Találatok a következő kifejezésre: Aludhat-e a babám a hordozóban (1 db)

Aludhat-e a 6hetes babám a hordozóban?

Sokszor úgy alszik el a baby hordozóban, mert csak akkor tesszük be a kocsiba, ha megyünk vhova. Így benn a szobában azzal ringatom. Vegyem ki utána, ha elaludt és tegyem a gyerekágyba vagy aludhat benne? Gerincének nem árt?

Legjobb válasz: Ha lehet,sokat ne aludjon benne.Mindenképpen tegyél a feneke alá egy textil pelenkát.Volt hogy nekem is pár hónapja az autóban aludt el,akkor persze azzal eggyütt bevittem,e´s hagytam aludni,de egyébként nem.Inkább próbáld a babakocsit.

Ha lehet, sokat ne aludjon benne.Mindenképpen tegyél a feneke alá egy textil pelenkát.Volt hogy nekem is pár hónapja az autóban aludt el, akkor persze azzal eggyütt bevittem, e´s hagytam aludni, de egyébként nem.Inkább próbáld a babakocsit.
:Nekem 10 hetes a babám és nem szoktam kivenni belõle ha elalszik. Ha annyira nem lenne jó, szerintem nem lenne forgalomban, egyébként nagyon szeret benne lenni, ha fõzök akkor is abban van a konyhában.
Én nem hiszem, hogy rossz lenne nekik.Pont hordozó kendõ tanfolyamon tanultam, vagyis mondták el , hogy a babáknak pont az a megterhelés a gerincükre, hogy kibújnak és rögtön kifektetik õket, pedig 9hónapon keresztük szinte mint egy kis csomagocska laknak bennt vagy mint egy kifli.És amikor kijön beleerõltetjük a mózesbe meg a kiságyba aminek sík a lapja és sok baba érzékeny erre és nem is hinénk, hogy esetleg ez fáj neki, mert eddig összegömbölyödve volt.ezért jó pl a hordozó kendõ és ezért szeretik a babák, mert ergonómikusan simul hozzájuk és nem egyenesen fekszenek benne, és ezért van, hogy ha kiságyban is van akkor felhúzott lábbakkal-kicsit behajlított lábakkal érdemes altatni, nem teljesen kifektetve. És ezért van az , hogy abban a kagyló formájú babhordozóban úgy szeretnek aludni, lenni.Persze nem szabad mindig, mert folyamatosan szokatni kell a kinti élethez de csak apránként.Én biztosan nem piszkálnám ha abban szeret aludni.
hagyd benne nyugodtan. az én babám is sokat alszik benne mert nagyon szereti és velem is jön a konyhába így mindig velem van. ezek már jo minõségûek és nem ártalmas a gerincének


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van a babátoknak olyan játéka, ami egyáltalán nem érdekli, és felesleges volt megvenni?

10

Egy évesem két napja fosik, tegnap hányt is! Mennyi idő alatt száradhat ki?

Alig ivott, kb max 2 dl t ma es 100 ml tapszert most este. semmit nem evett. NagOn felek! Mit csinaljak?

16

Hány cm és kg babátok 9hónapossan ha 3kg körüli volt születásekor?

16

Mennyire törvényszerű az, hogy ha egy nagy kanál tejpépet adok a gyerek szájába, akkor a másodperc törtrésze alatt HÁROMSZOR telibe tüsszent vele az izzadtságos munkával csillivillire takarított nappali közepén?

15

20-as cipő kb hány hónapos babának kell?

13

Ti hogyan méritek éjszaka a babátok testhőjét ha lázas?

Nem akartam felébreszteni mindig és nem akarom megsérteni véletlen a végbelét vagy ilyesmi a "harcok közben",kézrátéttel meg nem tudom,hogy mi van pontosan. Sőt! Utálja a hőmérőzést és mindig hiszti meg sírás volt amikor mértem ezért vettem fülhőmérőt. Az pedig nem igazán pontos mindig. Éjszaka tökéletes lenne,hogy ne ébresszem fel(és amugy a doktornőnk és az ügyeletes doki is azt használja,akkor csak nem olyan rossz). Mekkora eltérés fogadható el szerintetek éjszakai mérésnél? Inkább ébresszem fel vagy pár fok eltérés nem baj? hány fok?

9

1 éves kisfiam elesett, nagyon sírt és hányt is. Lehetséges, hogy a sírástól és az íjedtségtől hányt, vagy előfordulhat, hogy agyrázkódása van?

Amúgy reagál mindenre, és nem bágyadt.

15

Fehér, túrószerű darabok vannak a kakiban! Ez baj?

5 hónapos. Mostanában a sütőtököt kóstolgatjuk.

3

Az összegyűjtött vizeletet hol tároljam reggelig?

tegyem hűtőbe vagy szobahőn jó? kémcsőbe van, reggel visszük laborba

2

Mást is "zaklatja" a gyerekdokija a fejlődési görbével?

Szóval...kisfiam 13 hós. .havi szinten 20-30 dekákat hízik.
Most 8,6 kg
Női gyerekdokink van..állandóan azzal jön hogy ez kevés,meg miket eszik,meg így meg úgy
Eszik a fiam szinte egész nap...nagyon jó evő..viszont rengeteget mozog.megnem áll ha ébren van
Most tényleg olyan rossz hogy ennyiket hízik ?
Szerinte ajánlatos ultrahangra vinnem,meg vérvételre..stb.stb
Rossz anya vagyok hogy ezt nem akarom ???

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!