmenni nem tudtunk.

9

Miért nem akar enni az 5 hónapos tápszeres babám?

Volt már valakinél ilyen? Alig eszik..

3

Adnátok valami jó ötletet, hogyan tudnám elaltatni a 15 hónapos kislányomat?

A lányom igazi örökmozgó.Önállóan nem tud elaludni.Eddig kis ringatással könnyen elaludt.Pár napja nem akar megmaradni a kezemben,nem akar elaludni sem délután,sem este..Tudnátok valami ötletet adni,hogyan könnyitsem meg az altatást?

7

Hány grammal engedik haza az újszülött kisbabát a kórházból ha egészséges?

7

Miért alszik el olyan nehezen 3 hetes babám?

6

Most voltunk a védönönél méreckedni, 7 hos. A kislányom ugy mérték hogy egy honap alatt 150 gramot hizott. Szerintetek ez nem kevés? Szerintük normális, én valahogy kevesellem.

4

A babák szeretik a puszit?

Előre is elnézést ha butaságot kérdezek.
Kislányom 2,5 hónapos. Nagyon sokszor puszilgatom. Az arcát is szoktam puszilgatni, ilyenkor ugye odahajolok. Ilyenkor ő becsukja a szemét, és kicsit elfordítja a fejét a másik irányba (nem nyöszörög és nem feszíti magát ilyenkor, csak hang nélkül picit elfordul). Ebből indult a gondolatom, hogy vajon zavarja ha arcon puszilom, vagy nem? Nyilván nem erősen puszilom meg a pofiját, csak szépen lágyan. Szerintetek zavarja és piszkálásnak veszi, vagy jólesik neki, viszont akkor miért fordítja elfelé a fejét? Köszönöm.

5

Miért csattogtatja a nyelvét a 4 hónapos kisbabám? Nektek is volt ilyen?

Kérdeztem a védőnőt,de nem mondott rá semmit se.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!