Találatok a következő kifejezésre: Aludhat-e a babám a hordozóban (1 db)

Aludhat-e a 6hetes babám a hordozóban?

Sokszor úgy alszik el a baby hordozóban, mert csak akkor tesszük be a kocsiba, ha megyünk vhova. Így benn a szobában azzal ringatom. Vegyem ki utána, ha elaludt és tegyem a gyerekágyba vagy aludhat benne? Gerincének nem árt?

Legjobb válasz: Ha lehet,sokat ne aludjon benne.Mindenképpen tegyél a feneke alá egy textil pelenkát.Volt hogy nekem is pár hónapja az autóban aludt el,akkor persze azzal eggyütt bevittem,e´s hagytam aludni,de egyébként nem.Inkább próbáld a babakocsit.

Ha lehet, sokat ne aludjon benne.Mindenképpen tegyél a feneke alá egy textil pelenkát.Volt hogy nekem is pár hónapja az autóban aludt el, akkor persze azzal eggyütt bevittem, e´s hagytam aludni, de egyébként nem.Inkább próbáld a babakocsit.
:Nekem 10 hetes a babám és nem szoktam kivenni belõle ha elalszik. Ha annyira nem lenne jó, szerintem nem lenne forgalomban, egyébként nagyon szeret benne lenni, ha fõzök akkor is abban van a konyhában.
Én nem hiszem, hogy rossz lenne nekik.Pont hordozó kendõ tanfolyamon tanultam, vagyis mondták el , hogy a babáknak pont az a megterhelés a gerincükre, hogy kibújnak és rögtön kifektetik õket, pedig 9hónapon keresztük szinte mint egy kis csomagocska laknak bennt vagy mint egy kifli.És amikor kijön beleerõltetjük a mózesbe meg a kiságyba aminek sík a lapja és sok baba érzékeny erre és nem is hinénk, hogy esetleg ez fáj neki, mert eddig összegömbölyödve volt.ezért jó pl a hordozó kendõ és ezért szeretik a babák, mert ergonómikusan simul hozzájuk és nem egyenesen fekszenek benne, és ezért van, hogy ha kiságyban is van akkor felhúzott lábbakkal-kicsit behajlított lábakkal érdemes altatni, nem teljesen kifektetve. És ezért van az , hogy abban a kagyló formájú babhordozóban úgy szeretnek aludni, lenni.Persze nem szabad mindig, mert folyamatosan szokatni kell a kinti élethez de csak apránként.Én biztosan nem piszkálnám ha abban szeret aludni.
hagyd benne nyugodtan. az én babám is sokat alszik benne mert nagyon szereti és velem is jön a konyhába így mindig velem van. ezek már jo minõségûek és nem ártalmas a gerincének


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lehet, hogy laktózérzékeny a pici? Mik a tünetei?

Elsőként olyan anyukák válaszát várom, akiknél ez volt a gond. 5 hetes a kisbabám, és semmi nem segített rajta. MINDEN étkezés után görcsösen sír, sohasem pihen, már nem anyatejes, hanem tápszeres. De olyan tápszert kap, amiben van laktóz ugyebár. Nem úgy van, ahogy általában a hasfájós babáknál, hogy időnként jelentkezik, mondjuk este, vagy napi 2-3szor, nálunk minden evés után ez van, születése óta!!!! Lehetséges a laktózérzékenység? Mindenki azt mondja, hogy jajj igen hasfájós szegény, tűrni kell és majd kinövi... De hogyan lehetséges ez? Azért minden áldott evés után ennek kell lennie??? Soha sem pihen szegénykém....

6

Hogy is van a babakötvény? Annyit én is értek, hogy nem muszáj átvinnem bankhoz, hagyhatom az államnál is. Hogy tudom gyarapítani, hogy tudok én is rátenni pénzt? Bankszámlaszám nincs az értesítőben.

2

Miről lehet meg különböztetni hogy kolikás e a gyermek vagy csak egyszerűen sok levegőt nyel és csak azért fáj a hasa?

Mik a jelek?

1

Napirenddel/etetéssel kapcsolatban lenne egy kérdésem, másnál is előfordul, hogy csúszás van és emiatt felcserélődnek az étkezések?

Arra gondolok, hogy pl ha 1 órával később kel föl reggel a babám (8 hónapos), akkor már későn adom neki a tízórai gyümölcsöt, ma pl 11-kor ette. Most még alszik, nemsoká felébred, tehát az ebéd most következne, de nem késő ez délután háromkor/fél négykor?
Vagy 11-kor kellett volna adjam az ebédet, most meg a gyümölcsöt? Ilyenkor fel szoktátok cserélni?

7

Hogyan öltöztessem fel a 2, 5 hónapos babámat?

4kor megyünk el babakocsival. Most voltam kint az udvaron felmérni, hogy milyen az idő. Én egy farmerben és egy rövidujjú felsőben megyek, mert jó idő van, meleg van, csak fúj a szél, egy picit hideg a szél. A kicsikre ilyenkor még plusz egy réteg kell a magunkéhoz képest ugye. De akkor egy szál rugiban vigyem? Az kevésnek tűnik. De ha ráadok még egy vékony felsőt meg egy vékony kisnadrágot, akkor meg tuti megsül szegénykém. Akkor mégis hogyan öltöztessem fel?

Köszönöm a tanácsokat.

2

A nagyon sokat mosolygó babák vajon nagyobb korukban is ilyen jókedélyűek lesznek?

most 3hónapos a kislányom.a nagyobb kislányos anyukákat kérdezem,hogy mik a tapasztalatok? a kisfiam nem volt ennyire mosolygós-de a lányom nagyon.vajon már ilyenkor látszódik a személyisége?

4

Miért nem kakil 1 hónapos babám magától, nem kemény a széklete?

Tápszeres, 2 hete kb 2-3 naponta kakiltatom hőmérővel mert attól félek belesül.
Semmi késztetést nem ad rá hogy egyedül kakáljon.
Tegnap hőmérőztük és sárga színű helyett zöldes színű volt a széklete.
Sokszor ahelyett hogy nyomná kifele a kakit elkezd ordítani.
Sokat fáj a hasa, mert merev testtartása van sírás közben, és csillapíthatatlanul sír.

3

Akik egyutt alszanak a kisbabajukkal nem feltek, hogy veletlen ra fekszetek ejszaka?

10

A lándzsás útifű szirup száraz vagy hurutos köhögésre jó?

11 hónaposom és 2,5 évesem is köhög. Hurutosan. Adhatom nekik? Ha igen, hogyan?

0

Másfél éves babának lehet már forralatlanul adni a bolti 1, 5%-os tehéntejet?

Csak kíváncsi vagyok rá, tájékozódom. Mondjuk valamilyen műzlivel, gabonapehellyel? És mézet mikortól lehet adni?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!