Találatok a következő kifejezésre: Altalaban mennyit varni (9 db)

A Szentkirályi utcában lévő fogászaton fogtömésre általában mennyit kell várni, ha berendelési listán vagyok?

lyukas fogam van,pénzem viszont nincs, így a központi fogászatra mentem és ott berendelési listára tettek. meg amúgyis nem nagy lyukak, legalább tanulnak rajtam valamit a fogorvostanhallgatók. aki volt már ilyen listán mennyi idő alatt került be?

Legjobb válasz: Én a debreceni egyetemi klinikáról tudok nyilatkozni, nekem szájsebészeti mûtétem volt itt, arra 2 és fél hetet kellett várnom. Következésképp szerintem a SOTE klinikán is ennyi lehet.

Én a debreceni egyetemi klinikáról tudok nyilatkozni, nekem szájsebészeti mûtétem volt itt, arra 2 és fél hetet kellett várnom. Következésképp szerintem a SOTE klinikán is ennyi lehet.
szia! kérlek majd írd meg nekem, mert én is szeretnék menni :) megkérdeznéd nekem, hogy csak fogkövet és fogpolírozást vállalnak-e ? *-* tudomásom szerint nincs lyukas fogam, de egy nagy rendelõi tisztítás ráférne :)
A kérdező hozzászólása: hát, nem tudom azt csinálnak-e, csak úgy biztosan nem, mert nem konzerváló fogászati kezelés. minden csak akkor ingyenes, ha engeded, hogy tanuló végezze. fel kell õket hívni telefonon.
csak akkor ingyenes, ha tanuló végzi? miért nem mész a másikba ami ugyanott van? ott tb alapon ingyen van minden!
igen, a stromatológiai intézetben
várj míg felkel majd a nap , te csak várj míg felkel majd a nap
nemkell várni. ha van azért van mert elsõre nem szakadt át teljesen a szüzhártya, és a "maradék" még akkor szakadt át.
belsõvérzésed van!!
Miért kell bunkónak lenni?! Szerintem nem szakadt át teljesen, de várni nem szükséges.
Már nem emlékszem pontosan hányszor, de nekem is többször vérzett. Volt olyan is, hogy már régóta nem és aztán egyszer csak megint mikor 1 hétig nem szexeltem.
Nem mindenki vérzik az elsönél de ha a másodiknál is vérzel akkor az atol van h a párodnak vastag a fasza és nem birod ennyi ;D:P
szerintem masodjara mar tul erosen nyomtatok, vagy tul vastag volt a baratodnak a fasza.ennyi.:)

Netes társkeresõn ha írok egy lánynak aki ezt követõen meg is nézi az adatlapomat, mennyi idõ telhet el amíg visszaír? Vagyis általában mennyi idõ után nem érdemes várni a válaszát? Ha egybõl nem ír az már kalap-kabát?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül. Velem is elõfordult, hogy megnéztem a levelet, de csak másnap volt idõm visszaírni. Ne aggaszd magad az ügyön. Nem érdemes.

Nem feltétlenül. Velem is elõfordult, hogy megnéztem a levelet, de csak másnap volt idõm visszaírni. Ne aggaszd magad az ügyön. Nem érdemes.
A kérdező hozzászólása: Ja hát nem vágok eret magamon, nem errol van szó :) , csak kíváncsi vagyok mik a tapasztalatok, egyébként szinte egész nap online, szóval ideje lett volna írni...
én azonnal írok, ha tetszik a srác, ha nagyon kevés idõmn van, fel se nézek az oldalra, de legalább másnap válaszolnék.Lehet, hogy veszett ügy, de a remény hal meg utoljára.

Általában mennyit kell várni, hogy egy kicsit lejjebb menjen egy telefon ára?

Itt most konkrétan a Samsung Galaxy Ace-re gondolok. Egy kicsit sokallok 60 000 Ft-ot egy telóért, de feltétlen azt akarom. Kb. mennyi id? amíg olcsóbb lesz? :)

Legjobb válasz: Karácsony elõtt biztosan olcsóbb lesz, az ünnepek után, januárban pedig valszeg tovább csökken az ára.

Karácsony elõtt biztosan olcsóbb lesz, az ünnepek után, januárban pedig valszeg tovább csökken az ára.
Talán 58e forintra fog lemenni, gyakran cserélõdnek az ilyen kaliberû telefonok, gyorsan kimennek, és nagy csökkenésre nem lehet már számítani, ha karácsonyig bentmarad, talán 55ezerre lemegy, de nagy csodát (40-50e) ne várj tõle
Ha feltétlenül Ace-t akarsz akkor még ma menj el és vedd meg, mert betiltják, és már csak azok lesznek amik raktáron vannak.

Altalaban mennyit kell varni a gyogyszer bevete utan?

Legjobb válasz: Az elsõ gyógyszer?Nos,minden aprólékosan le van írva a betegtájékoztatókban.Rágd át azt!Az enyém védett az elsõ hét szem után,de van akinek kell egy hónap,h védjen. Vagy arra gondolsz,h minden napi tabi bevétele után?Semmit.Akár két menet közben is beveheted.

Az elsõ gyógyszer?Nos, minden aprólékosan le van írva a betegtájékoztatókban.Rágd át azt!Az enyém védett az elsõ hét szem után, de van akinek kell egy hónap, h védjen. Vagy arra gondolsz, h minden napi tabi bevétele után?Semmit.Akár két menet közben is beveheted.
Igen, a kérdés nem egyértelmû. Ha most kezded szedni, akkor egy levél beszedése után megjön a menses, és a második levél kezdetekor már teljesen védett vagy. Addig más védekezést kell alkalmazni, de a tájékoztatóban megtalálod erre az információkat.
Milyen gyógyszer, és mire vársz? Szexre? Semennyit. Bevetted, és kész. A bogyó összességében veéd. Nem pedig úgy, hogy beveszed, vársz fél órát, mert csak utána véd, addig valahogy elkábítja a petesejtekt.

Bjacsyba jár valaki UH-ra? Mennyit kell általában várni? Mindig kell, az időpont nem sokat számít?

Legjobb válasz: Igen, várni mindig kell, azt mondják, hogy az idõpont csak támpont, és 1 órán belül próbálják tartani a várakozást. Szóval 1 órát számolj, vigyél magaddal vizet és rágcsát!

Igen, várni mindig kell, azt mondják, hogy az idõpont csak támpont, és 1 órán belül próbálják tartani a várakozást. Szóval 1 órát számolj, vigyél magaddal vizet és rágcsát!
Én eddig háromszor voltam genetikai UH-n a Bajcsyban. A legtöbb amit vártam a kapott idõponton felül az kb. negyed óra volt.

Mennyi ideig kell várni CT vizsgálatra általában?

Budapesten a Szent Margit Rendelőbe megyek, és valószínű, hogy CT-zni fognak, mennyi idő múlvára szoktak időpontot adni?

Legjobb válasz: 4-6 hónap.

4-6 hónap.

Mennyit kell várni általában a záhonyi határnál?

Ukrajnába megyek szombaton kora délután, és érdekelne, hogy mennyi a várakozási id?. (belépés ill. kilépés) Személygépkocsival megyek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!